Filmpje! Özturk vs Ollongren: ‘Is Nederland een marionet van de grote machten?’

In een debat over buitenlandse beïnvloeding van verkiezingen en de ‘cyberoorlog’ met Rusland, kwam het onlangs nog tot een treffen tussen DENK-Kamerlid Özturk en de Minister van Binnenlandse Zaken, Kasja Ollongren (D66). Op de beelden is te zien hoe de minister uiteenzet wat de Nederlandse regering onderneemt om haar partners op internationaal niveau bij te staan in een ‘informatieoorlog’. Veiligheid en nationale autonomie zijn voor Ollongren de belangrijkste uitgangspunten in die samenwerking met landen zoals de Verenigde Staten. Özturk ziet die samenwerking anders. Het Turkse Kamerlid verwijt de minister dat Nederland ‘achter de grote jongens’ aanloopt. Ollongren reageert en stelt ‘we zien dat er een dreiging is van Russische spionnen‘. Daar had Özturk natuurlijk geen reactie op, maar wat vindt u, loopt Nederland achter ‘de grote machten’ aan? 

Vanaf 4:20 Özturk (DENK) in actie: ‘Is Nederland een marionet van de grote machten!?’

https://www.youtube.com/watch?v=dKAjb-QHXyM

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Ries

  Nee Umlautturk, en zeker niet van Turkije!

 2. Baaz

  Die kwamen toch uit de PvdA, niets authentieks dus. Beetje jammer dat je via zeteltjesroof een islamitische partij in ons Nederlandse parlement weet te frommelen.

 3. netniet

  Ja duh. Vanuit economisch perpectief, is Nederland een onlosmakelijke deelstaat, van de grootste exporteconomie van, en binnen, Europa, namelijk Duitsland.

  Alle beleidsbeslissingen in Nederland, zijn daarop gericht. Je moet echt onder een steen leven om dat niet te zien.

  1. poldi

   @netniet, er leven hier in Nederland zeer velen onder een volgens mij heel zware steen.
   En als ze eronder uit kruipen bezien ze de wereld als iemand met glaucoom maw door limonaderietjes.

 4. Troelstra

  Grotere machten? NWO, UN, EU, NGO’s, Deep State. Om er maar een paar te noemen.

 5. Meriadoc Brandebok

  We komen gewoon voor ons eigen land en bevolking op. Als de Russische beer de Nederlands leeuw een trap geeft, geeft de Nederlandse leeuw een trap terug.

  1. Baaz

   “de Russische beer”

   Op de weg…

 6. plakband

  Loopt Nederland achter ‘de grote machten’ aan? Wie zijn die ‘grote machten’? Dat zijn de superrijken. Onbereikbaar voor belastingwetten, nivellering en verscholen achter onbekende ondernemingen, een leger advocaten en ‘bevriende’ politici en andere machthebbers. Zij hebben maar één belang. Consumenten die hun portemonnee spekken. Ik heb nog nooit een koe een zak appelen zien kopen. Consumenten zijn mensen. Vooral mensen die gemakkelijk geld uitgeven. Vanuit de linkse politiek worden mensen geïmporteerd uit arme gebieden die vervolgens worden gestimuleerd om zo snel mogelijk consument te worden. Dat gaat ten koste van zuinige, hardwerkende mensen die iets op eigen kracht willen opbouwen. Deze truc gaat zowel onder het mom van nivellering, asielzoekers binnenhalen en ontwikkelingssamenwerking.

  1. Meriadoc Brandebok

   Welkom terug, plakband, goed je weer te zien.

  2. Baaz

   “Consumenten zijn mensen.”

   De aanwas van nieuwe belastingbetalers is daarom ook ‘broodnodig’.

 7. Hans60

  Die meneer Özturk heeft natuurlijk gewoon gelijk met zijn veronderstelling dat NL zich laat misbruiken voor geo-politieke doeleinden door de V.S en het V.K.
  Die zogenaamde 4 “spionnen” kwamen natuurlijk wel heel erg gelegen op het juiste moment.
  De wereldpolitiek hangt in elkaar van leugens, beginnende met WO1, via Pearl Harbour naar WO2, dan naar het Tonkin-incident om oorlog met Vietnam te beginnen, met z.g massa vernietigingswapens (nooit gevonden) naar de Golfoorlog, met het (laten?) instorten van 3 WTC gebouwen met 2 vliegtuigen! (Twin Towers EN WTC7) naar Afghanistan, en dan door naar “de burgeroorlog” in Sirië,(gaat ook weer over de aanleg van een gas-pijpleiding van de Perzische golf via Sirië naar Turkije of Griekenland om zo Europa te bedienen).
  Rusland afhouden van gasleveringen aan Europa door economische sancties met hopelijk NIET de MH17 als onderdeel van dit machtsspel, ingezet door publieks-lieveling van links en de linkse MSM,.. Obama!
  Oh ja, ik zou de “Arabische lente” nog vergeten die door de VS (Hillary Clinton en Obama)
  met hulp van de Navo en NEDERLAND is gerealiseerd en waar iedereen hier zo lyrisch over was (het is nu één grote chaos in Noord-Afrika met moslim radicalen strijdend om de macht).
  Als er één land is dat overal in de wereld dood en verderf sticht,puur uit economische motieven (geld, gas en olie), dan is het wel onze grote “weldoener” Amerika.
  Teken maar fijn bij het kruisje groen/links om de z.g klimaatdoelstellingen van Parijs te halen, maar alles om je heen is tegenwoordig olie, van de weg waar je op rijdt, tot de beker waar je uit drinkt tot de pc waar je nu voor zit!

 8. Heinz

  Goed om te lezen hoe die geweldige Kajsa (Teunis spelt de naam verkeerd) Ollongren het kamerlid Özturk van repliek dient. Een geweldige minister die hopelijk nog lang deel uitmaakt van de coalitie.

  1. Baaz

   “Een geweldige minister…”

   Wat fijn dat jij hier de moeite neemt om jouw mening te geven en de voornaam van Ollongren juist te spellen.

 9. Gerlos

  Mispunt Otzturk gooit wederom loze woorden door het parlement, tijd dat deze idiote club DENK eens goed gaat nadenken voordat ze in discussie gaan met hert parlement, waant ze zijn al zoveel keer voor schut gegaan

  1. Baaz

   “deze idiote club DENK”

   Dat is nog niet eens het ergste, het is een islamitische club, dát is het probleem en gaat het probleem worden. Ze liften mee op de verworven vrijheden, de rechtsstaat en de ‘democratie’ om die met islamitische inspanning om zeep te gaan helpen. De islamisering is een proces en heeft tijd nodig, we zitten er middenin!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.