Noord-Scharwoude: 21-jarige vent door acht jongens mishandeld - 'Broer, je moet naar me luisteren'

Geen categoriejul 10 2018, 20:00
Noord-Scharwoude is de plaats delict waar Nick Hazewinkel het slachtoffer werd van deze groep jongens. Hij is flink toegetakeld en voor zover bekend, zonder reden... Via NHNieuws.nl.
Nick, niet een jongen met het soort postuur waar je zo een potje mee wilt matten, werd in de nacht van zaterdag op zondag plotseling belaagd. Hij was op weg naar huis van een avondje uit en wilde nog even langs een pizzatent. Hierdoor week hij af van zijn route en dus belde zijn vrouw hem op waar hij bleef.
Hij nam op, wilde uitleggen waarom het iets langer ging duren en liep de hoek om. Daar stonden acht jongens met fietsen, allemaal waren ze zo rond de 15 jaar oud. Hij werd ingesloten en hij mocht er niet langs. 'Waarom mag ik er niet langs?' vroeg Nick. Hij besloot er langsheen te lopen terwijl hij nog aan de telefoon hing met zijn vrouw.
Hier komt de clou want in het artikel worden geen details verstrekt over de daders: 'Broer, je moet naar me luisteren.' hoorde hij nog vlak voor hij werd neergehaald en buitenbewustzijn raakte. Hij werd wakker en voelde dat er nog steeds op hem in werd getrapt.
Nick rende weg, vond een oud-collega die hem kalmeerde, en liep met die oud-collega terug naar de plaats delict. Niemand meer te vinden natuurlijk.
Even de schade opmeten: oogkas op drie plaatsen gebroken, grote scheur in jukbeen en kaak ontwricht, schroeven nodig om de zaak weer recht te zetten, hoogzwangere vrouw in paniek.
"Ik hoop dan ook door de media te benaderen erachter te komen wie dit op zijn geweten heeft" zegt Nick. Nou ik ben de beroerdste niet om hem daar mee te helpen, delen dus!
Foto-Nick-Hazewinkel2
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten