Opsporing Verzocht: idioot gooit varkensafval door brievenbus bij moslimgezin, steekt banden auto lek

Een walgelijke actie van een zieke geest.

Eén of andere gek is al een jaar lang bezig om een normaal moslimgezin in de wijk Aa-landen in Zwolle te terroriseren. Het wangedrag van de man loopt zo uit de hand, dat Opsporing Verzocht gisteren aandacht aan hem besteedde en mensen die de man in de bewakingsbeelden (en de screenshot hierboven) herkennen op te roepen contact op te nemen met de autoriteiten.

Want ja, het gedrag van dit misbaksel is echt misselijkmakend. Hij heeft meerdere keren de banden van de auto van het gezin lek gestoken en valt ze continu lastig door allerlei varkensafval door hun brievenbus te proppen en op hun erf te gooien. Het moge duidelijk zijn dat hij dat bewust doet om ze te beledigen.

De politie heeft onderzoek gedaan maar is er tot nu toe niet in geslaagd om de malloot in kwestie te identificeren. Hoewel hij zijn gezicht continu bedekt kijkt hij op een gegeven moment even op in de camera. Hij heeft een sikje en een snor, waarbij het opvalt dat de sik donkerder van kleur is dan de snor. Ook vallen zijn schoenen op (zie de video).

Als iemand deze mafketel herkent, neem dan contact op met de politie. Telefoonnummer: 0800-6070. Laten we er samen voor zorgen dat deze dreig- en stalktokkie binnenkort opgepakt wordt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Guus Geluk

  Compleet gestoord. Direct naar de bak met dit tokkie.

  Loser.

  1. swetsnek

   Niet om het goed te praten maar dit is ook wel veeeeeeel erger dan iemand verkrachten en dan een vergunning krijgen nee prima Guuske

 2. Pedrito

  Vast iemand die een hekel heeft aan moslims

 3. Seneca

  Dit klopt niet maar wij moeten ons wel realiseren, dat het een actie is van iemand die vermoedelijk dermate door moslims is getreiterd, dat hij deze treiteractie op touw heeft gezet. Het kan echter ook zijn dat het een ‘false flag’ operatie is om aan te tonen, hoe zwaar moslims het in NL hebben, door de (sarcasme modus) verregaande discriminatie (sarcasme modus uit). Het kan ook een actie zijn van een sjiiet tegen een sunni. De tijd zal het leren.

 4. Sniper666

  Wat is precies de situatie?

 5. Floris

  Ik begrijp dat het steeds om hetzelfde gezin gaat. Dat moet een reden hebben.

  Verder is dit uiteraard zeer afkeurenswaardig.

 6. Nasrani

  Hoe zou het komen dat ik me hierover toataal niet druk kan maken? Dan ken ik wel ander afval waar ik me meer druk om maak!

 7. HaZ

  Eh…..De plaatselijke slager ? Is natuurlijk boos omdat moslims geen varkensvlees kopen.
  Vermoedelijk doet de plaatselijke bandenboer ook mee.

 8. Peter Selie

  Ach een klein beetje intolerantie tegen diegenen die intolerant zijn tegen tolerantie, om daar nu een breed uitgemeten opsporingsapparaat voor in werking te stellen tegen deze ene idioot doet de balans helemaal doorslaan. Alleen High Impact Crimes heeft prioriteit bij de nationale politie, voor de rest kan de autochtone burger het zelf uitzoeken. Men zou eens moeten proberen om een aangifte tegen zo’n kansparel te doen, dan komt men van een koude kermis thuis, zwaar overdreven hoeveel burenruzies heeft de rijdende rechter wel niet voor z’n kiezen gehad?

 9. Peter Selie

  Opsporing Verzocht dat is toch de side show van de sociaal democraten en andere handlangers van het collectivisme.

 10. Peter Selie

  De multiculturele werkelijkheid die ze op de grachtengordel niet kennen.

  Door Joost Niemoller

  In mijn straat woont een somalisch gezin met 3 schoolgaande kinderen. Ze wonen al jaar en dag op 44m² met een slaapkamer van 12m ². De overlast, welke mede door de veel te kleine huisvesting, wordt veroorzaakt is onverdraaglijk. Drie ADHD kinderen die dagelijks schreeuwen, krijsen en erbarmelijk huilen als zij weer eens geslagen worden. Vader schreeuwt de hele dag, tegen de kinderen, zijn vrouw, aan de telefoon etc. De tv staat knoerthard, deuren en ramen open. Er wordt nimmer normaal gesproken, altijd oorverdovend schreeuwen. De geluidsoverlast voor de omwonenden is ongekend, meestal ramen en deuren dicht om het maar niet te hoeven horen, op je terras of balkonnetje zitten behoort tot de verleden tijd.

  Vaak worden de 3 kinderen binnengehouden, zeg maar opgesloten, om de overlast binnenshuis te houden omdat de buurtbewoners het niet meer verdragen en tegen de ouders beginnen te schreeuwen. De vraag is waarom een gezin (5 familieleden) jarenlang op 44m² moet wonen, van een normaal gezinsleven kan zo geen sprake zijn, laat staan van integratie. Ik zie nooit hulpverlening, geen kinderbescherming, helemaal niets, terwijl ik de burgermeester van W. daar persoonlijk op heb aangesproken.

  Mag een gezin met 3 schoolgaande kinderen (wettelijk) eigenlijk wel op 44m² wonen? Dat het schade toebrengt aan de leden van het gezin schijnt de gemeente niet te deren, bovendien is er nog de vraag naar brandpreventie en ventilatie.

  In plaats van het probleem aan te pakken (het gezin in een eengezinswoning plaatsen en beter te begeleiden) plaatst de gemeente een tweede migrantengezin boven de woning van het Somalische gezin. In deze woning komen iedere nacht 10-12 mannen bijeen en maken zoveel lawaai dat naaste bewoners niet meer slapen kunnen.

  Een ander punt wat mij wakker houdt is dat ik vaak ongewild getuige moet zijn van het huiselijk geweld. ´s nachts hoor ik de vrouw des huizes(?) schreeuwen en gillen, ik hoor enorm gestommel.. ja, ze krijgt weer rake klappen. Het traumatiseert mij en ik slaap op een luchtmatrasje voor de voordeur, iedere avond leg ik het daar weer neer, stop mijn oren vol met oordoppen en hoop op een paar uurtjes rust.

  Tot voor kort zette ik de tv iets harder om al die overlast en het geweld maar niet te moeten horen, maar dan worden de buurmannen (statushouders) boos. Ze komen naar mijn woning, bonken woest op de deur, ik moet de tv zachter zetten want het stoort hen! Bedreiging en intimidatie van vrouwen: is het de bedoeling dat ik (en andere Nederlandse vrouwen) er maar aan moeten wennen?

  1. Peter Selie

   De gemeente W. heeft het goed voor met de statushouders, zij krijgen ca. €10.000 en mogen daarvoor een uiterst luxe huisraad kopen, tot en met elektrische fietsen en orgels (om het luidruchtige bidden nog meer kracht bij te zetten). Statushouders worden in W. overladen met luxe huisraad en gebruiksgoederen, maar voor passende huisvesting is klaarblijkelijk geen geld. Statushouders, aldus de burgermeester, zijn in principe allemaal bijstandshouders en dienen daarom in sociale huurwoningen ondergebracht te worden ( allemaal in dezelfde straat, wijk) waardoor gettovorming ontstaat. Fatsoenlijke eengezinswoningen (en daardoor een betere spreiding van statushouders) zijn klaarblijkelijk te duur, dus proppen maar en overladen met luxe!

   Ik ben, volledig getraumatiseerd, op de vlucht geslagen en woon een groot deel van het jaar bij mijn familie in het buitenland. De woning naast het Somalische gezin staat al meer dan 12 maanden leeg. Dit ouder echtpaar was van de ene op de andere dag verdwenen. Waar zijn zij gebleven en waarom houdt de gemeente – in samenwerking met de woningcorporatie de achtergebleven woning leeg? Deze sociale huurwoning wordt niet aan woningzoekenden aangeboden, terwijl de wachtlijst hier niet meer te overzien is.

   Statushouders worden in de gemeente W. dus boven en op elkaar tussen vier muren gepropt en, om van het gezeur van de buren af te zijn inzake overlast, laat ze de woningen er naast maar gewoon jarenlang(?) leegstaan.

   Ik schrijf bewust ´gezeur´. Het persoonlijke gesprek dat ik met de burgermeester en zijn medewerkers heb gehad, heb ik als buitengewoon teleurstellend ervaren; ik heb voor mijn traumatische ervaringen noch sympathie noch enige vorm van empathie mogen ontvangen. De gemeente heeft een taak van het Rijk opgelegd gekregen (het dumpen van statushouders) en gaat daar gewoon mee door. Heel vervelend voor de naaste buren, maar zo is het nu eenmaal!? Dat inwoners van de eigen gemeente huis en haard moeten verlaten omdat de overlast en het geweld niet meer te verdragen zijn, neemt de gemeente W. voor lief. Ook bewust leegstand creëren schijnt onderdeel van het ´huisvestingsbeleid´ te zijn.

   Veel vluchtelingen zijn getraumatiseerd, ik dacht dat als zij hier opgevangen worden, passende woonruimte krijgen (goede verspreiding tussen andere gezinnen, zodat er ook enige mate van sociale controle kan zijn), zij hier een beter leven kunnen leiden, maar het enige wat ik zie (ervaar) is dat een ernstige mate van traumatisering en extreem geweld onze samenleving binnensluipt en dit op Nederlandse burgers wordt overgedragen met alle gevolgen van dien.

   Ook dacht ik dat vluchtelingen erbij kwamen en zouden integreren, echter de praktijk leert dat als er ongecontroleerd, massa´s vluchtelingen worden gedumpt, er Nederlanders zijn die huis en haard moeten te verlaten.

   Deze, vaak jonge mannelijke vluchtelingen, al dan niet met een gezin, zitten, zwaar getraumatiseerd, met te veel personen op kleine woonruimtes opgesloten, geen werk, geen inkomen, geen benul van de (geseculariseerde) maatschappij waarin ze terecht zijn gekomen. Ze verzamelen zich in grote groepen gelijkgestemden en veroorzaken niet aflatend overlast die de leefbaarheid van omwonenden en soms een hele wijk onder druk zet. Zoiets stuit op grote, onoverkomelijke problemen, problemen die de naaste bewoners niet meer verzwijgen mogen en die duidelijk benoemd moeten worden. Weg van die ongezonde, alles onderdrukkende zwijgcultuur in Nederland, gewoon melden dat de leefbaarheid van de wijk waarin je woont aangetast is en dat van woongenot al helemaal geen sprake meer is.

   Een ander punt wat mij grote zorgen baart is dat de gemeente W. de ervaringen van haar eigen inwoners negeert en ze onder het tapijt veegt (dé verzwijgcultuur dus hanteert). De grote problemen welke huisvesting van statushouders met zich meebrengt, worden dus bewust niet in kaart gebracht.

   Een huisvestingsbeleid(?) dat zowel vluchtelingen als de eigen inwoners alleen maar schaadt en bovendien brandhaarden doet ontstaan, zal binnen afzienbare tijd haar tol eisen: waarom laten gemeenten/Rijk het daar op aankomen? Hebben zij niets van het verleden geleerd? Krijgen zij dit beleid(?) door de strot geduwd door Merkel, Juncker & Co. En, zo ja, waarom tonen zij geen ruggengraat? Waarom laten zij het land dat zij representeren in de sociale afgrond glijden?

   Last but not least: ik vraag mij af waarom er politici en Nederlanders zijn die menen dat Nederland nog steeds meer vluchtelingen kan opnemen, maar wat bedoelen ze nu eigenlijk? Bedoelen ze vluchtelingen opnemen, but not in my backyard? Dus gewoon doorgaan met het opstapelen van vluchtelingen tussen vier muren, zoals nu het geval is, ver weg van hun eigen bed?

   Mij bekruipt het gevoel dat diegenen die niet tussen (grote gezinnen) vluchtelingen in te krappe behuizing wonen, iets roepen waarvan ze de problematiek, laat staan het leed, totaal niet overzien.

   Blijven roepen dat vluchtelingen massaal bij anderen in de woonwijk geplaatst moeten worden en negeren dat deze huis en haard moeten verlaten vanwege onverdraaglijk overlast/geweld, geeft aan dat wij hier met een groep mensen van doen hebben die geen interesse heeft in het belang van Nederland en haar inwoners; dat zet de mens aan het denken, niet?

   1. Nederland-op1

    De gemeente kun je om de oren slaan met artikel 7.18 van het Bouwbesluit, daarin staat dat één persoon minimaal 12 m2 aan gebruiksoppervlak tot zijn beschikking moet hebben. Voor een gezin dat bestaat uit 5 personen heb je dus een woning nodig met een totale oppervlakte van 60 m2.

    1. Peter Selie

     Het is mij een biet hoeveel m² zo’n asiel parasieten familie toegewezen kreeg, misschien een goede tip voor de pluimveehouderij.

 11. nienke

  Natuurlijk is dit ontoelaatbaar maar vergeleken wat moslims onschuldige burgers aan doen is dit een incidentje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.