PVV organiseert mohammed-cartoonwedstrijd!

Hélemaal achterin het afgesloten deel van de Tweede Kamer, langs de spinnenwebben, gemartelde lijken en de niet-levenden, is de PVV-fractie gehuisvest. Daar organiseren zij een cartoonwedstrijd! Aldus de Telegraaf.

De exacte tijd en datum is nog niet bekend maar Wilders liet weten het dít jaar nog te willen organiseren. Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) had wel zin in een tekenwedstrijd en gaf, tijdens het slijpen van de eigen potloden, groen licht voor het hele gebeuren.

Origineel is het idee natuurlijk niet, Wilders probeert commotie te veroorzaken zoals ook bij de cartoonwedstrijd in Texas in 2015 het feit was. Daar was het doel namelijk ook om Mohammed-cartoons te tekenen en probeerden jihadisten een aanslag te plegen. Wilders steekt dus wederom z’n stok in het wespennest om te laten zien hoe agressieve wespen reageren.

Zelf zegt de beste man dat vrijheid van meningsuiting het belangrijkste goed boven alles is, en daar is best wat voor te zeggen, maar nodeloos provoceren zet natuurlijk geen zoden aan de dijk. Ik ben zelf ook groot voorstander van het vrije woord maar wil dan toch dat vrije woord met enige verantwoordelijkheid en bovenal een dóel gebruiken. Geweld om iets als een belediging keur ik persoonlijk ook af maar kan er wel op rekenen dat er soms geweld door ontstaat. Op straat mensen uitschelden voor ‘kankerlijer’ levert me ook alleen maar een paar klappen op, dat is het mij niet waard om omstanders de brute aard van de mens te laten zien. Wilders doet eigenlijk hetzelfde maar omdat de PVV zeteltjes verliest kan hij de commotie zeker wel gebruiken en zijn hem die klappen het wel waard, wie ze ook krijgt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. Floris

  Mee eens. Dit is nodeloos provoceren.

  1. RobertMarsman

   Ja dat vinden moslims ook dus blijkbaar ben je het daar mee eens

   1. Floris

    Wat is de zin van deze actie?

    1. RobertMarsman

     Nou aangezien wij in een vrij land leven en we cartoons mogen tekenen is dit een goede actie. Wij leven nu eenmaal in een vrije rechtsstaat waar we cartoons mogen tekenen. Ook cartoons van een zelfverklaarde pedofeet.

     We leven natuurlijk niet in een land waar sharia de dienst uitmaakt. Nou dat is dus de zin van deze actie. En dat er nog vele mogen volgen.

     1. Floris

      Ja, het mag. Maar dat maakt het nog niet zinvol.

     2. Steve Van der Vekens

      De bedoeling is te laten zien wat een agressief volkje het is, zodat meerdere ogen open gaan.
      Ze moeten weg uit Europa of we kunnen hzt niet meer navertellen.
      Domme kloten.

  2. Ernst Quispel

   Eens met Floris, dit is net zo’n stompzinnige provocatie als de Pegida-barbecue.

   1. lugar

    Natuurlijk ben jij het eens, jij bent voorstander van meer islam.

   2. Rechtsaf

    @Ernst jij moet je islamitische stinkbek dicht houden, jij vuile antisemitische islamprostituee

    1. Ernst Quispel

     Ik vind de sterke inhoudelijke bijdragen van professorandus Rechtsaf altijd bijzonder inspirerend.

     1. Rechtsaf

      En ik vind dat jij je vuile smerige islamitische rotsmoel moet houden en op moet flikkeren, je bent om te kotsen saampjes met al die andere islamprostitueetjes..

     2. Ernst Quispel

      Weet ik toch, gekkie.

      🙂

    2. Rechtsaf

     @Ernst jij weet natuurlijk helemaal niets..

 2. EU kok

  Wilders doet een Pegidaatje.
  Nutteloze actie, maar het genereert wel weer wat aandacht.

 3. Svetlana

  Wilders is een nutteloze politicus en een smerige lelijkerd

  1. Adriaan

   @Svetlana, de enige die nutteloos is, ben jij. Ik weet niet of je een smerige lelijkerd bent, maar daar ik blindelings vanuit. Je rol als trol is nutteloos. Inhoudelijk heb je tot nu toe nog nooit gereageerd. Verdwijn.

  2. loes530

   Svetlana wat dacht je van je van je zelf

 4. Holland

  Het is tijd dat moslims meer eelt kweken. Ze moeten zich realiseren dat in een land waar vrijheid van meningsuiting geldt het kan voorkomen dat er activiteiten worden gehouden waardoor ze zich beledigd kunnen voelen. Zo is het met christenen ook gegaan (Hadimassa, Zo is het toevallig ook nog eens een keer). Vrijheid van meningsuiting moet je actief onderhouden en verdedigen tegen middeleeuwse geloofsfanatici.

  1. lugar

   Ik vroeg mij net af waar al die goed geïntegreerde Feek-de-Jonge-moslims zijn, die kunnen een foute tekening van een pedoprofeet toch wel waarderen?

   1. sjun

    Daadwerkelijk geintegreerden kunnen niet langer leven met directieven als opgetekend in de Soera’s die alles abrogeren. Wie er veel beter zicht op wil krijgen kan eens een kijkje nemen achter deze link: https://tinyurl.com/yaovgoph

  2. Floris

   “Het is tijd dat moslims meer eelt kweken.”
   ———————————————————–
   Dat zie ik niet gebeuren. In geen andere religie staat de doodstraf op belediging van een profeet. De lange tenen en de overgevoeligheid zitten in de islam ingebakken. Bovendien is het overheidsbeleid om de moslims de hand boven het hoofd te houden, dus worden ze alleen maar aangemoedigd om geen eelt te kweken.

   Ik zie geen enkele mogelijkheid om vorderingen te boeken. Provocatie werkt niet en tot een redelijk gesprek komt het ook nooit.

   Het enige wat een beetje kan werken is de islam zo min mogelijk ruimte bieden in de openbare ruimte.

   “Want wat Europa en niet op de laatste plaats de moslims zelf nodig hebben, is niet meer islam, maar juist minder, veel minder.”

   – Hafid Bouazza

   https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/minaret-als-middelvinger~b592ebbf/

   1. Holland

    Zie het niet als een provocatie, maar als verdediging. Verdediging van cultuur en identiteit, van vrijheid van meningsuiting en ook als zelfverdediging. Iedere natie, ieder volk dat bedreigd wordt heeft het recht op verdediging. En op aanvallen. Zoals in dit geval.

    1. Floris

     Zowel aanval als verdediging is zinloos als het geen rendement heeft.

     1. Holland

      Het rendement ligt in de actie zelf: het zichtbaar maken, tot onderwerp van gesprek verheffen, publiciteit en reuring creeren, tonen dat de vvmu ernst is.

     2. Floris

      Het enige wat je ermee bereikt is dat moslims boos worden, je krijgt er geen enkele dialoog mee van de grond.

      En ook de islam-apologeten geef je er munitie mee.

      Dit is net zo stom als die kopvoddentax.

      Wilders is z’n eigen glazen aan het ingooien.

     3. Steve Van der Vekens

      En boze moslims, dat willen we niet.
      🙂

   2. Frits Jansen

    De overigens zeer vredelievende boeddhisten accepteren het ook niet als je een Boeddha beledigt. Ze vinden het geen argument dat het maar een gipsen beeldje is. Export van boeddha-beelden is verboden omdat ze er dan geen zicht meer op hebben of je ze goed behandelt.
    Godslastering wordt ook in sommige christelijke kringen streng afgekeurd.
    Doodstraf? Moslimextremisten erkennen de scheiding van staat en kerk niet, maar ze lopen achter want in de middeleeuwen bestond die scheiding inderdaad niet.

  3. Frits Jansen

   Een vrijheid gebruiken louter met het doel een ander te treiteren is onfatsoenlijk.
   Als de openbare orde verstoord wordt is die zelfs onrechtmatig.
   Stel je voor dat we joden zouden pesten om te kijken hoe lang hun tenen zijn.

 5. Henk-Jansen

  Provoceren is het enige dat Wilders tegenwoordig nog doet. Zijn politieke houdbaarheidsdatum is voorbij, hij hoeft het alleen nog maar zelf te beseffen.

  1. sjun

   Zodra zijn opvolger verschijnt zul je nog wel eens stil staan bij deze woorden en de verzuchting maken dat die Wilders nog mild was. Maar er moet nu eenmaal veel meer geopenbaard worden over leven en directieven van Mohammed om iedereen in de Nederladse samenleving in de gaten te laten krijgen welke maatschappelijke vruchten dat zaad laat rijpen.

 6. Nasrani

  Dus mijn vraag aan iedereen die dit nodeloos provoceren vindt:

  Vonden jullie dat ook van onze geweldige Freek, Joep en al die andere linkse losers die Jezus en het Christendom op een afschuwelijke manier liepen af te zeiken? Denk het niet hoor, jullie laten je leiden door angst.

  1. Floris

   Ja, dat vond ik toen ook. Ook al ben ik geen christen.

   1. sjun

    Voor Freek was het gewoon business. hijj heeft er zijn hele Roje Hel imperium mee opgebouwd dat intussen stevig afbrokkelt omdat het uit weinig anders dan moraalclaimend fatsoenspopulisme en narcistisch dedain bestond. Zijn kritiekloze volgelingen lopen echter vast nog steeds met deze eigentijdse Lau de Palingboer van de Linkse Kerk weg.

  2. Guus Geluk

   Nasrani,

   Jazeker.

  3. Meester Kong

   Haha ouwe op je pik getrapte Nas
   Hans Teeuwen die kon die gereformeerde schijnheiligen het beste afzeiken en terecht.
   En ook de islam kreeg er van langs.
   Helaas is het in deze tijd niet meer mogelijk met al die verwarde mannen.
   Niks met eelt kweken of i.d.

   Door provocatie van Wilders straks misschien een aanslag van een domme verwarde gelovige, dan heeft Geert bloed aan zijn handen.

   Ziet @Nasrani wat het geloof teweeg brengt.
   Ach wij christelijken zijn de beste…….

   1. Holland

    Kong is bang. Bij voorbaat al terugtrekken en schuilen. Daar winnen we de oorlog mee.

    1. Meester Kong

     Niks bang, gewoon realistisch.

     1. Holland

      Je schijt zeven kleuren Kong. Je hebt je al overgegeven en buigt voor de islam. Je bent de volmaakte dhimmy.

     2. RobertMarsman

      Ja inderdaad pure angst dus. Want misschien is er wel een radicale haatbaard die een aanslag pleegt. Oe nu laten we vooral dan geen cartoonwedstrijden organiseren als je daar bang voor bent.

      Alleen als er al een haatbaard is die een aanslag wil plegen dan doet die dat toch wel hoor. Hij vind altijd wel een rechtvaardiging. zoals bv hij is moslim en wij niet. Wij zijn ongelovige honden waar oorlog tegen gevoerd moet worden. Want allah heeft dat ons geboden in de koran. Meer motivatie heeft hij niet nodig.

      Maar goed zover had je nog niet nagedacht.

   2. lugar

    @Kong: Meer of minder islam?

  4. EU kok

   De komiek
   De tragiek
   De mars
   De mythe
   Stroman en trawanten
   De bedevaart
   Het damestasje
   Allemaal meesterwerken, nu wel gedateerd maar nogsteeds het kijken waard.

   1. Ernst Quispel

    Ja, hij behoort tot de groten.

   2. lugar

    De islam

   3. sjun

    Goedkoop scoren voor thuispubliek op een behoorlijke snuif coke. En maar met Franz Kafka koketteren.

  1. sjun

   Dat kon wel eens een interessant boek zijn. Zoals ook dit gratis onthullende exemplaar van de Indiase ex-moslim Sujit Das in pdf: https://tinyurl.com/yaptjzxe

 7. Ni28

  Vrijheid van meningsuiting is toch voor iedereen. Zal de Tweede kamer straks bij de opening van de tentoonstelling ook verdwijnen onder de Turkse vlaggen?

 8. Adriaan

  In het begin had ik Wilders heel hoog staan, maar hij is nu toch wel infantiel bezig. Hij krijgt helaas niet de juiste tools om daadkrachtig op te treden. Jammer, want hij heeft op vele vlakken absoluut gelijk. Maar deze actie is zinloos.

  1. Meester Kong

   @Adriaan
   Wil je iets verwezenlijken van je idealen zal je moeten mee regeren.
   Geert wil dat niet.

   1. Adriaan

    @Meester Kong, je liegt en dat weet je. Wilders wil wel degelijk meeregeren, maar hij krijgt de kans niet van de linkse troep. Niemand wil met hem samenwerken. Wel bij de les blijven, anders wordt jij ongeloofwaardig.

 9. Guus Geluk

  Waar blijft eigenlijk de excuses voor de karaktermoord op Arib?

 10. Ni28

  Die linkse losers die de christendom afgezeken hebben hadden geen durf om hetzelfde met de islam te doen. Waar bleef toen de vrijheid van meningsuiting? Schijters!

  1. Meester Kong

   @Ni28
   Eén van je vele ondoordachte reaguursels.

   1. Floris

    Sinds de moord op Van Gogh kijken ze wel uit. Toen de overheid de langtenige moslims een handje hielp door Gregorius Nekschot op te pakken was het wel afgelopen met islamkritiek uit de satirische hoek.

    Maar er is nog een andere reden waarom de linkse “humoristen” de islam niet bekritiseren. Ze volgen daarmee simpelweg de politiek die moslims beschermt als ware het een bedreigde diersoort. De MSM doen hetzelfde.

  2. EU kok

   Het antwoord is simpel
   Mijn persoonlijk loskomen van het mij opgedrongen geloof viel samen met het afzeiken door Neerlands hoop en daarna Freek.

   1. Floris

    Had je dat nodig dan?

    Wel merkwaardig: je kent waarde toe aan het afzeiken van het christendom, maar niet aan het afzeiken van de islam.

    Leg dat eens uit?

    1. EU kok

     Fruitige Floris.
     Logica is een beetje op vakantie bij u.
     Ik zal u een beetje helpen.
     Wanneer denkt u dat Geerts plaatjesboek mij helpt met afkicken van de Islam?

     1. Floris

      Ik vrees dat de logica bij u niet op vakantie maar met pensioen is.

      U stelt dat u baat heeft gehad van het afzeiken van het christendom door Neerlands Hoop, maar tegelijkertijd stelt u dat het afzeiken van de islam door Wilders niet zinvol is voor moslims.

      Kan dat kwartje vallen?

     2. EU kok

      Och flijtige Floris.
      Dat ik er baat bij heb gehad komt uit uw fantasie.
      Het viel samen met mijn belevingswereld op dat moment, heul veul jaren geleden.

     3. Floris

      Ach, het viel toevallig samen. Wat een toeval, hè?

    2. Rechtsaf

     @Floris ja Floris EU DICK wordt altijd een beetje sentimenteel en gaat dan vertellen hoe dom, stom of in dit geval onlogisch denkt of sterker nog EU denkt in je gedachte te kunnen kijken.
     Uiteraard is EU een islamverheerlijker die vooral wegkijkt en héél hard op de man speelt..

  3. Pjotter

   Ni28@ Volledig in de roos, met christelijke waarden en normen wilden ze niets van doen hebben en ze halen er iets veel ergers voor terug binnen, loosers en tobbers.

 11. DolleDries

  Leuke actie van Geert. Moet kunnen in een vrij land.

  1. DolleDries

   O ja, weet je wat provoceren is, schoolkinderen verplichten een moskee te bezoeken waar ze moeten bidden.

  2. Meester Kong

   Dus @DD vindt het best dat door provocatie van Geert er een verwarde man met een gestoorde suikerspiegel een aanslag gaat plegen..

   1. DolleDries

    Maar die verwardheid heeft heb ik begrepen niets met de islam te maken.

 12. RobertMarsman

  @Floris Het is juist in deze tijd waar het vrije woord onder druk staat, De islamisering toeneemt en de sharia steeds meer invloed begint te krijgen waardoor onze seculiere wetgeving onder druk komt te staan juist zeer zinvol dat dit soort acties ondernomen worden.

  De angst begint steeds meer te regeren. het provocerend, nutteloos kwetsend blalbla en weet ik wat voor angsthazen argumenten ze nog meer gebruiken. Nee hoor daar heeft het niets mee te maken. Het is het gebruik maken van onze rechten en vrijheden. Vooral in tijden dat dat steeds moeilijker wordt moet je daar steeds meer gebruik van maken.

  Het is niet nodeloos kwetsend. Weet je wat nodeloos kwetsend is? De openingszin van dit artikel.

  “Hélemaal achterin het afgesloten deel van de Tweede Kamer, langs de spinnenwebben, gemartelde lijken en de niet-levenden, is de PVV-fractie gehuisvest.”

  Wat bedoelt Meneer Willems nu eigenlijk? Zijn PVV’ers, lijken, zombies? Wat?

  1. Floris

   @ Robert: Ik pleur al 15 jaar ongezouten islamkritiek op het net. Dat doe ik vanuit een grondige kennis van de islam welke ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Ik heb mensen kunnen overtuigen en van gedegen bronnen voorzien. Dat zie ik als mijn bescheiden bijdrage aan het behoud van onze cultuur.

   Ik deel dus je zorgen en ook die van Wilders. Het enige waar we het niet over eens zijn zijn sommige van de methodes waar Wilders voor kiest.

   1. RobertMarsman

    Om een fascistische en totalitaire ideologie te bestrijden zijn wat mij betreft alle methodes toegestaan. Het is juist heel goed dat deze actie gedaan wordt. Want wij onderwerpen onszelf niet aan de ideologie van islam.

    Nu bestrijden we het nog met onze vrijheid. Maar die vrijheid wordt steeds minder en komt de dag ook steeds dichterbij dat we die ideologie met wat minder orthodoxe methodes moeten gaan bestrijden.

    1. Floris

     Het is ook toegestaan. Maar heeft het effect? In dit geval vind ik van niet.

     Vond ik ook van de Pegida BBQ. Het enige wat je bereikt is dat moslims over de rooie gaan en hun hakken nog dieper in het zand zetten.

     1. RobertMarsman

      Nou aan elke moslim die zich gekwetst voelt of aanstoot neemt aan een Mohanmmed cartoonwedstrijd of een BBQ waar varkensvlees verorberd wordt heb ik maar een boodschap.

      Ga weg uit dit land want je voelt je hier niet thuis en je hoort hier niet thuis.

     2. Floris

      Daar ben ik het volkomen mee eens.

      Maar dat gaan ze echt niet doen.

   2. Ernst Quispel

    Dat doe ik vanuit een grondige kennis van de islam welke ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

    Deze ‘kennis’ leidt helaas slechts tot domheid omdat die betrekking heeft de geloofsinhoud (Koran, Hadith) van de islam. Veel zogenaamde islamcritici (feitelijk zijn het mensen die een racistische haat tegen moslims koesteren en in denkpatroon en handelingsgerichtheid nauwelijks van antisemieten zijn te onderscheiden) hebben het idee dat je door het bestuderen van de geloofsinhoud van de islam kunt verklaren hoe moslims zich altijd zullen gedragen. Zo dachten antisemieten dat de Talmoed de verdorvenheid van Joden voldoende zou verklaren.

    In deze kromme logica is studie van Het Oude en Nieuwe Testament een toereikende basis om het (politieke) gedrag van christenen te verklaren. Een kind kan zien dat dit onzin is.

    Die ‘grondige kennis’ van Floris (laten we maar even aannemen dat die borstklopperij op feiten berust) is dus irrelevant en zelfs misleidend. Met zijn generaliserende diskwalificatie van moslims illustreert hij hier dagelijks tot welke gevaarlijke domheid dit voert.

 13. Meester Kong

  Ik verdenk Geert er van dat hij bewust aanstuurt op een aanslag.
  Nederland is tot nu toe gevrijwaard gebleven van grote aanslagen.

  Geert denkt – aanslag en het volk komt in opstand.

  ja ja zie Belgie, Frankrijk enz.

  1. RobertMarsman

   Een aanslag. Je verwacht het niet he van de religie van de vrede.

   1. Meester Kong

    @Mars
    Religie en vrede :):)
    We leven in een tijd van extremen.
    Gelukkig wil de doorsnee moslim-christen in vrede leven.

    1. DolleDries

     Op 27 april 2018 heeft de Nationale Vergadering van Mauritanië een wet aangenomen die de doodstraf verplicht stelt voor iedereen die veroordeeld is voor “godslasterlijke taal” en voor handelingen die als “heiligschennend” worden beschouwd

     1. Meester Kong

      @DD
      Oei daar schrik ik van, tjeetje ben helemaal om.
      Go go Geert met je tekenwedstrijd

     2. DolleDries

      Niet doen Kong maar het zou wel wat zijn voor in Nederland dan kan links Geert eindelijk opknopen. Laten we wel zijn is toch ook een beetje jouw droom oude rooie kievietsei zoeker

  2. DolleDries

   Nou nou,zonder Geert zijn er al aanslagen genoeg er is nu weer wat in Frankrijk aan de gang.

   Dat klopt de islam hadden niets met die verwarde aanslagen te maken en zowel dan zetten we de camera’s uit. We hebben tegenwoordig hele goede medische burgemeesters die weten al naar 1 minuut te vertellen dat het een psychose was.

 14. Blue monday

  Goh..origineel weer.

 15. NoDoubt

  Door de komst van de verrijking van de moslims, zijn er inmiddels alleen al in Frankrijk al 1500 no go zones waar alleen nog maar de Islam het voor het zeggen hebben en dus shariawetgeving is. Het simpele feit dat mensen als Pim Fortuyn en Geert en met hem vele anderen hun leven voor jouw en mijn vrijheid op het spel hebben gezet, maar deze mensen als gekken zijn weggezet, betekent nog niet dat er geen gevaar is. We leven inmiddels door de politieke correctheid in een verkrampte samenleving waar we ons voortdurend aanpassen en het enige ‘geloof’ waarmee de hele wereld in de clinch liggen is deze ‘religie’van de vrede. En ondertussen verliezen we steeds meer terrein. Hier puilt het uit van de moskeeën en in diezelfde landen worden niet-moslims vervolgd en worden kerken afgebroken of omgebouwd tot moskeeën. De IS doet precies wat Mohammed heeft voorgeschreven. Zij zijn de ideale moslims. Overal in Europa botst het, en het heeft niets met intolerantie te maken maar simpel omdat zij meer macht krijgen en net zoals Mohammed in zijn rooftochten in Medina, zij nu hebben wij de macht en zullen de dhimmi’s onderdrukken. deze dhimmi’s(Europeanen) moeten nu jizya aan ons betalen aan ons om hun geloof te belijden. Het duurt een jaar of 30 tot 50 en dan is het over met het democratische en geëmancipeerde Europa. Je had gewild dat je achter Wilders en Fortuyn had gestaan want andere mensen beschermen je niet. Maar als je te stom bent om de Koran, en de Hadith te onderzoeken wie of wat Mohammed is, zul je moeten accepteren dat je de richting wordt opgeduwd als Turkye, Iran of Irak. Hitler is een heilige vergeleken met Mohammed.

   1. Steve Van der Vekens

    Ik zal het direct lezen.
    Ik vind dat de politie zijn eigen boontjes mag doppen.
    De oorspronkelijke bewoners hebben ze niet binnen gelaten en waren ertegen, de problemen die dat binnenlaten met zich mee brengt, is voor de regering.

 16. Gerlos

  Mohammed wie mag dat dan wezen. Nog nooit met hem gebeld geschreven of gemaild.

 17. Nasrani

  Na alle berichten eens rustig te hebben gelezen is mijn conclusie: angst.
  Angst om in Rotterdan met een keppeltje op te lopen.
  Angst om te barbecuen bij een moskee.
  Angst om moskeeen te sluiten waar elke week haat wordt gepredikt.
  Angst om mohamlap op de korrel te nemen.
  Angst om een cartoon te tekenen van een willekeurige pedofiel.

  En deze angst gebruiken de moslims om in ons mooie land met zijn eens mooie democratie politieke islampartijen op te richten, die openlijk anti-semitisch zijn.
  Angst om deze partijen de toegang tot onze democratie te ontzeggen.

 18. Pescador

  Waarom geen cartoon feestje over rutte en pechtholt en ollegren de slavendrijfster?
  Lijkt me veel intresanter, want er valt best wat uit te halen uit die cartoons

 19. Steve Van der Vekens

  Kindertekeningetjes begrijpen ze nog net bij de godsdienst van de vrede en de waarheid komt dan eens zo hard aan.

 20. Rechtsaf

  Volgens de Nederlandse wetgeving is godslastering niet strafbaar..

 21. dinaro

  Had liever een andere actie gezien…. wat ludieker misschien.
  Wilders moet geen haat zaaien, dat levert geen zetels op !!
  PVV kan gerust met heel veel feiten komen en ze verder uitdiepen, er is
  genoeg. Waar zijn de lijsten van Moskeeën die geld van Koeweit en Saoudi Arabie
  krijgen?
  Hoe zit het met jonge Marokkaanse vrouwen die hier een of andere stomme Nederlander aan de haak slaan en zo Marokko kunnen ontvluchten?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.