Extremistische Anne Fleur praat geweld in Hamburg goed: klimaatverandering richt meer schade aan!

Geen categoriejul 21 2017, 19:00
Anne Fleur Dekker heeft zogenaamd geen enkele brandende auto gezien en spreekt vergoelijkend over haar gewelddadige mede-demonstranten: "de meeste media hebben die incidenten van het Zwart Blok enorm uitvergroot om ons te framen."
Twee weken geleden ging extreemlinks tuig volledig los tijdens de G20-top in Hamburg. Onder het mom van activisme gingen tientallen auto's in vlammen op en werden agenten in elkaar geslagen. Totale kosten van dit anarchistische feestje: 178 miljoen euro, op te hoesten door de belastingbetaler. In talloze filmpjes op sociale media was te zien hoe erg het eraan toe ging in Hamburg: antifa-relschoppers trokken een spoor van geweld door de Duitse stad.
Ook Anne Fleur Dekker was bij de "demonstraties" (lees: rellen) in Hamburg. Ze protesteerde tegen klimaatverandering, kapitalisme, vrijheid en meer dingen waar linkse mensen een hekel aan hebben. Zelf zegt Anne Fleur dat ze niet tegen onrecht kan, maar haar woorden over de rellen in Hamburg doen anders vermoeden. In een interview met de Volkskrant weigert ze afstand te doen van haar gewelddadige linkse mede-demonstranten:

'Ik heb geen brandende auto gezien. Wel politieagenten die erop lossloegen en skinheads met ijzeren kruisen. Maar de meeste media hebben die incidenten van het Zwart Blok enorm uitvergroot om ons te framen. '

'Zwart Blok is niet per definitie gewelddadig. Er zitten veel rotte appels tussen, maar het is ook weer niet zo dat iedereen maar auto's in de fik ging steken.'

Anne Fleur zegt dat ze geen brandende auto's heeft gezien, maar wij weten beter. Een enorme hoeveelheid aan filmpjes en foto's is het bewijs van de totale ravage die door links is aangericht in Hamburg. Anne Fleur kiest ervoor om haar ogen te sluiten voor het geweld van haar linkse kameraden, maar dat doet niets af aan de feiten.
Maar volgens Anne Fleur zijn alle incidenten "enorm uitvergroot" door de media om de linkse activisten te "framen". Tegelijkertijd weigert ze om afstand te doen van het geweld:

"We laten ons niet tegen elkaar uitspelen. Bovendien richt de elite met haar oorlogen en haar klimaatverandering oneindig meer ellende aan dan een handjevol anarchisten in de straten van Hamburg."

Anne Fleur geeft dus toe dat haar mede-activisten gewelddadig waren, maar het valt allemaal wel mee. Klimaatverandering en oorlogen zijn immers veel erger, meent de extremistische studente uit Blaricum. Ze gebruikt de klassieke redenering van een vijfjarige kleuter: "Jantje deed het, dus ik mag het ook". Op die manier kun je natuurlijk alles wel goedpraten. Diefstal? Niet erg, oorlogen zijn immers erger! Een moord? Nou, klimaatverandering is een veel groter probleem!
Anne Fleur is totaal onoprecht. Thierry Baudet wordt door haar weggezet als vrouwenhater op basis van een romanpassage, maar extreemlinkse relschoppers mogen van haar gerust auto's in de fik steken. De uit het Gooi afkomstige communiste zegt tegen onrecht te strijden maar is nogal in de war over wat "onrecht" nu precies is. De tientallen kinderen in Hamburg die dat weekend niet naar opa en oma konden omdat de auto van hun ouders was uitgebrand, is dat geen onrecht? Politieagenten met grof geweld in elkaar gemept door extreemlinks tuig, is dat geen onrecht? Niet voor Anne Fleur. Als het links is, dan vindt Anne Fleur het goed, als het rechts is dan vindt ze het slecht. Dat is het enige waar het bij de Blaricumse activiste om draait. Prima, maar doe dan niet alsof je tegen onrecht strijdt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten