Anti-Piet demonstranten alle schaamte voorbij: kakkerlakken gooien op Zwarte Piet

Ik weet dat ik mijn ‘Net als je denkt dat het niet gekker kan’ kaart al heb gespeeld vandaag maar die wil ik graag terug voor dít nieuws. Wat een smerig volk zeg!

Dit slaat toch wel een behoorlijke deuk in mijn dag kan ik je vertellen. Zit je een beetje te scrollen op Twitter, opzoek naar nieuws, krijg je deze tweet op je beeldscherm:

https://twitter.com/bpschut/status/1004033538327482369

Er zal wel een ‘was maar een grapje’ vanuit die hoek achteraan komen of het wordt stilletjes verwijderd maar dit continue provoceren en de lat verlagen begint menigeen toch wel behoorlijk de keel uit te hangen. Los van dat niemand straks meer sympathie voor je standpunt heeft doe je ook nog eens afbreuk aan alle waardigheid voor zover die nog te vinden is in dit land.

En waarom? Om ‘de kinderen’ die een keer met Zwarte Piet vergeleken worden, ben je zelf misschien een keer zo genoemd? Wat een gebrek aan karakter en fatsoen om op zo’n manier je gelijk te willen krijgen. Mochten ze dit doorzetten en je ziet het ze tegen die tijd doen, stop ze maar in de zak en op de boot naar Spanje!

Waar háál je überhaupt kakkerlakken vandaan? Leven de deelnemers in zo’n omgeving waar iedereen simpelweg denkt: ‘oh, ik vang er wel even een paar, geen probleem!’ Meine Güte straks krijg ik nog medeleven met ze ook!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  De helden van Dokkum lieten zien hoe het moet.
  Geen idee waar nu de intocht is maar ik zou zeggen groepeer je en bescherm de kinderen en onze tradities.
  De moreel verrotte burgemeesters zijn tegen het volk. Zij zijn de burgemeesters in oorlogstijd. Een belangrijke rader in de vernietiging van de westerse cultuur. Net als het OM, de Iftar-politie, de Orwelliaanse Staatsmedia/RTL en hun stoottroepen van antifa.

  Dus recht je rug en bel eens naar de Maid of Dokkum hoe ze het daar voor elkaar hebben gekregen om de fascisten en kindermisbruikers uit de stad te houden.

  1. Step one

   De Nederlandse verzetshelden tegen het door George Soros gesponsorde KOZP verfienen een standbeeld.

  2. penis aqua di rosa

   Zaanstad/Zaanse Schans

 2. Svetlana

  Ach het is maar een grapje. We moeten het allemaal niet zo serieus nemen want hoe kom je zomaar aan kakkerlakken. Dit is weer typisch zuur rechts 🙂

 3. Pescador

  dit zijn geen grapjes maar oproepen in de hoop dat er mensen zijn die denken dat dit zo hoort, die gasten zijn gewoon niet goed bij hun verstand

  1. Top

   U heeft zeker nog nooit een keuken, van gepigmenteerde Nederlanders in uw buurt gehad? Ga eens kijken in een van hun geliefde TOKO’S. Schuif dan vooral geen zak rijst opzij, want dat wordt schrikken geblazen. En @ Kwispedoor; jij voelt je natuurlijk thuis in zo.n keuken je bent niks anders gewend, dan ongedierte over de vloer.

 4. Ernst Quispel

  Iemand meldt absoluut niet met kakkerlakken naar Zwarte Piet te willen gooien en Wout meldt dat anti-Pieters kakkerlakken willen gooien naar Zwarte Piet.

  DDS is bij vlagen deerniswekkend.

  1. Top

   Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame lafaard

  2. netwat

   Dat mensen nog steeds op jouw reageren, haha prachtig. Je komt hier alleen maar om te stoken. Volgens mij lach je je ballen uit de broek achter je pc.

  3. Floris

   Je bent zelf deerniswekkend, domme jongen.

   Stop Blackface twittert: 17 november kakkerlakken gooien op Zwarte Piet tijdens…

   Vervolgens is het Bart Schut die regeert met “natuurlijk niet, gewelddadig deugtuig”.

   Je kan niet lezen, je kan niet logisch denken, je bent te stom om je reet af te vegen en loopt hier alleen maar in de weg.

   1. Ernst Quispel

    Wat een bitterheid weer, arme kerel.

    1. Floris

     Nee hoor, ik geniet weer van jouw afgang, zoals elke dag.

     Ik begrijp wel waarom de redactie je tolereert: door je voortdurende uitglijders ben je kostelijk vermaak. De dorpsgek van DDS, zeg maar.

     1. Ernst Quispel

      Probeer het inhoudelijk, beste man, dat is voor jou al lastig genoeg.
      Schelden en kijven verzwakt je positie.

     2. Floris

      Het was inhoudelijk, domme jongen. Dat heb je nu waarschijnlijk ook wel door.

      En dat je niet goed leest en te stom bent om je reet af te vegen is gewoon een feitelijke constatering.

      Je staat weer eens met je broek op de enkels.

     3. Ernst Quispel

      Je belangstelling voor mijn stoelgang lijkt me een heus probleem.

      Ik begrijp dat je dit een inhoudelijk relevante kwestie vindt. Iedereen zoekt de onderwerpen op zijn eigen niveau, zullen we maar zeggen.

      🙂

     4. Floris

      Je vond het nodig om tot tweemaal toe te posten, inhoudelijk onjuist omdat je weer eens niet goed gelezen had, dus kennelijk vond je het een relevante kwestie.

      Ik adviseer je om wat zorgvuldiger te lezen, misschien maak je dan wat minder uitglijders.

 5. swetsnek

  ik heb nog wel een goede dodelijke verdelger moet je erop gooien als de roetmopjes ze nog vast hebben die kakkerlakken dan werkt het het beste

 6. swetsnek

  op die dag gewoon het nederlands elftal laten voetballen daar voetballen toch al die zwarten in heb je nergens last van hahahahahaha

 7. Noppes

  Ik ga der met groepje feyenoorders naar toe krijgen ze kakkerlakken , we gaan ze breken met een sneaker

 8. DolleDries

  Een “veelbelovende” tiener rugbyspeler werd overreden door een bende die hem in elkaar sloeg met een golfclub in wat de politie beschreef als een racistisch gemotiveerde aanval.
  De politie zei dat de speler van Littleborough, RUFC Matthew Hayden, 17, een gebroken schedel had in de “niet-uitgelokte aanval” in Smithy Bridge Road, Littleborough, Rochdale, op zaterdag.
  De aanvallers – beschreven als een groep van maximaal vijf Aziatische mohammedaanse mannen – riepen racistisch kreten tijdens de aanval, zei de politie.
  Het wordt behandeld als een haatmisdaad.
  Littleborough RUFC zei dat de auto van Colts junior-teamchauffeur Josh Jones door een zwarte Nissan Micra rijder om 02:00 BST werd geramd.
  Toen Matthew uit de auto stapte, raakte de andere auto hem en werd hij op het hoofd geslagen met een golfclub, zei de politie.

 9. Duke

  Dat smerig volk heeft die kakkerlakken snel gevonden. Dat is niet iets waar ik druk over maak.
  Dat de media en overheid dit tuig aandacht blijft geven en niet als terroristen van kinderen in de Nederlandse samenleving ziet is wel een groot probleem. Net als pedo’s zou ik deze mensen niet bij mijn kinderen in de buurt willen hebben.

  1. Ernst Quispel

   En dan te bedenken dat geen anti-Pieter heeft aangegeven met kakkerlakken te willen gooien.
   Volledig uit de duim gezogen door malle Wout.

 10. Gerlos

  Svetlana of wie je ook bent, het barst in ONS LAND van de kakkerlakken groot klein zwart envsomsvook wit.

 11. Baron von Munchhausen

  Springen deze AFA kakkerlakken nu op Zwarte-Piet?
  In een normale mensenleven trap je kakkerlakken dood!
  Dus nu ook de menselijke AFA kakkerlakken doodtrappen?
  Is wat voor te zeggen!

 12. Paaldanseres

  Kakkerlakken die kakkerlakken gooien…. het moet toch niet gekker worden. Maar wie gooit nou wie?

 13. AS210854

  Gaan ze zichzelf gooien dan?

 14. hitje89

  Waar zij de beestjes vandaan halen moet je Esajas (VU) vragen’ beweerde laatst ze in de soep te vinden (restaurant dicht). Misschien heeft hij meegeholpen de zaak te kuisen en de beestjes vast bewaard want medeoprichter Kozp.

 15. hitje89

  Moet je Kozp vragen, die weten het.

 16. Willem Alexander

  Antifa, Asielkrakers en de Antipieten zijn allemaal van de zelfde diverse en hele multiculturele groep.
  In hun natuurlijke omgeving zijn kakkerlakken een vertrouwd fenomeen. Het zal ze dan ook weinig moeite kosten om ze te verzamelen. Geen werk, steuntrekken dus alle tijd om zich te organiseren en die verderfelijke werkenden waarop ze teren nog meer het leven te verzieken.

  Dokkum is goed.

  FREE TOMMY ROBINSON

 17. jvkc.stema

  Ik las ergens dat laaggeschoolde Nederlanders zich het meest zouden bezondigen aan racisme hetwelk enkel gegrondvest zou zijn op de donkere/zwarte huidskleur. Een aanschouwelijk voorbeeld hiervoor betreft de oerwoudgeluiden die er jegens zwarte spelers worden gemaakt terwijl hetzelfde niet gebeurd jegens spelers met een niet-zwarte lichaamsovertrek. Hebben de roepers er geen aanduiding voor? Mijn vraag is hoe deze categorie oordeelt over de licht getinte allochtonen in Nederland. Heeft deze groep allochtonen in de optische krieltjes van voornoemde categorie Nederlanders de zware toets der kritiek suma cumlaude doorstaan? Het zal mij niet verbazen als de beschreven atmosfeer in de roman , getiteld: de geverfde vogel van jerzy kozinsky nog steeds hoogtij viert en manifest is. Het hoofdpersonage in deze roman was niet een neger maar een jood( lees: behorende tot het blanke ras) die vanwege zijn zwarte haardracht door elke dorpsbewoner in Rusland voor een personificatie van de duivel werd aangezien. Men durfde in de omgeving van deze joodse jongen niet eens te lachen omdat de dorpelingen bang waren dat hij hun tanden zou kunnen tellen. En elke getelde tand zou evenredig het aantal levensjaren van de dorpelingen kunnen doen bekorten. In Nederland is het kennelijk niet zo erg als in voornoemde roman omdat men liever een strot doorzagende , terroriserende en rovende licht getinte allochtone bende naast zich heeft wonen dan een timide zwarte neger. Hoewel ik altijd kritiek heb gehad op de strijders tegen zwarte piet begin ik nu ook in te zien dat deze strijd niet eens zo zinloos is. Je neemt hiermee uiteraard niet weg dat een mogelijke verdwijning van zwarte piet onverwijld met zich mee brengt dat men ophoudt het over zwarte negers te hebben. Tot slot: ik bezondigde mij ooit aan een roman, getiteld: landgenoten waar geen goed woord over o.a. Nederlanders in staat. Mag deze roman op het nachtkastje van een ieder prijken als verplichte leeskost?

  De zwarte piet uit Sinterklaas zou plotseling verworden zijn tot het symbool van racisme ondanks het feit dat dit feest zowel op de Antillen als in Suriname van oudsher uitbundig wordt gevierd. Toegegeven dat er genoeg Nederlanders zijn die hun opvatting over de veelal donkergetinte mens relateren aan het fenomeen zwarte Piet en er dan ook vanuit gaan dat zwarten uitsluitend dienders van blanken mogen zijn. Het maakt voor hen niet uit of zij op de maatschappelijk ladder veel lager hebben gescoord dan een well educated zwarte, de vooroordelen bevinden zich voor hen in een zevensterren diepvrieskist alwaar die nooit zullen bederven. Ergens in de jaren zeventig was de politieke partij De Nederlandse Volksunie vanwege de exodus van Surinamers naar Nederland gegroeid tot één met ruim zeven zetels hetgeen in die tijd voor een toetredende partij best fors was. De leider ervan, de heer Joop Glimmerveen, probeerde in de Tweede Kamer zijn stelling dat zwarten, waar Surinamers voor werden(?) versleten , inferieur zouden zijn te adstrueren middels stripverhalen zoals Sjors & Sjimmie, één waarin de donker getinte stripfiguren als dom en onbetrouwbaar werden neergezet en niet te vergeten de zwarte Piet als voornoemd. In feite is deze door een Antilliaanse strijder bedachte opschudding waar in het bijzonder de Afro Surinamers per saldo de grootste aandeelhouders van zijn , niet eens zo gek bij nader inzien. Ik vind het verzet ertegen dwaas en had men iets anders kunnen bedenken. Wat dan?

  De wijze waarop het biologisch racisme in Nederland vaste voet in de grond heeft gehad, is niet eens merkbaar in Nazi Duitsland, België, Frankrijk en Engeland, althans blijkend uit wetenschappelijke studies op het gebied van de arbeidsmarkt en de reden tot negatie. Een tijd terug zei de directeur van een arbeidsvoorzieningsinstelling die zelf met een Surinaamse vrouw getrouwd bleek te zijn, tijdens een werkoverleg het volgende tegen mij: “ik maak mij zorgen omtrent de positie van Surinamers in Nederland. Ze zullen verdrongen worden door de massale toestroom van vluchtelingen uit het Midden Oosten die vaak heel hoog zijn opgeleid en door de domme Hollanders voor surrogaat blanken zullen worden aangezien. Als Surinamers enkel licht getint zouden zijn , zouden ze hier automatisch een betere bejegening krijgen “. Wat deze laatste betreft ken ik toevallig een doldwaas tafereel waarbij twee Surinaamse studenten die vanwege het feit dat ze in die tijd met een Surinaamse beurs naar Nederland kwamen, bij een instelling in de wachtkamer moesten plaats nemen in verband met de afwikkeling van enige formaliteiten. Een Hollandse bode stapte met een krant in de hand op die twee af en offreerde die aan de licht-getinte student, daarbij de opmerking plaatsend aan het adres van de donkere Surinamer dat die niet zou kunnen lezen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.