Totaal ontspoorde Volkskrant wil Nederlandse meiden aan Syrische migranten koppelen!

De Volkskrant wil de Nederlandse vrouw graag aan de man hebben. De Syrische man welteverstaan. 

Bij de Volkskrant roken ze tegenwoordig hetzelfde goedje als in de NRC-burelen. Het gaat helemaal niet goed met het denkvermogen bij de Volkskrant! Als je dit soort berichten rondstuurt ben je bewust bezig jezelf kapot te maken als krant. Niemand, maar dan ook echt he-le-maal niemand die de Volkskrant nog serieus neemt. Dus als je tot wc-papier verknipte NRC op is, kun je rustig aan de Volkskrant beginnen! Eens kijken wat de gemiddelde reacties onder dit belachelijke bericht zijn? Hou je vast:

Daar gaan we al: diversiteitsmantra. Het is een religie, zo lijkt het wel. Diversiteit voor alles mensen! Hoogopgeleid, alsjeblieft zeg.

Precies Marjan! Wat een giller inderdaad. De meeste Syrische vluchtelingen zijn namelijk helemaal niet hoogopgeleid. En hoe aantrekkelijk is het om een vriend te hebben met een bijstandsuitkering? Die kans is namelijk groot als je een Syrische vluchteling aan de haak slaat…

Nee, Peter, dat was een kleine miscommunicatie. Het waren allemaal kernfysici. Of nou ja, bijna allemaal dan.

Sterker nog: NRC geeft zelfs toe dat velen laagopgeleid zijn.

https://twitter.com/ThvandenBerg/status/881193483368902656

En zo is dat Theo! Nederland als luilekkerland. Beste lezers, is jullie trouwens ook iets opgevallen in al deze tweets? Mij wel. Ik lees telkens het woord ‘vluchteling.’ Ik dacht altijd dat een vluchteling iemand is onder druk zijn thuisland verlaat en weer terug snelt zodra het er weer veilig is. De Volkskrant ziet die definitie blijkbaar heel anders. Zij willen vluchtelingen koppelen aan Nederlandse dames. En denk je dan dat teruggaan er ooit nog in zit? Dit walgelijke artikel bewijst welke definitie van een vluchteling het linkse propagandatijdschrift De Volkskrant ons door de strot wil drukken: de vluchteling als blijvende immigrant. Bedankt voor de duidelijkheid! Jullie zijn in elk geval eerlijk. Al is dat een twijfelachtige eer in dit geval.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

91 reacties

 1. Vabis

  Je moet er toch niet aan denken dat je dochter of kleindochter wordt beklommen door zo’n besneden stuk ongedierte?

  1. Kogelbert

   Voor Vabis betreft de geslachtsdaad het beklimmen van het vrouwtje.

   Hij denkt dat beschaafde mensen ook op deze animale wijze de liefde bedrijven.

   1. Sniper666

    @ Kogelbert

    Kogelbert gaat ons exact uit de doeken doen hoe beschaafde mensen zoals hij het met zijn vrouwtje doet.

    Woehahahaha lololol ik kom niet meer bij (sniksnuf) dijenkletsen 😉

    1. Guus Geluk

     Beschaafde mensen houden de omschrijving van het beklimmen van een vrouw, danwel haar benen wijd, over het algemeen achterwege.

     1. HaZ

      Wij hoeven echt niet geïnformeerd te worden dat jij het over het algemeen achterwege doet, Guus.

     2. Guus Geluk

      Je interpreteert mijn commentaar verkeerd en je weet het, HaZ.

     3. HaZ

      Niet zo zuur guus. Vandaag mag je al je zonden van de afgelopen week weer ejaculeren achter het gordijntje bij meneer pastoor.

   2. Vabis

    Vertel eens Wim, hoe leeg jij je zak in dat kadaver waarmee je je grot deelt?

    1. Kogelbert

     Vabis geeft ons een inkijkje in zijn seksleven.

     Voor beschaafde mensen niet iets om vrolijk van te worden maar voor hem is dat gewoon hoe je dat doet, je sleept het wijfje naar je grot en daar beklim je het.

     1. Vabis

      Ik vroeg hoe jij de daad verricht Wim, niet een oordeel hoe jij denkt dat ik mijn plezier beleef, ik heb zo een voorstelling van jou met je cornuco stekend uit een pyamabroek met slechts èèn streep als mager scharminkel zijnde, onderwijl prevelend van hop hop hop, eerst likken en dan erop, en vervolgens niets klaarspelend.

      Uiteindelijk ben je een droogkloot, of niet?

     2. Kogelbert

      We leren Vabis goed kennen, mensen.

      Wat is het toch een openhartig mannetje!

     3. Vabis

      Wim wil de vraag niet beantwoorden, we kunnen gevoeglijk aannemen dat het seksleven van Wim de Panda doet lijken als zijnde de koning der ejaculaties, en die slaagt erin slechts èèn keer per jaar te paren.

      Ik stel dan ook voor Wim, dat na de volgende ban die je binnenkort treft je alias te veranderen in: Wim de Panda met kloten als een pinda……..

 2. Kogelbert

  Ik kan uit het artikel in geen enkel opzicht afleiden dat de Volkskrant Nederlandse meiden aan Syrische migranten wil koppelen.

  Wat een belachelijk verhaal is dit weer.

  1. Ali Yas

   > De meeste Syrische vluchtelingen zijn man, jong, vrijgezel en hoogopgeleid, en daarmee aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen.

   Alleen het kenmerk “man” klopt. Het gaat Nederlandse vrouwen niet om jong, niet om vrijgezel en ook niet om hoogopgeleid: mannen moeten vooral kans maken tot de hogere echelons te gaan behoren. Welnu, voor die Syrische mannen gaat die vlieger niet op en daarom zullen ze hun bruiden uit Syrië moeten halen. Dat is ook precies wat we zien gebeuren. Waarom De Volkskrant iets anders beweert, mag Joost weten.

 3. Sniper666

  Vuil blaadje toch die volkertkrant. NRC is gesloopt, en de teletoeter gaat volgen. GeenStijl (TMG) moet ook gesloopt.

  Alles in het kader van de umvolkung volgens de resolutie van Straatsburg 1975. Walgelijk.

  1. Kogelbert

   Snipper heeft ook geen behoefte om het artikel even te lezen: dit verhaal is veuls te lekker.

   1. Sniper666

    Kssttt weg trol.

 4. HaZ

  Ach, er zijn altijd “vrouwen” die bij gebrek aan beter een diversiteitsleuning willen uitproberen, toch Dekker,Simons,Meulenbelt ?

 5. Guus Geluk

  Ik kan nergens uit het artikel opmaken dat de Volkskrant Nederlandse vrouwen wilt koppelen aan allochtone Nederlanders.

 6. Sniper666

  Waar zijn al die hoogopgeleide islam vrouwen die aan de Nederlandse man zijn? Ik zie in dat policor volkertvod alleen maar Nederlandse vrouwen staan die zo gek zijn om hun benen wijd te doen voor een moslim. Domme wijven.

  –> http://www.volkskrant.nl/magazine/smoorverliefd-op-een-syrier~a4503160/

  1. Guus Geluk

   Ik constateer dat je er niet van houdt dat autochtone Nederlandse vrouwen gelukkig zijn met een allochtone Nederlander. Staat genoteerd.

   1. Sniper666

    Nee Guus trol, meer expliciet. Ik hou er niet van als een Nederlandse vrouw haar benen wijd doet voor een MOSLIM. Noteer dat maar in je agenda.

    1. Guus Geluk

     Moslims die slapen met een Nederlandse vrouw, zijn prima geïntegreerd. Ik trek de conclusie dat je deze integratie verwerpt. Waarvan akte.

     1. Sniper666

      @ GG

      Noteer maar. Ik wil geen islammeren in mijn land.

     2. mening66

      Ach zolang het echt bij slapen blijft!!!!!

  2. sjun

   Die raken als gevolg van groeiend inzicht van islam af. Ze kunnen alleen niet in de krant om te voorkomen dat steeds meer anderen op het idee komen dat islam geen vrede maar onderwerping betekent.

 7. Vabis

  Waarschijnlijk zijn het allemaal uitgedroogde amoniakgleuven die zich overgeven aan zo’n bebaarde en besneden pislamiet, iets anders kan ik er niet van maken, tering jansen. je moet als vrouw toch wel desperaat zijn om zo’n misgeboorte te begeren…..

  1. Sniper666

   En dan over een paar jaar janken dat ze alsnog een kopvod op moet, of dat de kinderen naar de zandbak ontvoerd zijn, of dat het niet leuk is dat Mo er nog 2 mokkels bij neemt, of… etc.

   NIET JANKEN en geen gemeenschapsgeld voor reddingen of uitkeringen ofzo.

   1. Kodi

    Mee eens. “Bezint eer ge met een Muzelman begint!” is het devies en wordt slechts eenmalig als gratis advies verstrekt. Daarna geen damage control voor rekening van ’t algemeen meer.

  2. Kogelbert

   “Waarschijnlijk zijn het allemaal uitgedroogde amoniakgleuven die zich overgeven aan zo’n bebaarde en besneden pislamiet”

   We krijgen zo een pijnlijk inkijkje in het gedepriveerde liefdesleven van Vabis.

   Arme kerel toch!

   1. Vabis

    Ik weet niet wat gedepriveerd is Wim, maar ik neem aan dat ik dit zou zijn wanneer ik mij overgaf aan een moslima met mooi lang haar op haar benen en rug, wel mager kereltje met je scheve bek, van zijn leven niet….ik steek er nog geen kampvuur mee aan, alhoewel…….

    1. swetsnek

     Het mooie is Vabis dat weet ie zelf ook niet hahahaha

   2. swetsnek

    depriveren werkw.Uitspraak: [depri’verə(n)] Verbuigingen: depriveerde (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft gedepriveerd (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen (iemand iets) onthouden of ontnemen Voorbeelden: `mensen met een verkoudheid de…
    Gevonden op http://www.woorden.org/woord/depriveren

  3. Kodi

   Wat gebeurde er nu echt met Anja Meulenbelt in Gaza?, Keesjemaduraatje 24.03.13
   http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2013/03/wat-gebeurde-er-nu-echt-met-anja.html

 8. Ni28

  Zij maken meer kapot bij de Volkskrant en NRC dan waardeloze kranten zij maken het samenleving kapot. Als in een dictatuur wordt van boven af bepaald wie met wie door de leven moet gaan. Alleen om de hoge “doelen” van de EU te bereiken, het kapot maken van Europa.
  De echte vluchtelingen worden inmiddels door de stront gehaald met de misplaatste aandacht die deze immigranten krijgen. En natuurlijk doen deze kranten het niet zomaar uit hunzelf. De politiek bepaald wat correct is en als krant moet je het maar propageren. De Telegraaf volgt binnenkort en zo heeft Nederland geen onafhankelijk krant meer. Daarna volgen de andere media die monddood gemaakt worden. Europa is een politiestaat aan het worden wat door de islam afgedwongen is op onze schijterige “leiders”.

  1. Ecoshaarlem

   Uitstekend weergegeven, en maar afgeven op Amerika en Rusland bij ons wordt het als het zo doorgaat vele malen erger, onze kinds kinderen zullen het ons hoogst kwalijk nemen als zij in een moslimstaat moeten opgroeien, linkse elite bedankt!

 9. Ni28

  Trol verdient geen antwoord

 10. Sniper666

  Uit het stukkie volkertvod;

  Toch traden ze al vier weken na hun kennismaking islamitisch in het huwelijk. ‘Mijn vader raadde dat aan. Vooral om geen problemen te krijgen met andere Syriërs’, zegt Ibrahim. ‘Veel Syriërs accepteren het niet als je zonder te trouwen omgaat met een meisje. Nu kunnen we gewoon foto’s van ons samen op Instagram zetten.’ Isabel stemde in met het islamitisch huwelijk, al is ze zelf niet gelovig. ‘Ik heb het niet voor mezelf gedaan, maar voor de mensen in zijn omgeving.’

  Alleen Ibrahims vader en een vriend van hem waren aanwezig. Isabels ouders weten nog niet dat hun dochter is getrouwd, ze denkt dat ze het misschien niet begrijpen. ‘Ze weten wel van de relatie, hoor. Mijn moeder had er geen problemen mee. Mijn vader stelde in het begin wel vragen: hoe gelovig is hij? Ben je dan straks nog wel onafhankelijk?’

  CONCLUSIE; Domme Isabel (22 jaar) onderwerpt zich aan de islammer koeltoer binnen 4 weken. Haar ouders weten nog van niets. Simpel gansje. Nu is ze moslima, Ibrahim heeft zijn doel bereikt.

 11. Beukman

  Guido Jansen schrijft:
  “De Volkskrant wil de Nederlandse vrouw graag aan de man hebben. De Syrische man welteverstaan. ”

  Totale onzin. De Volkskrant beschrijft dat sommige Nederlandse vrouwen vallen op sommige Syrische mannen, maar beveelt dit nergens aan.

  Ik kan me trouwens wel voorstellen dat een Nederlandse vrouw die regelmatig op DDS meeleest, al vrij snel haar buik wel vol heeft van Nederlandse mannen.

  1. Kogelbert

   Dat is correct, Beukman, dit verhaal slaat nergens op maar deze draad onthult wel treffend hoe de mannen van dit blog fantaserend volledig ontsporen als ze worden geconfronteerd met de mogelijkheid dat Nederlandse vrouwen mannen uit Syrië een stuk leuker en beschaafder vinden dan zijzelf.

   1. Vabis

    Daar komen die domme wichten wel achter wanneer die besneden laffe pislamieten wederom de kuierlatten nemen zonder het meenemen van hun partner, wanneer de stront de ventilator begint te raken.

    1. Kogelbert

     Voor Vabis zijn vrouwen domme wichten die pas deugen als je ze zonder tegenstribbelen mag beklimmen.

     Hij is er heel verbaasd over dat vrouwen Syrische mannen hoger achten dan primitieve apen van zijn soort.

     1. Vabis

      Wim heeft altijd zijn scheve pruil tuitmondje vol over de ad hominem drogreden, behalve wanneer dit magere kereltje met de uit zijn pyamabroek met èèn streep bungelende cornuco denkt wanneer het hem van pas komt om het zelf te gebruiken, wat een voorspelbaar trolletje is het toch.

     2. Kogelbert

      Vabis wekt ontroering met dit doorwrijven in de zelfgemaakte vlek.

      Mogelijk vindt hij troost als achter in zijn grot een wijfje uit zijn roedel hem toestaat haar te beklimmen.

      🙂

   2. Beukman

    @Bert
    Onze vriend Vabis lijkt het met ons eens te zijn. Hij doet in ieder geval heel erg zijn best om de Nederlandse man neer te zetten als een ongemanierd stuk stront.
    “Beter besneden dan bescheten” is een zeer oud Syrisch spreekwoord. Aan deze waarheid als een koe zal niemand meer twijfelen die Vabis’ proza tot zich heeft genomen.

 12. Bes Tolen

  Deze week. De ene dag hoor je op crematieplechtigheid, dat er een vrouw rondloopt, die gescheiden is van een Afrikaan en daarvan een zoon heeft en er geen contact meer mee heeft. De dag er op van een andere vrouw waarvan de vader op jonge leeftijd verongelukte, dat die vrouw met een Afrikaan was getrouwd en daarvan een zoon heeft. Enzovoort.
  De wetenschapper Eibl-Elbersfeldt van het Max Planck instituut; al lang geleden ondertussen: de bevolkingsgroep die ingeprent wordt haar eigen belang achter te stellen, haar territorium af te staan en haar identiteit prijs te geven, wordt de natuurlijke drang tot zelfbehoud ontnomen.

  Uit alle rapporten van de overheid blijkt dat nimmer het belang van Nederland en de autochtone bevolking maatgevend was maar het beleid wel een open invitatie was voor vreemdelingen om hier te blijven of naar hier te komen. Dit wordt voorzichtig maar duidelijk al in een rapport uit 1989 van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid gesteld.
  Duidelijk moge zijn dat rechtsvervolging van ministers, staatssecretarissen en onnoemelijk veel anderen ten onrechte achterwege blijft. Het is de hoogste tijd dat zulks gebeurt.

 13. Bes Tolen

  Ik vraag aan de leiding en redactie bij deze Beukman voorgoed alle mogelijkheid om nog op DDS reageren, te ontnemen. Deze reageerder Beukman beledigt de Nederlandse mannen niet alleen maar discrimineert ze daarenboven als een minder soort mensen.

  1. Kogelbert

   Geestig sarcasme, Bes.

   🙂

 14. Nasrani

  Wanneer een van mijn dochters met een Syrische man zou thuis komen, niets aan de hand. Wanneer het echter een moslim zou zijn zou het een ander verhaal worden. Dat kan nooit wat worden en zou ik niet goedkeuren. ( voor zover ik er nog wat invloed op zou hebben)

 15. bjornvanherpen

  de verraders gaan ver in hun leugens om dat asiel tuig aandacht te kunnen blijven geven

 16. van Urk

  En wat zit hier de achterliggende gedachte om Nederlandse vrouwen te koppelen met Syrische mannen? Kunnen ze dat bij de Volkskrant dat even gaan toelichten?

  1. Kodi

   De Syrische mannen aan een Nederlandse verblijfsvergunning helpen wellicht.

  2. Kogelbert

   Van Urk las het artikel dus ook niet.

   1. van Urk

    Ik ben net wakker 🙂

 17. HW

  Goede morgen Bert,

  Ik heb er wel een paar in de aanbieding:
  Anja Meulendel, Anne Zeur Tedekken en Sylvana Pruikje Simons.

  Dat worden vast reuze koppels

 18. HW

  Het wordt tijd, dat bij de Volkskrant en de NRC een politie inval gedaan wordt, want ze moeten daar snuiven en stuf roken, dus voorraden hebben liggen.
  Dit soort zaken kun je alleen schrijven als je in de 7. hemel zweeft en elke vorm van realisme verloren bent.
  Dat gebeurt alleen met verslaafde journalisten.

  1. Beukman

   Wat voor zaken, @HW?

   1. HW

    De kop in de Volkskrant is:
    De meeste Syrische vluchtelingen zijn man, jong, vrijgezel en relatief hoogopgeleid, en daarmee aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen. ‘Syriërs plaatsen de vrouw op een voetstuk.’
    Door: Anneke StoffelenIrene de Zwaan 1 juli 2017, 02:00

    Heb je het stuk niet gelezen of wil je niet zien wat er staat.
    Misschien zelf wat gerookt of gesnoven.

    1. HW

     En weet je wat Beuk, dat is niet waar. De meesten hebben geen fatsoenlijke in Nederland toepasbare opleiding.
     De journalisten zullen de opleiding van het lezen van de Koran wel bedoelen, want die ken ik natuurlijk niet. Dan heb jij gelijk.

     1. Beukman

      @HW
      De meeste Syrische vluchtelingen die ik spreek zijn betrekkelijk hoog opgeleid, én bereid om hun opleiding aan te passen aan de Nederlandse normen. Er is bij hen ook een gemiddeld dan grotere wens om zo snel mogelijk Nederlands te leren. Ik zeg er wel bij dat mijn “bubbel” die van de grote stad is.

      Verder zijn het bepaald geen fanatieke moslims. Wél zijn voor hen vaak de tradities belangrijk en hardnekkig. Logisch, want die bestaan meestal al duizenden jaren.

      Feit is dat er voor hen een markt is van Nederlandse vrouwen die het wel zien zitten met zo’n man.

     2. Kogelbert

      Dat Syrische mannen zich jegens vrouwen beschaafder gedragen dan de tokkies op dit blog kun je natuurlijk met zekerheid aannemen.
      Veel Nederlandse vrouwen zijn het ‘daar moet een piemel in’ van Nedelandse mannen zat. Zo vreemd is dat niet.

     3. IJscoman

      Beukman, mijn eigen ervaringen met Syrische vluchtelingen wijzen dezelfde kant op. Ze zijn anders, beter opgeleid en minder fanatiek moslim. Eentje ken ik er intiem: hij is mijn tandarts geworden. Twee jaar geleden kwam hij aan in het land waar ik nu woon, heeft in die korte tijd de taal perfect leren spreken en oefent zijn vak op magistrale wijze uit – zo’n goede tandarts heb ik mijn leven lang in Nederland niet gehad. De paar andere Syriers die ik ook ken zijn beschaafde en voorkomende mensen. Heel anders dan het Marokkaanse tuig.

     4. Kogelbert

      Ja, IJscoman, ik heb vergelijkbare ervaringen. Ik denk dat ze veel Nederlandse mannen qua beschaving veel kunnen leren.

      Deze draad is daarvoor pijnlijk illustratief. Lees met name de bijdragen van Vabis. Daar schaam je je als Nederlander toch kapot voor?

     5. HW

      Beukje, Bertje en IJscotje,
      Blijkbaar staan jullie ver van de werkelijkheid af en zelfs geen kranten lezen, want 95 % van alle asielzoekers heeft überhaupt geen baan en leven van de bijstand.
      Dan zullen die 5 % nou net degenen zijn die jullie ontmoet hebben.
      Komen jullie wel eens ergens anders dan in kringen rondom Den Haag, Amsterdam of Hilversum. Lijkt erop, dat ook in de verdeling met 2 maten gemeten wordt.

     6. Beukman

      @HW op #62
      Kogeltje, IJsje en Beukje hebben het niet over asielzoekers, maar over Syrische asielzoekers.
      Het is verder niet zo heel gek als een getraumatiseerde vent die in een land is aangekomen waar ze een hondsmoeilijke taal spreken en waar de bureaucratie tav vluchtelingen op z’n zachtst gezegd vertragend werkt, na anderhalf jaar nog geen baan gevonden heeft.

     7. HW

      He, Beukje,
      Op de pik getrapt.
      Jij komt met fantasie verhalen

     8. Beukman

      @HW op #66
      Probeer het nog eens, maar dan inhoudelijk graag.

     1. Kogelbert

      Vast staat dat Kodi niet hoog opgeleid is. Dat verklaart wellicht ook zijn behoefte Syrische immigranten de keel te willen afsnijden.

     2. Sniper666

      ZWIJG DE TROL DOOD.

 19. zomaar

  zoals de islam , (woorden van Erdogan) , de plannen heeft om onze samenleving te veroveren middels de baarmoeder !, zo zijn er meer dan genoeg westerse vrouwen en meisjes die hunkeren om bereden te worden door deze kameelruiters !, immers hen kan niets gebeuren onze sociale heilstaat staat garant voor de problemen die na deze wilde rit van zo een kameelruiter opdoemen .

  hooguit komt zo een vrouw meisje met de verlichting te zitten onder een kopvot of burqa , en met dagelijks een pak slaag , en nog dan kan zij weer een beroep doen op onze sociale heilstaat , krijgt nieuw onderdak vreten en kan weer op zoek naar een nieuwe kameelruiter immers de jeuk overheerst het verstand , en het staat zo goed bij links , dat je , je geheel geeft aan de vreemde culturen .

  dit is nu en dit was altijd alzo de overwinnaar bezit de (koeien) vrouwen , en de vrouw (koe) doet willig mee aan de paring .

  1. Kogelbert

   Zomaar illustreert treffend waarom veel Nederlandse vrouwen zijn soort zat is.

  2. Kogelbert

   “dit is nu en dit was altijd alzo de overwinnaar bezit de (koeien) vrouwen , en de vrouw (koe) doet willig mee aan de paring .”

   In Nederland doen gemiddeld elke week 24 vrouwen aangifte van verkrachting. Dat is het topje van de ijsberg.
   Zomaar maakt duidelijk waarom dit in ons land zo’n groot probleem kon worden.

   http://www.ad.nl/binnenland/elke-week-24-aangiften-wegens-verkrachting~a9c3be53/

   1. HW

    Bert,
    Je bent overal zo goed mee op de hoogte! Weer zoiets halfslachtigs van het AD.
    Weet je toevallig ook hoeveel immigranten/allochtonen als dader worden aangemerkt of wordt dit in de statistieken van de politie verzwegen en ook onder de pet gehouden.

    1. Kogelbert

     Allochtonen doen zelden aangifte van verkrachting, HW, dit betreft nagenoeg uitsluitend gezonde Hollandsche testosteronbommen.

     1. Nasrani

      Ben jij eigelijk wel een Nederlander? En zo ja, ben je daar wel blij mee? Ik krijg de indruk dat een ongelofelijke zuurpruim bent in het dagelijkse leven. Man man, wat een commentaar.

     2. Sniper666

      ZWIJG DE TROL DOOD. Niet voederen a.u.b.

     3. HW

      Weer verdraai en ontwijk je de vragen.
      Ik weet niet in welk land jij woont, maar volgens jou gingen die gezonde Hollandse testosteronbommen direct na de verkrachting zelf naar de politie om aangifte te doen dat ze iemand verkracht hebben.
      Gekker heb ik het nog niet meegemaakt.

      Ik ga ervan uit dat de daders geen aangifte doen en dan waren de slachtoffers meestal gezonde Hollandse vrouwen.

      Uit jouw schrijven maak ik op, dat een en ander dus toch onder de pet gehouden wordt.

     4. Kogelbert

      Nee, HW, de aangiftes worden gedaan door de slachtoffers.

    2. Sniper666

     De trol niet voeren a.u.b.

     Zomaar heeft gelijk. Het nemen van de wijfjes van de tegenpartij na een overwinning is een klassiek thema. Het doden van de mannetjes van de tegenpartij ook. Slecht nieuws, wij zijn de tegenpartij…

     1. Kogelbert

      “Het nemen van de wijfjes van de tegenpartij na een overwinning is een klassiek thema.”

      Q.e.d.

     2. Sniper666

      Uitzondering: Klassiek thema

      “Tijdens de veldtochten onder zijn bewind worden tegenstanders afgeslacht. En vrouwen van de veroverde stammen geroofd en aan de Mongoolse soldaten en officieren gegeven. Documenten uit die tijd melden de Khan de eerste keus heeft. Hij slaapt met meerdere vrouwen per nacht.”

     3. Kogelbert

      Snipper informeert ons over zijn begrip van mannelijkheid. Zijn referentiekader lijkt op dat van Vabis: stoere bokito’s die wijfjes naar het hol slepen om ze daar te ‘beklimmen’.

      Het is niet zo vreemd dat we in Nederland een groot probleem hebben met mannen die vrouwen verkrachten.

     4. Sniper666

      Kogelbert laat weer eens zien hoe een potje draaikonterij er uit ziet. Hij heeft geen goede argumenten die mijn stelling onderuit haalt en moet nu angstig glibberen om zijn toch al magere gezicht te redden. Dat doet hij ad hominem op deze zwakke manier.

      Ik noteer dat mijn stelling bewezen is en dat Kogelbert het weer eens bij het verkeerde eind heeft.

      Dag Bertje ouwe rukker. Zoek een lekker moslim wijffie kom je misschien ook eens aan je trekken. Misschien lucht het op. Succes ouwe droogkloot. 🙂

 20. Kodi

  http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/06/zo-succesvol-zijn-de-syriers-die-naar-nederland-kwamen-516654/
  Gelet op werkloosheid en uitkeringsafhankelijkheid geen succes die massa immigratie door zogenaamde vluchtelingen. Enkel verdere overbelasting van de sociale hangmat.

 21. Bes Tolen

  Het beroerde is dat in de westerse wereld oude macht van het Romeinse Rijk door globalisering en internationalisering en doordat het op veel gebieden, te denken valt aan de grootste banken en beleggingsmaatschappijen in veel landen, de grootste partij is, en ook de godsdienst met alle hulpkrachten tot haar beschikking staat, nu in onze tijd iedereen kan intimideren en indoctrineren. Daar staat nu ook het grootste deel van de Nederlandse politiek voor open. Dat gaat wel helemaal tegen de Nederlandse traditie in maar Nederland is een ander land geworden. Uitgehold, beroofd, massa immigratie, algehele indoctrinatie waaronder door de moderne media. Zo komen we of zijn we al terecht gekomen in de positie van veel Europese landen waar de belangrijkste beslissingen vrijwel nooit open, dat wil zeggen democratisch tot stand zijn gekomen. Zo blijft het een rotzooi in de wereld. Vooral uiteraard omdat noch de politiek noch de bevolking maar enigszins goed zijn geïnformeerd. Men weet zelfs minder dan vroeger over hoe de wereld in elkaar steekt. Veelzeggend.

 22. Kodi

  Meningssturing en censuur op de google balk heeft weer een nieuw gezicht gekregen.

  Tik in laagopgeleide vluchtelingen https://www.google.nl/search?client=opera&q=laagopgeleide+vluchtelingen&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
  en je krijgt te lezen “Bedoelde u hoogopgeleide vluchtelingen?”

 23. joost25

  Tja gelukkig weet de meerderheid van onze dames wel beter behalve die linkse zelf hatende studenten kutjes in de grote steden dan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.