Amerikaanse imam verspreidt de liefde: ‘De makkelijkste manier om met homo’s om te gaan is ze onthoofden’

Screen Shot 2017-08-31 at 12.03.45
Foto:

Dan is er ook nog: ze van een muur gooien, ze levend verbranden, en een combinatie van alle mogelijkheden. Aldus de imam lachend.

“Als er homoseksuele mannen zijn… de straf voor die mannen is één van de vijf volgende opties. De eerste, de makkelijkste, is ze onthoofden. De tweede: ze levend verbranden. Derde: ze van een klif gooien. Vier: een muur op ze gooien. Vijf: een combinatie van al die mogelijkheden.” Vervolgens lachen hij en het publiek.

Daarna legt hij uit dat er een hadith is waarin dit heel duidelijk wordt gemaakt. “Of mensen dat accepteren of niet,” of ze dat willen accepteren of niet, en of ze er iets mee doen of niet, het is er. “Die regels zijn er.” Punt.

Het ergste hiervan is dat deze man een meute mensen toespreekt — je hoort zelfs kinderstemmen op de achtergrond — en dat die mensen het allemaal prima vinden wat hij zegt. Ze lachen als hij voorstelt om een combinatie van de meest vreselijke lijfstraffen uit te delen, en lijken het volstrekt normaal te vinden dat de imam stelt dat homo’s gedood moeten worden. En dan ook nog eens op de meest gruwelijke manier die een mens kan bedenken.

Deze man heeft dus niet alleen invloed, zijn denkbeelden worden — in ieder geval door zijn eigen congregatie — volstrekt genormaliseerd. Levensgevaarlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

39 reacties

 1.   

  De culturele verrijking van de Deugmens.
  Zie ze eens blozen van het Deugen terwijl ze alle staan te pissen over ons Joods-christelijk-Humanistisch-Grieks-Verlicht erfgoed.
  Wat deugen ze toch.

  Alle voorgaande generaties die in de loop der millennia en met ongelofelijk veel lijden, moed en bloed van Europa een unicum in de geschiedenis hebben gemaakt worden postuum (met een zelfingenomen grijns) verkracht door de generaties > eind ’60.

  Een decadent zich-zelfhatend continent in verval.
  Mijn God wat haat ik de West-Europeanen toch.

  1.   

   (1) Misschien is het verstandig om dit soort berichten eens te vertalen in JIP en JANNEKE taal zodat de bovenons gestelden het kunnen/willen begrijpen.

   (2) Misschien is het verstandig om dit soort berichten eens te vertalen in de ambtelijke taal zodat de bovenons gestelden het kunnen/willen begrijpen.

 2.   

  En waarom is dit nieuws? behalve onze alles ontkennendehuistrollen weet iedereen die de afgelopen jaren het nieuws heeft gevolg al lang dat vele imams dit prediken en dat ruim 80 % van de mohammedanen dit ondersteunt.

 3.   

  Dit is wahabisme. Alles en iedereen moet harstikke dood. Homo’s, joden, ongelovigen, mensen die graag een korte broek dragen en ga zo maar door. Ik heb vanmorgen geleerd dat je mensen die hieronder vreselijk lijden NIET mag bestempelen als slachtoffers. Daar weten wij niks van, want klaarblijkelijk vinden heel veel mensen dit soort barbarisme hartstikke leuk. https://twitter.com/SlimK1nd/status/903190892638502912

 4.   

  Daarna legt hij uit dat er een hadith is waarin dit heel duidelijk wordt gemaakt. “Of mensen dat accepteren of niet,” of ze dat willen accepteren of niet, en of ze er iets mee doen of niet, het is er. “Die regels zijn er.” Punt.

  En daar heeft hij gelijk in! Dat is de ware islam. Dus niet meer woorden gebruiken als ‘gematigd, extreem of islamisme’, het is gewoon de islam. En iedereen die dat ontkent, laat zich voor de gek houden.

 5.   

  Merkwaardig gevoel voor humor… Eerst praten over onthoofden, levend verbranden, van grote hoogte naar beneden gooien en dan gaan lachen. Hahaha. Je moet het maar grappig vinden. Lijkt meer op een soort sadisme, er behagen in scheppen als iemand anders lijdt. Met dank aan Merkel, voor het hier naartoe halen van miljoenen mensen die deze ideologie aanhangen.

  1.   

   Andre van Duin, Gordon, Paul de Leeuw, Gerard Joling, Wim Sonneveld om er maar eens een paar te noemen. Sommige daarvan waren echt grappig en anders vinden ze zichzelf wel grappig. Dus er valt best wat te lachen als het over heaumeax gaat ;-) .

 6.   

  En dat halen ze allemaal uit dat liefdevolle boek de koran? Als een homo , homo wil zijn dan is dat zijn keus of hoe je het noemen wilt. Ik hoef daar geen verantwoording voor af te leggen hoe een ander mens leven wil.

 7.   

  Islam is vrede mensen!!!! Onthoudt dat nu toch eens. Al die malle islamieten op straat in hun jurkjes, zijn dat nu ook nichten? Of kwijlen die alleen als ze kleine meisjes zien???

 8.   

  Vandaag zag ik hele hordes moslims in hun zomerjurkje van de Zeeman. Ze zijn aan het hollen om een zwart steentje want daar dit de duivel in.
  Wat is het toch een volstrekt achterlijk geloof.

 9.   

  natuurlijk zegt ie dat.
  de achterlijkheid van dat soort gekken hoeft niet meer bewezen te worden.
  waar het om gaat is of we dit tuig hier willen hebben.
  blijkbaar zijn er genoeg Europese landen waar dit soort haat uitgesproken mag worden dank zij “progressieve” linksen.

 10.   

  Misschien ben ik vreselijk dom en naïef. Maar ik snap die homohaat bij de Allahvolgers niet helemaal. Ik zie steeds meer Moslimkerels in wijverige jurken in en uit de moskee lopen ?!?!?!?!?

  1.   

   Pedrito dat zijn geen jurken ,maar camouflage pakken om te oefenen hoeveel kunnen we er onder verbergen.

 11.   

  ‘t Was toch reeds lange tijd bekend dat de Islam een vredelievende en een liefde predikend “geloof” is ? Wat zeuren we dan toch ?
  Dat die islamitische mieten in een lange jurk lopen is alleen maar om te verhullen wat er gebeurt met ze als ze een klein meisje zien !
  Gooi het soort imams als de geciteerde maar lachend van een hoog , persoonlijk wil ik wel het laatste duwtje geven.

 12.   

  Maar Trump verketteren omdat die niet wil dat er nog meer van die barbaren met dat barbaren geloof zijn land in wil hebben!!
  Hadden wij maar eens een president die zei geen een moslim er meer in en er zoveel mogelijk eruit!!
  Oftewel een soort van minder minder!!

 13.   

  JoeHoe, heren Geluk en Dopper kom er nu snel in.
  Overtuig de mensen hier dat het gaat om louter en alleen teksten die in de middeleeuwse koran staan. Dat de vredelievende imam dit echt niet zal doen.
  Islam, het geloof van de vrede. U weet toch?

  1.   

   @ Buiswater.
   Je ziet/hoort die gedrochten niet meer; vreemd hè ?

   1.   

    Het zijn zelf moslims!

 14.   

  Ik mis nog de variant waarin zulke mensen met het hoofd naar beneden van een toren dienen te worden afgegooid. In de driedelige serie Minhaj El Muslim (De weg van de moslim) wordt bijvoorbeeld zo door sjeik Aboe Bakr Al Djezeïri aangezet tot het doden van homo’s. In de boeken serie van drie staat dat homo’s vanaf hoge gebouwen van een terras moeten worden gegooid met ‘het hoofd naar beneden en dat ze daar door het gooien van stenen moeten worden gedood': http://tinyurl.com/y8tox9va

  1.   

   Dat boek staat wel boordevol met goede ideeen moet ik zeggen.

 15.   

  De PVDA zou het in den haag een Culturele verrijking vinden voor de stad

 16.   

  Lang leve de vrijheid van godsdienst.

 17.   

  En zoals gewoonlijk horen we van onze islamvrienden niets.

 18.   

  Hij heeft wel een Punt die imam. Als alle homo’s verdwijnen zijn we in één klap van ca. 10% van de wereldbevolking af. Zo halen we de klimaateisen van Parijs op de slofjes.

  1.   

   @Punt50
   Nonsens! Homo’s planten zich niet voort, dus op natuurlijke wijze gaat zulks vanzelf. Hoeft niemand bij te helpen. Laat heb lekker liefhebben.

   1.   

    Toetssteen meent kennelijk dat homoseksualiteit een erfelijke eigenschap is.

    Het is toch zo’n schat!

    1.   

     Dat Dopper de losgeslagen en smerige stalker is van Toetssteen is al heel lang duidelijk. Dat hij in zijn radeloosheid ook nog volslagen waanzin verkoopt wordt hoogst bedenkelijk: uit niets in wat Toets zegt blijkt dat deze meent dat homoseksualiteit erfelijk is.

     Zoek hulp Dopper, je staat op punt van doorbranden.

     1.   

      IJscoman moet ook even geholpen worden in zijn logica: Toetssteen denkt dat homoseksualiteit vanzelf uitsterft ondat homoseksuelen geen kinderen krijgen. Hieruit volgt dat hij homoseksualiteit ziet als een erfelijke eigenschap, anders kan hij dat uitsterven tengevolge het niet kunnen doorgeven van genetische eigenschappen niet veronderstellen.
      Hij, en IJscoman, stelde zich kennelijk nog niet de vraag waarom homoseksualiteit niet allang is verdwenen.

      ;)

     2.   

      @IJscoman
      Wat u zegt.

    2.   

     Peulvrucht is een wacko en een kwaadspreker!!!

 19.   

  Wat gebeurt er met homo’s in IS’s gelederen, of bestaan die niet?

  1.   

   Kanonnenvoer wellicht ?

   1.   

    ‘The act, is something Allah curses.’
    En het neuken van schapen en ezels niet of wat?

 20.   

  Het goed mogelijk ergens op de wereld een krankzinnige imam te vinden die krankzinnige uitspraken doet. Ik begrijp dat de reis deze keer naar de V.S. ging.

  Wij hoeven niet zo ver te zoeken, op dit blog zijn er idioten die vinden dat je moslims de keel moet afsnijden, moet opsluiten in concentratiekampen of ze op straffe van het opgeven van hun geloof te deporteren of te steriliseren.

  Dit soort uitspraken ontmoeten hier zo verrassend weinig tegenspraak dan van zwijgende algemene instemming kan worden gesproken.

  1.   

   @dopper
   Dit blog wordt verpest door pathologische leugenaars zoals Dopper!

  2.   

   Ah ja en die ene lunatic staat op de kansel? whoop,whoop, whoop.

  3.   

   Onze huispsychopaat. Een oude term maar die komt wellicht beter bij iemand binnen met een leao opleiding. Volgens de DSM methode zou je doppertje kunnen plaatsen bij de groep narcistische persoonlijkheidsgestoorden. Kom ze dagelijks tegen, misschien zit doppertje er wel tussen zonder dat ik het weet. Maar als dat zo is, krijgt hij in ieder geval een goede behandeling. Ha ha.

 21.   

  Dit is een waarschuwing voor ons allemaal. Maar beste Michael, hoe kan het dat je met de feiten die je ons aanhoudend voorlegt zelf nog de islam blijft aanhangen, ook al is het in de sufi variant? Toch een kwestie van lijfsbehoud? Een krokodil kan je alleen maar verslaan door deze te doden, niet door hem te (blijven) voeden in de hoop dat deze jou zal (blijven) ontzien!

 22.   

  Tja regels zijn nu eenmaal regels. Om zoeen geestelijke dan maar gelijk weg te zetten als haatimam komt mij een beetje xenofoob over. De beste man heeft de regels immers niet zelf gemaakt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!