Grote jongen! Rob Jetten laat tweets vooraf screenen en goedkeuren

Geen categorieokt 10 2018, 19:00
Rob Jetten, volgens sommigen nog maar net uit de luiers maar wel vol brandende passie om de smeulende drek die Pechtold heeft achtergelaten, te gaan redden. Daar komt natuurlijk enige onzekerheid bij kijken want het is nogal een verantwoordelijkheid, dus laat Jetten z'n tweets eerst even screenen! Jetten grote jongen!
Screenshot_2018-10-10 Peter Kwint on <a href=Twitter" width="375" height="372" />
Peter Kwint, Tweede Kamerlid van de SP, is de beroerdste niet en biedt de politieke nieuwkomer een helpende hand. Maar oh, oh oh, wat beschamend! Het gaat ook niet eens om iets wat moeilijk verkeerd kan worden opgevat of zorgvuldige woordkeus vereist, maar om een nieuw fractielid dat even verwelkomt moet worden met een tweet.
Is dit nou een kwestie van onzekerheid of onwennigheid bij zijn nieuwe functie? Wordt de druk hem nu al teveel dat tweeten mogelijk zo snel mis kan gaan? Leeft de jongen nu al in een existentiële crisis, net als zijn partij, waardoor basale logica en je eigen zinnen kort en bondig formuleren een klus op zich wordt? Of is de software update voor Rob(ot) Jetten eindelijk voltooid en moet hij al z'n persoonlijke instellingen weer opnieuw aangeven?
Zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Veel positiefs valt er niet van te maken maar dat is ook precies de boodschap die D66 op dit moment uitdraagt, dus wellicht heeft Jetten wel een echt 'fingerspitzengefühl' voor het politieke klimaat maar komt het er op het moment nog niet op de juiste manier uit. Installeer de spindoctor update nog maar een keer opnieuw, D66, deze kwam door de filter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten