PVV organiseert mohammed-cartoonwedstrijd!

Geen categoriejun 12 2018, 18:00
Hélemaal achterin het afgesloten deel van de Tweede Kamer, langs de spinnenwebben, gemartelde lijken en de niet-levenden, is de PVV-fractie gehuisvest. Daar organiseren zij een cartoonwedstrijd! Aldus de Telegraaf.
De exacte tijd en datum is nog niet bekend maar Wilders liet weten het dít jaar nog te willen organiseren. Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) had wel zin in een tekenwedstrijd en gaf, tijdens het slijpen van de eigen potloden, groen licht voor het hele gebeuren.
Origineel is het idee natuurlijk niet, Wilders probeert commotie te veroorzaken zoals ook bij de cartoonwedstrijd in Texas in 2015 het feit was. Daar was het doel namelijk ook om Mohammed-cartoons te tekenen en probeerden jihadisten een aanslag te plegen. Wilders steekt dus wederom z'n stok in het wespennest om te laten zien hoe agressieve wespen reageren.
Zelf zegt de beste man dat vrijheid van meningsuiting het belangrijkste goed boven alles is, en daar is best wat voor te zeggen, maar nodeloos provoceren zet natuurlijk geen zoden aan de dijk. Ik ben zelf ook groot voorstander van het vrije woord maar wil dan toch dat vrije woord met enige verantwoordelijkheid en bovenal een dóel gebruiken. Geweld om iets als een belediging keur ik persoonlijk ook af maar kan er wel op rekenen dat er soms geweld door ontstaat. Op straat mensen uitschelden voor 'kankerlijer' levert me ook alleen maar een paar klappen op, dat is het mij niet waard om omstanders de brute aard van de mens te laten zien. Wilders doet eigenlijk hetzelfde maar omdat de PVV zeteltjes verliest kan hij de commotie zeker wel gebruiken en zijn hem die klappen het wel waard, wie ze ook krijgt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten