Video! Haags scheldraadslid Abdoe Khoulani zou zelfs z’n eigen moeder uitmaken voor ‘blonde teef’

Het antisemitische raadslid Abdoe Khoulani, dat een klas voor Israëlische tieners heeft uitgemaakt voor toekomstige kindermoordenaars en daarna op Facebook audioberichten naar een mevrouw heeft gestuurd waarin zij ‘blonde teef’ en ‘allochtoon’ wordt genoemd, houdt voet bij stuk. Hij heeft nergens spijt van, zo vertelt hij samen met z’n partijgenoot Arnoud van Doorn.

De saga met het Haagse fundi-raadslid Abdoe Khoulani gaat door. De terrorismeverheerlijker – die in de Gemeenteraad in de Hofstad zit namens zijn islamistische gezelschap Partij voor de Eenheid verscheen eind vorige week om te ‘praten’ met zijn tegenstanders, in dit geval jongeren van antisemitismebestrijder CIDI.

Hij maakte het er echter niet beter op voor zichzelf. Khoulani geeft in een video toe het nog altijd met zichzelf eens te zijn: “Dan scheld ik ze uit voor blonde teef.” En dat taalgebruik zou Khoulani zelfs richting zijn moeder bezigen, meldt hij. “Als ze mij zou uitschelden,” aldus Khoulani, “dan zou ik haar ook voor blonde teef uitmaken.”

Oud-PVV’er Arnoud van Doorn – ook van de PvdE, net als Khoulani – probeert vervolgens de boel te sussen en duwt dan de microfoon weg. Echt uit z’n woorden komt hij niet: “Jongens even, kijk, weet je wat, kijk, luister even, laat me even, kijk,” en wordt ook nog onderbroken door Khoulani zelf: “Arnoud, wacht even.”

Vervolgens gaat Khoulani weer in op z’n bizarre scheldpartijen, waarin hij aangeeft in “tientallen berichten” gediscrimineerd te zijn door mensen die hem zouden hebben uitgemaakt voor ‘kanker-Marokkaan’ en andere termen. Bewijs dat Anneke Brons – degene die de audioberichten van Khoulani uiteindelijk openbaarde – die taal ook gebezigd heeft, kan Khoulani echter niet overleggen. Hij zegt “alles verwijderd” te hebben.

Na nog een paar keer benadrukt te hebben dat hij “als mens” zulke krachttermen ook jegens z’n eigen moeder zou hebben gebezigd neemt Van Doorn het weer over, die de journalist gewoon negeert en verdert probeert te gaan over de antisemitische opmerkingen van zijn collega. De twee maken het er niet veel helderder op, en aan het einde van het liedje is Hidde van Koningsveld van het CIDI dan ook nog altijd niet tevreden.

Terecht, lijkt me, want Khoulani blijft natuurlijk een volkomen bizarre – en zelfs onbeschofte – man.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ego-non-solus

  Een goed verhaal maar de context ontbreekt. Deze is: als wij (de witte man) dit soort woorden bezigen heet het schelden. Als deze man dat doet heet dat ‘cultuur’. En natuurlijk, wij mogen soms de wenkbrauwen fronsen bij sommige aspecten van sommige culturen maar moeten dan wel altijd in het achterhoofd houden dat dit ook zégeningen zijn van diversiteit en multiculturaliteit.

  Nederland, goed bezig!

 2. TheGrimReaper

  Nog enkele van dit soort figuren erbij, en we zijn weer terug in de tijd van de holbewoners.
  Arm Nederland……..

  1. Adriaan

   Enkelen zeg je? Nog even en de gehele Haagse Raad bestaat uit dit soort moslimtuig. Het is te triestig voor woorden. En inderdaad we dalen af naar het stenen tijdperk.

 3. SlimK1nd

  Welke scheldwoorden zijn geschikt om naar je moeder’s hoofd te slingeren? (poll)
  https://twitter.com/SlimK1nd/status/873440413289414656

 4. h_keur

  Misschien kunnen een aan tal dds reaguurders er dit uit leren. Schelden is een uiting van onmacht en moet je dus niet doen. Dit soort figuren zoals in het artikel, worden dan veel beter geïsoleerd. Laten we hen bestrijden met argumenten en er wordt nog beter aangetoond, van welk niveau zij zijn. Geef ze geen voeding en ze sterven vanzelf uit.

 5. DennisEijs

  Het is toch een kanker Marokkaan. En éénheid, denkt ie zeker dat het dictatuur betekent. Denkt zeker ook nog dat ie een kanker hagenees is, mafkloot.

 6. Lambertus

  Ook een figuur wat in het busje met klootzakken afgevoerd kan worden naar het land van herkomst. Abdoe Khoulani heeft ISIS in 2014 bejubeld en weer excuus aangeboden, Kees van der Staaij geschoffeerd, Joden beschimpt. Deze Rifrat haat autochtone Nederlanders en Christenen, maar wil wel zijn zakken vullen in ons veel te tolerante land.
  Marokkanen met deze denkbeelden wonen in het verkeerde land, voegen niets toe, kosten ons handen vol geld en behoren als ongewenst vreemdeling uitgezet te worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.