Nederlandse oorlogsheld Marco Kroon doodde terrorist die hem eerder martelde. Dus?

“Het was hij of ik.”

In het Algemeen Dagblad van vandaag vertelt Marco Kroon dat hij tien jaar lang een geheim met zich meezeulde, maar dat hij nu eindelijk openheid van zaken wil geven. Hij blijkt namelijk een terrorist in Afghanistan gedood te hebben; een terrorist die hem eerst gevangen had genomen, en daarna wekenlang mishandelde en vernederde. Toen Kroon vrijkwam ging hij op zoek naar de terrorist… wat uiteindelijk uitmondde in een vuurgevecht.

De man probeerde te achterhalen wat Kroon in Afghanistan deed en wie hij was. Kroon gaf geen informatie prijs en wist zijn operatie geheim te houden, schrijft hij. Toen Kroon om onduidelijke redenen werd vrijgelaten, maakte hij wekenlang jacht op de man omdat hij volgens Kroon zijn operatie en die van zijn makkers in gevaar kon brengen. Niet met het doel om hem te doden, maar om hem gevangen te nemen.

“Het was hij of ik,” schrijft Kroon over het moment dat hij de terrorist zag en hem wilde overmeesteren. Helaas werkte die niet mee. Hij greep zelfs naar zijn wapen. Logischerwijze reageerde Kroon meteen door zijn wapen te gebruiken. “Ik moest nu aan mijn leven denken,” aldus de oorlogsheld. “Flitsen van zijn brute handelingen tijdens mijn gevangenschap kwamen in een klap weer allemaal boven. Ik greep in een reflex naar mijn wapen en vuurde gericht mijn hele magazijn leeg op het lichaam van de man. Hij was dood.”

Eerder vertelde Kroon niet al deze details omdat hij “het onderzoek van het OM niet wilde dwarsbomen.” Want ja, in Nederland moet een soldaat zich buitengewoon goed kunnen verdedigen als hij een terrorist om zeep helpt. Triest, maar waar.

Nog steeds geeft hij niet alle informatie prijs, wat eerst en vooral komt doordat hij deze operatie uitvoerde voor de MIVD, de militaire inlichtingendienst. Details van de missie zijn nog steeds geheim. Als hij die informatie met het grote publiek deelt kan hij veroordeeld worden, wat hij natuurlijk wil voorkomen.

Een interessant verhaal hoor, maar ik heb wel één kleine vraag: dus? Ja, hij heeft een man gedood. Een terrorist. Een knettergekke klootzak die hem wekenlang mishandelde en vernederde. En hij schoot die gek neer toen die een greep naar zijn AK47 deed.

Dat is interessant om te lezen, maar om er nou heel geschokt over te doen. Het was oorlog. Kroon was op een missie. Hij moest terroristen bestrijden. Die terroristen wilden hem juist doden. Tja, dan gebeurt er het één en ander, ja.

Kan iemand mij uitleggen waarom dit hoegenaamd het gesprek van de dag is?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Ernst Quispel

  Het toekennen van de Willemsorde was achteraf gezien wellicht een tragische vergissing.

  1. B. Pascal

   Ernst, je ondermijnd recht en rechtvaardigheid. Aan wie zijn kant sta je eigenlijk?!

   1. Pit

    @B: Wim zaait opzettelijk onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Wim geeft zijn mening op DDS en die mening conflicteert voortdurend met de mening van de meerderheid van de gebruikers.

    Zie hier: De definitie van een trol.

   2. swetsnek

    niet op reageren daar leeft ie van

  2. Vit

   Helaas kennen wij geen Medal of Honour dus hij moest het wel met deze doen.

   1. Pit

    +++++

  3. Michel69

   @ernstig wat ben je toch ook een grote smerige lafbek lekker veilig achter je toetsenbord over deze man oordelen terwijl hij dagelijks zijn leven op het spel heeft gezet voor Nederland je weet wel het land dat jouw dagelijks onderhoud! ga lekker met je grote bek naar een oorlogsland en dan zullen we eens zien hoe lang jij nog op deze aarde rond wandelt! je houd het nog geen dag uit idioot! je hebt geen karakter geen kennis geen techniek je bent binnen no time je tyfuskop kwijt!

   1. swetsnek

    niet op reageren daar leeft ie van, gewoon niet lezen wat hij neer kalkt Michel69

   2. Pit

    Je weet toch waarom Wim dit soort reacties plaatst?

    De trol zaait opzettelijk onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Een trol geeft zijn mening op een (politiek) forum en die mening conflicteert voortdurend met de mening van de meerderheid van de gebruikers.

  4. Nederlandse_Patriot

   Je bent gevaarlijk bezig, ventje. Trollen is oké, maar militairen beledigen gaat te ver. Klootviool.

   1. Pit

    @Nederlandse_Patriot: Hear, hear!

    +++++

  5. sjun

   Kan die Willem tegenwoordig nog wel met zijn onvriendelijke gedrag jegens de Spaanse cultuurverrijkers die hier hun orde kwamen handhaven?

 2. Babaji538

  Missie?
  Petra Hermans

  1. corfo

   @ Babaji538.

   “Mistie of mistie niet ?”
   (R.J.Hermans)

   1. buitenbeentje

    Uit het verhaal begreep ik dattie niet miste.

 3. B. Pascal

  Hij heeft een vijandelijke commandant heeft gedood die hem gevangen had genomen, ondervraagd en mishandeld. Het is bizar dat iemand in oorlogstijd een moord op de vijand ten laste wordt gelegd.

  Als je als terrorist met een vrachtwagen een aanslag pleegt kun je je beroepen op je zwijgrecht (ook zo iets achterlijks). Maar als trouw soldaat die de vrede dient wordt je als verdachte beschouwd! Je wordt door de linkse overheersing in het verdachtenbankje geplaatst. Omgekeerde wereld!

 4. Two Ravens Black Kettle

  De verrotte NLse rechtsstaat.
  Helden worden vervolgd, teruggekeerde jihadisten beloond.

 5. Ernst Quispel

  Ik vrees dat de vraag moet worden gesteld of we deze rambo niet de Willemsorde moeten afnemen.

  https://www.nu.nl/binnenland/5124005/verklaring-marco-kroon-geweldincident-afghanistan-roept-veel-vragen-op.html?redirect=1

  1. Two Ravens Black Kettle

   Nu.nl

   Hahahahaha

   Prachtig die onnozelheid.
   Nu.nl. Ik kom niet meer bij.
   Dat is toch dat Fake News organisatie die met de Dissidenten-Jager Kasja om de tafel is gaan zitten om het Nlse volk te muilkorven.
   Nu.nl als de uitvoerders van de inquisitie

   Wat een bron.
   In de bekrompen robot-wereld van Ernstje is wit zwart en 2 + 2 vijf.
   Oei, oei, oei
   De censuur-politie van Nu.nl braakt een policor uilebal op en Ernst slikt hem braaf in.
   Vergeet niet een pootje te geven Ernst !

   Oh, oh Nu.nl
   Ga door Ernst, ik geniet van Uw kinderlijke onnozelheid.
   Volgens mij noemen ze dat in het Engels Arrested Development.

   1. Pit

    @TRBK: Goed stukje repliek!

    +++++

  2. van Urk

   Deze zogenaamde “militaire expert” wil gevoelige informatie van een geheime missie bloot leggen om erachter te komen of Kroon juist gehandeld heeft. Dan is het werk van deze commando voor niets geweest en kun je beter het hele korps gaan afschaffen omdat de informatie van acties bij geheime missies ongrijpbaar zijn voor gebroken geweer personen die geilen op het vervolgen van alle militairen die een kogel hebben afgeschoten en daarmee hebben gedood. Zoals deze soldaat in Vietnam: “Beter hem dan ik” http://www.youtube.com/watch?v=0ZeouAaw4BU

  3. Vit

   Deze ‘man’ moet jou redden in oorlogstijd Ernst en zeau, zelf zou ik het niet doen als oud-commando zijnde maar dat is een ander verhaal.

  4. Stanly2000

   Kwispedoor (spuwbak)
   Je bent weer goed bezig. En maar jennen en maar jennen.

  5. Duke

   Jij hebt last van meerdere fobietjes dus jouw vrees behandel je maar in je wekelijkse gesprekken.

 6. DolleDries

  Ik vind het wel een Rambo verhaal. Heb toch mijn twijfels.
  Koppen afhakkers worden hier als held ontvangen .wat zit men nou te zeuren over dit figuur. In oorlogen gaat veel mis.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Het AD, het AD
   Ik ken die naam ergens van
   O ja eureka ! ik weet het weer
   Dat is dat krantje van die Tuigvlogger en die AD-moslima die kotste over het leed van de nabestaanden van MH17.
   Dat treurkrantje van de policor clown Hans Nijenhuis.

   Verbaast me niets dat PC-Blauwdrukje Ernst hoorndol is op deze Fake News fabrikant.

   1. Pit

    @TRBK: Prima reactie!

    +++++

  2. van Urk

   Omdat Kroon wist dat deze missie door moest gaan. Bij een reddingsactie zou deze missie in de soep gaan lopen. Zijn collega,s hebben dat waarschijnlijk ook niet bewust doorgegeven anders wist de leiding dat Kroon gegijzeld werd. Of de leiding wisten het wel en hielden zich ook aan de geheimhoudingsplicht.

   1. Professor Zonnebloem

    Allemaal leuk en aardig, maar zij hadden helemaal de bevoegdheid niet om daarover te beslissen. En als het Kroon echt om de missie ging, is er ook geen enkele reden, waarom hij het niet meteen zou melden na de missie. Het is 10 jaar geleden. Lekker kordaat van die Kroon, zeg. Het rommelt aan alle kanten.

    1. van Urk

     10 jaar geleden ja. Er zijn veteranen in het land die na zeventig jaar nog hun mond dichthouden. Dus…

 7. Nederlandse_Patriot

  Als deze man opgepakt wordt, moeten we de straat op gaan. Dit is de walgelijkste poging tot het demoniseren van militairen die ik ooit gezien heb. Kroon is een HELD. Laat de beste man met rust.

  1. corfo

   @ Nederlandse Patriot.
   Mee eens.
   De reaguurders die proberen deze man te onteren zijn van een nog veel lager allooi als de landverraders/NSB’ers uit de jaren ’30 – ’45.
   Op de bedoelde reaguurders kunt u wellicht beter niet reageren, deze “mensen” zijn niet wijzer, en hebben nog nooit hun eigen krot verlaten en weten aldus niet wat er in de wereld a.d. hand is.

   1. Julian

    Weet u. Gewoon aan waarheidsvinding doen. Dat lijkt me verstandiger. U geloofd Kroon op zijn blauwe ogen. Vreemd dat Kroon werd vrijgelaten toch? Dat het leven van een NietNederlander geen waarde heeft voor u is duidelijk. Als zou blijken dat Kroon de waarheid verteld heb ik er vrede mee

   2. swetsnek

    jongens laten we de reaguurders AUB niet meer voeden ik ben het met corfo eens ze zijn het niet waard vanmorgen ging het al weer over hun het was nog niets eens 10 uur doe u zelf een lol en lees het niet eens meer wat ze neer kalken

    1. Pit

     @Swetsnek: Helemaal juist. En het is simpel: Je stuurt een commando naar een oorlogsgebied. In dat oorlogsgebied schiet die commando (een aantal) terroristen overhoop. Je haalt die commando terug en klaar is Kees.

     Daarnaast heb je nog een bataljon linkse landverraders die dergelijke militairen nou eenmaal graag aan de schandpaal nagelen. Ja die moet je gewoon negeren. 😉

    2. corfo

     @ swetsnek.
     Prima advies !
     “Stop het antisemitisch geweld door de New-NSB’ers”; stop met reageren !!
     ’t Betreft walgelijke landverraders !!!
     Prima advies van @ swetsnek !!!

 8. corfo

  De “majesteit” was het niet met het uitreiken van de Orde eens, want ik zag op tv dat ze hem, dhr. Kroon, een ferme oorvijg toediende !

  1. van Urk

   Het punt is waarom Kroon achter zijn gijzelaar is gegaan. Heeft hij toch gevoelige informatie doorgespeeld tijdens zijn marteling of probeerde hij te voorkomen dat zijn gijzelaar de taliban wil gaan waarschuwen dat er “special forces” in hun linies patrouilleren? Dit zijn nu eenmaal scenario,s die commando,s in hun werk meemaken. https://nl.wikipedia.org/wiki/Commando_(militair)

   1. buitenbeentje

    “Een ding wist ik zeker: de leider van de groep die verantwoordelijk was voor deze gewelddadigheden, zou mogelijk onze operatie in gevaar kunnen gaan brengen. Ik kon dit niet laten gebeuren. Ik woog nauwkeurig af wat te doen. Moest ik dit incident melden met het risico dat alle door de geheime operatie opgebouwde resultaten gecompromitteerd zouden worden of moest ik zelf eerst onderzoeken wie en wat er achter deze ‘operatie’ tegen mij schuilging? Ik koos weloverwogen voor het laatste, om op die manier ook tot een betere briefing te kunnen komen bij mijn werkgever.”

   2. van Urk

    De waargebeurde film Lone Surviver laat zien hoe een verkeerd besluit grote gevolgen voor een missie kan hebben. Het vrijlaten van twee Afghaanse gijzelaars leide tot een ware klopjacht op de SEALS waarvan 1 Amerikaans soldaat het overleefde.

 9. George van de linden

  Zweden: ‘Eerste feministische regering ter wereld’ voert onderdelen islamitische Sharia in.
  De ‘eerste feministische’ regering van Zweden zijn (op een foto te zien) glimlachend begonnen met de feitelijke invoering van de discriminerende en onderdrukkende islamitische Sharia wetten.

  Met 12 vrouwen en 11 mannen heeft Zweden naar eigen zeggen ‘de eerste feministische regering ter wereld’, een linkse club die ‘genderneutraal’ beleid tot zijn speerpunt heeft gemaakt. Het moderne feminisme in Zweden vertoont –overigens net als in de rest van West Europa en ook de VS- amper nog overeenkomsten met de traditionele beweging die zich ooit inzette voor gelijke rechten voor vrouwen. Integendeel, het nieuwe ‘intersectionele’ feminisme zet zich bij uitstek in voor de invoering van de islamitische Sharia wet, en daarmee voor het ‘recht’ van vrouwen en meisjes om straffeloos te worden gediscrimineerd, mishandeld, misbruikt en verkracht, op voorwaarde dat de daders moslimmannen zijn.

  Het ‘intersectionele’ feminisme maakt onderscheid tussen vrouwen die behoren tot verschillende culturen en religies. Moderne feministen vinden dat ze extra gevoelig moeten zijn voor de waarden van minderheidsgroepen zoals kleurlingen en moslims, en dat de vrouwen van deze groepen daarom meer ‘rechten’ hebben dan een doorsnee autochtone Zweedse, christelijke of Joodse vrouw.
  Dit heeft er in West Europa en de VS toe geleid dat de feministische beweging pal achter een religieuze ideologie is gaan staan waarin de positie van vrouwen juist al eeuwen zwaar onder druk staat, waarin virulent racisme, discriminatie en misbruik zelfs in wetten –de Sharia- zijn vastgelegd.
  Moderne feminisme ijvert voor het recht om gediscrimineerd en onderdrukt te worden
  Zo kan het dat de leider en ‘heldin’ van feministisch Amerika, Linda Sarsour, een moslima in een hijab is, die openlijk pleit voor de verplichte invoering van de Sharia, en regelmatig bij demonstraties door een megafoon ‘Allahu Akbar’ schreeuwt, dezelfde jihadistische strijdkreet die moslims gebruiken als ze een slachtpartij aanrichten onder weerloze burgers, de laatste jaren ook veelvuldig in Europa.
  Waar ijvert Sarsour precies voor? Voor het ‘recht’ dat vrouwen onder de Sharia gedwongen onderdanig en gehoorzaam moeten zijn, het ‘recht’ dat het getuigenis van vrouwen in rechtbanken de helft minder waard is als dat van een man omdat ze ‘een gebrekkige intelligentie heeft’ (waar is de ophef in Den Haag hierover?) , het ‘recht’ van dochters om de helft minder erfenis te krijgen dan zonen, het ‘recht’ van vrouwen om geslagen te worden door hun man, het ‘recht’ van vrouwen om hun man met meerdere vrouwen te moeten delen (soms ook in bed), het ‘recht’ van vrouwen om letterlijk met een paar woorden door hun man verstoten te worden, het ‘recht’ van vrouwen om zelf bijna onmogelijk te kunnen scheiden, en het ‘recht’ van vrouwen om altijd seks met hun man te moeten hebben wanneer hij dat wil, ook als dat tegen haar eigen wens ingaat.
  Sommigen zeggen wel eens dat dit soort wetten ook in de Bijbel (het Oude Testament) staan. Dat klopt, alleen is het grote verschil dat daar –met uitzondering van enkele ultra-orthodoxe Joodse splintergroepjes- helemaal niemand meer naar leeft. Anno nu zijn er zijn echter honderden miljoenen moslims wier leven volledig wordt bepaald door de Sharia, en nog eens honderden miljoenen gedeeltelijk.
  Vrouwelijke Zweedse regeringsleden dragen hoofddoekje bij bezoek Iran
  Eén van de gevolgen van het ‘geëvolueerde’ feminisme is dat moslims en de islam een uitzonderingsstatus in het Westen hebben gekregen, en steeds vaker boven de oorspronkelijke wetten en cultuur worden gezet, ook als die status het totaal afbreken van de rechten van vrouwen betekent. Dat is nergens zo duidelijk zichtbaar als in Zweden, volgens diverse statistieken verkrachtingsland nummer 1 van het Westen, enkel en alleen dankzij onbeperkte massa immigratie van moslims.
  Zo droegen alle vrouwen van de Zweedse regeringsdelegatie die vorig jaar een bezoek bracht aan Iran een hoofddoekje. ‘Met dit gebaar van onderwerping hebben ze niet alleen ieder concept van feminisme belachelijk gemaakt, maar hebben ze ook hun Iraanse zusters in de rug gestoken,’ concludeerde een Zwitserse nieuwssite. Op 1 februari plaatsten we nog een artikel over de moedige strijd van Iraanse vrouwen tegen het verplichte hoofddoekje, een strijd waar niet één moderne Westerse feminist openlijk achter is gaan staan.
  Migrant randt 12 jarig Zweeds meisje aan, rechtbank vindt zijn rechten belangrijker
  Nog een voorbeeld van het nieuwe feminisme. Een 45 jarige Zweedse vluchtelingenwerker nam de Afghaanse migrant Abdul Dostmohammadi in huis. Toen hij net 18 was geworden kregen ze een relatie. Toen de Afghaan haar 12 jarige dochter aanrandde, deed de moeder niets. Ze legde later aan de autoriteiten uit dat ze bang was voor Abdul.
  Het meisje vertelde het aan haar vader, en die informeerde de politie. Haar moeder hoefde niet bang te zijn dat hij zou worden uitgezet, want Abdul kwam er met drie maanden voorwaardelijk en een kleine boete vanaf, een extreme lichte straf. Dit is het nieuwe feminisme ten voeten uit: een rechtbank die de belangen van een 12 jarig aangerand autochtoon meisje ondergeschikt acht aan die van de dader, enkel omdat die een moslim is.
  Kinderen Zweedse vrouw afgepakt en aan Irakees meegegeven
  Eenzelfde hemeltergend onrecht viel ook Alicia ten deel. Toen ze 4 was emigreerde ze met haar ouders van Irak naar Zweden. Op haar 13e namen die haar mee terug naar Irak om haar daar met haar 23 jarige neef te laten trouwen. Alicia keerde alleen terug naar Zweden, en kreeg daar een tweeling, die automatisch Zweedse staatsburgers werden. Na enige tijd ontvoerde haar man haar kinderen naar Irak.
  Vorig jaar vroeg hij het Zweedse hof officieel om de voogdij over hen, en kreeg deze ook. Zweedse rechters zijn dus al zover, dat ze de rechten van een inmiddels 24 jarige Zweedse staatsburger, en haar beide kinderen, eveneens Zweeds, afnemen, en de kinderen overgeven aan een buitenlander die in de context van het Sharia ’huwelijk’ hun moeder verkrachtte toen die zelf nog een kind was.
  Juno Blom, expert in ‘eerwraak’ geweld, is een van de weinige overgebleven Zweedse vrouwen die dit nieuwe concept van het feminisme maar niet wil begrijpen. Zij noemde de uitspraak van de rechtbank ‘een schande… Een klein meisje werd uit Zweden meegenomen, uitgehuwelijkt, verkracht, en beroofd van haar kinderen, zonder dat de autoriteiten iets ondernamen. En nu hebben ze de laatste nagel in haar doodskist geslagen door haar de voogdij over haar kinderen te ontzeggen. Ik heb waarschijnlijk nog nooit een zaak gezien waarin zoveel fouten zijn gemaakt.’
  Onderdrukking vrouwen door islam bewuste keuze van Zweden
  Maar dat is het probleem juist: er werden geen fouten gemaakt. Het waren doelbewuste besluiten van de linkse en ‘progressieve’ Zweedse politieke en gerechtelijke autoriteiten, alsmede tal van maatschappelijke instanties, met de feministen voorop. Zij wisten en weten heel goed waar ze mee bezig zijn, waar ze voor hebben gekozen, namelijk de islamisering van hun land door de stapsgewijze onderwerping aan de islamitische Sharia, en de terugkeer van iets waarvan men in het Westen heel lang dacht het te hebben uitgebannen, namelijk de brute en systematische discriminatie en onderdrukking van vrouwen, deze keer in naam van de islam.
  En voor deze ideologie heeft ook politiek Den Haag de deuren van ons land nog altijd wagenwijd openstaan, en heeft daar zelfs speciale bescherming aan verleend.

 10. RS

  de Willemsorde afnemen???? Dat zou een blamage zijn voor Beatrix inclusief het OM….

 11. Julian

  En Hoe weet jij dat de gedode man een knettergekke terrorist was? Maak je dat uit het verhaal van Kroon op? Of heb je andere bronnen die dat bevestigen?

  1. Pit

   @Julian: Jij stelt wel vreemde vragen.

 12. en_els

  Jammer, maar één.

 13. nietzonderverzet

  >>>>>>Nederlandse oorlogsheld Marco Kroon doodde terrorist die hem eerder martelde. Dus?<<<<<<
  .
  Het probleem is dat de gedoode Taliban weer een excuus Arabier minder is die Nederland hierheen kan halen en eens lekker verwennen met een Miele outkieroeng etc.

 14. denk eens na

  Het grappige met trollen is dat ,de nieuwe burgers die een kijkje op dds neemt in hen mening bevestigt word, met trollen

 15. Gerard Boerma

  De heer Marco Kroon zou gemarteld en vernederd zijn door de man welke hij later heeft doodgeschoten. Van een vrind van mij welke werkzaam is bij Clingendael, is het woord “vernederen” in streken als Afghanistan een eufemisme voor anaal genomen worden, iets wat in die contreien heel gewoon is

 16. nienke

  Het is toch van de zotte dat hier zo’n ophef over gemaakt wordt.
  Voor hetzelfde geld had die terrorist z’n geweer leeg geschoten en was Marco morsdood.
  Maar dan wordt er geen ophef gemaakt.
  Dan wordt er gezegd het is oorlog en het is je beroep waar ik het mee eens ben maar ik neem aan dat je je moet kunnen verdedigen tegen deze etters.
  Ze zijn zeker op zoek naar zijn Familie om ze een levenslange uitkering te geven en hun excuses aan te bieden wat al eens eerder gebeurde onder leiding van een advocate alhier.

 17. Ben Zine

  Wat de heren policor pennenlikkers en bureaudeskundigen niet helemaal schijnen te begrijpen, is dat in een oorlogssituatie hele andere regels gelden. Het gaat immers om leven en dood, en dan moet je, zoals in het geval van Kroon, soms razendsnel beslissen en handelen. Op zo’n moment schakel jij de vijand uit, of de vijand schakelt jou uit. Meer smaken zijn er niet. Kroon hierom achteraf veroordelen is ronduit schandalig.

  1. Rechtsaf

   Nee joh, in Nederland gaan ze kijken of ze iemand, die zijn leven zou geven voor dit sh.t land, kunnen vervolgen.
   Bureauwurmen(craten) en hielenlikkers (lees: pluchverwarmers) die nog in een situatie van leven of dood zijn geweest zullen wel even uitzoeken hoe het zit, het moet niet gekker worden.

 18. Peter Loosduinen

  Ik blijf achter Marco staan !
  Wellicht niet 100 % volgens de regels gehandeld, maar het resultaat mag er zijn.
  De gedode klootzak zal nooit meer een gevaar vormen.
  Wisten jullie ook dat wijlen ZKH Prins Bernhard 200 SS’ers wilde laten executeren ?
  Dat is nog eens andere koek !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.