Officiële Twitteraccount D66 beschuldigt FVD van 'pleiten voor rassenvermenging, vrezen homeopathische verdunning en hele groepen wegzetten'

Geen categoriedec 05 2017, 19:00
D66 begrijpt dat Forum voor Democratie een groot gevaar is voor de partij.
Zoals wij eerder vanavond berichtten maakt Jan Paternotte (de neef van TPO's Bas Paternotte) zich ernstig zorgen over de opmars van Forum voor Democratie. In een belachelijke column in het Parool beschuldigt hij Theo Hiddema en Thierry Baudet feitelijk van racisme. Zoals wij uitlegden in ons artikel over die walgelijke column is dat niet meer of minder dan een trucje; ze weten best dat FVD niet racistisch is, maar zijn zo bang voor die nieuwe partij dat ze geloven dat alleen de aanval nog werkt. Want ja, FVD trekt niet alleen veel mensen weg bij de gevestigde réchtse partijen, maar ook bij clubs als D66.
Nou was het al erg genoeg dat Paternotte dat stuk schreef -- hij is immers Tweede Kamerlid voor D66 -- maar het wordt nog erger. Het officiële Twitter-account van de partij neemt zijn talking points namelijk over en beschuldigt Baudet en Hiddema dus óók openlijk van racisme:
https://twitter.com/D66/status/938010842347573248
Nu is het aparte dat "rassenvermenging" altijd juist een progressief doel was. Linkmenschen geloofden namelijk dat dit ervoor zou zorgen dat iedereen met elkaar in harmonie zou leven. Uitgesproken racisten, daarentegen, hebben zich altijd gekeerd tégen dit soort relaties, zeker als er kinderen uit voortkomen. Ze zijn daarop tegen omdat ze denken dat dit ervoor zorgt dat het door hen vereerde 'blanke ras' (rassen bestaan niet bij mensen, maar goed, dat geheel terzijde) uitsterft.
Blijkbaar is die tijd niet meer. Nee, als je nu zegt dat het een goed idee is dat blanken en allochtonen relaties met elkaar aangaan en kinderen krijgen ben je opeens een neo-nazi.
Is dat gek? Ja dat is het. Maar ja, wat kunnen we zeggen? D66, he, dan krijg je dat.
Wat betreft het punt van homeopathische verdunning: Baudet heeft daar al lang tekst en uitleg over gegeven. Dat D66 daarover door blijft gaan zegt meer over die partij dan over Baudet.
En dan het punt over "hele groepen wegzetten." FVD heeft niet alleen blanke Nederlandse mannen als leden, maar mensen van alle achtergronden. Daarnaast heeft Thierry het nooit over alle mensen die een bepaalde achtergrond, huidskleur of religie delen. Nooit. Misschien dat Wilders de grens wat dat betreft regelmatig opzoekt, maar Baudet doet dat zéker niet.
Kortom, het is een ongelooflijk achterbakse aanval van D66.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten