Geert Wilders is woedend over vrijlating terreurverdachte: Rutte is knettergek!

Geen categoriejun 16 2017, 16:54
"Waarom laat Rutte geradicaliseerde moslims vrij rondlopen zodat ze terreurdaden kunnen voorbereiden?"
De geradicaliseerde moslim die vorige week werd opgepakt bij het PSV-stadion in Eindhoven is weer op vrije voeten. De 29-jarige man maakte filmopnames bij het stadion, waar op dat moment een concert van Guus Meeuwis bezig was. Volgens de politie gedroeg hij zich verdacht, en het OM verdenkt de man inmiddels van het voorbereiden van een terroristische daad. Toch besloot de rechter vandaag om het voorarrest van de terreurverdachte niet te verlengen.
Dat is natuurlijk volkomen bizar. Ten eerste is het belachelijk dat een terreurverdachte zomaar wordt vrijgelaten - wie weet wat hij nog meer in zijn schild voert! Ten tweede is het belachelijk dat deze man überhaupt nog vrij rondliep. Volgens de politie gaat het om een geradicaliseerde moslim. Dat soort types zouden zeer streng in de gaten moeten worden gehouden, en het is dus eigenlijk schandalig dat hij in de buurt was van het PSV-stadion. Geert Wilders heeft dan ook geen goed woord over voor Mark Rutte - de eindverantwoordelijke voor dit slappe beleid:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/875630983248138242
"Knettergek en levensgevaarlijk" schrijft de PVV-leider bij zijn tweet. Daarmee slaat hij de spijker op zijn kop. Zeker na de aanslagen in Manchester en Londen (om nog maar te zwijgen over Parijs, Brussel en Berlijn) kunnen we het ons niet meer veroorloven om terreursympathisanten vrij rond te laten lopen. Geradicaliseerde moslims moeten zo mogelijk worden opgepakt, of op zijn minst onder streng toezicht worden geplaatst. En terreurverdachten dienen niet zomaar te worden losgelaten op onze samenleving. Wanneer gaat de overheid onze samenleving eens beschermen, in plaats van radicalen de hand boven het hoofd te houden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten