Neonazi’s roeren zich in Zweden: man opgepakt wegens plan om twee journalisten te doden

In deze tijden van polarisering en radicalisering komt het gevaar van extreme politieke stromingen van alle kanten. Zij het van de islamistische kant, de linkerkant, of de rechterkant van het politieke spectrum. Zeker in landen waar ze veel migranten hebben opgenomen roert zich het extreem-rechtse netwerk. In Scandinavische landen bijvoorbeeld.

In Zweden is er een neonazi groepering in opkomst, de NMR (Nordiska Motståndsrörelsen). Deze groep wint aan invloed en heeft zich al vaak laten gelden in de Noord-Europese landen. De geheime diensten in Scandinavië doen er grootschalig onderzoek naar en tot nu toe hebben ze al een aantal moorden kunnen voorkomen. Zo ook de moord op een aantal journalisten. De Zweedse neonazi is opgepakt en de politie heeft zijn huis doorzocht.

Op de computer van de man vond de politie documenten met informatie over twee journalisten die werken voor het grote Zweedse mediabedrijf Mittmedia, melden Zweedse media. Onder de gegevens bevonden zich ook foto’s van de woningen van de journalisten.

De autoriteiten vonden ook een zelfgemaakt geweer, munitie, geluiddempers en een tas met een verborgen vak om een wapen in te verbergen. De verdachte ontkent dat hij iets van de documenten wist en zei dat hij niet van plan was om de journalisten kwaad te doen.

Heel erg geloofwaardig, maar niet heus. Enfin, het broeit in Europa en men lijkt het niet echt op te merken. In deze globaliserende wereld lijken dit soort ontwikkelingen terzijde te worden geschoven, aangezien het ‘niet belangrijk genoeg is’. Dan heb ik het niet alleen over de opkomst van neonazistische groepen, maar ook van radicaal-linkse groepen.

Het zal mij niet verbazen als het over een aantal jaar een normaal beeld is in Europese landen. Extreem-rechtse groepen tegen extreem-linkse groepen en de rest van de mensen ertussenin. Gevangen tussen twee radicale ideologieën.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

114 reacties

 1. Tengo Kawana

  Ik heb hier al vaker gewezen op het enorme veiligheidsrisico van extreemrechts in Europa. Dit gevaar neemt toe.

  De ellende van deze vorm van terrorisme is dat er altijd enorm veel slachtoffers vallen.

  1. Capo

   “Ik heb hier al vaker gewezen…”

   Het boeit niet waar jij op wijst. Je wordt massaal genegeerd, geëxponeerd en geëtaleerd. Je bent een multinicker en daarom onbetrouwbaar en niet integer. Het net sluit zich en jouw intenties en beweegredenen staan in het volle licht. Men heeft besloten dat jij niet meer meedoet omdat je sedert jaren op forums rondzwalkt om de boel te flessen en te saboteren.

   Adriaan deed een oproep en het overgrote deel van de deelnemers van DDS heeft daar gelukkig gehoor aan gegeven. Je bent kansloos!

   1. Tengo Kawana

    Kan Capo nog tekst en uitleg geven over het feit dat hier onder tenminste vijf verschillende nicks bijdragen plaatst?

    1. fockingworst

     De enige multinickert dat ben jij met meer dan 100 Nicks de afgelopen 8 jr

     1. Capo

      @Worst: Dat heb je juist geantwoord, zoals je ongetwijfeld al wist! Het negeren van multinicker begint z’n vruchten af te werpen. Samen staan we sterk!

     2. Ni28

      Geen antwoord is de hardste antwoord.

   2. Ni28

    Doe dan ook mee. Je bent de trol aan het voederen. Scrol gewoon door, het is een nul, je mist niets mee.

    1. Capo

     @Ni28: Dat ben ik met je eens Ni28. Degene die hem willen negeren doen er goed aan hem te negeren, dat is een zéér effectieve manier. Als je goed oplet ga ik niet met de multinicker in discussie, ik deel hem slechts mee wat hij doet, ik etaleer hem, ik exponeer hem, ik leg zijn intenties bloot waardoor hij in z’n nakie staat.

     Ik doe dat heel bewust en kies m’n woorden en tactieken zorgvuldig, mijn doel is altijd om het beste te zoeken voor DDS en de smerige streken van de multinicker(s) te ontmaskeren.

     Ook z’n medestanders, al dan niet een multinick, doen er verstandig aan bij zichzelf na te gaan of ze de multinicker willen ondersteunen. Als je serieus wil deelnemen aan de discussies op DDS dan is het onverstandig om de multinicker te steunen, je wordt immers zelfs ook tot zijn soort gerekend.

     Hoe dan ook, beste Ni28, we hebben hetzelfde doel en trekken samen op, daar kun je op rekenen, zoals je weet! 😉

     1. Ni28

      Dat deed ik ook Capo, maar op den duur ga je steeds verder,da heb ik zelf gemerkt. Ik scrol nu door als ik het naam zie want wat daar staat is toch niet interessant, hoogstens irritant. Maak van hun munitie losse flodders. En wat een rust!

    2. Original NL

     Precies Ni28…lekker laten lullen en negeren want er is absoluut niets wat koning troll hier al niet duizend keer heeft gezegd.
     Churchil zei toen de nazi’s rusland binnen vielen dat als hitler de hel was binnengevallen hij een goed woordje voor de duivel over had gehad.
     In dit licht moeten we ook de neonazi’s zien..alles beter als de islamisering van europa!

     1. Ni28

      Churchill zei veel geestige dingen en was een politicus met humor. Dat wordt nu Boris Johnson verweten. Zo ziek is onze maatschappij.

     2. Tengo Kawana

      Ni28 geeft ons een inkijkje in zijn gevoel voor humor.

      Pijnlijk.

     3. Antidotum

      Precies Original NL

      Met neo nazis valt nog enigszins van gedachten te wisselen, met jihadisten is dat vrijwel onmogelijk.
      Immers, je blijft een ongelovige die volgens hun, door de Quran, vergiftigde brein geen recht op leven heeft.

     4. EU kok

      Antidotum 47 minuten ago
      Met neo nazis valt nog enigszins van gedachten te wisselen,
      .
      Volgens mij noemden we dat in het verleden NSBers.

    3. fockingworst

     Ben het wel met capo eens af en toe moet je hem vol in de negatieve spotlights zetten en niet in discussie mee gaan.. Heeft geen zin.. Deze trol (want het is er gewoon 1)ken hem nog van simon brouwenstein trol nick 8 jr geleden hier op het forum . Het is de woordkeuze zinsobouw moment van toe slaan etc die hem herkenbaar maken. Ook sletlana is van hem. Hij probeert al jaren dit forum te ondermijnen zodat er geen groter publiek naar dit forum komt (denk ik). Met welke andere reden zou je hier anders voor je plezier 24/7 aanwezig zijn. Dat is hetzelfde als ik of capo of ni 28 of sjun etc op joop dat zouden doen… Dat doe je misschien 1x in de week voor je lol om al die artikelen te lezen en dan iedereen te trollen maar niet 24/7.. Dan ben je of gewoon een psychiatrisch patiënt of je bent een betaalde trol.. Daar zit geen grijs gebied tussen

     1. fockingworst

      Begrijp überhaupt niet waarom michael deze trol niet beter weert.. Je herkent hem direct na de eerste letter.. Dus moeilijk is ’t niet

     2. Capo

      @Worst: Je hebt helemaal gelijk, ook jij weet precies wat er bedoelt wordt met multinicker.

      En bannen is misschien makkelijk, maar zelfregulering, zoals we dat nu zien door het negeren en etaleren, is misschien wel beter. Als wij hem er zelf uitflikkeren door hem in de spotlights te zetten, niet met hem in discussie gaan maar hem slechts exponeren en zijn intenties openbaar maken, dan is hij volkomen kansloos.

      Iedere keer als hij z’n porum laat zien dat zetten wij hem kansloos in de hoek.

      Bedankt voor je steun want samen staan we sterk!

    4. Adriaan

     Ni28, helemaal eens. Kawana stelt een vraag. Niet op ingaan.

   3. Tengo Kawana

    Ik zie dat de multinicker Capo is stilgevallen.

    Mogelijk kreeg hij zijn zoveelste ban.

    1. EU kok

     Capo de site-gestapo is net een jukebox.
     Gooi er een kwartje in en hij begint te spelen.
     Helemaal niet voorspelbaar.

     1. Capo

      Wanneer iemand daadwerkelijk serieus wil deelnemen op DDS zal hij zich af moeten vragen of het verstandig is om een multinicker te steunen en te faciliteren.

      EU kok schreef op 10 augustus 2018

      “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”

     2. EU kok

      Capo, als u zo stoer bent, post dan de complete reactie en niet alleen wat u uitkomt.
      Vrees dat u er te laf voor bent.

   4. Uiterst Links

    Dit wordt hier echt verontrustend met de persoonlijke verwijtingen en verdachtmakingen. Kom ik ook in aanmerking als ‘multinick’ of sta ik nog niet op deze lijst ? 🙂

   5. Adriaan

    @Capo, de enige en juiste reactie.

  2. Dubbele Komma

   https://sceptr.net/2018/07/terreur-europa-overzicht/

   We hebben best wel last van “rechtse” aanslagen in europa… (kuch)

  3. van Urk

   ”Ik heb hier al vaker gewezen op het enorme veiligheidsrisico van extreemrechts in Europa”. Kan Tengo Kawana ook uitleggen waarom deze risico zo enorm geworden is ? ”Wie het vuur van een twist, waarmee hij niets te maken heeft, aanwakkert, heeft geen recht tot klagen wanneer de vonken hem in het gezicht vliegen.” Benjamin Franklin 1706-1790

   1. Original NL

    @ Urk..
    ……..Kan Tengo Kawana ook uitleggen waarom deze (dit) risico zo enorm geworden is ? …..
    Nee dat kan hij niet en daar is ook verder helemaal niemand in geïnteresseerd.

    1. Capo

     “Nee dat kan hij niet en daar is ook verder helemaal niemand in geïnteresseerd.”

     Juist en tevens correct! Van multinickers kun je maar beter niets aannemen. Samen staan we sterk Original!

   2. Adriaan

    @van Urk, we zijn niet geïnteresseerd in Kawana’s uitleg. Zijn bijdragen zijn van nul en generlei waarde. Nooit met Kawana of zijn trawanten in discussie gaan. Ze liegen en bedriegen en proberen stemming te kweken. Tweedracht te zaaien. Om met Capo zijn woorden te spreken: ze zullen geëtaleerd en geëponeerd worden. En ik negeer ze. Zo simpel is het.

    1. EU kok

     @van Urk, we zijn niet geïnteresseerd in Kawana’s uitleg.
     .
     @van Urk, IK ben niet geïnteresseerd in Kawana’s uitleg.

   3. Ni28

    van Urk, doe mee en vraag die trol niets. Je weet toch al wat je zult lezen. Ik lees het niet meer, wat een rust!

  4. BB

   @TK

   Neemt volgens u enkel extreem rechts terrorisme toe?

 2. DolleDries

  Ik zou meer willen spraken van een verzetsgroep gelijk aan het verzet in bezet Nederland in de jaren 40-45.In dit geval is het land Zweden bezet door totaal uit de hand gelopen linkse bezetting. Ook het verzet in Nederland werd betiteld door de bezetter als terroristen nu hangt men daar de naam Nazi’s aan.

  1. Dubbele Komma

   Spijker,kop, ontzettend raak,Dries!

  2. EU kok

   Deze reactie van Dwaze Dries gaat werkelijk alle perken te buiten.
   A: In dit geval is het land Zweden bezet door totaal uit de hand gelopen linkse bezetting.
   .
   Een democratisch gekozen volksvertegenwoordiging een bezettingsmacht noemen, daar zijn geen woorden voor.
   .
   B:Ik zou meer willen spraken van een verzetsgroep gelijk aan het verzet in bezet Nederland in de jaren 40-45.
   .
   Het Nederlandse verzet tijdens de tweede wereldoorlog hetzelfde beschouwen als de Neo-Nazie in Zweden?
   .
   Echt, totaal van de pot gepleurd, deze reageerder.

   1. Dubbele Komma

    https://sceptr.net/2018/07/terreur-europa-overzicht/

    Als je dit overzicht ziet is het niet zo vreemd dat er verzet komt in europa,Dries.

    Actie=Reactie.

  3. Tengo Kawana

   Ik zie dat deze vieze en levensgevaarlijke neonazi’s hier op hartelijke steun kunnen rekenen.

   1. Capo

    “Ik zie…”

    Wat jij ziet boeit niemand, je bent een multinicker en jouw visie is per definitie besmet omdat je niet integer bent. Door jouw jarenlange sabotage, op DDS en andere forums, is overduidelijk geworden dat je een notoire leugenaar bent. Je wordt massaal genegeerd en het overgrote deel van de leden op DDS heeft jouw smerige spelletjes door. Je bent kansloos en zult geëtaleerd en geëponeerd worden.

    1. Adriaan

     @Capo, juist geformuleerd aan iemand die terminaal is.

 3. Ni28

  De ene uiterste wakkert de andere aan. Actie – reactie. Helaas wordt de oorzaak niet benoemd. De zwijgende meerderheid doet niets en slikt braaf alles. Europa is onherstelbaar verziekt en juist de verkeerde groepen bepalen wat gebeurd. Extremen tegen elkaar. Want wie vernietigd zijn eigen land door het massaal toelaten van een dominante cultuur die mag je extremistisch noemen. En dat is de huidige links.

  1. Holland

   “Want wie vernietigd zijn eigen land door het massaal toelaten van een dominante cultuur die mag je extremistisch noemen. En dat is de huidige links.”
   ——————————————————————————————–
   Zo is dat Ni28. Links (de socialisten, sociaal democraten) is door zijn eigen wanen een even grote gevaar geworden als de nazi’s. Totale vernietiging van het land doemt op aan de horizon en de zwijgende meerderheid doet niets, ziet niets, weet niets en durft niets.

   In die zin heeft Dolle Dries ook gelijk in zijn reactie: “Ik zou meer willen spraken van een verzetsgroep gelijk aan het verzet in bezet Nederland in de jaren 40-45.”

   1. Ni28

    Alleen linkse verzetsgroepen zijn in deze establishment toegestaan de rechtse niet. Als je extremen wilt bestrijden moet je alle extremen bestrijden en niet een deel. Maar de linkse deel wordt door de ngo’s gesteund en de ngo’s zijn de echte bazen.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Ik geloof de Zweedse Media niet.
  Nog steeds zwijgen ze over de massa-verkrachtingen.
  Zweedse journalisten en de Zweedse justitie zijn de bondgenoten van de islamisten.
  Ik vertrouw ze voor geen cent.

  1. Dubbele Komma

   En dat komt er ook nog eens bij,TRBK.

   Zweedse media en de waarheid. Ach wereldwijd is de media al dood en doodziek.

 5. Original NL

  Een niet meer dan logisch gevolg van het immigratie beleid van de linksliberale deug gestapo.
  Je moet niet raar opkijken dat er mensen zijn die vinden dat het afgelopen moet zijn met het importeren van de islam.
  Houd je van je land dan ben je extreem rechts.

 6. Two Ravens Black Kettle

  Mijn inschatting;

  De Zweedse democraten liggen op kop in de peilingen.
  Op 9 september zijn de verkiezingen al.
  Enorme paniek bij de elite, het establishment en hun Justitie en Media-apparatus

  Dus
  Nu gaan ze nog voller en perverser op het orgel en zullen ze niet meer stoppen om elke Zweed die op de Zweedse Democraten wil stemmen (om het leven van hun kinderen te redden) in de hoek te zetten van Adolf Hitler.
  Deze tactiek hanteert het establishment overal in Europa
  (zie ondermeer de bespottelijke ophef rondom Boris in de UK (Burqa Gate) en zie de jacht en moordpartij op Fortuyn door de NLse Media (waarna de moordenaar beloond werd voor bewezen diensten door ons verrot Rechtssysteem)

  Daarom ook de hetze van de Europese elite tegen het Vrije Net en waart het censuurspook weer rond (onder luid gejuich en gejubel van de moreel verrotte Fake News Doofpot MSM).

  De elite is de vijand van het volk.
  Landverraders die de Verlichting willens en wetens om zeep helpen en een politiek van omvolking en knechting voeren.

  Ik raad U allen het uitstekende boek D.o.u.g.l.a.s.h. M.u.r.r.a.y aan; The Strange Death of Europe waarbij hij het verraad van The Swamp/Elite/Establishment haarfijn uitlegt.

  De Zweedse politie en justitie laat kinderen door islamitische bendes verkrachten.
  Maar elke Zweed die zijn of haar mening durft te geven wordt in de kladden gepakt.
  Zweden is een Dystopie en de Zweedse Democraten is de enige hoop die ze nog rest.
  (dus ongetwijfeld zal ook Soros weer veel geld pompen in de tegenstand (lees: de gehele elite en hun media, politie en justitie)

  1. Dubbele Komma

   Klopt, heldere analyse TRBK.

   Het is triest om te zien dat hier een persoon met vele nicks zijn hartelijke steun geeft aan kinderverkrachters en moordenaars.

   1. DolleDries

    Die persoon, Voor zo twee jaar terug was de rechtszaak met de verenging Martijn wegens het verbieden hiervan. Natuurlijk was iedereen hier op de site voor het verbieden. Behalve deze zuiger en dwarsligger hij bejubelde deze Martijn en was tegen verbieden. Dat het een zuiger is en dwarsligger dat weten we maar dat je dit doet over de levenslange trauma van kindertjes is schofterig. En daarom de kwalificatie Pedo op hem is gerechtvaardigd

    1. Original NL

     Idd dries ….dat is quisling in een notendop!

    2. fockingworst

     Klopt dries.. Dat heb ik ook gezien van deze trol.. Daarom negeren en soms negatief etaleren.. Dan zal hij poosje als een psychiatrisch patiënt tegen zijn Nicks gaan kletsen en langzaam uitdoven.

 7. Ritter

  Hoeveel journalisten zijn er al niet gedood door moslims? In Frankrijk is een hele redactie uitgemoord.

  De mythe van de minderheid: extremisme onder moslims alles behalve marginaal fenomeen
  https://twitter.com/TPOnl/status/1028386224585752577

 8. DolleDries

  https://nl.gatestoneinstitute.org/5770/zweden-verkrachting

  Het verzet tegen deze ontwikkeling noemt men Nazisme

  1. toetssteen

   @Dolle Dries
   Thanx voor de link, En dat was in 2015; ik krijg niet de idee dat het er beter op is geworden.

 9. Ries

  Even ben ik terug om met genoegen vast te stellen dat de trollen aan het stuiptrekken zijn. Volhouden mensen, niet meer reageren op welke trol dan ook. Laat je niet verleiden. Zwijg ze dood en zaag zo de poten onder hun stoel vandaan. Probeer je ergernis in te houden en reageer op geen enkele input van die maffe linksklappers. Nog even volhouden. Ik blijf het in de gaten houden.

  1. Capo

   “Even ben ik terug om met genoegen vast te stellen dat de trollen aan het stuiptrekken zijn.”

   Een juiste constatering!

   1. Original NL

    @capo….
    Tis idd vermakelijk….

  2. Uiterst Links

   Je ging toch niet meer reageren op DDS 🙂

   1. EU kok

    Precies, de slappeling

    1. dinaro

     wie slappeling? Eu Kok!
     Nog wat laatste stuip trekkingen.
     En het is klaar met die trollen bende.

  3. Capo

   @Ries: “Probeer je ergernis in te houden en reageer op geen enkele input van die maffe linksklappers.”

   Geinig trouwens dat twee van die multinicksupporters er meteen bovenop springen, kennelijk maak jij ze toch nerveus! 😉

   Samen staan we sterk Ries, we gaan het redden, ik ben ervan overtuigd!

  4. Original NL

   Laat je niet uit je tent lokken ries..maar door deze site te verlaten geef je de trollenbrigade de gelegenheid van DDS een 2e joop.nl te maken….en dat is wel het laatste wat we moeten willen!

   1. Capo

    @Original: Ik denk dat Ries wel blijft hoor, onze opzet gaat succes krijgen, dat is nu al het geval!

    Samen staan we sterk! 😉

    1. Original NL

     Ik vermoed capo dat quisling druk bezig is nieuwe nicks te verzinnen om zich zelf van reakties te voorzien.

  5. Tinneke

   @Ries…..ik ook, begin er nu weer plezier aan te beleven om DDS te lezen! Vooral doorgaan en volhoiden. Het werkt echt!

 10. EU kok

  Heeft iemand al een on-topic reactie van Capo gezien?

  1. fockingworst

   Eu kok= zuigtrol eu cock= sucktroll haha

  2. Steve Van der Vekens

   Capo is een heel aangename, verstandige mens. Zo zijn er hier redelijk veel.

 11. Uiterst Links

  @Capo

  Je bent een echte opzichtige hypocriet. Jouw poging om van een brede discussie forum een dictatuur maatschappij te vormen waar iedereen met een andere mening als “dubbelnick” wordt geclassificeert en per definitie weg wordt gezet als ‘trol’ is echt walgelijk. Typisch PVV, wat niet in mijn straatje past is slecht, links en dom. Jij zou je echt diep moeten schamen maar waarschijnlijk ben jij de schaamte lang voorbij

  1. Uiterst Links

   En ik heb van jou nog niet een inhoudelijke opmerking mogen betrappen. Over trolgedrag gesproken 🙂

  2. fockingworst

   Trollen gaan niet in discussie.
   Dat moet uiterst links wel weten.
   Hij heeft alle kenmerken van een zuigtrol.
   In een normale discussie kunnen mensen het niet met mekaar eens zijn en dan als vrienden uitelkaar en respect voor mekaar standpunt hebben.
   Dat gebeurt nooit met onze multinickert en zuigtrol.. Hij blijft je voor alles uitmaken om
   negatieve reacties uit te lokken eenvoudig omdat hij geen feiten heeft om het te kunnen maatstaven en het forum kapot wil maken.

   We zetten en em graag nog even in de spotlights… Onze enige echte uiterst links met zijn multitrollen show waarin hij graag speelt als eu cock en elu thingol en natuurlijk sletlana en als gastrol Ernst kwipel…. Oh ja die is weggejorist

   1. Uiterst Links

    @fockingworst

    Jij benoemt iedereen in het rijtje die niet in het PVV calimero cultuurtje thuishoort. Iedereen die een ander mening op nahoudt is dus een trol. Lekker dan!

 12. Adriaan

  Ontwikkelingen van zeer extreme groeperingen zijn altijd gevaarlijk. Zowel van de linkse, als de rechtse kant. Dit moet in de kiem worden gesmoord. Alleen dan kunnen we rustig ademhalen.

  1. Uiterst Links

   Hup hup, Bassie wacht op je!

   1. fockingworst

    Adriaan niks laten uitlokken door deze zuigtrol…

   2. Tengo Kawana

    🙂

   1. EU kok

    Natuurlijk is extreem links en extreem rechts even verwerpenlijk.
    Helaas wordt hier dat extreem rechts geaccepteerd, zelfs gepromoot.
    Onze verzetsstrijders gelijk stellen met Zweedse neo nazi gaat mij echt te ver.

    1. van Urk

     EU Kok Onzin. Het echte extreem-rechtse wordt hier niet accepteert. Punt is dat Links alles wat rechts is meteen al verwerpt naar extreem-rechts en daar is het rechtse volk een keer mee zat. Hou je van je land dan ben je extreem-rechts, wil je minder migranten in je land met in het realistische oog dat een vol land een duur land wordt en een ernstige invloed kan hebben op onze democratische rechtsstaat en samenleving -denk alleen al met het feit dat Turkije hier weekendscholen wil organiseren- dan ben je extreem-rechts of dat je als Linkse journalist een interview deed met Jan Roos of Wierd Duk en opeens met de dood wordt bedreigt door je eigen Linkse achterban. Laat staan het verdedigen van extreem-Links wat -Tengo Kawana hier stelselmatig doet- ten opzichte van extreem-Rechts alsof die minder erg zou zijn is totality nonsense want beiden vallen onder het oog van veiligheidsdiensten als extreem gevaarlijke organisaties die een bedreiging vormen voor de staat. In de strijdt tegen het nazisme zouden we de krachten moeten bundelen. Maar Links wil dat helemaal niet. Voor Links is het namelijk niets meer of minder dan een leuke strategie om iedereen die hun eigen idiote ideeen niet deelt weg te zetten als mini-Hitlers.

  2. Ni28

   Helaas worden de linkse door ngo’s gesteund of komen direct daarvandaan. En de ngo’s hebben iedereen in hun macht.

 13. Ni28

  Er komen nu veel provocerende schrijfsels op persoon gericht. Reageer niet, zie het als nog niet opgeruimde graffiti. Scrol lekker door laat je niet opjagen!

  1. Steve Van der Vekens

   Het illustreert hun onmacht.

 14. Tengo Kawana

  “Extreem-rechtse groepen tegen extreem-linkse groepen”

  Van extreem-linkse groepen zagen we in recente tijden weinig dodelijk geweld. Daar zit het gevaar niet.

  1. Uiterst Links

   Precies!

   1. Floris

    Uiterst links is ook een multinick van de psychopatische trol.

    1. Capo

     @Floris: Daar ben je zeker van Floris?

     1. Floris

      Kijk eens naar de diverse één-tweetjes tussen Uiterst Links en Quispel in deze draad.

 15. dinaro

  Tengo Kawana, dacht dat je dood was.
  Wat een rust…. halve gare

 16. Frits Jansen

  Wat zijn we weer bang.
  Die Zweedse bruinhemden zijn een splintergroepering.

  Veel enger is het idee dat straks het hele internet vol staat met DDS-achtige sites.

  Ik hoor een DDS redacteur al sputteren: “Ja maar, wij radicaliseren terecht”.

 17. swetsnek

  Als ik hier zo de berichten lees dan merk ik dat het goed gaat met de trollekes negeren.
  Volhouden mensen het wordt eindelijk weer een blog .

  1. Uiterst Links

   Oh yeah, hou vol baby 😀

   1. Tengo Kawana

    Van de multinicker Capo al enige tijd niets meer vernomen. Het gaat inderdaad de goede kant op.

    1. Uiterst Links

     Laten we hopen dat deze trol en buitensluiter een ban heeft

 18. sjun

  In Zweden is de gevestigde politieke orde met al haar belangenclubs vooral bang voor 9 september waarop het stevig zal worden afgerekend op de huidige toestand in Zweden.
  https://www.youtube.com/watch?v=dbJX5wSpXCE

  1. Dubbele Komma

   Laten we hopen dat het realistische kamp de socialisten gaan verslaan,sjun!

   1. sjun

    Er is ook daar behoorlijk tijd in gestoken om een ommekeer te bewerken. Ik veracht er veel van nu zowel in Zweden als Duitsland steeds meer mensen de ogen opengaan voor hetgeen er daadwerkelijk om hen heen plaatsvindt en waar de rekeningen daarvan geparkeerd worden.

 19. Chauvinist

  Wanneer je eigen (linkse) overheid een beleid voert waardoor het leven van iedere vrije burger niet alleen nu maar in de toekomst nog veel meer gevaar loopt doordat de (linkse) overheid massaal mensen importeert welke als doel hebben om een ieder die niet gelooft wat zij geloven uit te roeien (bron: koran), dan kan ik mij voorstellen dat ‘rechtse’ groeperingen overgaan tot geweld. In Zweden heeft zelfs de politie gezegd dat vele wijken gewoon ‘verloren’ zijn en zij daar niet eens meer naartoe gaan als ze een noodoproep krijgen. de Zweedse stad Malmö is de verkrachtingshoofdstad van Europa, het aantal verkrachtingen in Zweden is schrikbarend gestegen en in vrijwel ALLE gevallen zijn de slachtoffers Zweedse vrouwen en de dader islamitische immigranten! De Zweedse Kerk (Zweedse Lutherse staatskerk), is van mening dat men moslims niet mag “provoceren” door het dragen van kruizen. Wanneer zelfs de kerk de Christelijke waarden al gaat verloochenen en jij als burger lijdzaam moet toezien hoe je land naar de knoppen gaat en democratische verkiezingen geen optie meer zijn, immers, partijen beloven veel maar eenmaal gekozen gooien ze hun beloftes in de prullenbak en hebben lak aan de stem van het volk! (zie bijv. VVD in Nederland), dan kun je nog maar op 1 manier je stem laten horen: geweld!

  Ik ben in principe tegen geweld maar als geweld de enige overgebleven manier is om op te komen voor je eigen volk, tradities, normen en waarden, vrijheid en veiligheid, dan is geweld wat mij betreft volledig legitiem! Of dit nu jegens de (islamitische) vijand is of jegens linkse deugmensen die heulen met diezelfde vijand…

 20. Steve Van der Vekens

  Het is het verstikkende gewaad van de islam dat deze groeperingen creëert.

  1. Tengo Kawana

   In die logica zijn de nazi’s veroorzaakt door de Joden.

   1. van Urk

    Probleem is dat de men van de Joden in Duitsland in feite geen last had maar dat men het verzon om last van ze te hebben. In Zweden heeft men wel last van moslims maar daar wordt verzonnen dat men daar juist geen last van hebben.

    1. Tengo Kawana

     Ook in Zweden is het meer verzinsel dan feit, Van Urk.

     1. sjun

      Leftists Losing Control of Their Narratives: https://www.youtube.com/watch?v=mGAa61J0OZg

     2. Tengo Kawana

      Sjun probeert een punt te maken met een enorm objectieve bron.

      🙂

   2. Steve Van der Vekens

    Nog een beetje minder domme statements, en ik ga op je in. Als je normaal kan doen en de ander niet voortdurend als onbenul probeert weg te zetten.

    1. Steve Van der Vekens

     Wees Van Urk toch maar dit keer dankbaar om erop in te gaan, want we hebben genoeg van uw provocaties.
     Doe normaal, dan zullen we je helpen om terug voor jezelf te leren denken. Dat is veel waardevoller dan oppositie voeren welke geen enkele steek houdt.

     1. Floris

      “Doe normaal”
      ——————–
      Dat kan hij niet. Ik spreek uit ervaring.

 21. Duke

  Dat er een toename is van extremisme komt door wanbeleid van ‘het midden’ (EU en het partijkartel). Het midden voert namelijk een extreem beleid uit (wir schaffen das, policorfacisme, absurde doofpotcultuur en discriminatie in het kader van diversiteit, anti-Ruslandpropaganda gericht op oorlog, etc.) en is daardoor niet langer meer ‘het midden’, maar deel van het probleem geworden. Teveel extremisme aan een kant leidt namelijk tot de groei van extremisme aan de andere kant.

 22. dinaro

  Ja, Tengo Kawasaki weg wezen hier.

 23. Gerlos

  Wat is er nu gevaarlijker de Neonazie’s of dat we overspoeld worden door de moslims/Islamitische geloofs fanaten.

  1. Heinz

   Neonazi’s hebben hun netwerken en kunnen zich onherkenbaar mengen onder de bevolking. Het zou een ieders buurman/vrouw kunnen, de aardige drogist, de goedlachse slager. Daardoor acht ik ze gevaarlijker.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.