Baantjescarrousel slingert Hennis-Plasschaert naar topfunctie VN!

Kijk, zo doen we dat! Je eigen militairen in de steek laten, voor niks laten vechten en zichzelf op laten blazen door defecte mortieren, maar dan wel mooi doorstromen naar een leuk baantje bij de VN! Jeanine Hennis-Plasschaert heeft er zin in! Via NU.nl.

Ze is het kabinet uitgeschopt vanwege de bende die er bij Defensie is ontstaan, liet zelfs nog een traan en keek Mark even droevig aan. Iedereen vond het blijkbaar zo zielig dat ze haar maar gingen troosten met een leuk baantje bij de VN. ‘Ga maar een missie in Irak leiden of zo, lijkt wel op Mali, vind je vast leuk,’ moeten ze bij de VVD gezegd hebben.

Ze wordt naast baas over de VN-missie in Irak ook ‘speciaal vertegenwoordiger’ van de Secretaris-Generaal van de VN. Ad Melkert vervulde deze ‘functie’ van 2009 tot 2011. Wat ze daar precies doet mag Joost weten, van Melkert hoorde je na de dood van Fortuyn ook niks meer. Wellicht sterft de carrière van Hennis-Plasschaert een stille dood in de donkerste contreien van die kapot gebombardeerde zandbak genaamd Irak.

Er is daar alleen maar conflict, wetteloosheid en onzekerheid. De VN kan niet veel anders doen dan ‘oproepen tot een wapenstilstand’, geld inzamelen, voedsel en wederopbouw bieden en janken als het allemaal weer plat wordt gebombardeerd wanneer er een nieuw conflict ontstaat. De enige overeenkomst die deze baan met haar tijd als minister heeft is dezelfde gebrekkige kwaliteit mortieren die je daar aantreft. Blij dat we die kwijt zijn!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

111 reacties

 1. struisvogelpolitiek

  Kan zij het ook verzieken in Irak. Is ver weg, hebben wij weinig last van.

 2. Frits Jansen

  Ze kan na een paar miskramen geen kinderen krijgen – moet ze dn toch achter het fornuis worden opgeborgen?
  Voor sommige baantjes is ervaring als politicus vereist, en dus te verdedigen dat ex-politici daar worden gerecycled.
  Voor Irak echter moet je verstand hebben van het Midden-Oosten. Sigrid Kaag heeft dat bij uitstek, maar als je haar over het Midden Oosten hoort praten is het ook duidelijk dat je dat niet 123 leert.
  Enfin, zo stom al de Amerikanen zal ze Irak niet aanpakken.
  Ik verheug me trouwens op beelden van Janine HP met hoofddoek, en nog meer op de woede die daarover op deze website zal losbarsten.

  1. Stanly2000

   Fritsje mooie beschouwing! Wat hebben miskramen met een politieke carrière te maken?

   1. Capo

    @Stanly: En floep daar is Adje… en dan even wachten…

    1. Capo

     Floep daar is multinicker.

   2. Karel de Grote

    omdat een vrouw maar een recht heeft, het aanrecht. Voor de rest moeten ze stoppen de boel te verzieken.

  2. Ad Infinitum

   Prima karakterschets van mevrouw Hennis. Er zullen wel altijd mensen overblijven die holle retoriek of wollige praat verkiezen boven heldere taal. Kretologie koop je niets voor. Waterverf.

  3. lanex

   Jeanine heeft de gewoonte in kanten jurkjes overal te verschijnen, zelfs een keer bij defensie, een vlag op een modderschuit was het!

   1. Capo

    Europa heeft graag meisjes op die posten:

    https://i.imgur.com/i8fPRd4.jpg

 3. Capo

  Even wachten en dan…?

  1. Capo

   “Een bekwame bestuurder dus.”

   Voorspelbaar, dat dan weer wel.

   1. Bloem

    Als ze iemand anders maar verantwoordelijk maken voor de aankoop van explosieven

    1. Capo

     Ik wees meer op de te verwachten reactie (“Een bekwame bestuurder dus.”) van sokpoppensneeuwpop. Ik wees ook op de combinatie Ad Infinitum en Tengo. Zie je de ene dan komt de ander, en zo ging het. Bovendien zijn de reactie nagenoeg identiek.

     En Hennis? Die moeten ze natuurlijk niet op zo’n post zetten. Eerst afgeserveerd worden en dan naar de VN? O wacht, nepotisme en “donnerisme”. We zagen het al eerder, als minister verantwoordelijk voor de doden tijdens de Schipholbrand, en floep zo weer in het volgende kabinet als minister van sociale zaken.

     1. Bloem

      Beste Capo begreep ik. Overigens overweeg ik om haar te vragen in december de vuurwerkbestelling toe laten doen. Weet ik zeker dat het goed knalt

 4. Marija

  Terry Baudet zijn gelijk betr. baantjesmolen ALWEER bewezen.
  Wat is politiek toch een stinkende bende.

  1. Ad Infinitum

   Het is Thierry Baudet, Marija. Geen Terry, tenzij u persifleert…Thierry is voorzitter van een pretfractie. Voorlopig horen of zien wij niets van de beste man. Het optreden in de kamer zal op den duur ook leiden naar een andere betrekking in de amusements sector.

   1. Capo

    “Het is Thierry Baudet, Marija. Geen Terry”

    Taalneuqertjes kunnen beter ergens anders gaan zijken!

   2. Marija

    Guttegut, ik geef het maar eerlijk toe: ik weet hoe je het schrijft. U heeft uw punt. Persoonlijk vind ik het tamelijk “l.ullig” iemand daarop aan te spreken. Soms schrijft een iPad als je niet goed oplet, wat anders dan je bedoelde (keus maken uit bijgeleverde tekst, maar ik kan snel typen en let dus niet altijd goed op).
    Ik hoop dat u nu heel blij bent, een kinderhand is snel gevuld, toch?

    1. Capo

     Laat de Tengo-sokpop-taalneuqer toch zijken, hij doet het erom.

    2. Bloem

     Beste Marija, laat deze man maar, u hoeft zich t.o.v. hem zeker niet te excuseren. Hij is hier op het forum bekend onder vele aliassen. U kent hem mogelijk ook als Dopper of Quispel. Deze man is een antisemiet in hart en nieren die het hier continu opneemt voor geweld tegen joden en in het verleden kennelijk ook voor de stichting Martijn. Zijn schrijfstijl en houding naar anderen op dit forum zijn zeer herkenbaar. Hij is van de d-tjes, dt-tjes, kommaatjes en puntjes. Hij heeft er schik in om anderen te kleineren en beledigen, zeker wanneer u zijn perverse opvattingen niet deelt. Zodra 1 van zijn aliassen de discussie lijkt te verliezen, komt er steun van zijn andere aliassen die zijn standpunten verdedigen en hem roemen om zijn eruditie. Met andere woorden een narcistische psychopaat die men beter links kan laten liggen

     1. Capo

      @Bloem: Netjes!

     2. Rechtsaf

      @Bloem het is bijna poëzie wat je schrijft, ik ga deze even opslaan..

     3. IJsbrand Koudvuur

      Bloem verdient hier een paar dikke Capo-punten…

      Goed zo bloem! Knap hoor! 😉

     4. Tengo Kawana

      Bloem, Ad Infinitum en ik hebben niets met elkaar te maken.

      U zou er verstandig aan doen geen beweringen zonder logica en bewijs te doen.

     5. Marija

      Mee eens @Bloem.
      Hij kleineert zichzelf, mij niet, kan hij ook niet.

     6. Siemien

      @Ijszak doodkuur van jou hoeven we geen wijze bijdrage te verwachten iig..

     7. Siemien

      @Tengo zoals iedereen ook zegt, met uitzondering van je multinicks, jij moet gewoon lekker oprotten hier.
      Antisemitische islammongool dat je er bent, je bent een ziek makelijk mannetje

     8. Tengo Kawana

      Siemien, op dit soort scheldpartijen ga ik niet in. Dit gestampvoet heeft dus weinig zin.

     9. IJsbrand Koudvuur

      “Siemien” schreef:

      “…van jou hoeven we geen wijze bijdrage te verwachten iig…”

      Tuurlijk Capo.

     10. Capo

      @Siemien: In feite doet Koudvuur niets anders dan duitjes in het zakje van Tengo doen. Ze zijn tot elkaar veroordeelt. Ik blijf Willem herinneren aan zijn uit spraak van 27 augustus j.l.

      Tengo schreef: Ik stop ermee.

     11. Siemien

      @Tengo jij moet helemaal nergens op ingaan hier, je moet gewoon oprotten hier, saampjes met je andere multiniggers…
      Ge woon opflikkeren met je naargeestige antisemitische en vooral islamitisch verheerlijkende reacties hier, praat ik nog niet eens over je schofferende reacties over Nederlanders..

     12. Siemien

      @Capo ijsbroer zoutzak heeft zoals zovel multiniggers een Capo fetisj, uiteraard valt Tengo met z’n multiniggers door het mandje..

     13. Tengo Kawana

      Je bent zielig, Siemien.

     14. Siemien

      @Tengo jij een naargeestig miezerig, antisemitische islammongool oh ja en je moet gewoon oprotten hier, het wordt nu echt tijd dat je saampjes met je multiniggers eens daad bij het woord voegt…

 5. Tengo Kawana

  Hennis trad indertijd om formele redenen af vanwege fouten die haar persoonlijk niet konden worden verweten. Als minister liep ze een foutloos parcours. Een bekwame bestuurder dus.

  Het zou idioot zijn als dit soort professionals niet meer aan de bak zouden kunnen komen.

  1. Capo

   Het zou idioot zijn als jij hier nog langer zou rondhangen met je multinicks.

   1. Bloem

    Wat hij eigenlijk meent te zeggen is dat je de eindverantwoordelijke nooit verantwoordelijk mag houden voor fouten gemaakt onder zijn of haar bekwame leiding. Mijn hemel wat een idioot is die man

    1. Tengo Kawana

     Jazeker, Bloem, de eindverantwoordelijk moet wel degelijk verantwoordelijk worden gehouden en het is ook terecht dat Hennis vanwege haar formele verantwoordelijkheid aftrad.

     Wat anders is of haar persoonlijke competentie daarmee is aangetast en ze nooit meer voor belangrijke functies in aanmerking zou mogen komen. Dat vind ik dus niet.

     Zou je daar inhoudelijk op kunnen reageren.

     1. Capo

      “Zou je daar inhoudelijk op kunnen reageren.”

      Na 15 jaar zuigen, treiteren, irriteren, ergeren en multinicken bedelen om een inhoudelijke reactie die je vervolgens toch bij de afdruip zet. Je kunt beter vertrekken, zoals je al drie keer hebt geprobeerd.

  2. Rechtsaf

   @Tengo het wordt natuurlijk tijd dat jij gewoon lekker oprot hier zodat er normale discussies kunnen worden gevoerd zonder naargeestige zuigende ondertonen

 6. sonar

  Wie wil er nu voor Verenigd Nazi werken , ze zijn zo gefocust op anti westerse wereld.

 7. Becker

  Hennis Plaschart trad inderdaad terecht af maar ze maakte daarin geen persoonlijke fouten. Dat is een heel andere kwestie dan bij Blok of Zijlstra die persoonlijk in de fout gingen.

  Ik zie geen reden waarom zij niet meer in aanmerking voor een politieke functie zou mogen komen.

  1. Siemien

   @Becker jawel die maakte zij wel en dat is dat ze veel te lang wachten met het luisteren naar de slachtoffers en op het moment dat het écht niet anders kon moest ze buigen.

   1. Capo

    @Siemien: Zie je Becker dan zie je Tengo…

    1. Siemien

     @Capo duidelijk 😉

     1. Capo

      Tipje van de Tengo-multinicksluier:

      – Ik zie…
      – Ik meen…
      – Ik bemerk…
      – Ik adviseer…
      – Ik constateer…
      – Ik concludeer…
      – Etc…

 8. Elu Thingol

  Lugar en diens dubbelaccounts is er weer effectief in geslaagd deze draad kapot te maken. De man heeft een bord voor zijn hoofd en lijkt verder niets te hebben geleerd. Ik ben er ondertussen wel een beetje klaar mee en ga mijn activiteit op dit forum verlagen tot niets.

  lugar en dubbelaccounts zullen vanzelf weer eens zijn verbannen. De lol om tot een inhoudelijk debat te komen is er af.

  Groet,

  Elu Thingol

  1. Siemien

   @Elu dit is het beste bericht van vandaag, de naargeestige en vooral zuigende reacties moeten hier weg, het heeft niets met inhoudt te maken namelijk dat jullie structureel zuigen, irriteren, schofferen waarbij de islam vooral geëtaleerd wordt en verdedigd..

   1. IJsbrand Koudvuur

    Semien…
    Waar wordt er hier toch de islam verdedigt?!
    Ik zie je het wel vaker schrijven, maar ik ben nog geen bericht tegengekomen waar er daadwerkelijk de islam verdedigt wordt!

    1. Siemien

     @IJboer franshout dan let jij niet en bent bewust onwetend

  2. IJsbrand Koudvuur

   @Elu Thingol.
   Dat vind ik oprecht jammer…

   Maar ik snap je keuze. Capo/Siemien/Rechtsafmultinicker de voortijdige zaadlozing, verziekt het meer dan ooit tevoren.

   1. Elu Thingol

    @ IJsbrand

    Dank u, ik vind het ook jammer.

    De Sjun-elite heeft met een stompzinnige Tengo-obsessie de vete naar dit forum geïmporteerd. Doorgaans nam ik dit zielige groepje onvolwassen pubers met hun balorige gedrag niet zo serieus, aangezien er ook leuk kon worden gedebatteerd. De afgelopen weken wordt het forum echter gegijzeld door de Sitegestapo en komt er van iets inhoudelijks niets meer terecht. Hoe er ook op hem wordt ingepraat, niets helpt. En dat komt niet in de laatste plaats doordat de pubers hem steunen.

    Wellicht komt er nog een tijd dat we hier weer op de inhoud gaan. Zoqls Tengo echter al stelde hebben inhoudelijke debaters hier sinds de Sitegestapo niets meer te zoeken, hetgeen ik beaam.

    1. Capo

     @Elu: Vanzelfsprekend hou je Tengo buiten jouw beschouwing, het zal je blinde vlek wel zijn, ik denk dat t’ie ongeneeslijk geïnfecteerd is.

     “Elu schreef op 13 augustus 2018

     “Wat Quispel betreft: soms trolt hij weleens… (…) Ook zette hij zijn multinicken Suzanne niet in om te stoken, maar ter inhoudelijke reactie.”

     1. Tengo Kawana

      Voor de goede orde, hier vergiste Elu zich.

     2. Capo

      Dat weet ik toch knul, iedereen weet dat toch. Wij weten allemaal dat Elu zich heeft vergist. Net als EU kok en vele anderen.

      EU kok schreef op 10 augustus 2018
      “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”

  3. nogmaals

   Elu, net als Quisling/Tengo:
   Heeft al andere nicks voorbereid, of komt straks brutaal terug, omdat “hem dit door zovelen wordt gevraagd”.
   Gruwelijk onbetrouwbaar stel leugenaars die DDS-trollen ! !

   1. Elu Thingol

    Ik kom terug als het weer om de inhoud gaat.

    1. nogmaals

     Dus Eli zat weer eens te liegen toen hij zei dat hij zijn activiteit op dit forum zou verlagen tot niets.
     Iedereen blij gemaakt met een dooie mus!

     1. Capo

      @Nogmaals: Het ‘verlagen tot niets’ kan straks ook anders worden uitgelegd. Let maar op. 😉

  4. Capo

   “Ik ben er ondertussen wel een beetje klaar mee en ga mijn activiteit op dit forum verlagen tot niets.”

   Jammer!

   Als je jouw steun aan Tengo zou staken en jezelf zou onthouden van de daaraan verbonden reacties, dan zou er niets aan de hand zijn. Het is Willem die forumland in het algemeen en DDS in het bijzonder, al jaren loopt te besnuiven en te verstieren met gebruik van actuele multinicks, je hebt dat zelf bevestigd!

   Nogmaals en tegen dovemansoren, ik ben niet Siemien en niet Rechtsaf, ik reageer onder één nick. Mijn kruistocht tegen multinicker zou anders volstrekt idioot zijn. Maar nogmaals, tegen dovemansoren kun je niet prediken en dat doe ik dus ook niet.

   1. Pindas

    AMEN,DDS verworden tot een verzamelplaats van bittere amandels.NIETS meer en NIETS minder!

   2. IJsbrand Koudvuur

    Capo adviseerde Elu Thingol:

    “…Als je jouw steun aan Tengo zou staken en jezelf zou onthouden van de daaraan verbonden reacties, dan zou er niets aan de hand zijn…”

    Capo, Daar gaat het niet om! Tengo heeft bijna altijd inhoudelijke reacties. Of je het met hem eens bent of niet! Zo denkt Elu ook. En ik ook. En waarschijnlijk meerdere. Tengo plaatst niet onder al jouw berichten oeverloze onzin en oneliners. Jij wel. En dat blijft niet beperkt tot alleen Tengo, maar bij Meester Kong, EU Kok, Blue Monday, Frits Jansen enz enz. Én jij betrekt andere reaguurders, die blijkbaar niet zelf na kunnen denken, er bij.

    1. Siemien

     @IJsbroer stinkhout Tengo gaat altijd tegen de menigte in, schoffeert, zuigt, irriteert is antisemitisch en een verheerlijker van de islam, Tengo kan en wil geen enkel citaat leveren waarin hij ontkracht een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam te zijn.
     En jij steunt hem..

     1. Holland

      Vieze trol Siemien, er zijn nu eenmaal mensen op de wereld die de islam helemaal zien zitten. Daar heb jij maar mee te dealen: vrijheid van meningsuiting, weet je wel. Als jij zo graag censuur wilt, donder dan op naar Stormfront. Daar horen blognazi’s als jij thuis.

     2. IJsbrand Koudvuur

      Siemien,

      Ik kan niet voor Tengo spreken uiteraard. Maar kun jij ergens één citaat van mij vinden waar ik de islam verheerlijk en verdedigt?

     3. Holland

      Siemien, je bent een stinkende grefo en net zo erg als de moslims die je zo haat. Jij gelooft ook nog geheel middeleeuws in je godje, domme jongen. Geef eens een beetje ruimte aan andersdenkenden. Maar dat leer je helaas niet in je zwartekousenkerk. Je bent een onnozelaar.

     4. Siemien

      @Holland nee hoor daar hoef ik helemaal niet mee te dealen, ermee dealen betekent dat ik het respecteer, en het respecteren betekent eerbiedigen nou dat doe ik dus niet, overigens respecteert de islam ook onze cultuur niet, de islam respecteert Christus ook niet.

      De islam is de enige religie die zijn gelovigen opdracht geeft niet-gelovigen te doden.
      De islam is de enige religie die oproept tot het doden van apostaten.
      De islam is de enige religie die totalitarisme ondersteunt.
      De islam is de enige religie die kindbruiden/pedofilie ondersteunt.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft mensen te onthoofden.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen de opdracht geeft vrouwen aan zich te onderwerpen.
      De islam is de enige religie die tegen de vrijheid van meningsuiting is.
      De islam is de enige religie dat geen kritiek verdraagt.
      De islam is de enige religie met een eigen volksrecht. (Islamitische sharia rechtbank)
      De islam is de enige religie waarbij religie in het huwelijk belangrijker is dan liefde.
      Islam is de enige religie waar slachtoffers van verkrachtingen in staat van beschuldiging worden gesteld als zij geen vier mannelijke getuigen kunnen leveren.
      De islam is de enige religie die tegen de democratie is.
      De islam is de enige religie die tegen de universele mensenrechten is.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen oproept tot onverdraagzaamheid naar niet-islamitische godsdiensten.
      De islam is de enige religie waar de twee belangrijkste sekten al 1400 jaar en met tussenpozen een heilige strijd tegen elkaar voeren.
      De islam is de enige religie die zijn eigen voedsel heeft. (Halal en Haram).
      De islam is de enige religie met een eigen islamitische Bank.
      De islam is de enige religie met een eigen gebedsrichting.[Ka’aba]
      De islam is de enige religie die opdracht geeft de baard te laten staan.
      De islam is de enige religie waarvan de aanhangers gruwelijk gewelddadig, gevaarlijk en barbaars zijn.
      De islam is de enige religie die tijdelijke huwelijken toestaat.
      De islam is de enige religie met de opdracht te regeren over de mensheid op aarde.
      De islam is de enige religie die de mensheid in twee groepen verdeeld.
      Islam is de enige religie waarvan volgelingen de Koran lezen om hun onmenselijke daden te rechtvaardigen.
      De islam is de enige religie dat slavernij toestaat.
      Islam is de enige verkeerd begrepen religie op aarde met fatale gevolgen.

     5. Siemien

      @Ijskoud strandpaviljoen waarom verdedig je Tengo?

     6. Rosasolis

      @Siemien. Vandaag heeft Trouw een interessante artikel over
      Saudi-Arabie en de jaarlijkse Hadj in Mekka en Medina. Naar aanleiding van een eerder bericht over terugkerende moslims die zouden geloven dat
      “zij gereinigd zouden zijn. Naar Mekka gaan is net als de was doen. Wat vuil is komt er mooi wit uit”! Volgens de schrijver van dit artikel kregen al gedurende de eerste maanden van dit jaar 48 mensen de doodstraf.
      in 2015 kregen 153 gevangenen de doodstraf. Je kunt het volgende
      aan je eerder geschreven lijst toevoegen:
      de mannen worden eerst onthoofd, en dan wordt de lichaam op een kruis achter gelaten om te gaan ontbinden. Andere gevangenen krijgen zware zweepslagen, of stokslagen.
      Vrouwen worden gestenigd tot zij dood zijn, of krijgen zweepslagen voor een minder zware overtreding.

    2. Capo

     @Marinus: “Tengo heeft bijna altijd inhoudelijke reacties.”

     Nee, Tengo dwaalt al meer dan 15 jaar rond op de NL-forums en doet dat met gebruik van actieve multinicks. Wanneer hij de discussie verliest gaat hij zichzelf bevestigen met sokpoppen. Dát is het eerste en grootste probleem. Mijn reacties zijn daar inderdaad nogal op gericht. Jij hebt ondubbelzinnig zijn kant gekozen, dat staat je natuurlijk vrij maar zorgt er wel voor dat je voor hem op moet blijven komen.

     1. IJsbrand Koudvuur

      @Capo

      “…Jij hebt ondubbelzinnig zijn kant gekozen, dat staat je natuurlijk vrij maar zorgt er wel voor dat je voor hem op moet blijven komen…”

      Dit komt, en ik had het al eerder aangegeven, hij nog de redelijkheid heeft om te argumenteren en discussiëren. Of hij het mij eens is? Ik denk het niet altijd. En ik niet altijd met hem. Maar de redelijkheid wint hier dan. Snap je?

    3. Original NL

     @IjK..
     ….Tengo heeft bijna altijd inhoudelijke reacties…..
     Feit is dat er een stuk of 5 figuren hier gewoon niets te reageren hebben behalve om hun linkse dogma’s uit te dragen!
     Dat is het zelfde als bijvoorbeeld een klassiek mercedes bezitter op het klassieke bmw forum konstant post dat bmw’s niet deugen ipv op het klassiek mercedes forum met gelijk gezinden te discusseren!
     Dit heet trollen.
     Dat sommige trollen hebben toegegeven het leuk te vinden minderheidsstandpunten te verdedigen alleen omdat het “leuk” is anderen te kleineren of af te zeiken op taalfouten ed zegt genoeg.
     Ga naar joop.nl, daar kunnen jullie samen met gelijkgestemden fijn discussiëren maar ja dat doen de “heren” niet want schofferen is veeeel leuker!

     1. Capo

      @Original: Een prima conclusie.

     2. Holland

      Original, je getuigt ervan een enge, vernauwde kokerblik te hebben. Je voorbeeld slaat nergens op en je conclusie is onjuist. Je bent gewoon niet opgewassen tegen een aantal andersdenkenden om je eigen mening met verve te verdedigen. Daar ben je namelijk te stom voor.

      Natuurlijk loopt zo’n domkop ook gewillig aan de leiband van de zelfbenoemde kampcommandant Kapo, een kleine debiel met hoogmoedswaanzin.

      Maak je los van die idioot, vorm je eigen mening en denk er aan dat de vrijheid van meningsuiting een groot goed is.

     3. Capo

      @Holland Kelderman: Om je te helpen meer inzicht te krijgen in jouw manier van “in gesprek” zijn, heb ik jouw laatste reactie uiteengezet.

      – Daar ben je namelijk te stom voor.
      – zo’n domkop
      – kampcommandant Kapo
      – een kleine debiel met hoogmoedswaanzin.
      – die idioot

      #graaggedaan

  5. Holland

   Jammer Elu, je bent de zoveelste die door de SS-censuur van kampcommandant en nazi Kapo de pen neerlegt.

   Persoonlijk vind ik de facist Kapo een stuk erger dan alle door hem genoemde trollen bij elkaar. Kapo is een maniak die zwaar ziek is in zijn hoofd en als een hyena op alles afduikt wat hem niet zint. Zelden zo’n megalomane narcistische idioot meegemaakt.

   DDS is door hem effectief stuk gemaakt en het is onbegrijpelijk dat de redactie deze vieze klootzak een podium geeft.

   Je bent een smerig stuk stront Kapo.

   1. Capo

    @Kelderman Holland: “Je bent een smerig stuk stront Kapo.”

    Jammer voor jou Jan, ik ben steeds helder geweest! DDS zonder Tengo c.s.
    Dat de methode jou niet aanstaat kan mij niet zoveel schelen. Zolang Willem hier rondhangt is het hommeles, of dit “stuk stront” er nou wel of niet bij is.

    Moet je maar eens kijken wat er gebeurt als Tengo de aftocht blaast, dan zul je zien dat DDS weer gezond wordt. Je bent al eerder vergeten dat hij al meer dan 15 jaar bezig is met zijn spelletjes.

    1. Holland

     DDS wordt pas weer gezond als jij opgesodemieterd bent vieze trol. Je lijdt aan hoogmoedswaanzin: jij hebt geen andere verantwoording dan voor jezelf. Het gaat jou geen moer aan wie er op DDS zitten en wat ze doen. Jij hebt op DDS helemaal niets te zoeken, smerig stuk vreten. Je bent een gore stalker, een nimmer groot geworden puber met een zielige sliert kontlikkende trolletjes in je kielzog.

     DONDER OP HIER VAN DDS KAPO.

     1. Capo

      @Jan Kelderman: Het lijkt erop dat je jouw emoties niet helemaal onder controle hebt Holland, mij uitmaken voor rotte vis is niet zuiver op de graad.

      Het gaat mij, net al vele anderen, wel degelijk aan wie er op DDS actief zijn. Het probleem is Tengo aka Willem etc. En dat is al meer dan 15 jaar het probleem. Dat vergeet jij, wil je niet weten of laxeert dat weg.

      Zoals ik al schreef: Het maakt niet uit of ik er ben of niet ben, zolang Tengo c.s. hier rondhangt is het hommeles, zelfs Mike van de Galien wist dat ruim drie jaar geleden al te duiden:

      Michael van der Galien schreef op 21 februari 2015:
      “Even voor de duidelijkheid, mensen, de reageerder Jacobus* is geband. Hij ging steeds verder en pushte al een tijdlang aan tegen een ban. Vandaag is het daadwerkelijk gebeurd.”

      *Tengo

     2. IJsbrand Koudvuur

      Capo is pas tevreden als hier de redelijkheid verdwijnt.
      En hij als standartenführer de gebruikers Rechtsaf, Hetzalwelweer, nogmaals, dubbele komma, Dinaro, Swetsnek en Top, bijvoorbeeld, kan commanderen en sturen.
      Het trieste zooitje ja-knikkers dat ze zijn!

     3. Holland

      “Het gaat mij, net al vele anderen, wel degelijk aan wie er op DDS actief zijn.”
      ————————————————————–
      Beter bewijs dat je totaal losgezongen bent van de realiteit is er niet. Je bent een zieke autist met een waanzins-missie om jezelf een gevoel van belangrijkheid te geven. Je bent een mislukte dwerg die zich bemoeit met zaken die hem geen ene moer aan gaan.

      Je hoeft niet eindeloos je Tengo-verhaal te herhalen, want ik ken hem al heel wat langer dan jij. Ik ben forum-lid van DDS sinds de allereerste dag en plotseling komt zo’n zwitsal newby als jij even met veel air en poeha de zaken hier regelen. Onnozele nitwit die je bent. Je bent een ergere psychopaat dat Tengo, compleet van het padje af.

     4. Capo

      @Marinus: “Capo is pas tevreden als hier de redelijkheid verdwijnt.”

      Nee, ik ben pas tevreden als Tengo de multinicker verdwijnt, hij is degene die hier de boel al jaren ontwricht en steeds terugkomt met gebruik van actieve multinicks.

      Ik ben hier nog niet zolang (zwitsal newby) maar ik had al heel snel in de gaten dat Tengo degene is die hier de boel loopt te fukken. Dubbelnicken ondermijnt het vertrouwen in het forum en zet de gesprekken onnodig onder druk.

      Ik stuur niemand en ben verantwoordelijk voor mijn eigen keuzes.

      P.s. Je maakt nog nauwelijks taal- of schrijffouten, dat is een compliment en mag ook gezegd worden na al je taalneuq-opmerkingen.

   2. Elu Thingol

    @ Holland

    Met uw account Jan Kelderman heeft u dat wel aangetoond: hoewel men van een meter afstand uw stijl kon herkennen, bleef lugar volhouden dat het Tengo betrof. Met hem tuinde ook de meute zonder eigen mening er met open ogen in.

    Capo heeft een bord voor zijn hoofd, het lijkt wel alsof je hem niet bereikt. En hij ziet zelf niet dat hij veel vernielt, en niets tot weinig goed doet.

   3. Original NL

    @ holland…
    Als u het deponeren van dogma’s discussiëren vindt dan ga gerust uw gang.
    Mij voor rotte vis uitmaken omdat ik ook quisling’s gezuig meer dan zat ben getuigd van weinig intelligentie.
    Maar het is duidelijk waar uw sympathiën liggen…….veel plezier ermee.

  6. Tengo Kawana

   Ik begrijp je frustratie heel goed, Elu, jaar ik zou je toch willen vragen het nog even vol te houden.
   Je behoort tot de inhoudelijke en beschaafder debaters op dit blog. Als jij ook vertrekt worden de inhoud en de waarden en normen hier wel heel erg schraal.

   Overweeg het nog eens of kom in elk geval terug als Capo, wat toch wel een keer zal gebeuren, hier eindelijk wordt verbannen.

   1. Rechtsaf

    @Tengo naargeestig mannetje ben je toch hier op dit forum

    1. Holland

     Rechtsaf, je bent een vieze, minne trol van Kapo de nazi-kampcommandant. In de oorlog was je vast NSB’er geweest. Je kunt niet zelfstandig denken en laat je aan het handje leiden door die psychopaat Kapo. Kappen daarmee!

    2. Capo

     @Rechtsaf: Als je goed hebt opgelet zie je het volgende patroon:

     Er komt een Tengo-kloon, de laatste tijd heb ik een klein beetje opgelet dus ze vallen op omdat de kloons op een soort gelijke wijze reageren. Daarna komt er meestal nog een kloon. Vlak daarna komt Tengo en ze bevestigen elkaar. Soms is de volgorde andersom. Dat is exact het probleem en daarmee bestookt hij DDS al jaren. Zelfs de eigenaar, Mike van de Galien, is al zeker drie jaar met hem in gevecht. Daarom krijgt Tengo ook ban-op-ban-op-ban.

     Op het moment dat je Tengo het vuur aan de schenen legt, zoals dat de laatste tijd gebeurt en hij aanvoelt dat hij het gaat verliezen, dan gaat hij de vermoorde onschuld spelen, net doen alsof hij er niets van begrijpt, soms een beetje huiliehuile om vervolgens afscheid te nemen (Heintje Davids) waarna hij weer terugkomt omdat zijn sneeuwvlokjes dat zo graag willen. Diezelfde sneeuwvlokjes bevestigen overigens dat Tengo gebruik maakt van sokpoppen (multinicks) maar laten in al hun reacties buiten beschouwing dat Tengo een multinicker is die al jaren voor onbeschrijfelijke onrust zorgt.

     Zoals ik al schreef, zolang Tengo hier acteert is het hommeles, met of zonder mij, want dat maakt niets uit.

     1. IJsbrand Koudvuur

      Bombestendig beton…
      …metersdik voor Capo’s harses!!!

     2. Capo

      Ga je lekker knul? Je weet dat je een maatje te licht bent?

     3. IJsbrand Koudvuur

      Nee Capo… 🙁
      Dit heeft met maatjes allemaal niets meer te doen.. daarvoor ben jij te laag gezakt.

      Ik kan nu alleen maar Holland en Elu steunen in hun advies. En dat is dat jij opdonderd. En hard ook!

     4. Holland

      Kapo, vieze nazi, je bent een maniak met paranoia wanen. En je maakt gebruik van het Tengo-jargon “Je weet dat je een maatje te licht bent?”

      Begrijpelijk, het object van je achtervolgingswaanzin is een fetisj geworden waarvan je de kwaliteiten ongemerkt overneemt.

      Wanneer is de volgende afspraak bij je psychiater ook weer?

     5. Capo

      “En dat is dat jij opdonderd. En hard ook!”

      Helaas Maranus!

      @Hollandse Kelderman:

      – vieze nazi
      – maniak met paranoia wanen.
      – achtervolgingswaanzin

      Het gaat al iets vooruit maar er zijn nog wel een paar verbeterpunten.

     6. IJsbrand Koudvuur

      Capo schreef:

      “…Helaas Maranus!

      @Hollandse Kelderman: (…)

      Het gaat al iets vooruit maar er zijn nog wel een paar verbeterpunten…”

      Capo is dus zwaar uitgeluld…

      Fijne dag…

     7. Capo

      Beter lezen Maranus en dan nog een keer reageren.

      De Hollandse Kelderman heeft van zijn reacties een vocale beerput aan mij adres gemaakt. Speciaal voor hem heb ik dat op een rij gezet in de hoop dat het hem ook opvalt. Uitgepraat zijn is iets anders.

     8. Rechtsaf

      @Capo uiteraard is mij dat opgevallen..

   2. Elu Thingol

    Ik zie uw punt. Het DDS-virus is bij mij ook toegeslagen, dus voor hoelang ik vertrek weet ik zelf precies ook niet. 🙂 Misschien wordt “Capo” weer verbannen en kunnen we het weer over de inhoud hebben.

    1. Rechtsaf

     @Elu voor altijd? is het beste saampjes met je andere antisemitisch en islamitische vrindjes

 9. Pindas

  Opgeruimd staat toch NETJES???

 10. EllyD18

  Ze slijmde altijd al naar Rutte toe en dan kom je er wel.

 11. Roughwood

  Hedendaagse tendens. Het maakt niet uit of je:

  – totaal incompetent bent.
  – personeel niet serieus neemt en laat barsten.
  – geen moreel besef en kompas hebt.
  – gemeenschapsgeld over de balk gooit.
  – een teringbende bij je vorige werkgever hebt achtergelaten.
  – daarvan anderen de schuld geeft, het ligt natuurlijk nooit aan jou.
  – schandelijk je zakken hebt lopen vullen.
  – schandelijk je zakken hebt lopen vullen na vertrek.
  – structureel de kantjes ervan af hebt gelopen.
  – het woord integriteit niet kunt spellen.

  Want:

  Het draait om de juiste vriendjes in je netwerk!!!

  1. Capo

   #nepotisme

  2. Tengo Kawana

   Dat er een netwerk van bestuurders bestaat waarin mensen elkaar recruteren en balloteren is zo oud als de weg naar Rome en ik kan me ook niet goed voorstellen hoe we anders tot een goede elite van bestuurders zouden kunnen komen.
   Hetzelfde geldt overigens voor beroepsgroepen als kunstenaars, voetballers en klusjesmannen. Als je een competent persoon zoekt kijk je eerst eenvoudig om je heen en bel je mensen die je kent.

   Ik ben overigens bepaald niet van mening dat Hennis geen goede bestuurder is. Ze heeft haar rol in het Europees Parlement en als Minister van Defensie uitstekend vervuld. Dat ministers soms bananenschillen tegenkomen die voorgangers of anderen hebben laten rondslingeren is een fact of politics.

   1. Capo

    “Ik ben overigens bepaald niet van mening…”

    Dat ligt er maar aan. Als de discussie jou niet aanstaat of als je de discussie verliest, dan ga je er actieve multinicks bijhalen. Je weet met jou dus nooit met wie je te maken hebt. Daarmee ondermijn je het vertrouwen op deze site al meer dan drie jaar!

    #joop.nl

 12. WWW

  Dit kan ze niet aan. Op het moment is Irak zeer instabiel. Na de verkiezingen is het een puinhoop aan het worden.

 13. P.Sisterons

  Kijk haar daar staan met die plofkop. Alsof ze denkt: Laat ik nu eens een stelletje onschuldige mensen gaan afmaken in Irak….

 14. sjun

  Waar je met Schroevers en een beetje netwerk al niet komen kan. Zeg niet dat dit land geen kansen biedt. Ik denk dat ze het beter zal doen dan Sigrid Kaag die al partij is in het Midden Oosten.

 15. Frits Jansen

  Betere titel: “Baantjescaroussel dwingt Janine, toch best een leuke vrouw, in een jurk wereldkampioen truttigheid mag heten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.