Knettergek! Australische verpleegsters moeten binnenkort ‘Sorry for being white’ zeggen!

Neem maar vast een aspirientje want de wereld is weer een stukje gekker geworden. Australische ziekenhuizen krijgen te maken met een soort Sylvana Simons beleid waar ziekenhuispersoneel sorry moeten zeggen voor het feit dat ze blank zijn, als ze bijvoorbeeld een Aboriginal als patiënt hebben.

Voor wie me niet gelooft, hier het bewijs en een filmpje (hier en hier een site die beweert dat het allemaal nep is):

https://twitter.com/RealVinceJames/status/1025443985005764608

Ik hoop natuurlijk ook dat dit allemaal nep is maar ik ben tot dusver nog niet overtuigd.

Er is dus een beleid opgesteld waar het personeel verplicht wordt om hun privileges als blank zijnde te erkennen. Voor de behandeling van inheemse patiënten zal er eerst excuus moeten worden gemaakt voor het hebben van een bevoorrechte positie als blanke in de maatschappij ten opzichte van andere bevolkingsgroepen. Dit is precies hetzelfde soort ‘gerechtigheid’ uit de koker van Sylvana Simons en BIJ1.

Onder de noemer van ‘dekoloniseren’ wordt nu dus een hele sector in de houdgreep gelegd met verregaande gevolgen. Heb je geen sorry gezegd voor je blanke huid? Één klacht en je mag je gaan verantwoorden voor de tuchtcommissie! Dit stelt meneer Haycroft (zie filmpje) in ieder geval.

Het meest schrijnende is nog wel dat dit beleid niet eens is opgesteld vanuit Aboriginalbelangenorganisaties of andere minderheden/inheemse groeperingen. Hier hebben linkse deugmensjes gewoon een dikke vinger in de pap gekregen en niemand heeft ze tegengehouden. Jarenlang ‘ach laat die gekkies maar’ en ‘het valt allemaal wel mee’ heeft ertoe geleid dat verpleegsters in Australië, als we Haycroft moeten geloven, nu hun baan riskeren als ze niet meedoen met de gekte die daar is gecreëerd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Ritter

  Net als in Nederland beheersen kleine groepjes linkse deugmensen de discussie.

  Hoe kan dat?

  Omdat in veel gevallen de media, die hiermee sympathiseren, deze kleine groepjes linkse deugmensen een groot platvorm bieden om hun grieven te uiten.

  Je leest en ziet ze overal in de media; in de kranten, op TV bij praatprogramma’s; enzovoorts.

  Als de media deze kleine groepjes geen of weinig aandacht zouden geven ( dus zou negeren) hebben ze minimale invloed op het beleid.

  1. Capo

   @Ritter: Gister The Post (2017) gezien. In deze, ietwat saaie film, wordt subliem uiteen gezet hoe overheden aanpappen met de media.

   https://www.moviemeter.nl/film/1116477

 2. DolleDries

  Op 13 december vorig jaar was een 73-jarige vrouw onderweg op de Michael-Ende-Strasse in Neurenberg toen ze op een Afrikaanse Merkel-Orc stuitte. De 25-jarige geïmporteerde geweldpleger sloeg plotseling de gepensioneerde vrouw die meteen op de grond viel. De brutale “student uit Afrika”, zoals de lakeienmedia hem beschrijft, was echter nog niet klaar met de oude vrouw en trapte zijn op straat liggende weerloze slachtoffer herhaaldelijk tegen haar hoofd – het hoofd van de vrouw vloog letterlijk heen en weer.
  De schoppen tegen het hoofd en de nek van de vrouw waren zo hard dat ze een craniocerebraal (hersen- of schedel) trauma opliep. Het resultaat was een hersenbloeding, de vrouw overleefde het nauwelijks.
  Getuigen bedwongen de man, die in een nabijgelegen slaapzaal verbleef, tot de politie arriveerde. De aanklachten luidden poging tot doodslag, gevaarlijke en opzettelijke mishandeling.
  Nu heeft het 19de Strafhof van de Regionale Rechtbank Neurenberg-Fürth de man voor zijn misdaad gevonnist. De Afrikaan werd onschuldig verklaard vanwege een “schizofrene ziekte”. Hoewel hij werd geclassificeerd als een openbaar gevaar, leed hij aan een “schizofrene psychose” en was daarom niet in staat om zijn onrecht te zien, heet het. Het proces vond achter gesloten deuren plaats, de dader werd in een psychiatrisch ziekenhuis geplaatst, waar hij nu wordt verzorgd ten koste van de Duitse belastingbetalers.
  Een oordeel in naam van het volk? In naam van welk volk?
  Ook hier weer de video van de vreselijke misdaad:

 3. van Urk

  Ik vraag me af of die Linkse deugmensje ooit eens zelf in het openbaar zich diep hebben verontschuldigd tegenover gekleurde medelanders omdat zij blank zijn. Zie het eens voor je dat Eva Jinek opeens voor Sylvana op haar knieeen gaat en haar excuses aanbiedt dat zij blank is.

 4. Johnny Roest

  Je bent in elk geval knettergek als je dit verhaal gelooft.

  1. denk eens na

   En jij bent een soort neoplasma in de ergste vorm

 5. Ritter

  Zolang je blanken haat is er geen probleem

  Neem nu de nieuwe medewerkster van de New York Times die een geschiedenis heeft van racisme naar blanken toe.

  Zij word dus gewoon aangenomen door de linkse krant en de media , die normaal moord en brand schreeuwen bij “racisme”, verdedigen haar.

  “It’s true: as long as you hate whites only, you’re always welcome to join the NYT editorial board”
  —————-

  New York Times huurt openlijke anti-blanke racist in.
  https://www.geenstijl.nl/5143234/new-york-times-huurt-openlijke-anti-blanke-racist-in-duikt-in-slachtoffermodus-bij-kritiek/

 6. Ni28

  Onderscheid maken tussen echt en nep wordt steeds moeilijker daar de krankzinnige uitspraken en meningen intussen realiteit beginnen te worden.

 7. Johnny Roest

  Wout is ook een soort aboriginal.

  1. Capo

   Multinicker

  2. sonar

   En jij bent oud roest ,helemaal al vergaan dus ga je op de schroothoop.

 8. Duke

  Walgelijk, maar dat lossen ze daar in Skippyland maar op. Wij hebben meer dan genoeg aan onze eigen gestoorde medelanders.

 9. poldi

  Ach…..binnen afzienbare tijd na al die walgelijke verheerlijking van de gay canal parade door onze staatstelevise en RTL, moeten hetero’s wij ook zeggen “Sorry I am a hetero”.

 10. Capo

  Het “sorry dat ik wit ben” zal sommigen hier wel aanspreken. Het is precies dezelfde geest als die van de islamisering.

 11. DolleDries

  Amerikaanse toerist zwaar mishandeld door een zwerm Afrikanen.

  https://twitter.com/AKur0mu/status/1025048595299487745

  1. DolleDries

   Hij was op de Place of Catalonia toen hij de mantero’s zag ruziën met een vrouw die de weg niet over kon met haar rollator.

   De Amerikaanse toerist probeerde haar te helpen, maar de migranten sloegen hem met een riem, het was als “een zweep”, beschrijven politiebronnen

  2. Capo

   De meeste Afrikanen zijn hartstikke nuttig, sinds er 15 miljoen werklozen in de EU zijn is het logisch dat ze van harte welkom zijn.

  3. Blue monday

   Zwarte inwoner ergens in de USA mishandeld, opgehangen, gefolterd, beschoten, vermoord….

   Ook dagelijks nieuws…hoor je niet zoveel van.

   1. Capo

    “Ook dagelijks nieuws…hoor je niet zoveel van.”

    Ja jammer hè?

   2. DolleDries

    Bron

    1. DolleDries

     Duidelijk te zien dat die Afrikanen met zwepen rond lopen

     1. Original NL

      Ja dries..die arme slaven toch…hebben ze toch nog iets geleerd van de blanke!!

   3. Ritter

    Blue monday

    Even wat feiten.

    13 procent van de bevolking is zwart, maar zwarten zijn betrokken bij 26 procent van de misdrijven waarbij wordt geschoten door de daders. 52 procent van de moorden wordt begaan door zwarten. In New York zelfs 75 procent van de moorden en daar is 23 procent van de bevolking zwart. In vergelijking: in New York is 39 procent blank en die zijn slechts voor 2 procent van de moorden verantwoordelijk.

    In de 75 grootste Amerikaanse gemeenten maken de zwarten 15 procent van de bevolking uit en ze zijn verantwoordelijk voor 62 procent van de roofovervallen en 57 procent van de moorden. Het is dus evident dat de politie verhoudingsgewijs vaker moet optreden tegen zwarten en daar zijn nu eenmaal risico’s aan verbonden. Dat desondanks ze relatief gezien minder vaak dan blanke daders door de politie worden gedood, bewijst hoe zorgvuldig de politie is om discriminatie of racisme te vermijden.

    Zwarten vermoorden zwarten

    De overgrote meerderheid van vermoorde zwarten werd door zwarten gedood. Op 6000 door geweld gedode zwarten in 2014 werden er 120 gedood door de politie. Doordat de politie nu meer controle houdt over de zwarte wijken, is de misdaad daar sterk afgenomen.

    Ondanks deze cijfers denkt 88 procent van de zwarten dat zij door de politie onrechtvaardig worden behandeld, tegenover 59 procent van de blanken. In het zuiden van de VS zijn de percentages hoger. In het verleden is er veel fout gebeurd. Naast de lynchpartijen was toentertijd de politie zeker racistisch. Nu doet de politie veel beter haar werk, maar elk incident reactiveert de emoties uit het verleden.

 12. Troelstra

  Het linkt wel of er (alleen) voor blanken een privilege op verplichte zelfhaat is.

 13. dinaro

  Johnny Roets:

  Je moet een schot hagel in je reet hebben.
  Kijken hoe het met die makke witte eend afloopt.
  Flapdrol.

 14. dinaro

  Blauwe Maandag:
  Jij bent niet zó van het nieuws hé, je lult maar wat.
  Er gebeurt zoveel in the USA.
  Houw je maar bezig met dit kleine kut-landje…
  Misschien dat je ooit nog eens Oranje Dinsdag zal
  worden.
  Prettig Weekend gekkie.

  1. EU kok

   Houw je maar bezig met dit kleine kut-landje
   .
   Houwen-bewerken door het toebrengen van slagen met een zwaar, snijdend instrument
   Duidelijk.

   1. Capo

    @Dinaro: Grappig hoe EU-Cock jou de maat neemt terwijl hij er zelf ook een potje van maakt. Even een kleine bloemlezing uit zijn uitgebreide oeuvre:

    – Bent benieuwt (activiste-anne-fleur-dekker-pakt-links-aan-bijna-sektarisch-toen-ik-uit-mijn-linkse-bubbel-stapte-raakte-ik-bijna-mijn-hele-vriendenkring-kwijt/)
    – Werelsvrede (donald-trump-bevestigt-het-ik-ga-voor-een-herverkiezing-in-2020-wereldleiders-aanpassen)
    – polarisen (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin/)

 15. dinaro

  Cannel Parade:
  Je zou je doodlachen.
  Take a fly and fuck the moon.

 16. Rosasolis

  Racisme neemt steeds meer bizarre vormen aan. Ik lees momenteel het nieuwe bestseller van James Patterson, over de nieuwste onderzoek van zijn beroemde rechercheur Alex Cross. Dit boek is gebaseerd op een nieuwe vorm van internet criminaliteit. Het gaat over sektes die een grote hekel aan mooie blonde vrouwen hebben; meestal briljante universiteit studentes. Het is heel moeilijk om die bendes op te rollen via hun beschermde sites.
  Deze griezels haten de blondines voor meerdere redenen. Een van die redenen is dat blonde vrouwen worden altijd als prinsesjes behandeld, vanaf de dag dat ze geboren zijn. Dus moeten ze gegijzeld worden, en daarna door de hel gaan.
  Aldus de bekende schrijver J. Patterson in zijn nieuwste boek: De Zaak Tegen Alex Cross.

 17. dinaro

  EU KOKkie,

  Ja, met een pik houweel.

 18. dinaro

  Rosasolis, Ik ben zelf blond…
  Moet je eens opletten: hoe dat schorem kijkt,
  Nog ff , kan ik mijn mooie blonde haren
  zwart verven.
  Tuurlijk niet, ga het zelf nog blonder maken….
  Over racisme gesproken, durf Utrecht alleen
  niet meer in.
  Bedankt linkse kut partijen.

 19. nienke

  Kam me echt niet voorstellen dat dit in Australie gebeurd Australie is best wel heel streng wat migratie betreft en heeft al vaker geroepen, als het U hier niet zint donder dan op.
  Als het echt waar is ben ik totaal sprakeloos.

 20. Two Ravens Black Kettle

  Dit is de kletsnatte droom van de West-Europese elite en hun zieltogend Schandknaapje genaamd stemvee
  (muv Denemarken)

 21. dinaro

  Capo:

  Lijkt mij het beste om onderhand richting
  Hongarije te gaan.
  Wat zal dat een opluchting wezen, allemaal
  nuchtere room-blanke mensen.
  En daar een lekkere blonde klets te drinken.

  1. Rosasolis

   @dinaro. Mijn ouwe man is ook nog steeds zeer blond, en heeft de mooiste fonkelend blauwe ogen. Hij komt oorspronkelijk uit Den Haag, maar hij is niet een prins op een witte paard. Ga, a.u.b. je haar niet verven. Dat moet je nooit doen. Blijf gewoon jezelf.
   Je hoeft je niet te schamen met je gouden kapje. Ik heb gewoon grijze haren, al jarenlang. En ik heb nooit geverfd. Wees blij dat je niet mijn broer ben, die nu niet durft voor vakantie naar Engeland te gaan…omdat hij vel oranje-rood haar heeft!
   Sommige Engelsen houden niet van mensen met rode haar! Omdat zij bang zijn dat het terroristen uit Ierland zijn…terwijl de helft van Wales is ook heel roodkleurig is. Net als prins Harry. En in mijn buurt ken ik een heel lieve rood-harige tiener jongen die me helpt met de onkruid in mijn overwoekerde tuin op te ruimen. Wil je iets heel moois horen, als waardering van blonde vrouwen: Luister naar een keer naar die prachtige lied van Claude Debussy. Omdat mijn Frans niet meer zo goed is, hier is mijn
   Engelse vertaling van een lied over een mooie Blonde meisje: The Girl with the
   Blonde Vlaxen hear. Je hoeft niet bang te zijn voor de binnenstad van Utrecht. Als studente heb ik in de Transvaal kwartier van Den Haag gewoond. Waarvan ieder keer dat ik durfde naar de lokale supermarkt te lopen dat ik te horen krijg: he meid wanneer ga jij ook rond lopah met een kinderwageh? Dus ik weet heel goed hoe het gaat met de domme, achterlijke bevolkingen. Kom op man, we weten hoe dat gaat,
   ga je haren niet verven voor Utrecht.

 22. dinaro

  Nienke<

  Ik ga ervan uit dat het fake-news is.
  Allemaal om ons te hersenspoelen.
  Geloof er geen reet van.

 23. dinaro

  Capo:

  Die rand debiel EU-Cock heeft niet eens in de gaten
  dat ik dat expres deed.
  Tis ook zo’n vervelende pisvlek.
  Meer niet.

 24. dinaro

  @Capo,

  Die zot had niet eens door dat ik het expres fout schreef.
  Hij moet toch wat te zeiken hebben, EU Cock,
  Een Joop Klepzeiker eerste klas is het.

 25. Ries

  Wie dit gelooft, mag van mij tegen iedereen zeggen: “Sorry for being stupid”

 26. sjun

  Binnenkort staan daar vacatures open en gaan mensen met verstand ander werk doen dat hen persoonlijk minder belast met kulrituelen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.