Knettergek! Australische verpleegsters moeten binnenkort 'Sorry for being white' zeggen!

Geen categorieaug 04 2018, 11:00
Neem maar vast een aspirientje want de wereld is weer een stukje gekker geworden. Australische ziekenhuizen krijgen te maken met een soort Sylvana Simons beleid waar ziekenhuispersoneel sorry moeten zeggen voor het feit dat ze blank zijn, als ze bijvoorbeeld een Aboriginal als patiënt hebben.
Voor wie me niet gelooft, hier het bewijs en een filmpje (hier en hier een site die beweert dat het allemaal nep is):
[embed]https://twitter.com/RealVinceJames/status/1025443985005764608[/embed]
Ik hoop natuurlijk ook dat dit allemaal nep is maar ik ben tot dusver nog niet overtuigd.
Er is dus een beleid opgesteld waar het personeel verplicht wordt om hun privileges als blank zijnde te erkennen. Voor de behandeling van inheemse patiënten zal er eerst excuus moeten worden gemaakt voor het hebben van een bevoorrechte positie als blanke in de maatschappij ten opzichte van andere bevolkingsgroepen. Dit is precies hetzelfde soort 'gerechtigheid' uit de koker van Sylvana Simons en BIJ1.
Onder de noemer van 'dekoloniseren' wordt nu dus een hele sector in de houdgreep gelegd met verregaande gevolgen. Heb je geen sorry gezegd voor je blanke huid? Één klacht en je mag je gaan verantwoorden voor de tuchtcommissie! Dit stelt meneer Haycroft (zie filmpje) in ieder geval.
Het meest schrijnende is nog wel dat dit beleid niet eens is opgesteld vanuit Aboriginalbelangenorganisaties of andere minderheden/inheemse groeperingen. Hier hebben linkse deugmensjes gewoon een dikke vinger in de pap gekregen en niemand heeft ze tegengehouden. Jarenlang 'ach laat die gekkies maar' en 'het valt allemaal wel mee' heeft ertoe geleid dat verpleegsters in Australië, als we Haycroft moeten geloven, nu hun baan riskeren als ze niet meedoen met de gekte die daar is gecreëerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten