Wut?! Timmermans heeft ontmoeting met links-extremistische miljardair George Soros

Geen categorieapr 19 2018, 10:00
De heren willen even duidelijk maken dat ze niets met Hongarije en Polen hebben.
In Hongarije en Polen hebben de rechts-conservatieve regeringen het helemaal gehad met de bemoeienissen van linkse raddraaier George Soros. Deze miljardair gebruikt zijn geld en netwerk om zijn linkse evangelie overal ter wereld te verspreiden, maar hij houdt zich vooral bezig met Oost-Europa waar hij oorspronkelijk zelf vandaan komt.
Polen en Hongarije hebben daar geen zin in. Met name Viktor Orban vecht tegenwoordig gepassioneerd terug en doet er alles aan om de regering-ondermijnende organisaties van Soros eruit te gooien.
En wat doet Frans Timmermans op dat moment, de Nederlandse vice-president van de Europese Commissie? Die gaat Soros lekker ontmoeten. Want: altijd leuk om Polen en Hongarije de middelvinger te geven ofzo.
https://twitter.com/PolandDaily/status/986403258368430080
Ironisch genoeg blijkt hier natuurlijk uit dat Orban volkomen gelijk had toen hij eerder stelde dat er een alliantie bestaat tussen Soros en de EU, en dat ze samenwerken om de natiestaten van Europa af te breken. Eerder verdedigde Timmermans Soros al door te stellen dat de aanvallen op deze raddraaier die onder meer knetterrijk werd door de Britse economie de vernieling in te helpen "antisemitisch waren." Je reinste flauwekul, natuurlijk. Die kritiek op Soros heeft niets te maken met zijn Joodse achtergrond. Sterker nog, Soros is zélf een vijand van de staat Israël.
Het gesprek tussen Timmermans en Soros ging over "de eenheid van de EU." Met andere woorden: over de afschaffing van individuele natiestaten en de vervanging van die staten met één grote Europese superstaat die een opengrenzenbeleid pur sang hanteert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten