Albanezen betere drugscriminelen dan Marokkanen

Albanezen schijnen de nieuwe opkomende spelers in de drugsmarkt te zijn volgens politierechercheurs. Marokkanen worden als onbetrouwbaar gezien door de drugskartels! Via het AD.

Is dat even balen, wordt je op de arbeidsmarkt gediscrimineerd vanwege je afkomst, ga je het criminele circuit in, wordt je alsnóg gediscrimineerd! Weliswaar omdat de kans hoger is dat de politie je in de gaten houdt of dat je binnen een jaar in een houten kist ligt maar goed, het is alsnog discriminerend!

De Zuid-Amerikaanse drugskartels zijn zo langzamerhand wel klaar met de opvliegerige Marokkaantjes op Nederlandse bodem en kiezen Albanese eieren voor hun geld. Schijnbaar vallen zij minder op en zijn ze minder snel geneigd om een wapen te trekken als iemand ze een keer benadeelt.

Politierechercheurs vrezen het ergste. Zij spreken van een heuse machtswisseling tussen Marokkanen en Albanezen en zijn bang dat de Marokkanen op hun ziel zijn getrapt. Nu is het dus zo dat Albanezen elkaar vooral in eigen land omleggen maar ontzettend voorzichtig zijn om dat in het buitenland te doen. Het zijn wat dat betreft net hommels of bijen, ze vallen alleen aan als het moet. De politie denkt echter dat ze binnen de kortste keren in het nauw worden gedreven en hun nieuwe positie met geweld zullen moeten verdedigen.

Albanezen zijn voor de politie wel een stuk lastiger om in de gaten te houden. Ze wonen vaak in Duitsland, doen zaken in België en importen drugs via Rotterdam. De Marokkanen zijn veelal gebonden aan hun woonplaats en lopen binnen de kortste keren te pochen over hun werkzaamheden waardoor hun netwerk ze vaker weet te verraden.

Ook is de politie bang dat Albanië ooit zal toetreden tot de EU en daarmee het corrupte regime toegang geeft tot het Europese politiesysteem. Albanië is namelijk een van de armste landen in Oost-Europa en dreigt de zwakste schakel binnen de EU te worden als er niet snel iets veranderd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. henk vintage

  Een retourtje Albanie is misschien een optie voor dit soort gasten.
  Straks is Albanie ook nog lid van de EU, berg je dan maar helemaal voor dit soort volk.

  1. EU kok

   quote:Een retourtje Albanie is misschien een optie voor dit soort gasten.
   .
   Waarom een retourtje, dan komen ze weer terug.
   Ik opteer voor een enkele reis Albanië.

   1. Blue monday

    Haha

  2. palko

   @henk, ik neem aan dat je een enkeltje Albanië bedoelt? Een retourtje voor het schuim dat vanuit Albanië en Kosovo zijn criminele activiteiten naar West Europa wil verplaatsen, lijkt me zeer ongewenst. Het nieuws onderstreept eens te meer de noodzaak om dit soort landen voorlopig buiten de EU te houden.

   1. palko

    @Henk, ter aanvulling wil ik nog wel kwijt dat ikzelf een keer of vijf in Albanië ben geweest. Waarvan twee keer als reisleider toen het land nog met harde hand door Enver Hoxha, het Stalinistische vriendje van Mao Zedong, werd bestuurd. Waarbij uiteraard ook een bezoek aan het geboortehuis van Hoxha in Gjirokastër een verplicht programma-onderdeel was.

 2. Capo

  “(…) en zijn bang dat de Marokkanen op hun ziel zijn getrapt.”

  Daar hoef je niet bang voor te zijn!

  1. Stanly2000

   Capo, zijn ze doorlopend!

 3. Fortiori

  Albanezen spreken Albanees, een Indo-Europese taal zonder nauwe verwanten. Het Albanese alfabet is gebaseerd op het Latijnse en heeft 36 letters. Dat bemoeilijkt de conversatie. Bovendien,
  Albanië is lid van de Verenigde Naties, de NAVO, de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, de Raad van Europa, de Wereldhandelsorganisatie en de Organisatie voor Islamitische Samenwerking …(ook belangrijk) Dat is dan weer een pluspunt om met Albanië in zee te gaan stel ik vast.

  1. Frits Jansen

   Ga een keer naar Albanië en je ontmoet louter aardige mensen.
   Toen ik in Tirana in de bus zat op weg naar een bezienswaardigheid maar de juiste halte niet wist ging iemand voor mij de hele bus door om iemand te vinden die genoeg Engels sprak om me te helpen.

   UNESCO steden als Berat en Gjirokaster zijn prachtig. Albanië is ongeveer zo groot als Belgié maar lijkt veel groter door de bergen.

   Albanië heeft historische banden met Italië en dat merk je aan het lekkere eten. En de islam is daar geen beletsel om wijn te drinken, veel en lekkere wijn.

 4. ruudjeenjose

  Geweldig nieuws.Beetje opkloppen en ze gaan elkaar doodschieten. Win win situatie. Goed begin van deze dag.Helaas hebben we de Chinezen nooit laten geloven dat Marokkanen naar kip smaken.Jammer!

 5. netwat

  Ik denk dat dit wel interessant is om te gaan volgen. ff kijken hoe dit zich ontwikkeld. Zeer interessant.

 6. Blue monday

  De schrijver is of verschrikkelijk dom of een verdorven racist…

  Herhaal je het in je kop om Marokkanen zelfs bij criminele activiteiten als 2e rangs af te schilderen, of te wel, hij acht het bewezen dat Marokkanen echt helemaal nergens voor deugen.

  Aan de andere kant kan je ook zeggen dat dat een lofzang is op de capaciteiten van de gemiddelde Albanees…”geweldige” criminelen, zoals het zou horen, lees ik praktisch door de regels heen…

  Hoe dan ook, gekke Wout heeft de criminele Albanees erg hoog zitten, veel “betrouwbaarder” dan een Marrokaans…*proest*

  Wel jammer dat Nederlandse criminelen helemaal nergens voor deugen….

  1. Floris

   “De schrijver is of verschrikkelijk dom of een verdorven racist…”
   ———————————————————————-
   Blauwe Maandag volgt de trend die door Quispel is ingezet: het beledigen van DDS-redacteuren.

   Veilig vanachter z’n VPN-accountje. De held.

   1. Blue monday

    zoals de waard is, vertrouwd Floris blijkbaar zijn gasten….

    1. Floris

     Ik beledig geen redactieleden, Mongol.

     Vertrouwt is met een t, Mongol.

  2. Floris

   De echte domkop is hier Blauwe Maandag zelf.

   Wout Willemsen wijst erop dat de dr*gkartels een voorkeur hebben voor Albanese boven Marokkaanse dealers en wat daar de redenen voor zijn.

   Wat daar van de kant van Wout racistisch aan is blijft onduidelijk. Dat bestaat alleen in het rottende en benevelde brein van Moron Maandag.

   1. Blue monday

    Was je nog niet uitgezeken?

    Racisten, zoals je er zelf ook een bent zijn er continu op uit om een bevolkingsgroep nog stommer af te schilderen.

    En geef toe, als je als crimineel al niet eens kan slagen, dan deug je toch helemaal nergens meer voor…

    Dat is de boodschap van Wout.

    1. Floris

     Het gaat hier niet om hele bevolkingsgroepen maar om dr*gsdealers, zwakzinnige.

 7. Blue monday

  Verheugend nieuws van onze Wout….

  Albanese criminelen delen onze normen en waarden toch net iets meer dan die
  nare Marrokanen….

 8. Gerlos

  Turken, Marokanen, Albanezen, Roemenen, Enz. Enz. ,criminelen criminelen, criminelen .

  1. Blue monday

   Feiten bevestigen uw uitspraak deels..

   Van de 35.000 gedetineerden in 2016:
   12760 autochtonen
   22000 allochtonen

   Het voormalig Oostblok staat er niet bij, maar uit andere studies blijkt hun aantal te groeien en de overige groepen juist te dalen.

   http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=82321NED&LA=NL

   1. Frits Jansen

    Dat komt doordat ze worden gediscrimineerd op de reguliere arbeidsmarkt. Deze lieden houden dan echter niet hun hand op bij de sociale dienst, maar steken hun handen uit de mouwen, niet bang om gearresteerd of vermoord te worden.

    1. Stanly2000

     Fritsje spreek nu uit ervaring als meester in de rechten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.