Corruptiebestrijders Europa hebben problemen met Pechtold's penthouse

Geen categoriejun 23 2018, 10:00
Duikt het toch zomaar weer op, dat penthouse van Alexander Pechtold! Het Europese samenwerkingsverband voor preventie en corruptie, Greco, is niet blij met het 'geschenk' dat de D66-leider heeft ontvangen! Zo meldt de Telegraaf.
Greco valt over het feit dat het penthouse niet is aangegeven in het geschenkenregister. Ze noemen het 'spijtig' dat de Tweede Kamer er nog steeds geen fuck aan heeft gedaan om de naleving van de integriteitsregels af te dwingen. Blijkbaar helpt een eed afleggen toch niet zo goed als gehoopt!
Het leuke is dat Greco een specifiek geval noemt waar het volgens de anticorruptie club flink mis is: 'een geschonken flat ter waarde van €135.000 euro.' Laat dat nou precies overeenkomen met de waarde van Pechtold's penthouse!
Pechtold zal natuurlijk wel gewoon stug blijven volhouden dat dit allemaal maar gewoon moet kunnen en heel normaal is maar wie gelooft dit nu nog? Hij beweerde altijd dat het om een privéaangelegenheid ging maar de registerregels maken daar geen onderscheid in! Dat is blijkbaar hoe het werkt in het leven namelijk; 'A' zeggen, 'B' doen, wat vriendjes maken in het diplomaten wereldje en dan krijg je gewoon een penthouse als je braaf bent.
Laat hem maar gewoon terugtrekken in die flat van hem, beter voor z'n partij en Nederland in z'n geheel want alle geloofwaardigheid is inmiddels wel het raam uit volgens mij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten