Video! Haags scheldraadslid Abdoe Khoulani zou zelfs z'n eigen moeder uitmaken voor 'blonde teef'

Geen categoriejun 10 2017, 9:00
Het antisemitische raadslid Abdoe Khoulani, dat een klas voor Israëlische tieners heeft uitgemaakt voor toekomstige kindermoordenaars en daarna op Facebook audioberichten naar een mevrouw heeft gestuurd waarin zij 'blonde teef' en 'allochtoon' wordt genoemd, houdt voet bij stuk. Hij heeft nergens spijt van, zo vertelt hij samen met z'n partijgenoot Arnoud van Doorn.
De saga met het Haagse fundi-raadslid Abdoe Khoulani gaat door. De terrorismeverheerlijker - die in de Gemeenteraad in de Hofstad zit namens zijn islamistische gezelschap Partij voor de Eenheid verscheen eind vorige week om te 'praten' met zijn tegenstanders, in dit geval jongeren van antisemitismebestrijder CIDI.
Hij maakte het er echter niet beter op voor zichzelf. Khoulani geeft in een video toe het nog altijd met zichzelf eens te zijn: "Dan scheld ik ze uit voor blonde teef." En dat taalgebruik zou Khoulani zelfs richting zijn moeder bezigen, meldt hij. "Als ze mij zou uitschelden," aldus Khoulani, "dan zou ik haar ook voor blonde teef uitmaken."
Oud-PVV'er Arnoud van Doorn - ook van de PvdE, net als Khoulani - probeert vervolgens de boel te sussen en duwt dan de microfoon weg. Echt uit z'n woorden komt hij niet: "Jongens even, kijk, weet je wat, kijk, luister even, laat me even, kijk," en wordt ook nog onderbroken door Khoulani zelf: "Arnoud, wacht even."
Vervolgens gaat Khoulani weer in op z'n bizarre scheldpartijen, waarin hij aangeeft in "tientallen berichten" gediscrimineerd te zijn door mensen die hem zouden hebben uitgemaakt voor 'kanker-Marokkaan' en andere termen. Bewijs dat Anneke Brons - degene die de audioberichten van Khoulani uiteindelijk openbaarde - die taal ook gebezigd heeft, kan Khoulani echter niet overleggen. Hij zegt "alles verwijderd" te hebben.
Na nog een paar keer benadrukt te hebben dat hij "als mens" zulke krachttermen ook jegens z'n eigen moeder zou hebben gebezigd neemt Van Doorn het weer over, die de journalist gewoon negeert en verdert probeert te gaan over de antisemitische opmerkingen van zijn collega. De twee maken het er niet veel helderder op, en aan het einde van het liedje is Hidde van Koningsveld van het CIDI dan ook nog altijd niet tevreden.
Terecht, lijkt me, want Khoulani blijft natuurlijk een volkomen bizarre - en zelfs onbeschofte - man.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten