Ook op het huwelijk van Meghan en Harry is identiteitspolitiek niet ver vandaan

Waarom kunnen we niet gewoon een keer genieten van een bruiloft zonder al dat politieke gedoe? Het is nog geen eens een dag later of de NPO heeft al een artikel geconstrueerd over dat multiculturalisme een belangrijk onderdeel was van de bruiloft. Wat interesseert mij dat nou? Wat interesseert het iemand nu dat het publiek ‘diverser’ is en dat het nog nooit eerder zo vertoond is? Waarom moet elk mooi aspect nu kapotgemaakt worden door dit soort artikelen?

Een bruiloft die anders was dan anders: de koninklijke trouwerij van Meghan Markle en prins Harry past in veel opzichten niet in het traditionele Britse keurslijf. Vooral de moeite die erin is gestoken om een diverser beeld van Groot-Brittannië uit te stralen is opvallend.

“Er was altijd veel kritiek dat de multiculturele samenleving niet genoeg zichtbaar zou zijn op Buckingham Palace. Met Meghan komt daarin nu verandering”, zegt NOS-correspondent Tim de Wit.

Zo was er bij de dienst nadrukkelijk een divers publiek aanwezig. De aanwezigheid van zwarte muzikanten wordt genoemd, het gospelkoor en vooral de bevlogen toespraak van de Afro-Amerikaanse bisschop Michael Curry.

Het is prima dat het publiek diverser is, het is prima dat er een koor aanwezig is waarvan er veel gekleurde mensen in staan, het is prima dat het allemaal wat ‘diverser’ is, maar maak er alstublieft geen groot ding van. Ik word het een beetje zat dat die obsessie met ‘diversiteit’ overal gezocht moet worden.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Paaldanseres

  De NPO weet niet beter. Stelletje linkse hypocrieten.

 2. lugar

  Films met uitsluitend negroïde acteurs sla ik altijd over. Ik ben trots op mijn blanke identiteit en dito VOC-mentaliteit. Waar is JP als je hem nodig hebt?

  1. Mart

   Hier spreekt de echte rasist die er voor uitkomt rasist te zijn,daar is niets mis mee zolang je je niet beter voeld als je gekleurde medemens om je heen.Ik woon in Brasil en iedereen heeft hier wel een afwijking van het Hitlerbeeld der ubermens.Ik doe daar gelukkig niet aan mee,en voel me best op mijn gemak tussen ”die zwartsen”.

 3. Bloem

  Er werd uitdrukkelijk bekend gemaakt dat ze zich bezig gaan houden met goede doelen die hen aan het hart gaan zoals emancipatie en MINDERHEDEN. Met alle respect feestbeest Harry heeft zich daar voorheen nooit mee bezig gehouden. E.e.a. wordt ze politiek opgedrongen

  1. Syntha

   Is dat zo? Gossie….:-)))))

 4. Ni28

  Een van de hedendaagse geiten werd ook dit bruiloft niet bespaard. Hoe zal het gaan met een activiste binnen de Britse Koningshuis?

 5. Syntha

  Waarom kunnen we niet gewoon een keer genieten van een bruiloft zonder al dat politieke gedoe? Wat interesseert mij dat nou?

  Helemaal mee eens. Ik vind het een leuk koppel en hoop dat ze heel gelukkig worden.

  Als je goed observeert, zie je een hoop…:-)

  1. Rosasolis

   @ Syntha. Ja, ik hoop dat dit huwelijk goed gaat. Maar voor Megan zal het voor een eventuele zwangerschap heel erg moeilijk gaan. Ik hoop dat dit stel zou het goed genoeg vinden dat ze elkaar hebben gevonden. En geen kinderen hoeven te krijgen!…Waarom moeten oudere vrouwen kinderen gaan baren? Als kinderloze vrouw hoef je niet te schamen, want je kunt een hoop doen voor onze maatschappij. Jeshua (Jesus), zei in zijn laatste boodschap op de Olijfberg dat vrouwen moeten niet gaan huilen over het feit dat zij kinderloos door het leven gaan. Dat die kinderloze vrouwen vrij zijn om voor de maatschappij te dienen? Wow! Wat een geweldige boodschap voor ieder vrouwelijke studente, en jonge vrouwen die meer willen in hun leven dan kinderen baren.

 6. sjun

  Diversiteit loopt uiteindelijk uit op etnocide door omvolking. Japan zorgt mijns inziens beter voor de eigen bevolking en cultuur. Opmerkelijk ook dat diversiteit alleen opgedrongen en gepropagandeerd wordt in landen met Europese culturen. Maar om een of andere reden verschijnt daarover geen documentaire bij de staatsomroepen en hun commerciële broertjes.

  Erg aardig is het ook om wanneer het weer eens over diversiteit gaat over ruimte voor diversiteit van politieke meningen te beginnen.

  1. Mart

   Europeese culturen?Marxistise invloeden bedoel je zeker?

 7. Rosasolis

  Jammer, heel jammer van de Brexit. Hoewel ik geluk wens aan dit nieuwe koninklijke paar, zijn er wel wat hakken en ogen aan dit huwelijk verbonden. Pa van Meghen was er niet. En waarom geen enkele aandacht aan de moeder van Meghan? Zij was aanwezig gisteren in de kerk van Windsor, maar waarom horen wij helemaal niets over de moeder van Megan? Terwijl zij wel aanwezig was tijdens de kerk huwelijk? Waarom zat de moeder van Megan helemaal achter, tijdens dit sensatie huwelijk. Vader was er ook niet! En nu al beginnen berichten loos te komen over “zwangerschap” van een oudere vrouw die de menopauze benaderd en geen kind zou kunnen krijgen…althans niet op de normale wijze.

 8. Bes Tolen

  Het multiculturalisme is het bezit van ”Rome”, dat in Engeland veel invloed heeft. Het koninklijk huis daar is vanouds een product van ”Rome” waartoe de City en het grote bankwezen inclusief Rothschild, behoren. De koning(in) mag nog lopend jaarlijks een keer een bezoek brengen aan het bestuur van de City. ”Hoeft nog net niet op de knieën”.
  Het deel van de Frankfurter Schule, dat het neo marxisme en later het multiculturalisme ontwierp, passen prima in de deep state ”Rome”.
  De Bilderberg is als een goedkope versie, niet eens een afspiegeling, te zien van de Malthezer Orde, dat veel oude macht vertegenwoordigt.

 9. Trundownforwhut

  100% diversiteit = 0% white people.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.