Walgelijk! Op Marokkaans forum wordt terreuraanslag op agenten Israël bejubeld!

Op het internetforum voor de Marokkaanse gemeenschap in Nederland is een bizar topic geplaatst.

Het topic draagt de lugubere titel: “Twee Israelische zionisten naar de hell geschoten door de mujahideen.” Je zou hopen dat moderators dit direct zouden verwijderen. Maar dat is helaas niet het geval. Eerst moet er weer iemand twitteren:

https://twitter.com/an3sdej315/status/886262228403531777

Waarvoor dank trouwens, want anders hadden we het niet geweten. Hoe ziet een terreurverheerlijkend forumbericht er uit? Nou, zo dus:

Weg met dat islamitisch terreurgebroed. Bron: screenshot http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5571629
Weg met dat islamitisch terreurgebroed. Bron: screenshot http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5571629

Eerst die tekst maar eens ontleden. We beginnen met het woord ‘Mujahideen’. Dat betekent kort en bondig: jihadisten. Hier wordt gelijk duidelijk hoe het conflict in Israël beleefd wordt. Niet als een geografisch conflict in elk geval. Het gebruik van het woord ‘Mujahideen’ verraadt dat de topic-schrijver een diep-religieuze lading meegeeft aan het conflict in Israël.

Zionisten dan. Ook best bijzonder als je bedenkt dat de agenten die op brute wijze vermoord zijn door Palestijnse terroristen Arabische Israëliërs waren! De bedenker van dit walgelijke topic op het Marokkaanse integratieplatform is ook nog eens oerstom en niet geïnformeerd. De slachtoffers waren Druzen of Arabische Israëliërs, dat zijn geen Zionisten maar vreedzame Arabische burgers van Israël. Zoals er zoveel zijn, overigens, maar daar zal de geweldsverheerlijker op het Marokko-forum wel niet van willen weten.

Ik zeg: weg er mee. Dat forum, het tuig wat er op zit en de hele kraam aan gedogers er bij. Dit kán toch niet in Nederland?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. henk vintage

  Is hier nog iemand verrast over?
  Ze haten Joden en westerse samenlevingen en die haat wordt groter en groter tot dat er ook hier een uitbarsting komt.
  Ik krijg steeds meer moeite met het feit dat ook ik deze vijanden van onze levensstijl moet helpen onderhouden en het worden er maar meer en meer.

  1. Ikke en zo

   Niets meer aan toe te voegen !

 2. sjun

  Het zal me niet verbazen als het forum ook nog een gesubsidieerd wordt op koten van’t Algemeen. Tijd voor bewustmakende kamervragen hierover.

  1. Kodi

   Belachelijke subsidies aan (Marokkaanse) websites

   De belastingbetaler is gedwongen de website IslamWijzer te subsidiëren met ongeveer 150.000 euro per jaar, in het kader van “stimulering maatschappelijke binding”.

   Hoeveel hun “partnersites” zoals MSN, Marokko.nl, maroc.nl en Hababan.nl ook nog belastinggeld krijgen, is niet duidelijk, maar zou eventueel na te gaan zijn.
   Nu ontdekt Eberhard vd Laan, minister van integratie, dat op die site haatzaaiende teksten gepubliceerd zijn. Door de belastingbetaler gesubsidieerd! En hij “schrikt” daarvan!

   Of die mensen “haat willen zaaien” moeten ze zelf weten. Dat valt gewoon in de vrijheid van meningsuiting. Daar moet Eberhard zich helemaal niet mee bemoeien. Wat Eberhard wel moet doen, is onmiddellijk die subsidie afschaffen. En niet alleen subsidie aan die Marokkanen, maar ook aan alle andere sites en verenigingen; inclusief politieke partijen.

   Dit belastinggeld komt van veel mensen die tegengewerkt worden met hun eigen verdiende geld. Te gek voor woorden!

   Het zou interessant zijn om eens uit te zoeken hoeveel van dergelijke subsidies naast deze 150.000 euro ** belastinggeld door de overheid worden rondgestrooid.
   En natuurlijk moet dit geld terug naar de rechtmatige eigenaars.

   Al zoekende naar meer gegevens, kwamen we de het volgende tegen:
   Overzicht van subsidies speciaal voor allochtonen

   Daar welt dan automatisch de vraag op:
   “Waarvoor wordt er eigenlijk géén subsidie verstrekt?

   Vrijspreker
   http://www.vrijspreker.nl/wp/2008/12/belachelijke-subsidies-aan-marokkaanse-websites/

 3. Guus Geluk

  Doet me denken aan die malloten van Stormfront.

  1. Nasrani

   Wat weer een walchelijke reactie! Je moet je schamen.

   1. Guus Geluk

    Argumenten?

    1. corfo

     @ Nasrani.
     Die smeerlap roept bij alles en iedereen : “Argumenten ?” terwijl hij/zij ze zelf niet aanvoert. Dit is een, van verre te ruiken, stinkende TROL.
     Totaal geïslamiseerd !

  2. van Urk

   Je wordt gek van dat moslimtuig. Er is zelfs een standbeeld onthuld in Den Haag met de titel “vriendinnen” waarin twee moslima,s met hoofddoeken afgebeeld zijn. “Het moet de afspiegeling voorstellen van ons huidige straatbeeld van behoofddoekte moslima,s”. Dat domme linkse volk zet hier in Nederland islamitische fundamentalisme nota bene gewoon op een voetstuk en hebben geen moeite waar het eigenlijk voor staat!

  3. IJscoman

   Guus Trol geeft dus toe dat moslimtuig even smerig en extremistisch is als rechts kaaskoppentuig. Je wordt toch geacht de mossels in bescherming te nemen, trolletje?

   1. Guus Geluk

    Ja, IJscoman, het is tuig van de richel. Het zijn debielen met teveel internet.

    1. Kodi

     Het zijn debielen met teveel Islamgif in hun hoorden.

 4. Nasrani

  We weten waar de loyaliteit van marrokanen ligt! We weten waar de
  loyaliteit van moslims ligt! We weten dat de islam het vermoorden van Joden aanmoedigt. En dan nog zijn er Christenen die hier nogal nonchalant over doen. En niet alleen Christenen trouwens, maar dat Christenen dat doen vind ik diep triest.

  1. toetssteen

   @Nasrani
   Dezen schijnen zich niet te realiseren dat een tijger niet is te domesticeren. Aaien, bakje voer, en dan gebeurt het wonder……, denkt men.
   De realiteit is wat er destijds bij Poitiers en Wenen werd uitgevochten. Vraag is: wie is de volgende Martel/ Jan van Polen? Als die niet te hulp zal schieten dan doet men er goed aan om eens te googlen naar ‘hinduslaughter’. (onder andere, want er zijn zat meer gruwelijkheden.)

   1. Teloor

    Deze bijdrage lijkt me onder invloed geschreven.

    1. Seneca

     @teloorgegane
     Bedoel je soms de invloed van het gezonde verstand? hul je niet in raadselen of ben je soms te stom om voor de duvel – behalve de moslimduvel – te dansen?

 5. Joop Sigaar

  Dat zijn dezelfde landgenoten die hun theatrale verdriet over een voetballer op de NL tv mogen tonen .
  Kijk , dat steekt er nou achter , en de domme Hollanders huilen mee en stemmen binnenkort weer gewoon op de partijen die al deze ellende veroorzaakt hebben .
  Op een te kleine groep na…niet zeuren maar lijden ,jullie verdienen het pffff.

 6. Ritter

  Dat is toch geen verrassing.

  In de islamitische gemeenschap is er behoorlijk veel steun voor jihadisten. Ook voor de jihadisten die in Syrië tegen Assad vechten en streven naar een kalifaat. In het algemeen zijn moslims uit op vernietiging van de staat Israël.

  En wat de islamitische gemeenschap naar buiten toe zegt tegen de media en politiek is vaak anders van wat er werkelijk word gedacht.
  =================

  “Akkari vertelde aan de schrijver dat imams in Denemarken twee gezichten hebben en dat ze adviezen geven die tegen de Deense wetten ingaan.”
  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/05/31/denemarken-in-de-ban-van-moslimdocumentaire-a1406862

  1. Kodi

   Voor mij is het ook geen verrassing. Mij staat nog als de dag van gisteren bij dat op de Elfde September in Ede en tal van andere Nederlandse gemeenten de Marokkaanse jongeren luidkeels juichend de straat op gingen.

 7. Ritter

  “Op dit moment bedraagt het aantal moslims in Nederland nog geen 10% van de bevolking. Hoe komt het dan dat ondanks dit lage percentage deze minderheid zoveel invloed uitoefent op onze samenleving?

  Het taboe op discriminatie staat zo diep in de Hollandse ziel gegrift, dat minderheden een beschermde status krijgen en zoveel mogelijk worden ontzien.

  De kleine 10% die uit moslims bestaat, wordt beschermd door bestuurlijke elites binnen allerlei soorten organisaties en instellingen, door politieke partijen, door het in “diversiteit” gelovende deel van het electoraat en door de macht van de media.

  Voor veranderingen van de cultuur heb je slechts het propaganda-apparaat nodig van de media en een kritiekloos publiek. Zo kan de agenda van een qua aantal verwaarloosbare minderheid bepalend worden voor de koers van een gehele samenleving.”

  https://www.opwegnaarmorgen.nl/2017/07/15/een-standbeeld-voor-de-hoofddoek/

 8. Kodi

  De haatsite Marokko.nl wordt dan ook nog eens gesubsidieerd. Ter bevordering van de integratie…

 9. Sam C

  Het staat nog steeds op het forum.

 10. Ali Yas

  Het woord “mujahideen” maakt duidelijk hoe deze mensen tegen de wereld aankijken: voor hen is het oorlog. Moderators moeten dit soort berichten niet verwijderen maar juist voor eeuwig laten staan. Waarom? Zodat de ‘oerstommen’ er iets van opsteken.

 11. RS

  en dan te bedenken dat het forum http://www.marokko.nl gesoepsidieerd wordt met ONS BELASTINGGELD!!!!!!!!!!

 12. Pedrito

  Ga zo door Marokkanen en de haat tegen jullie zal alleen maar toenemen en intussen maar piepen dat ze zo gediscrimineerd worden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.