EU: vluchtelingen weigeren is ‘egoïsme’ en ‘gebrek aan solidariteit’

Aquarius, het schip van Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée, werd geweigerd door zowel Italië als Malta. Dit laat types als Frans Timmermans en Guy Verhofstadt natuurlijk huilen als geen ander! Lees het hele verhaal in Elsevier Weekblad.

‘Egoïsme’ en ‘gebrek aan solidariteit’ noemen ze het! Een schip met meer dan 600 vluchtelingen weigeren terwijl je de huidige opgevangen vluchtelingen niet eens aan kan is ‘egoïsme’ maar massaal deze kant uitkomen en verwachten dat Europa je gouden bergen gaat geven is dat blijkbaar niet. Spanje sprong dit keer bij om even goedkoop goed te scoren bij de juiste EU mannetjes en nam de vluchtelingen op. Dit gebeurt echter steeds minder en dat vinden ze niet zo leuk daar in Brussel!

Het probleem ligt hem natuurlijk in de Dublin-verordening. Hierin staat dat de vluchteling moet worden opgevangen in het land waar hij als eerst aankomt. Flink zuur voor Griekenland en Italië die met zo’n regel flink de klos zijn. Er is dan ook steeds minder sympathie voor de regeling en steeds meer verzet.

Frans Timmermans denkt dat hekken en muren bouwen de vluchtelingenstroom niet tegen gaat houden, maar ondanks zijn achternaam is hij helaas geen bouwvakker en dus geen expert op het gebied van hekken en muren. Timmerfrans wil natuurlijk keihard deugen en iedere vluchteling opleiden tot hersenchirurg maar de rest van Europa voelt daar steeds minder voor.

Verhofstadt wil graag Europese centra in Afrikaanse landen om ze daar te registreren en te helpen. Denemarken wil ze concentreren op een onaantrekkelijke plek in Europa en Frans Timmermans wil graag een oplossing voor waarom de mensen vluchten, want daar zijn wij ook verantwoordelijk voor of zo… Sebastian Kurz, premier van Oostenrijk, hoopt op een revolutie rondom migratieproblematiek maar dat is vast niet het soort revolutie waar ons Fransje zo op hoopt!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. NoDoubt

  Vluchtelingen toelaten is het Paard van troye en dit wordt je toekomst:https://www.opendoors.nl/ranglijst

 2. palko

  Vluchtelingen? Nag ik even een teiltje? Figuren die roepen dat het om vluchtelingen gaat zijn totaal de weg kwijt. Het zijn stuk voor stuk nepvluchtelingen, van het ergste soort. Die uitsluitend de oversteek naar Europa maken om op een schandalige en misdadige wijze misbruik te maken van het volledig vermolmde, achterhaalde en ontspoorde zgn. recht op asiel van de VN uit het midden van de vorige eeuw. Met als enig doel om hier tot in lengte van jaren te kunnen parasiteren op en profiteren van de westerse samenleving. Dat geldt wat mij betreft voor alle asielzoekers die de laatste pakweg 25 jaar vanuit Azië en Afrika naar Europa zijn gereisd. Non valeurs als Frans Timmermans en Guy Verhofstadt vergeten hopenlijk, liefst op zo kort mogelijke termijn, een keer te ontwaken uit hun dromen.

  1. Frits Jansen

   Je hebt alleen recht op asiel als je echt moet vluchten, en ook van linkse zijde wordt bevestigd dat nep-vluchtelingen meteen weg moeten om het draagvlak voor opvang van echte vluchtelingen niet te veel aan te tasten.

   Als u zulke onzin schrijft bent u of een vreselijke domoor of een beroeps-trol.

   1. Bloem

    Tevens staan de kranten vol over het feit dat de nepvluchtelinge nauwelikks terug te sturen zijn

   2. Stanly2000

    Fritsje onder welke steen leef je. Wie eenmaal binnen is gaat echt niet meer weg en blijft hier tot in lengte van dagen tot last van de gewone burger.

    1. palko

     @Stanly, Fritsje is nog achterlijker dan het achtereind van een varken. Blijkbaar leeft deze onbenul nog in de voltooid verleden tijd. En heeft hij te veel gekeken naar de film ‘Back in the History’. Zelfs een klein kind begrijpt dat wat je niet binnen laat in ons veel te druk bevolkte land, hoef je ook niet terug te sturen.
     Win-Win noemen ze dat!

   3. Rechtsaf

    @Fritsje het punt is Fritsje dat nep-vluchtelingen helemaal niet weggaan integendeel zelfs..

 3. Gerlos

  Er staan nog minimaal een miljoen asiel/gelukszoekers te wachten dat ze naar het paradijs kunnen vertrekken, gratis geld, gratis woning en ik weet wat niet meer. Dit is niet meer op te brengen, veels te veels islamisering en verdere grote problemen die dit met zich mee brengt,
  GRENZEN dicht en opvang in de regio eventueel in de woestijn waar nog veel ruimte is.

 4. meanstreak2099

  hoezo is het onze schuld dat ze hierheen vluchten, we sturen miljoenen en soms miljarden ontwikkelings hulp geld die kant op

 5. Floris

  “EU: vluchtelingen weigeren is ‘egoïsme’ en ‘gebrek aan solidariteit’”
  ————————————————————————–
  Ja, zo denken deze gutmenschen.

  Dat Europa dit totaal niet kan behappen, zowel financiëel als cultureel, begrijpen ze niet.

  Deze generatie politici is de slechtste sinds het Ancien Regime en verdient hetzelfde lot.

  1. Ernst Quispel

   Het morele probleem is dat Europa dit probleem financieel heel goed kan behappen maar dit niet wil opbrengen

   1. Floris

    Econoom Ernst meent dat de enorme aanslag op sociale voorzieningen, gratis woningen en zorg door de miljoenen gelukszoekers financiëel goed te behappen valt.

    We drukken er gewoon nog een triljard euro’s bij en knijpen de belastingbetaler nog verder af.

    1. Ernst Quispel

     Je hoeft geen econoom te zijn om dat te weten, dat kan op de achterkant van een sigarendoos worden uitgerekend.
     Uiteraard is er altijd een grens aan het aantal immigranten dat een land kan opvangen. Floris weet dat ook en daarom spreekt hij demagogisch over ‘miljoenen’. Dat zijn echter bij benadering niet de aantallen waar we hier mee hebben te maken.

     1. Floris

      De immigratie-golf is al decennia aan de gang en heeft onnoemelijk veel geld gekost. Dit is gewoon het volgende hoofdstuk in het drama.

      Het enige wat we ervoor terug hebben gekregen is criminaliteit, straatterreur, no-go zones en islamitische achterlijkheid.

      Maar Ernst en consorten, als mede de idioten in Brussel, gaan gewoon door met het oppompen van stront.

     2. Ernst Quispel

      Volgens Floris heeft de immigratiestroom van de afgelopen decennia ons ‘onnoemelijk’ veel geld gekost.
      Nochtans is ons welvaartsniveau voortdurend gestegen.
      Zou hij kunnen zien dat dit feit zijn stelling falsificeert?

     3. lugar

      @Ernst: Je zolder Ernst, die is gevuld met hopeloze transmigranten, naar ik aanneem? Schepje islam erbij?

     4. Floris

      Het welvaartsniveau van de zwakkeren is helemaal niet gestegen. Zij zijn de eersten die de prijs betalen.

      Verder verwijs ik naar de staatsschuld en dan heb ik het nog niet eens over het opsouperen van het aardgas en de greep in de pensioenkassen.

      De verborgen adder ligt in de voortdurende geldcreatie door de Europese Centrale Bank. Het is een kaartenhuis en als het valt ligt er een enorme inflatie op de loer.

     5. Ernst Quispel

      Floris heeft gelijk dat het rechtse neoliberale beleid leidde tot grotere verschillen in inkomen en vermogen maar dat doet niets af aan de algemene stijging van het welvaartsniveau in de laatste decennia, ook voor de lagere inkomensgroepen.

     6. Floris

      Ik heb de heer Quispel, die overduidelijk geen econoom is, aan proberen te geven dat het welvaartspeil van de burger niet het leidende criterium is. Door (onverantwoorde) geldschepping en roofbouw op reserves kunnen financiële problemen van overheden lang gemaskeerd worden.

      Dat is wat we nu zien. Het is een levensgevaarlijk spel.

     7. Ernst Quispel

      Ik stel vast dat Floris inmiddels niet meer bestrijdt dat er de afgelopen decennia over de gehele linie sprake was van een voortdurende stijging van het welvaartsniveau.
      Thans wijst hij op in de toekomst te verwachten problemen zoals daar zijn de schuldenlast, de inflatie dan wel de leeglopende aardgasbel.
      Opmerkelijk, de staatsschuld is onder controle en de inflatie is historisch laag.
      Het aardgas raakt inderdaad op maar is dat de schuld van de immigranten?

      Floris toch!

     8. lugar

      @Floris: Tegen mensen die niets kunnen zien en horen omdat de ogen en de oren vol zitten met linksstront is het lastig debatteren.

     9. Floris

      “Thans wijst hij op in de toekomst te verwachten problemen zoals daar zijn de schuldenlast, de inflatie dan wel de leeglopende aardgasbel.”
      —————————————————————-
      Niet thans. Ik wees daar meteen al op. En die problemen zijn er al lang, alleen worden ze door kunstgrepen gemaskeerd.

     10. Ernst Quispel

      Ik zie van Floris geen inhoudelijk tegenargument meer.

      I rest my case.

     11. Floris

      “@Floris: Tegen mensen die niets kunnen zien en horen omdat de ogen en de oren vol zitten met linksstront is het lastig debatteren.”
      ——————————————————————
      Ik vraag me weleens af waar deze linksstront vandaan komt.

      Als ik de bijdrages van de trollen, met name Quispel, Gelul en Beukman analyseer zie ik grote overeenkomsten:

      – bagatellisering van problemen.

      – wegwuiven cq ridiculisering van gerechtvaardige kritiek.

      – op niets gebaseerd optimisme.

      Een mogelijke verklaring zou kunnen zijn dat ze slechts bezig zijn zichzelf moed in te praten en denken, zoals struisvogels, dat als van problemen weggekeken wordt ze vanzelf zullen verdwijnen. Sommige mensen kunnen de harde werkelijkheid niet aan en proberen er op deze manier aan te ontsnappen.

      Uiteraard maakt dat de situatie alleen maar erger.

     12. Ernst Quispel

      Ik zie dat bij Floris het machteloze schelden en diskwalificeren al weer een aanvang heeft genomen.

      Ik zal het maar als de handdoek in de ring beschouwen. Een inhoudelijke reactie behoort namelijk niet meer tot de mogelijkheden.

     13. Floris

      “Ik zie van Floris geen inhoudelijk tegenargument meer.

      I rest my case.”
      ———————————————————
      Dat ligt dan aan de linksstront in je ogen.

     14. lugar

      “Ik zie dat bij Floris het machteloze schelden en diskwalificeren al weer een aanvang heeft genomen.”

      Nogmaals, jij ziet helemaal niets want je dikke ogen zitten vol met linksstront. En Floris? Die scheldt niet, die heeft jou tactisch bij je noten en je kunt, zoals iedere avond, geen kant meer op.

      Floris is zo overweldigend dat ik af en toe (meer af dan toe) zelfs medelijden met je heb, resulterend in de vraag waarom jij niet allang bent opgehoepeld.

     15. Ernst Quispel

      “linksstront”

      I rest my case.

     16. NoDoubt

      Het kost ons nu al 136 miljard. Nederland is al te vol. Er is geen integratie en zal er ook niet komen, om de dood eenvoudige reden dat de Hadith niet toestaat. In dat opzicht moet je je onderzoek uitbreiden. De trukendoos is dat de gaskraan dichtgedraaid wordt en de aanpassingen aan de huizen voor rekening komt van de burger 20.000 per huis. 95% van de gemeenten heeft een voedselbank en 10% zit in diep in de schulden. De belastingdruk op de burger gaat toenemen van 38,6 in 2016 naar bijna 40% in 2022. Burgers moeten al 8 jaar of meer wachten tot ze een huis krijgen. spitsuren kennen we bijna al niet meer.Steeds meer asfalt en steeds minder natuur. En dan hebben we het nog niet over fijnstof en ultrafijnstof. En maar mensen laten binnenstromen. De besteding van de burgers gaat al tientallen jaren nauwelijks omhoog en als het omhoog gaat is het ter compensatie. Voortdurend moeten we steeds meer bijdragen aan de EU en de NL burger wordt er niets wijzer van. De EU is niet eens in staat om Straatsburg dicht te gooien. Expantiewaanzin waarbij de burger een steeds grotere afstand voelt naar Brussel. Zelfs de interesse in de NL politiek neemt sterker af. Als je je afkeert van je eigen burgers, hoe kun je dan verwachten dat ze steun opbrengen voor mensen die alle landen doorkruisen ipv dat ze dankbaar moeten zijn dat ze uit een oorlogsgebied zijn. NL staat in de top 5 van de rijkste landen omdat we zuinig zijn. Maar met dat zuinig zijn worden wij misbruikt door de EU. Het levert de burger geen enkel voordeel op. De politie, gezondheidzorg, onderwijs , de overheid is helemaal uitgeknepen en veel mensen lopen een burnout. En de gelukszoekers krijgen gratis gezondheidszorg en een huis. Krijgen een paspoort. Maar het is de NL burger die dit hebben opgebracht. ze krijgen stank voor dank.

     17. Floris

      Het woord linksstront is een zeer beeldende karakterisering van het grote euvel van links.

      Ze hebben inderdaad stront in de ogen.

     18. Ernst Quispel

      In je preoccupatie met stront sta je op dit blog niet alleen, Floris.

     19. Floris

      Ernst doet nog een laatste wanhoopspoging: “preoccupatie met stront”.

      Meer komt er niet meer uit.

      Deerniswekkend.

   2. denk eens na

    imbecietje wil je betalen voor een aap uit Afrika??

 6. Vit

  Dan ben ik maar egoïstisch en niet solidair, so what.

  Ik vraag me btw af waarom de EU immigranten consequent vluchtelingen noemen.

 7. Original NL

  Ja…een hele boot vol met kansloze zwarte jonge mannen…door de migratie industrie op de boot gezet ..tegen een zeer ruime vergoeding.
  In plaats van ze terug te brengen…toch maar weer naar italië…..en nu dus spanje van waaruit ze straks in het kamp bij calais het vrachtverkeer richting uk zullen lastigvallen.
  Het houdt niet op….niet vanzelf!!

  1. Guus Geluk

   OriginalNL: “door de migratie industrie op de boot gezet ..tegen een zeer ruime vergoeding.”

   Ja, gewetenloze schurken, die Afrikaanse mensensmokkelaars.

   Als ik een barbaar was, zou ik wensen dat ze tegen de muur werden gezet.

   1. Floris

    Buiten de mensensmokkelaars is er ook in Europa een complete asielindustrie van de grond gekomen waar onder andere advocaten goud geld aan verdienen.

    Allemaal op kosten van de belastingbetaler.

    Hoe lang nog?

    1. Guus Geluk

     Eén van de grootste problemen in de migratiecrisis is de mensensmokkel. Dit probleem heeft mensen veel leed bezorgd. En dat allemaal voor geld.

     1. lugar

      “Eén van de grootste problemen…”

      Dat zijn de linksaf trollen en de rugridders. De leugen is je vriend.

 8. Guus Geluk

  Als ik mijn hart zou volgen, zou ik het er roerend mee eens zijn.

  1. DolleDries

   Gelukkig Guus daar ga ik vanuit heb je ook wat hersens gekregen. Dus ga daar vanuit

   1. sonar

    DD als je de reacties van Guus leest dan liegt hij nu met als hij zijn hart zou volgen ,hij vind alles goed als het maar tegen de autochtone bevolking is want diegene die opgehaald zijn door die misdadige goede doelen zijn zielig .
    Er is maar een remedie tegen direct retour naar land van herkomst,als je dat een keer doet dan geef een duidelijk signaal af voor een volgende keer.

    1. Guus Geluk

     Sonart: “Er is maar een remedie tegen direct retour naar land van herkomst…”

     Uitgeprocedeerde asielzoekers uitzetten naar land van herkomst dan wel naar het land conform Dublin is kabinetsbeleid, behalve in de plaats die bekendstaat als de Volksrepubliek Amsterdammië. 😉

 9. henk vintage

  Spraken de twee idioten vanuit hun ommuurde villa’s.

 10. denk eens na

  EN??????????

 11. denk eens na

  wie is die vette kankerlijer op de foto???

  1. DolleDries

   De man die over de lijken van 198 landgenoten met leugens en toneel spel omhoog werkte.Was ook de man dei de burenoorlog opnaaide met zijn bezoek aan de Oekraïne waar deze mensen het slachtoffer van werden

 12. fusilier

  Probeer als vluchteling Australie maar eens binnen te komen. Die nep Frans moet zijn mond houden .DeE.U trekt een veel te grote broek aan. De eigen bevolking interresseert hun niks. Pure zelfmoord is dit.

 13. Nasrani

  Jammer dat Spanje door de bocht is. Dat land en zijn inwoners krijgen het nu voor hun kiezen. Maar met elke boot ‘ vluchtelingen’ groeit het enthousiasme voor de ‘rechtse’ golf! Europa wordt steeds rechtser, dus we zien het nog even aan. Trump krijgt uiteindelijk zijn muur, Europa krijgt uiteindelijk stevige buitengrenzen. De islam wordt aangepakt, Turkije uit de NAVO en moskeeen sluiten( het kan! Zie Oostenrijk). Imams uitzetten en, na enige tijd ook de andere moslims. Europa weer voor de Europeanen, er komen andere tijden. MAGA en MEGA.

  1. Floris

   Ik help het je hopen.

   Maar ik deel je optimisme niet. West-Europa zit nog stevig in de greep van het politiek correctisme en de EU. Daar zie ik voorlopig echt geen verandering in komen.

   1. Ernst Quispel

    Dat klopt, Floris. We hebben een stevig gefundeerde rechtsstatelijke en humanistische traditie. Die sla er niet zomaar uit en het rechtspopulisme dat dit graag zou willen is op z’n retour.

    Gelukkig voor jou woon je al dertig in het buitenland zodat je niet hoeft te lijden aan onze humanistische cultuur.

    1. Guus Geluk

     Juist: het heeft weinig met politiek-correctisme te maken, maar alles met de in West-Europa aanwezige democratische rechtsstaat. Ik ben er trots op dat kopvoddentaxpartijen hier derhalve geen poot aan de grond kregen.

    2. lugar

     Kennelijk zien ze jou bij DDS ook als een racist en treed voortschrijdend inzicht op.

 14. EllyD18

  Italië moet hetzelf oplossen, want de mooipraters zoals op de foto, kunnen alleen maar mooi praten en laten je barsten.

 15. Ritter

  “Vluchtelingen”?

  Ik blijf het herhalen………………….de meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa migreren vanwege economische/financiële voordelen ( lees uitkeringen en dat soort dingen).

  Daarvoor maken ze (mis) gebruik van de asielprocedure.

  Ook de “vluchtelingen” die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen (zoals b.v. Syriërs) zijn illegale migranten omdat ze vanuit veilige gebieden in de regio ( b.v. Turkije, Libanon, enzovoorts) naar Noord/West Europa reizen vanwege ons sociaal stelsel.

  Behalve het financiële plaatje is er ook en sociaal/religieus plaatje. De meeste illegalen zijn moslims en die nemen hun religie mee naar Europa en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie.

  Als gevolg daarvan vind er een sluipend proces van islamisering plaats met zelfs de oprichting van islamitische partijen die ieder jaar sterker zullen worden.
  ——–
  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw

  De verslaggever bezocht zelf het land en hoorde van bronnen ter plaatse dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreërs elk jaar daar vakantie vierden. “Dat zijn niet allemaal vluchtelingen, maar overwegend wel”, aldus Karskens, die sprak van “Eritrea Asiel Holiday Tours”.

  “Het moment dat ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug”, aldus de oorlogsverslaggever. De uitzonderingen worden gevormd door mensen die daadwerkelijk slachtoffer zijn geworden van het regime in het land. “Die zijn te bang.”

  https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

  1. Frits Jansen

   1) Iedereen is het eens dat nep-vluchtelingen terug moeten. Sinds de Vreemdelingenwet-2000 kunnen ze niet meer eindeloos doorprocederen. Alleen weigeren de landen van herkomst ze terug te nemen als er niet grof wordt betaald. Daar is Teeven ooit nee begonnen en nu kunnen ze daar niet meer vanaf.
   2) Het verhaal van Karskens begrijp ik niet. In Ethiopië kunnen ze ook met een NL paspoort geen gebruik maken van Nederlandse sociale voorzieningen.

   1. Ritter

    Frits Jansen

    Als asielzoekers , na het verkrijgen van hun verblijfsvergunning, op vakantie kunnen gaan naar het land dat ze zogenaamd ontvlucht zijn dan betekend het dat het geen echte “vluchtelingen” zijn maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” misbruik hebben gemaakt van de asielprocedure.
    ———-
    “De verslaggever bezocht zelf het land en hoorde van bronnen ter plaatse dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreërs elk jaar daar vakantie vierden. “Dat zijn niet allemaal vluchtelingen, maar overwegend wel”, aldus Karskens, die sprak van “Eritrea Asiel Holiday Tours”.

    “Het moment dat ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug”, aldus de oorlogsverslaggever. De uitzonderingen worden gevormd door mensen die daadwerkelijk slachtoffer zijn geworden van het regime in het land. “Die zijn te bang.”

    https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

 16. Pescador

  Die landverrader is niet goed wijs die laat zich naaien door die lijpe luxenburger

 17. Bes Tolen

  Meer egoïsme en anti-solidariteit is voor de EU-burgers noodzaak.

 18. Bes Tolen

  Die Ernst weet niet eens, dat we al jaren geleden in Nederland het aantal van een miljoen zijn gepasseerd.

 19. Frits Jansen

  “Denemarken wil ze concentreren op een onaantrekkelijke plek in Europa”.
  Ja, dat is Denemarken.

 20. Ritter

  ‘islamisering is het proces waarbij een gastland en haar bevolking zich stukje bij beetje aanpassen aan de islam’.

  Het vergt ingrijpende maatregelen, zoals stoppen met de immigratie uit de 57 moslimlanden van het OIC.

  Je kunt niet dweilen terwijl de kraan nog wagenwijd openstaat.

  https://opiniez.com/2018/06/12/de-bevlogen-missie-van-sam-van-rooy-tegen-de-oprukkende-islam/robertbor101/

 21. Ben Zine

  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/alice-weidel-seehofers-plaene-sind-nur-wahlkampftaktische-nebelkerzen-a2463212.html
  Misschien wat off topic, maar daarom niet minder relevant: Alice Weidel (zie link). Zij gaat heel groot worden in Duitsland. Ze is jong, fris, modern, welbespraakt, beschaafd en hoogopgeleid. Het enige wat haar nog in de weg staat is het gedeelde leiderschap van de AfD met Alexander Gauland. Als de AfD die ouwe nazi op een zijspoor zet, dan staat niets het succes van Alice Weidel meer in de weg.

  1. Bloem

   Ik help het je hopen

   1. sjun

    Een kwestie van tijd. Ondertussen gaat ook Beieren politiek overstag nu Seehofer en zijn CSU maar weinig waarmaken van wat zij het electoraat dat hen politiek mandaat versterkte hebben beloofd. En dat betekent verdere ondergraving van Merkelend omvolkingsbeleid.

 22. Bloem

  Er is maar 1 oplossing voor de praktijken van artsen zonder grenzen. Ze moeten zelf de rekening voor de opvang van iedere economische vluchteling die ze aan land zetten zelf betalen.

 23. Pindas

  Dit is een kans om die
  gehandikepte Frans eens
  flink te pakken aan zijn zwans
  Als fervente eurofiel
  zwaait hij immer met zijn piel
  hetgeen voor menig ondoordachte een hel
  is voor hun ziel.
  Met een pens als een brommerhelm
  lukt het deze schelm
  keer op keer ons te verrassen
  en ons flink de oren te wassen
  hierbij herhaaldelijk te vergeten
  dat ondanks zijn orale scheten
  zijn onbehoorlijk gebral
  als een leugen door het heelal
  zal wederklinken in het hiernamaals
  als wij ons eindelijk verheerlijkt de ogen en oren sluiten
  en zijn as voorbij zien vliegen en fluiten
  deze malloot zijn urn in Brussel tentoon zal stellen
  en zijn pens nimmer meer zal zwellen.

  1. Ernst Quispel

   Het is weer poep en plas dat de klok slaat.

  2. Ben Zine

   geniaal ! 🙂
   U zou moeten worden verkozen tot dichter des vaderlands.

 24. DolleDries

  Groenlinks (incl.PvdA,D66 en SP) is ook een heel enge radicale/sharia partij, met een ietwat gematigd masker op. Partij D66 vindt de Islam een verrijking voor de Nederlandse cultuur .Deze partij beweert een Nederlandse partij te zijn, terwijl het in feite een partij is voor Europees Imperialisme, migratiefundamentalisme, kosmopolitisme, en globale oligarchie. En in bijna alle partijen zitten moslims, die ervoor waken dat de Islam met respect wordt behandeld en zorgen dat geen politicus in het openbaar durft te zeggen dat de Islam het probleem is… Zittende politici maken zich nauwelijks druk om toenemende ondergraving van de samenleving en beschaving. Linkse socialisten zijn nooit geageerd tegen de tientallen islamitische moslimaanslagen in Europa. Al die doden in Berlijn, Londen,Brussel, Manchester, Madrid, Barcelona, Denemarken, Zweden,enz,enz… interesseert ze geen lor. Criminaliteit en terrorisme worden steevast goedgepraat, door die voor te stellen als een onontkoombaar gevolg van armoede en/of discriminatie. Als moslims als ware neo-nazi’s ‘dood aan de Joden’ scanderen hoor je ze ook niet. Als moslims een homo in elkaar slaan, hoor je ze ook niet. Als moslims massaal vrouwen in Keulen aanranden, hoor je ze ook niet. Stelletje linkse idioten snappen echt niet waar ze mee bezig zijn. En waarom bestaat er zoiets als een links-islamitisch verbond? Hadden ze ooit een links-christelijk verbond of een links-joods verbond? Wat maakt de Islam zo bijzonder dat ze er een verbond mee willen aangaan? En dat er nog Nederlandse stemmers zijn, die op dit soort idioten stemmen,dat vind ik nog veel erger…

 25. Duckday

  Dit zijn geen VLUCHTELINGEN maar gewoon geluks zoekers Het is een miljarden bedrijf die er veel geld aan verdienen

 26. sjun

  Opgedrongen solidariteit is geen solidariteit en overvraagde solidariteit zet kwaad bloed. Intussen is de opgedrongen solidariteit al ver overvraagd terwijl de cumulerende sociale, psychische, juridische, curatieve en economische rekeningen daarvan vooral onderin de samenleving gevoeld worden. Weg met dat zooitje ongekozen regenten van de EU die nimmer ter politieke verantwoording te roepen zijn en waarvan steeds onduidelijker wordt welk volk ze nu vertegenwoordigen.

 27. Duckday

  Dat moeten meerdere landen doen En wat te denken om uit dit miljarden verslindend project van hoogmoed waanzin direct er uit te stappen de EU en EURO Wat heeft de EU ons nu voor voordeel welvaart en werkgelegenheid gebracht voor de normale man vrouw in Nederland De troep in Brussel laat flink hun zakken vollopen

 28. Jantje

  1. Solidariteit moet van 2 kanten komen, anders werkt het niet.
  2. Muren en hekken werken. Al millenia lang. Anders zouden ze niet zijn uitgevonden.

 29. Steve Van der Vekens

  En ‘vluchtelingen’ opnemen is dodelijk voor jouw oorspronkelijke bevolking.

 30. Rechtsaf

  Wat een onzin, Fransje is zeker de afgelopen 50 jaar vergeten?!

 31. Pescador

  Je land verraden is een gebrek aan solidariteit

 32. Arie B

  Wat is het onderscheid tussen vluchtelingen en gelukszoekers. Ik heb er pas een paar gesproken. Waren Syriers die in Turkije geboren waren. Dan vraag ik me echt af wat je komt doen. Ik snap wel dat Erdogans beroerd is maar om daarom naar NL te komen..

 33. Gerlos

  Dit zijn gelukszoekers die proberen Europa binnen te komen en dan willen genieten van onze voorzieningen, Dus retour thuisland.

 34. palsterkamp

  Oh werkelijk de enige oplossing is ze hier naar toe halen? Het geld daar naar toe sturen werkt toch net zo goed? Een euro is toch een euro, of heb ik dat mis? Dus als de linkse bestuurders/grootverdieners en de rechtse liberalen (ernst) hun banktegoeden even willen overmaken is het probleem opgelost. Ze zitten samen in hetzelfde kabinet, dus een solidariteits-belasting is zo ingevoerd zou je denken. Maar een socialist als frans vindt natuurlijk dat solidariteit iets is tussen arme mensen onderling en van onderop moet komen.

 35. palsterkamp

  Er zijn meer dan 50 Afrikaanse landen waar die MIGRANTEN heen kunnen. Dus Italie, Spanje, Griekenland zijn helemaal niet de eerste landen van opvang en kunnen die schepen gewoon weigeren. De enige reden dat er mensen op een bootje zitten is die NGO’s natuurlijk. Dat er in Afrika iets mis is met het binnen de perken houden van de bevolkingsgroei mag inmiddels wel duidelijk zijn. Maar dat probleem kan bij de bron aangepakt worden, daar zijn éénvoudige farmaceutische middelen voor. Ik ben het eigenlijk wel beu om nog langer voor racist, nazist, facist en nu ook nog egoist uitgemaakt te worden.

 36. Antidotum

  Hier hebben de Europeanen beslist niet om gevraagd
  [IMG]http://i66.tinypic.com/2yxhsfo.jpg[/IMG]

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.