Koerdische YPG/PKK terroristen kidnappen Syrische christenen, dwingen ze om aan het front te vechten

Geen categoriefeb 01 2018, 12:00
Meer bewijs dat de YPG/PKK een moordlustige, extreem nationalistische terreurorganisatie is.
De YPG/PKK laat zijn ware aard weer eens zien. De Koerdische terroristen ontvoeren Syrische christenen en dwingen hen vervolgens om aan het front te 'vechten.' Ongelooflijk genoeg wordt de YPG gesteund door de Verenigde Staten, een land dat altijd zegt zich hard te maken voor christenen in het Midden-Oosten.

The Kurdish YPG/Asayesh forces have begun to intensify their ongoing intimidations and threats towards Christians in Northeast Syria. They are now increasingly kidnapping and conscripting teenagers with the intention to send them to the frontline in places like Afrin.

Lokale christenen vertellen de WCA dat ze steeds vaker lastig worden gevallen door de YPG/PKK. Op 19 januari werden seven christenen bijvoorbeeld ontvoerd door de Koerdische terroristen. Vier van deze christenen waren Armeens, drie Arameeërs. De christelijke gemeenschap moest uiteindelijk gepassioneerd onderhandelen met de YPG/PKK om de christenen vrij te krijgen. Zes van de zeven werden uiteindelijk vrijgelaten, maar niemand weet waar de zevende jongeman, Saliba A., nu is. Hij werd overdag gekidnapt uit zijn winkel in Qamishli. Sindsdien heeft niemand hem meer gezien.
Wel weten lokale christenen dat hij kort na zijn ontvoering naar het dorpje Kebek gebracht werd. Dat is waar de YPG/PKK, aldus de christenen, een militaire basis hebben opgezet en waar hun 'strijders' naartoe worden gebracht voor ze naar het front worden gestuurd. De lokale bronnen vertellen de WCA dan ook dat jonge christenen als Saliba waarschijnlijk gedwongen worden door de YPG/PKK om aan het front te vechten.
Naast Saliba zijn er onlangs nog twee Aramese christenen ontvoerd door de Koerdische terroristen. De twee 19-jarige studenten, Isho Hanna en Elias Hanna, waren op weg naar de universiteit toen ze ontvoerd werden. Waar zij nu precies zijn is onduidelijk.
De WCA legt uit:

"Het recruteringsproces van de YPG vindt plaats onder dwang. De Arameaanse christenen klagen dat zelfs tieners zonder wat voor militaire training dan ook op hardhandige wijze van straat worden geplukt, uit scholen en winkels. Een andere informant voegt toe: 'Het is de bedoeling om ze naar de frontlinie te sturen in of nabij Afrin, omdat deze mensen [de Koerdische terroristen] zichzelf als de nieuwe heersers van onze regio beschouwen'."

De organisatie voor Arameeërs gaat verder:

"Na de dreiging van ISIS willen Areameanen dat de nationalistische Koerden hen, hun organisaties, scholen, kerken en zelf-verdedigingstroepen (Sootoro) met rust laten."

Johny Messo, de voorzitter van de WCA laat weten:

"Onze mensen in de regio informeren ons met grote regelmaat over enorme mensenrechtenschendingen [door de YPG/PKK], waaronder de confiscatie van land, intimidaties, bedreigingen en ontvoeringen. Hier moet onmiddellijk een einde aan komen. We eisen dat de YPG Syrië's autochtone Arameanen respecteert. Daarnaast roepen we de VS op om deze boodschap duidelijk door te geven aan de YPG."

Het is te triest voor woorden dat die boodschap daadwerkelijk doorgegeven moet worden aan de VS. Het is een enorme fout van Amerika om de YPG/PKK te steunen. De YPG/PKK is een stalinistische sekte van Koerdische nationalisten die christenen ontvoeren en ze dwingen om aan het front te dienen. Oh ja, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat de YPG/PKK kinderen inzet om te 'vechten.'
https://twitter.com/Elizrael/status/958348144361828352
Kortom, de YPG/PKK is een bijzonder smerige organisatie. En er is geen enkel excuus voor de VS om die terroristen te steunen. Geen enkel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten