Wilders: “Vanaf vandaag gaan we het verzet leiden tegen de bende van Rutte III”

Geert Wilders belooft “snoeihard verzet” tegen het Nachtmerriekabinet-Rutte III.

Het nieuwe kabinet is nog niet aangetreden, maar PVV-leider Geert Wilders verklaart het nu al wel de oorlog. Op Twitter laat hij weten dat hij niet van plan is om zichzelf “constructief” op te stellen in de oppositie. “Snoeihard verzet” is het motto, niet lekker met elkaar een kopje thee drinken en “de boel bij elkaar houden.”

Na de verkiezingen van maart hoopte Wilders dat hij serieus zou worden genomen als mogelijke coalitiepartner. Maar nee, ondanks een goede uitslag — de tweede partij van het land! — werd hij geboycot door ieder lid van het verderfelijke partijkartel. Zelfs de VVD wilde geen zaken met hem doen.

Niet zo gek dus dat Wilders niet van plan is om zichzelf “constructief” op te stellen. VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zullen wel weer krokodillentranen huilen en roepen dat het zo allemaal niet kan, maar hadden ze werkelijk iets anders verwacht? Als je een andere partijleider als vuilnis behandelt moet je niet verbaasd opkijken dat hij je uiteindelijk een koekje van eigen deeg geeft.

Want ja, zoals Wilders ook duidelijk maakt zit hem dat nog altijd dwars:

Als voorbeeld van dat verzet zet Wilders de aanval keihard in op het duo Kaag (D66) en Grapperhaus (CDA). De eerste noemt hij, net als Likoed Nederland, “fan van terrorist Arafat” en de laatste — net als DDS — een “terroristenknuffelaar.”

Deze twee bewindslieden, die vanmiddag heel trots op het bordes zullen staan, kunnen hun borst dus natmaken… en datzelfde geldt voor al hun collega’s. Wilders en zijn PVV zijn namelijk klaar voor de strijd. Dit wordt geen ‘nep-oppositie,’ dit wordt keihard verzet tegen het nieuwe Nachtmerriekabinet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. DolleDries

  Nog even wachten Geert ,veel mensen zijn nog in de feestvreugde dat ze er allemaal een stuk beter van gaan worden en dat het nu drie keer scheepsrecht is met Rutte, wat betekent dat hij nu al zijn beloftes nakomt.

  1. corfo

   @ DolleDries.
   Gisteravond ook tv gezien met die “aristocratische” Kelder ? Ik viel van de stoel toen ik hoorde dat er miljoenen Nederlanders juist op achteruit gaan i.p.v. wat ons door ons aller “Bedrieger des Vaderlands” is toegezegd : “Iedereen gaat erop vooruit mensen, de Staatskas zit boordevol !” Waarmede de Staatskas dan wel gevuld is, zei die vent er niet bij !
   Kelder viel voor mij finaal door de mand : hij schreeuwde en blèrde door pratende mensen heen, gaf een héél minne sneer naar NL’ers die niet kúnnen werken en gaf van zijn politieke voorkeur duidelijk blijk, lijkt mij voor een “presentator” niet correct.
   Als e.e.a. juist is zal de nieuwe “Bende van den Haag” spoedig ontmaskerd worden.

   1. hans-e-pans

    Klodder is een oud studiegenoot van Rubberen Rutte, dat was gisterenavond goed merkbaar. Een grote reclameboodschap voor de VVD en dus ook voor Rubberen Rutte.

    Om te voorkomen dat ik met een emmer tussen de knieen moest gaan zitten heb ik de tv maar uitgezet. Walchelijk!

 2. henk vintage

  Staat die Arafat fan ook op het bordes vandaag of is dat staatsrechtelijk nog niet uitgezocht.

 3. Guus Geluk

  Zich constructief opstellen is niet de sterkste kant van Geert, dat was mij gevoeglijk bekend.

  1. poldi

   Hoe kan je je nu constructief opstellen tegen een kabinet met de grootste bedrieger aller tijden als MP, een jihadknuffelaar Grapperhaus en een anti-Israel haatster Kaag.

   1. poldi

    “anti-Israel haatster Kaag” moet zijn
    “Israel haatster Kaag”.

   2. Guus Geluk

    Zoals elke constructieve oppositiepartij: over plannen onderhandelen en steunen van het kabinet, teneinde iets voor elkaar te krijgen. D66, CU en SGP deden dat ook bij het sociaal-liberaal kabinet Rutte II.

    1. IJscoman

     Een oppositiepartij hoort niet ‘constructief’ te zijn Guus. Daar is het nu net een oppositiepartij voor.

     1. chrism

      hahaha .
      Ik zit pas op deze site , maar je heb gewoon gelijk en die guus geluk en met hem nog een aantal weten totaal niet waar ze het over hebben ..

      Valt mij op zodra het enig inhoud heeft het door dat soort figuren enkel negatief beantwoord word en niet ene keer onderbouwend , of enkel afbrand zonder enige oplossing er na .

     2. Ooggetuige

      Klopt als een bus. Maar dan moet zo’n niet-constructie oppositiepartij ook niet janken als andere partijen geen zin hebben in samenwerking.

     3. IJscoman

      Ooggetuige ziet een oppositiepartij dus eigenlijk als een verlengstuk van een zittend kabinet.

      Waarvoor stem je dan eigenlijk Oog? Je krijgt zo immers altijd een parlement dat keurig netjes meevaart met de koers van een regering
      (behoudens onbelangrijke details).

  2. sonar

   Guus Geluk Wlders is nog heilig vergeleken met jou.

   1. Guus Geluk

    Een heiligverklaring, laten we alsjeblieft niet overdrijven.

  3. RobertMarsman

   Het is juist de VVD en het CDA geweest die zichzelf constructief konden opstellen anders hadden ze gewoon een regering met de PVV gevormd.

   Groot gelijk dat Wilders dit zooitje ongeregeld weg wil hebben. Als je de tweede partij van Nederland zo maar even kan uitsluiten moet je al zeker niet verwachten dat de PVV die onbenullen op het zadeltje houdt.

   1. Guus Geluk

    Nee, Geert wilde de rechtsstaat mollen en de grondwet verminken. De VVD en CDA hadden geen zin om over zulks te onderhandelen en kapten regeringsdeelname van de PVV af. De PVV heeft zich zelf onvoldoende constructief opgesteld en daar plukt men nu de zure vruchten van.

    1. Rust

     Guus goede beschrijving van jou zelf! Trots op je! Ga zo door!

     1. Guus Geluk

      Trol-reactie.

    2. swetsnek

     Over verminken gesproken pfffffffff idioot

    3. Rosasolis

     @Guus Geluk. Ik ben met je eens Guus. Geert had zijn kans ruim 11 jaar
     geleden stapte uit de VVD en z’n eigen weg ging. Maar tot deze dag is hij in geen enkel opzicht VOOR de Nederlandse bevolking. Zijn PVV Sociëteit is
     in geen wijze een politieke partij. Het PVV heeft niets met gewone leden,
     en laat ze niet lid worden. Nog steeds, na al die jaren! Brieven worden nooit
     beantwoord, en zij hebben alleen een prive telefoon nummer. Zoals je had
     geschreven, omdat de echte partijen niet willen gaan samenwerken met een
     onechte partij, (die alleen in naam een partij wordt genoemd!), hebben zij
     gelijk! Wie wil gaan samen werken met een heel kleine prive sociëteit die
     geen leden toelaat? Ik denk dat Wilders nu zeer jaloers is geworden, en
     is gedwongen om heel wat zure druiven te eten…Als wij zeggen in mijn
     Engelse moederland: Mr. Wilders has now to eat humble pie!

     1. Guus Geluk

      Geert laat geen leden binnen, omdat hij huiverig is dat er extreemrechts tuig zijn partij infiltreert.

    4. mening66

     De grondwet is al verminkt en de rechtstaat is een lachertje.
     Anders sluit je geen 2e partij uit die door zoveel mensen is gekozen, want daarmee sluit je ook meer dan 1 miljoen mensen uit en dat mag niet.
     Ze hebben een grote mond als Wilders 3x minder zegt, maar zoveel NLers wegzetten vinden ze oké?
     En dan moet volgens Guusje ongeluk Wilders toch constructief blijven naar dit kabinet!?
     Weet JIJ wel wat een rechtstaat betekent?

     1. Freud

      Mening 66 Laten jij en die medestanders van je het nu eindelijk eens tot jullie halsstarrige hersens doordringen. Wilders heeft nog geen 15% van de stemmen gekregen. Ook op VVD, D66 en CDA hebben miljoooeeenen Nederlanders gestemd. En dan met dat krankzinnige A4tje in een regering? Met wie? Rutte was in de ogen van w. een halve crimineel. Een meerderheid met welke partij ook was in de 2e en 1e kamer niet haalbaar. De Verlosser uit Venlo wilde “over zijn schaduw heen springen” Ja, lachen. Compromissen: Slechts de helft van de moskeeën sluiten? de grenzen slechts 6 dagen in de week dicht? Een beetje zwanger bestaat niet. En zie je hem rustig en overwogen commentaar geven voor de publieke omroep, die hij haat? Ik zeg het nog maar eens: W. kan maar WIL ook niet eens meeregeren. Hij wil kampioen plucheplakker in de politiek worden. Hij moet wel, want een burgemeestersbaan zit er echt niet in. Stop het schelden op mede-reaguurders en kom eindelijk eens met een overtuigende analyse waarom de PVV in het kabinet moest wat m.i. tot politieke zelfmoord van VVD en CDA zou leiden.

     2. Becker

      Freud heeft natuurlijk gelijk. Wilders stelt zich niet constructief op omdat hij weet dat met zijn lullige partijtje nooit een rol van enige betekenis kan spelen in een regering. Zijn ideen zijn wereldvreemd extremistisch en hij heeft niemand weten op te leiden rot zelfs maar het runnen van een staatssecretariaat.

      Wilders heeft zijn knopen al geteld. Als hij nog een tijdje zo doorpruttelt haalt hij zijn pensioen wel in de Kamer er kan het circus worden voortgezet door de volgende rechts-populistische clown van dienst.

      Op dit blog zijn er mensen die hem nog als een serieuze politicus zien. Hoe naïef kan men zijn?

    5. h_keur

     Beste GuusGeluk
     Dat u het niet eens bent Wilders, dat kan, maar kom niet aan met de grondwet.
     Rutte heeft publiekelijk verkondigd dat ALLE normale Nerderlanders er op vooruit gaan.
     Mensen met een tekortkoming of handicap gaan er allemaal op achteruit en nog enkele groeperingen. Ook als ze werken. Dit zijn volgens Rutte dus abnormale Nederlanders. Wie helpt mee een rechtzaak tegen deze criminele premier op te starten door het schenden van artikel 1 van de grondwet.
     Gaarne reacties

     1. Guus Geluk

      Rutte heeft niet gezegd dat personen met een handicap of tekortkoming abnormaal zijn. Dat in verband brengen met de grondwet slaat nergens op.

   2. Rosasolis

    @RobertMarsman. Sorry Robert. De PVV is niet een partij, maar werd geregistreerd
    ruim 11 jaar geleden als een prive sociëteit, met alleen 1 lid: G. Wilders. Gedurende al die jaren is er niets veranderd. Dit PVV Sociëteit laat geen gewone
    mensen toe. De paar mensen dat werden geaccepteerd, zijn kennissen van Geert,
    die werken als medewerkers in de PVV, maar hebben NIETS te vertellen. In feite,
    sinds de oprichting van dit sociëteit, hebben velen het verlaten, juist omdat die mochten geen inbreng leveren…behalve hard werken, met veel overuren, en een
    heel lage salaris. Een van die ex-PVV werkers was Thierry Baudet die uit de PVV
    clique stapte en z’n eigen partij, de FvD oprichte.

    1. RobertMarsman

     O Ten eerste hoe weet jij hoe het er binnen de PVV aan toe gaat? Hoe weet je dat. En ten tweede wanneer is Baudet uit de PVV gestapt? Want Baudet heeft nooit in de PVV gezeten. Je blaat enorm uit je nekharen.

     1. Rust

      Haha kijk überhaupt hoe Rosasolis typt daar ga je toch niet serieus op in.

     2. Rosasolis

      @RobertMarsman. Hoe ik weet hoe het binnen de PVV aan toe gaat?…
      Toen de PVV werd opgericht ruim 11 jaar geleden, probeerde ik in contact te komen met iemand van dit sociëteit. Ik was nieuwsgierig, en wou wat informatie kregen over dit nieuwste opgerichte “partij”. Toen had ik alleen een schrijfmachine. Ik schreef een brief, en vroeg voor wat informatie van dit nieuwe “partij”. Nadat ik na 2 maanden geen antwoord kreeg, niet via
      de post en ook geen telefoontje, heb ik opnieuw geschreven. Ik heb hun ook een copy van mijn einddiploma’s en mijn cv gegeven. En nog 2 maanden gingen voorbij, zonder een antwoord. Toen heb ik de telefoon-
      nummer dienst opgebeld voor hun telefoon nummer. Maar de telefoon
      dienst vertelde dat de PVV heeft alleen een prive nummer, zodat ik geen telefonisch contact kon krijgen. Nu, jaren later, sinds ik internet heb, heb ik ontdekt dat je kan met geen medewerkers van de PVV communiceren! Oh ja, je kunt de dagelijkse Tweetjes van Geert lezen, en erop gaan reageren. Maar: that’s all folks!
      Over T. Baudet, heb ik wel gelezen dat hij stapte uit de PVV, een aantal jaren geleden, en dat hij ruim 2 jaar geleden zijn FvD partij had opgericht.
      Omdat ik oude kranten knipsels niet bewaar, een ook niet oude berichten
      op internet, voel ik me niet verplicht om uren van mijn tijd te verspillen om opnieuw op te zoeken waar het staat over het doen en laten van
      T. Baudet.

  4. PMG

   Jij bent ook wel een heel erg zielig stuk stront he Guusje, echt een minder soort misselijkmakend figuur is niet te vinden. Blijven draaien, liegen en bedriegen, in liefde en oorlog is alles veroorloofd maar jij hebt het weten te verheffen tot het allerlaagste peil. Je minachting straalt ervan af. Jij zou eens een tijdje mee moeten draaien bij de commando opleiding, daar weten ze wel hoe je op andere gedachten gebracht kan worden. Meestal is het soort waar jij toe behoort al na 2 dagen genezen want jullie zijn gewoon de grootste en lafste schijtlijsters die er zijn. Zolang je achter een computerschermpje zit met het wetboek in de hand ben je de bink maar o wee.

   1. Guus Geluk

    Dit is een persoonlijke aanval, PMG, en derhalve zie ik geen reden om daar verder op in te gaan.

    1. PMG

     Ik ben verbaasd dat je reageert Guus echter dit is precies het antwoord dat bij je past, je kan het niet laten he, tis dwangmatig. Er zijn allerhande benamingen voor, hopelijk heb je de niet-aggresieve vorm.

     1. Freud

      Ben jij bij het commando corps PMG? Dat geloof je toch zelf niet. Als je met zulke schandalige beschuldigingen van mede-reaguurders aankomt die jij nergens nader toelicht dan deug jij zeker niet voor dat corps. Iedereen die een normaal stel hersens heeft ziet dat slechts enkelen hier een samenhangend betoog kunnen houden met onderbouwde stellingen zonder te vervallen in rechts-extremistisch gescheld. Het is werkelijk verbijsterend hoe een stel analfabeten op deze site door hard te schreeuwen en vuile taal uit te slaan meent zijn gelijk te kunnen halen. Ik heb groot respect voor de weinigen hier die rustig en weloverwogen hun mening geven en daarna als beloning een bak stront over zich heen krijgen. Ik heb tenminste na het lezen van enkele “reacties” al last van een opstandige maag en moet mij snel ergens anders vervoegen.

     2. Punt50

      Donder toch op doperwt!

   2. swetsnek

    Je hebt gelijk PMG die trekt na een halve dag al aan de bel watje eerste klas

   3. Rosasolis

    @PMG. Hoe is het mogelijk dat de redactie van DDS uw uitzonderlijke walgelijk
    mail van 10 minuten geleden heeft gepubliceerd? Uw moet u schamen. NIEMAND
    aan deze site verdiend ZO VRESELIJK aangevallen te worden! Guus, en anderen
    hebben de recht om hun meningen te uiten. Ik hoop dat dit geliefde site blijft voor
    iedereen, ongeacht waar je politiek gevoelens liggen. DDS was en is een zeer speciale site, die dagelijks informatie geeft over Nederlandse Nieuws. En dat zij
    commentaar van lezers ook dagelijks publiceren is ook heel bijzonders! Laten wij
    a.u.b. ons commentaar houden om die nieuwsberichten.
    Je bent voor of tegen. En als iemand een andere mening heeft dan die van jezelf aan dit site, waarom moet diegene een bepaalde etiquette kregen als:
    “zielig stuk stront”? Wat hopen jullie TROLLEN te bereiken om via deze bijzonder
    dagelijkse site commenters zoals jezelf, aan te vallen?
    Wat zou jullie trollen gaan doen, als de redactie van DDS zou beslissen dat uw
    kwaadaardige commentaren zo erg zijn, dat zij er genoeg van hebben!
    Misschien als je wil reageren op een artikel, schrijf dan je eigen meningen, en
    reageer op iemand die je mening deelt. Maar als je oneens bent dan is er altijd iemand die jouw opinie kan delen. Dat is democratie, een eerbied voor vrije
    meningen. Maar in ons vrije democratie zijn er kwade geluiden via internet tegen
    ieder ander die niet de zelfde mening heeft!
    Wees wakker jullie Trollen! Ik hoop dat de redactie van DDS niet gaat besloten
    om de commenten afdeling af te schaffen wegens de vreselijke trollen dat langzaam dit site probeert te beheersen. Dit site is niet een basis voor:
    reclame voor Wilders of Baudet! En dit site is ook niet een basis voor anti-reclame
    tegen ons nieuwe regering! Ik hoop dat DDS zou kunnen doorgaan als excellent
    site voor het doorgeven van huidige nieuws, maar niet als een bron voor
    gefrustreerde TROLLEN.

    1. PMG

     ´VVMU

    2. IJscoman

     Rosalis gaat langzamerhand een beetje over the top. Allereerst inhoudelijk (een week geleden klonk ze stukken genuanceerder), maar meer nog qua quasi krakkemikkig taalgebruik. Een paar weken geleden nog schreef Rosie voor een ‘engelstalige’ heel knap Nederlands. Nu is het aantal taal- en schrijffouten exponentieel toegenomen, zonder dat daar een aanwijsbare reden voor is. Daarom denk ik dat Dopper zich een nieuwe glansrol heeft toegedacht in de persoon van Rosalis. Als de megalomane narcist die Dopper is, wil hij zijn rol steeds verder perfectioneren. En dan… wordt het plotseling heel doorzichtig.

     Je leert het nooit Simon Hutten.

     1. Rosasolis

      @IJscoman. Beste IJskomiekman, heb je te veel pilletjes genomen?
      Of ben je aan de booze? Ik heb niets met “Dopper” te maken. ik doe
      mijn best met de taal. Wil u samen met een aantal andere trollen dit site
      kapot maken? Ik ben ROSASOLIS. En niet Rosie, en ook niet Rosalis.

    3. sjun

     Ik ben benieuwd of de *grondlijn* van uw verhaal nog boven komt. Het lijkt me niet dat hetgeen DDS brengt afhankelijk is van reacties van wie dan ook. Bij die reacties zitten zu nu en dan verstandige, informatieve, emotionele, zeurderige, aandachtvragende, van het onderwerp afleidende of soms zelfs trollende reacties. Pik er zelf de krenten uit met het idee een halfvol glas aan te treffen.

 4. Zweedse kok

  quote>Als je een andere partijleider als vuilnis behandelt moet je niet verbaasd opkijken dat hij je uiteindelijk een koekje van eigen deeg geeft.
  .
  Eindelijk.
  Het hoge woord is eruit.
  Wilders behandelt, terecht of niet, andere partijleiders als vuilnis.
  .
  quote>niet lekker met elkaar een kopje thee drinken en “de boel bij elkaar houden.”
  Afgeven op de kenmerken van het kabinet voor het Rutte tijdperk. Zinloos.
  .

  1. Rust

   Dopper we begrijpen nu wel dat je alleen maar naar jezelf luistert. Guus en jij doen lekker mee hier voor spek en bonen. Ik snap dat jullie leven voor de rest vrij weinig inhoud zal hebben gezien de steeds maar terugkomende negatieve stommiteiten die jullie posten. Dus ik accepteer dat jullie hier graag een sociaal leven proberen te creëren.

   1. Zweedse kok

    quote>Dus ik accepteer dat jullie hier graag een sociaal leven proberen te creëren.
    .
    Dank u, dank u.
    De RUST is gelijk in mijn leven wedergekeerd.
    Nogmaals dank voor uw goedheid en goedkeuring.
    .
    PS
    Geef uw goedkeuring even door aan de directie van DDS.

    1. swetsnek

     rust zacht droplul probeer het eens met een mes in je rug smurrebreut

   2. marco1

    Idd spek en bonen net als het kabinet dat snel zal vallen.

   3. Guus Geluk

    Je hebt je plasje weer gedaan, Rust. Je kunt weer naar bed.

 5. Rex Gildo

  Multi-miljonair Jort Kelder is altijd zogenaamd kritisch op de VVD, maar als puntje bij paaltje komt neemt hij ’t als een onderdanig slaafje op voor Rutte.
  Dat heeft Mark natuurlijk vooral te danken aan zijn (voorgenomen) ‘sociaal’-economische beleid waarbij per saldo de rijksten en het grootkapitaal, inclusief koning Willem-Alexander & consorten, er fors op vooruit gaan.
  De 250.000 euro die hij – minstens – ontvangt van de hardwerkende belastingbetaler voor de presentatie van dat stelling-televisie-gedoe mag zeker niet door de fiscus worden afgeroomd en geïnvesteerd in lege BV’s ten behoeve van hemzelf.

  1. Adriaan

   Kelder is een vriend van Rutte. Een vriend steun je onvoorwaardelijk.

 6. Viertel

  Zo jammer dit. Oppositie voer je op basis van inhoudelijke argumenten. Met respect voor je tegenstander. Het gebruik van het woord ‘bende’ voor een beëdigd kabinet duidt op een elementair gebrek aan beschaving. Wilders is out. Eigen schuld. Leve Baudet!

 7. denk eens na

  Wat heet de heer Wilders in al die jaren voor elkaar gekregen?Tijd voor dat een ander het mag proberen ik denk zelf aan fvd.

 8. H.Vaes

  Het feit dat Nederland …..nog niet…..helemaal is overgeleverd aan de islam….hebben we alleen maar aan het verzet van Wilders te danken.

 9. Lex

  Goed zo geert zet hem op.

  Ik hoop dat dit gedrocht van een sloopkabinet heel snel in crisis komt en valt.

 10. Parestado4

  Wilders in het wild.Ik wens je veel sucses man!

 11. a.wolbers

  Word het niet hoog tijd!
  Om onze politieke partijen stelsel volledig te reorganiseren!
  Door bijvoorbeeld, de kiesdrempel te verhogen naar 10%.
  De partijen die dan niet worden gekozen, kunnen zich dan eventueel aan sluiten, bij die partij die hun belangen en wensen kunnen vertegenwoordigen!
  Er zullen dan hoogstens 4 of 5 partijen over blijven!
  Dan zijn we eindelijk van dat ratjetoe van een politieke partijtjes af die weinig of niets toevoegen aan ons politiek bestel.
  Ook de PVV, zal zich moeten reorganiseren, en zich als leden parij in moeten schrijven, me echte partij leden en niet 1 persoon die de septer zwaaid en de rest van de leden alleen ja en amen mogen knikken tegen hun leider van de partij , nl G. Wilders.
  Deze manier van partij voeren heeft niets meer met democratie te maken, als je je eigen mening niet mag verwoorden in de partij, die dan uiteindelijk maar 1 woord vertegenwoordigd namelijk het woord van de heer G. wilders.
  Deze partij worddan in mijn ogen terrecht terzijde geschoven omdat dit geen echte partij is, omdat de vrije meningsuiting door hun leider de mond word gesnoerd.
  Ook de vriendjes politiek is een doorn in het oog van de bevolking!
  Van het toeschuiven van ve betaalde baantjes, als ze niet worden gekozen of moeten op stappen uit de tweede en eerste kamer voorbeelden ten overvloed te benoemen!
  Dit is de enige oplossing om Nederland weer naar behoren bestuurbaar te maken!

 12. corfo

  Ik las de reactie van “h_keur”, op dat moment reactie nr. 25.
  Deze reaguurder werd door Guus G. “aangevallen” omdat de “Bedrieger des Vaderlands”(Rubberen Rutte) de groep “gehandicapten” niet specifiek zou hebben genoemd en nog wat andere onzin. Ik heb deze bedrieger niet “gehandicapten” horen zeggen (hierin heeft Guus gelijk) maar de Bedrieger heeft inderdaad gezegd dat “iedere normale Nederlander” erop vooruit zou gaan !! Naar nú blijkt gaan enkele miljoenen Nederlanders er NIET op vooruit (velen gaan er zelfs op áchteruit !), zij zijn dus bedrogen door de Bedrieger;
  bovendien blijken zij voor de Bedrieger dus géén normale Nederlander te zijn en dat is een buitengewoon schandalige zaak : een Bedrieger als MP die bovendien enkele miljoenen van zijn landgenoten, zijn broodheren dus, géén “normale Nederlanders” vindt, je moet de gore lef maar hebben, van deze man, Rubberen Rutte, zullen nog wel meer schandalige zaken gaan plaatsvinden in de komende tijd.

 13. Ni28

  Er zal volgens de toezeggingen veel geld te verdelen zijn. Ik vrees gezien de verschillende analyses dat de gewone burger weinig van zal merken in de positieve zin. Zeker de oude burger niet. Eerst extra veel geld uitgeven en dan wachten wat de I.B. terugstort. Papierenbeloften die dan nog zeer verschillend uit zullen pakken. Van deze kant heven wij weinig goeds te verwachten. En dan is er niet alleen de moslim in het parlement gedrongen maar ook liefhebbers van jihad(van deze man hoeft je geen zware straffen te verwachten maar meer dialoog) en de vriendin van de PLO op BZ dat is werkelijk de top. Dat de andere Halbe minister hier mee akkoord gaat verraadt dat niet hij o de ministerie de broek draagt. Of het wordt snel ruzie daar, hopelijk.

  1. Becker

   Escaped from the language lab.

   🙂

   1. IJscoman

    Escaped from the toilet.

    1. Becker

     Dat zou ook kunnen.

 14. Becker

  De enige waar Geert Wlders leiding aan geeft is aan het enige lid van zijn vieze partijtje.

  De man speelt in de oppositie geen enkele rol van betekenis. Het enige probleem dat ij veroorzaakt is dat de vergaderingen in de Tweede Kamer langer duren.

  1. Ni28

   Vieze man spreekt over vies, dat hoort niet, Dopper.

  2. Becker

   ij = hij

  3. IJscoman

   Pas op dat je geen hartaanval krijgt Becker met je grote bek; het schuim staat op je lippen. Doet Geert je hartje zo woest kloppen?

   1. Becker

    Als je mijn bijdrage had begrepen, IJscoman, had je geweten dat Wilders mij absoluut geen hartkloppingen bezorgt; de man is politiek irrelevant geworden en geen reden om veel aandacht aan te besteden.

    1. Ali Yas

     Vertaling: Wilders is de enige die links nog hartkloppingen bezorgt: het volk schofferen geeft geen problemen. De coalitiepartners hebben zichzelf politiek irrelevant gemaakt: de leden van de bijbehorende partijen moeten de aankomen vier jaar consequent en altijd bij het kruisje tekenen en hebben dus niks meer te vertellen. Daar hoeven we geen aandacht meer aan te besteden.

 15. Ni28

  Het programma met Jort Kelder was een schrikbeeld van een praatprogramma. Het was hij tegen de rest met zijn gelijk. Agressieve, vervelende mannetje.

  1. corfo

   @ Ni28.
   Ik zag het “programma” ook en ben ’t helemaal met u eens : een schertsvertoning, met een clown als “presentator”.

   1. Ni28

    Ik begrijp dat hij de stelling van het programma verdedigt maar partijdiger kon het haast niet.Vies mannetje, die Kelder. Net als onze eigen schizofrene Dopper die mij hier belachelijk wilt maken met zij taalcorrecties.
    Tja, als je geen ander inbreng hebt moet je je verlagen tot deze praktijken

    1. Becker

     “die mij hier belachelijk wilt maken met zij taalcorrecties”

     Er is op dit inderdaad veel werk aan de winkel.

     🙂

     1. Becker

      Op dit punt

     2. IJscoman

      Troll alert!

 16. Ni28

  De enige duidelijkheid is dat de gemiddelde Nederlander zeer ontevreden is en volet zich belazerd. Dat is het ondertoon.

  1. Ni28

   volet=VOELT

 17. Ni28

  11@ Dopper, escaped from the madhouse?

 18. Ni28

  7@ ik heb je al eerder op gewezen, Doppertrol, dat je aan taalkennis niets hebt als nergens over kunt schrijven. Dus blijf maar rustig corrigeren misschien leer je nog wat van het inhoud. Niet dat je wat aan hebt in jouw kringen want als nuttig idioot bent je geestelijk onontwikkeld of in puberteit blijven hangen. Verder stoor je mij niet want je bent een nul.

 19. joost2

  Het blijft flauw en bijzonder onsympathiek dat er op deze blogsite reageerders zijn , die onder meerdere pseudoniemen hun mening ventileren, maar één en dezelfde persoon zijn. Zij “vertroebelen”de discussie.
  Het zijn die figuren die zielig op iemands type- of taalfouten kritiek hebben, maar ze zelf ook maken. U kent ze zelf wel.
  Maar iedereen maakt wel eens een foutje als je snel even wat wil typen.

  Foute mensen zijn dat, omdat zij het zelden over de inhoud hebben en geen respect hebben voor andere meningen en er alleen op uit zijn om hun eigen frustratie kwijt te raken door andere reageerders met flauwe opmerkingen te beledigen.Dat blijkt hun hobby te zijn.Zij zijn eigenlijk best zielig te noemen.

  DDS zou deze nep figuren eens moeten “wegjoristen”!

 20. Marija

  Actueel.
  Rutte roept oppositie op tot samenwerking.

  JE KANS GEERT

 21. sjun

  Die man ziet het goed dat er weinig verandert als je je slechts constructief opstelt. Om wat meer zicht op deze zaken te krijgen zou je dit verhaal eens tot je kunnen nemen: https://www.youtube.com/watch?v=Gd6tICcD94I

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.