Baudet en Wilders verklaren kabinet de oorlog om “immigratierecords”: “Onaanvaardbaar. No way!”

Geert Wilders is er klaar mee. Bron: Twitter / Geert Wilders.
Foto: Geert Wilders is er klaar mee. Bron: Twitter / Geert Wilders.

De leiders van de PVV én Forum voor Democratie lijken wat dit onderwerp betreft min of meer op één lijn te zitten. 

Het moge duidelijk zijn: Geert Wilders en Thierry Baudet zijn absoluut niet te spreken over het immigratiebeleid van het kabinet Rutte-III. Heel gek is dat niet aangezien dit beleid ervoor gezorgd heeft dat er wéér nieuwe records neergezet zijn. De PvdA zou daar trots op zijn, GroenLinks en D66 ook, maar de PVV en FVD denken daar natuurlijk net een beetje anders over.

De heren laten er op Twitter geen enkele twijfel over bestaan wat zij er nou precies van vinden dat a) alle records totaal verbroken zijn en b) het kabinet een internationale deal wil sluiten waardoor er nog meer immigranten uit het Midden-Oosten (en Noord-Afrika) naar Nederland komen.

Geert doet een video:

In het Engels voegt hij daar aan toe (let wel, niet in het Nederlands):

“We are being replaced with mass immigration from non-Western Islamic countries. No more. Close our borders and stop islam. Now!”

Die eerste zin gebruikt hij niet in zijn Nederlandstalige tweet. Daarin heeft hij het alleen over “de islam,” zonder daarbij te verwijzen naar wat ook wel “omvolking” genoemd wordt in bepaalde kringen.

Hoe dan ook, ook Thierry Baudet is ook klaar met het kabinet:

En:

Zo, die opmerkingen (en video) kunnen Rutte en co. in hun zak steken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

81 reacties

 1.   

  daar zullen de volks-en landverraders, de heren Rutte, Buma, (ex) Pechtold en Segers beslist wakker van liggen. echt niet want wat deze lieden in hun ‘oneindige’ wijsheid besloten hebben is voor het klootjesvolk toch te ingewikkeld als ik de nieuwe D’66 leider, de heer Jetten mag geloven.

 2.   

  Ik betwijfel of Wilders en Baudet in staat zijn wie dan ook de oorlog te verklaren.

  1.   

   Bestudeer de opkomst van mussolini eens en schrik van de overeenkomst met de huidige tijd. Deze rechtse misdadiger heeft duidelijk veel invloed op beide heren. Ik denk dat Albright helemaal gelijk heeft met haar waarschuwing voor opkomend fascisme. Ik denk dat wilders nog wel meevalt maar baudet is eng, zijn verleden is zeer extreem rechts. Jij vindt dat cliteur wel meevalt maar de erkenbrand leiding is erg onder de indruk van hun oud leraar en roemen zijn gedachtegoed. Over erkenbrand is geen twijfel dat ze fascisme en racisme volledig terug wil.

   1.   

    Voordat je zulke onzin spuit: Leer zélf dan eerst eens je geschiedenis! Mussolini was een socialist en richtte aan het eind van de oorlog, toen hij als “Duce” reeds was afgezet, de “Italiaanse Sociale Republiek” op!

    1.   

     Mussolini was net zo’n socialist als Hitler en Geert Wilders.

     De onzin die hier soms voorbij komt tart elke voorstelling.

     1.   

      Ik dacht al, waar blijft t’ie :)

     2.   

      Is gewoon vastgelegde geschiedenis, maar tja, als je dát zelfs al niet meer wil aanvaarden, dan is natuurlijk het eind zoek!
      Je hebt jezelf nu helemaal tot nul gedevalueerd, zo dat al niet het geval was!
      Jij bent gewoon puberaal bezig, nét zoals een 15-jarige puber dwars zijn en zwart zeggen, terwijl je donders goed weet dat het wit is, gewoon, omdat je een geboren dwarsligger bent. Jij moet solliciteren bij de NS, daar kunnen ze nog dwarsliggers gebruiken!

     3.   

      Vertel mij eens waar je dit soort onzin geleerd hebt. Rechts is echt te zielig voor woorden. Het anti islam van Wilders lijkt meer op anti Semitische dan wat welke partij in Nederland ook verkondigd. Hetzelfde valt voor baudet te zeggen wat betreft migratie. Of hoor jij de andere partijen dat soort taal over minderheden uitkramen. Dus eigenlijk zijn Wilders en baudet links en de PvdA rechts. Prima. Het begint echt een stumperig zooitje te worden bij dit soort reacties. Verdiep je eens hoe mussolini zich van leugens bediende, de waarheid verdraaide. Hetzelfde gold voor hitler ze herschreven de geschiedenis. Maar ok ik ben een fascist ik wil een maatschappij die vrijheid voor iedereen biedt. Jij bent een anarchist die minderheden minder rechten wilt geven en dictatuur nastreeft.

     4.   

      Ja Ernst, als Geert Wilders hier aan de macht komt dan komen er weer executies, massamoorden, concentratiekampen en rassentheoriėn hè? Dat is de vergelijking die jij maakt want dat is waar iedereen aan denkt als je het over Hitler hebt. Goed joh.

    2.   

     Het is toch echt zo dat hij om aan de macht te komen linkse tegenstanders zoals Matteotti liet vermoorden, een socialist. Hij heeft zich via socialistische partijen de politiek in gewerkt maar ging daarna over op dictatuur. Maar dat is natuurlijk ook links? Welke bestuursvorm is nog rechts? Socialisten werden voor het stemmen door de fascisten geïntimideerd en mishandeld. Dat waren natuurlijk rechtse socialisten en anarchisme is ook rechts. Fascisme is rechts dit wordt alleen door obscuur rechts in twijfel getrokken. Zich extreem rechts noemende groepen vereren fascisme. Die groepen zijn zeker stiekem links.

    3.   

     Mussolini is aan het eind van de oorlog publiekelijk afgemaakt

   2.   

    @aytas

    Die vermeende fascisten zijn juist tegen het ultrafascisme dat islam heet.

    1.   

     Tussen salafisme en deze fascisten zit geen verschil.

     1.   

      Tussen Bert & Ernie ook niet!

     2.   

      Grappig, je bent dus een facist als je minder of geen niet westerse immigratie wil. Vooruit, jij je zin. We zetten de deuren wagenwijd open. Sinterklaasje kom maar binnen met je blanke knecht. Op naar de 24 miljoen inwoners en oh ja.. .daarna niet over natuur en klimaat beginnen. Nederland moet dan ook de sociale wetgeving afschaffen want dat zal niet langer houdbaar blijven. Dat leidt tot meer armoe en vul de rest zelf maar in.

  2.   

   Dat jij dat betwijfelt is natuurlijk logisch. Dat er opnieuw immigratierecords worden gebroken is veel belangrijker. Ik ben blij dat Wilders en Baudet samen optrekken, dan kunnen ze alvast oefenen!

   1.   

    Ik ben blij dat Wilders en Baudet samen optrekken, dan kunnen ze alvast oefenen!
    .
    De karakters van beide politici kennende lijkt dit mij niet mogelijk.

  3.   

   Zij hoeven niemand de oorlog te verklaren. Wij moeten onze mening meer in het openbaar verkondigen. De tijd is rijp. Ongelofelijk hoeveel mensen op zelfde golflengte zitten, helaas zijn te velen geïntimideerd, ofwel vastgeroest in oude verzuiling.

   Probeer zoveel mogelijk je mening met anderen te delen, het moet de gewoonste zaak van de wereld worden dat jij mag vinden wat je vind.
   Het geluid en de argumenten voor NEXIT, immigratiestop en opvang in eigen regio, terug invoer van het begrip gastarbeider, geen globalisering maar meer lokale productie en consumptie mede als oplossing voor het klimaatprobleem.

   Stem voor NEXIT, Wilders, Baudet, Marijnisse, Krol

  4.   

   Dat denk ik ook Ernst. Het gaat gewoon getekend worden. Ik heb het sterke vermoeden dat jij er achter staat. Heerlijk hè die diversiteit, hoewel…het wordt steeds minder divers want allemaal moslims. Dat wordt genieten en wat zijn wij Nederlandets toch mensen met een houden hart hè? We laten ons zelfs vervangen.

  5.   

   Er loopt al wat langer een oorlog van ideeën uitlopend op een veranderend paradigma. In heel Europe zien we intussen Socialisten, Christendemoncraten en straks ‘Liberalen’ al wat langer verenigd in het Globalistenkamp (dat zich onder andere via betuttelfascisme laat kennen) politiek afgerekend worden. Angela Merkel treft dat lot vanzelf en ook haar trouwe volgeling Mark Rutte wordt een keer bedankt voor bewezen diensten.

 3.   

  De migratie is geen misdaad. Het neo kolonialisme wel. Ook het misbruik maken van leugens voor eigen gewin. Het rabat proces kan alleen met de ondertekening van het marrakech akkoord in gang worden gezet maar ik denk dat deze onozelaars dit niet inzien.

  1.   

   @de heer Aytas
   ik weet niet of u kinderen dan wel kleinkinderen heeft of nog zult hebben. bent u zich bewust dat door uw streven zoals genoemd in reactie 13, uw kinderen en uw kleinkinderen u zullen vervloeken?

   1.   

    Waarom zouden ze? Ze zouden zich, indien ik ooit kinderen krijg, moeten schamen voor hun moeder als ze zouden horen dat ze haar volksgenoten liet uitbuiten zonder ooit enig weerwoord te geven. Ik ben tegen misdaad in het algemeen.

    1.   

     Háár kleinkinderen zullen haar niet vervloeken. Die profiteren straks immers mee.

     De (klein)kinderen van autochtonen zullen dat uiteraard wel. Aytas is geen autochtoon en laat geen gelegenheid onbenut om tot vervelens toe te herhalen dat het westen haar welvaart heeft te danken aan “grondstoffenroof” op Afrika.

     Los van dat dit nonsens is, laat dit heel goed zien waar de loyaliteit van Aytas ligt: in Afrika.

     Waarom ze niet oprot naar dat ongeneeslijk zieke continent onthult haar hypocriete mentaliteit: wel profiteren van de verworvenheden van het westen, maar toch blijven schoppen tegen de hand die haar voedt.

     De zoveelste Sylvana Simons.

     Ga zo door Aytas!

     Des te sneller zullen de westenhaters worden uitgekotst. Ik kan niet wachten.

     1.   

      Dat mag wel iets minder al valt er natuurlijk iets voor te zeggen dat beschikbare mogelijkheden bij dit individu ook in Afrika opbouwen zouden kunnen uitwerken in plaats van dat ze worden ingezet om in Nederland aan te klagen. Het is echter de vraag of het IRL niet om een zoveelste typetje ontsprongen in het hoofd van een wereldverbeteraar gaat. De redacteur van het sufferdje van de VU had daar op zijn eigen weblog ook een handje van.

     2.   

      “Dat mag wel iets minder al valt er natuurlijk iets voor te zeggen dat beschikbare mogelijkheden bij dit individu ook in Afrika opbouwen zouden kunnen uitwerken”

      Zo is het, we moeten onze mogelijkheden opbouwen voor de verheffing van Afrika. Ik treed sjun graag van harte bij in dit pleidooi.

  2.   

   “De migratie is geen misdaad…”

   Het tegenhouden en terugsturen van aspirant uitkeringstrekkers ook niet.

   1.   

    Jawel dat is het wel.

    1.   

     Nee, dat is het niet.

    2.   

     Ben benieuwd naar jouw onderbouwing, mag met wetsartikel.

  3.   

   Ai ai ai je zou het een keer moeten proberen naar het land
   van de geluk zoekers om daar zo binnen telopen!
   Dan zien we jou hier niet meer terug .

 4.   

  Gelukkig voor Wilders waren het 1147.854 westerse immigranten en 87.103 niet westerse immigranten in 2017. 116.102 westerse emigranten vertrokken (migratiesaldo 31.752) en 38.190 niet westerse emigranten (migratiesaldo 48.193)

  Dat zeggen de heren er niet bij natuurlijk. Het komt beter uit voor hun als de meeste mensen denken dat het allemaal asielzoekers uit niet-westerse landen zijn.

  1.   

   Gelukkig maar hè Mar? En ook zo fijn dat het aantal migranten terugloopt en dat er geen migratierecord wordt gevestigd, toch? En natuurlijk ook netjes als je een bron vermeldt.

   1.   

    @Baaz

    Met zulke nauwkeurige cijfers kan er maar één bron zijn, Baaz. CBS-Statline.nl
    Een bezoekje waard want daar kunt u zelfs precies zien hoeveel mensen er uit welk land kwamen.

    1.   

     Dan van de cijfers naar de realiteit en even serieus. Is er écht iemand, die wérkelijk dacht dat de massale immigratie van mensen uit een totaal ander deel van de wereld met een totaal andere achtergrond, mensen met totaal andere ideeën en totaal andere omgangsvormen, ons ook maar iets zou opleveren?

    2.   

     Weg bij al die fantasieën dat vluchtelingen een grote bijdrage aan de arbeidsmarkt zijn. Duitsland betaalt 29 miljard in 2020. Al die ondernemers die in 2015 zeiden: dit is een win-winsituatie. Ik heb ze daarna niet meer gehoord.

 5.   

  Het zijn er maar twee. De rest denkt er anders over. Er is geen draagvlak voor een oorlog. Amerika ligt ver buiten onze landgrenzen dacht ik zo. Trump heeft het te druk met zijn eigen campagne en zal zich niet inspannen voor deze twee narren.

  1.   

   Geloof dat nationalisme nogal toeneemt. Ik hoop dat je gelijk hebt.

  2.   

   @Crassus “maar 2″ zegt ie, echt waar jullie zijn zo verschrikkelijk ver van de werkelijkheid verwijderd, compleet van de pot getrokken..

  3.   

   Wie wil een oorlog dan? Baudet en Wilders voeren politiek oppositie. Dat is iets heel anders dan oorlog willen. En de woorden ‘verklaren kabinet de oorlog’ komen van DDS.
   Je zit er dus heel erg naast in de categorie nepnieuws, maar het is zaterdagavond dus het zal de alcohol zijn.

 6.   

  @Ernst.

  Daar gaan we weer, Mosullini was net zo’n socialist als Hitler en Wilders.

  Heeft Wilders of zijn aanhang mensen vermoord, heeft hij ooit mensen bedreigt, of terroristische aanslagen gepleegd?
  Niets van dat al het enige is dat hij ons land wil behoeden van alle ellende wat ons nog te wachten staat en zeer zeker komen gaat.
  Hij lijkt dus in geen velden of wegen op HITLER.
  Er zijn zat figuren die je met Hitler kan vergelijken maar Wilders zeker niet.
  Denk maar eens aan die smerige terroristen die honderden onschuldige mensen vermoorden.

  1.   

   Ik vergelijk Wilders ook niet met Hitler, behalve dan in de mate waarin ze ‘socialist’ zijn.

   1.   

    Volkomen onzinnige reactie, volslagen flauwekul.

    1.   

     … argumenteerde Baaz.

     :)

  2.   

   Nienke
   En dan is dat een reden om zo tekeer te gaan tegen moslims? Wat een achterlijke redenatie. Dan zou je ook iedere nationalist moeten haten. De grootste moordenaar en terrorist is nog altijd de nationalist.

   1.   

    De terrorist is veruit in de meerderheid een moslim.

   2.   

    Nee, de moslim.

   3.   

    Islam moet weg uit ons land !

    1.   

     Natuurlijk, en de zwaartekracht dient ook per direct te worden opgeheven!

     1.   

      Kwispedoor denkt waarschijnlijk dat de tijd nooit aan gaat breken dat wij ons gaan ontdoen van dat vieze volk, wacht maar af ventje……

     2.   

      Droef kondigt de volgende genocide aan.

      Het is een dapper kereltje.

     3.   

      Quisling wilt opgeheven worden,wat een verademing zou zijn op de site,geen onzinnige reacties meer van hem.

     4.   

      “Quisling wilt opgeheven worden”

      Sterker, hij begeert te worden bevorderd tot heerlijkheid.

   4.   

    Er waren toch wat roden als Salot Sar, Iosif Vissarionovich Dzhugashvili, Ernesto Guevara en Mao Tse-tung die nog wat grotere aantallen op hun naam hadden staan. En dan waren er nog moslims als Mehmed II Fatih, Mohammed bin Tughluq, Timur Lenk en Ẓahīr-ud-dīn Mohammed Babur bepaald geen nationalisten maar eerder mensen met een drang tot wereldverbetering en controle die uiteraard ten koste van andere meningen en levens ging.

    1.   

     En dan zwijgen we nog over Franco, Hitler en Richard Nixon die beweerden ook de wereldverbetering op het oog te hebben.

    2.   

     Er waren toch wat roden als Salot Sar
     .
     Zelf sjun gaat wel eens de mist in.

     1.   

      Jij bent gewogen en te licht bevonden, Sjun is te groot voor meneer Kok.

 7.   

  Aytas zoekt m.i. zijn gelijk bij onfrisse lieden.

 8.   

  Mar, ze denken hier in Nederland niet allemaal zo simpel als u. U behoort tot de simpele christenen, die menen dat ze iedereen wel kunnen toelaten. Juist dat is de ondergang van het christendom en dat maakt u nog wel mee. Neem de zelfbevlekking, die de EO op zich nam met haar uitzendingen over de vijfde kruistocht. Die EO wil niet eens begrijpen, dat Damiate toen nog begin dertiende eeuw een christelijke bevolking had, die onderworpen was door de islam. Hetzelfde gold trouwens voor Akko.

  1.   

   @Bes Tolen

   Lol, voor het eerst in al die jaren op DDS word ik uitgemaakt voor een simpele christen.

  2.   

   De heer Tolen ziet het weer scherp: de vijfde kruistocht was nuttig en nodig.
   Wat denken die moslims wel?

   1.   

    De islam…

 9.   

  [email protected]

  De reden dat hij zo over de moslims denkt en miljoenen met hem is het intolerante gedrag, het dominante gedrag en het niet willen integreren zoals iedereen die naar een vreemd land gaat hoort te doen en niet andersom dat WIJ onze normen en waarden moet en veranderen.
  Als er vreemden in jouw huis komen logeren en die gaan al je huisregels waar jij aan gewend bent veranderen zal je dit ook zeker niet waarderen.

 10.   

  Het stemvee stemt op Sharia, Stalinisme, overbevolking en omvolking.
  Daar kunnen helaas Baudet en ome Geert helaas weinig aan veranderen.

 11.   

  Verontrustend dat dit ons Nederlanders wordt aangedaan.
  Wanneer worden wij wakker en stemmen die zooi weg?

  1.   

   Algehele onverschilligheid? Ik merk vaak dat ik de aandacht van de meeste mensen waarmee ik spreek over dit soort dingen na twee minuten al kwijt ben.

   1.   

    Het leeft dus gewoon niet. Het valt buiten de interessesfeer.t

    1.   

     Misschien wel, misschien niet. Ik denk dat veel burgers/kiezers afhaken omdat Den Haan gewoon doet wat ze doet. Dat is een veel gehoorde opmerking. “Het maakt toch geen moer uit wat ik stem of wat ik ervan vindt, Den Haag luistert toch niet.”

 12.   

  Zolang dat er in ons land een vreselijke te kort aan sociale-huur woningen zijn, en dat er duizenden meer dat 5 jaar op een wachtlijst staan om eindelijk een goede huur woning te kunnen krijgen, moet immigranten alleen zeer beperkt toegelaten worden. Mannen en vrouwen met hoge-scholing en diploma’s, vanuit arme landen. Geen groepen ongeschoolden uit Afrikaanse landen die lege woningen en panden kraken met hun
  “we are here” dreiging.

  1.   

   Mogelijk heeft u minder moeite met hooggeschoolde blanke jongeren die tot nu toe de kraakbeweging vormden.

   1.   

    Querulant.

   2.   

    @Ernst. Ik ben heel erg tegen alle vormen van kraakbewegingen.
    En jij niet?

 13.   

  Het is vrij simpel.
  Je hebt omvolkingspartijen die Nederland via bevolkingspolitiek, massa-immigratie, het EUSSR-regime & ‘t binnenlands faciliteren van de middeleeuwen willen vernietigen genaamd het Kartel
  En je hebt twee partijen die opkomen voor de waarden van de Verlichting; Baudet en ome Geert.
  Vroeger (jaren ’80) hoorden daar nog de SP bij maar die is nu hardcore islam en open grenzen.

  Een eenvoudige dichotomie die zelfs een Links Regressieve Collectivist moet kunnen snappen.

 14.   

  Hoogste tijd om de rem er op te trekken, en Rutte van zijn troon te smijten. Onaanvaardbaar dit, zorg eerst eens dat in Nederland de problemen opgelost worden.

 15.   

  De verklaring van Marrakech op Rijksoverheid.nl:

  “… De verklaring bevat algemene passages over samenwerking op het gebied van migratie, waaronder over het tegengaan van irreguliere migratie, de bestrijding van mensensmokkel en de terugkeer van personen zonder geldige verblijfsstatus. In het actieplan worden de door deelnemers als belangrijk aangemerkte maatregelen benoemd, waaronder actiepunten op het voor Nederland en de EU prioritaire terrein van effectieve terugkeer en terugname. Deze betreffen specifiek de identificatie van vreemdelingen die vrijwillig dan wel gedwongen dienen terug te keren, de afgifte van reisdocumenten voor deze vreemdelingen en het opzetten van programma’s voor terugkeer en herintegratie…”

  Er staat niets, maar dan ook helemaal niets in over verhoging van de immigratie aantallen of het uitgeven van meer visa.

  1.   

   En het mooiste is:
   Dit is een passage uit een brief die aan de 2e kamer is gestuurd.
   Dus ook Wilders en Baudet hebben die gehad.
   Willens en wetens verspreiden zij dus nepnieuws.

  2.   

   @RL je bent ziende blind, we moeten helemaal niet samenwerken, het moet STOPPENen hiermee zeggen ze eigenlijk, de migratiestroom laten wij in takt en gaan bakken met geld uitgeven aan deze so callt migranten om ze weer terug te sturen, het dient te worden ontmoedigd om überhaupt deze kant op te komen..
   Buiten dit, tegenwoordig is het kinderpardon het sleutelwoord door ons achterlijk asielbeleid is het mogelijk om mensen dus tot wel 10 jaar te kunnen laten procederen..

   1.   

    Ja precies Siemien. Ze moeten terug gestuurd en de illegale mensensmokkel moet aangepakt. Daarom moet je samenwerken anders lukt dat niet, en die intentie wordt bekrachtigd middels het akkoord van Marrakech.
    Dus dat akkoord is NIET een verhoging van het aantal immigranten.
    Wilders en Baudet liegen op dit punt, wetend dat die achterban van hun toch niet verder kijkt dan de neus lang is en kritiekloos alles overneemt wat zij verspreiden.

    1.   

     @robert lijder….. wilders en baudet liegen niet, dat doet u of u bent ZEER onwetend.
     De Marrakech deal maakt het migranten makkelijker om een aanvraag te doen in land waar ze wensen heen te gaan.
     Al in het land van herkomst (alle midden oosten landen en heel afrika word er verspreid hoe en wat de regels zijn om te emigreren naar de eu in de lokale taal.
     Er word ze ook duidelijk gemaakt hoe zensnel een huis en gratis geld en gezondheids zorg kunnen krijgen.
     Google maar op marrakech deal Rutte.
     Dan krijgt een heel artikel van Dds met het bijbehorende volledige verdrag.
     Succes met lezen.

  3.   

   Heel mooi, alleen in de echte verklaring zoals te vinden op de site van de verenigde naties,staan heel andere dingen zoals de verplichting (moreel dan want officieel niet “bindend”) om vluchtelingen dezelfde rechten te geven als lokale bevolking om op die manier inhoud te geven aan de verklaring “rechten van de mens” Dit is ,heel begrijpelijk, bedoeld om daadwerkelijke vluchtelingen zo snel mogelijk een menswaardige leefsituatie te bieden. Praktisch probleem is natuurlijk de nu al veel gespeelde “paspoort-kwijt” kaart, waarmee dit soort regelgeving juist een vrijbrief vormt voor ilegale migratiepraktijken en allerlei (andere) mensenhandeltrucs.
   Dit is slechts 1 van de vele problematische stellingen in het verdrag. De verantwoordelijke in onze regering doet het af met :”wat regeltjes tegen irreguliere migratie”. Wie verspreidt er nu nepnieuws?
   bron http://www.un.org

 16.   

  Niet tekenen dit verdrag van mondiaal migratipact genoeg is meer dan genoeg.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!