Grauwe Eeuw debiel Michael van Zeijl wederom opgepakt

Michael van Zeijl, die zo graag Sinterklaas wilde euthanaseren en niet voor de rechter opstond tijdens het kort geding, is weer aan de beurt. De politie pakte hem vandaag op vanwege de tweet die hij vandaag verstuurde. Dat meldt De Telegraaf.

‘Een 37-jarige man uit Utrecht is opgepakt vanwege intimidatie van de goedheiligman op sociale media,’ meldde de politie. Nou, dat kunnen er niet zoveel zijn natuurlijk!

Deze flierefluiter spande eerder vandaag een kort geding aan onder de naam van Majority Perspective, wat behoorlijk ironisch is. De Nederlandse Staat, gemeente Zaanstad en publieke omroep NTR waren de klos en moesten naar deze idioot luisteren.

Op weg naar het kort geding moest hij natuurlijk even de aandacht zien te trekken en meldde hij dat hij ‘op weg was om Sinterklaas te euthanaseren’. Tijdens de hoorzitting droeg hij een shirt waarop ‘Goodnight Zwarte Piet’ stond, waar Zwarte Piet in z’n maag wordt geschopt.

Vorig jaar was hij ook al de klos toen hij had gedreigd Sinterklaas te vermoorden tijdens de nationale intocht. Vrij duidelijk z’n lesje niet geleerd en hij presteert het gewoon wéér opgepakt te worden. Hou die vent gewoon ieder jaar van half november tot januari vast, beter voor iedereen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Gerlos

  Nooit meer loslaten deze inbieciel

 2. marco1

  Preventief ruimen zou eventueel ook een oplossing kunnen zijn.

  1. Peter Loosduinen

   Afzinken in de Marianentrog.

 3. worstcase

  Ergens hoop ik dat de rechter hem gelijk geeft en de landelijke intocht verbiedt. Daarmee zet de rechter in één klap de gehele rechtsstaat voor schut en bevestigt daarmee hoe ziek onze maatschappij inmiddels is. Het wordt een lont in het kruitnotenvat.

  1. Peter Loosduinen

   Daar zit wat in !
   De Nederlandse bevolking wordt dan eindelijk wakker en maak dan een einde aan het anti-Pietengebeuren !
   Ook een kopersstaking zou een idee zijn.
   Koop allen alleen bij winkels met echte Zwarte Pietenspullen.

   1. marco1

    Ik dacht dat Zwarte Piet een verzonnen figuur was maar er zijn dus ook winkels met spullen die van de echte zwartepiet zijn.

 4. robroy

  Mooi en onmiddellijk euthanasie op toepassen dank u wel

 5. bifbof

  Ik zie niks van Quispel ? Sodeju , laten we hopen dat hij het niet is

 6. Marija

  Even off topic, zie Baudet bij Jensen:
  Eindelijk een programma waarin het gezonde verstand aan bod komt.
  Jensen durft het wel te zeggen.
  Ook over zwarte pieten,
  Maar nu over het Marakesh verdrag dat een ramp betekent voor Europa als het wordt ondertekend.
  Dit programma wil ik wel vaker zien.

 7. Troelstra

  Sinterklaas komt in heel Nederland, dus wat mij betreft vanaf de intocht tot 5 december een gebiedsverbod voor heel Nederland.

 8. P.Sisterons

  Het hele gedoe omtrent Zwarte Piet wordt in stand gehouden door de ambtenarij en regering om de boel van belangrijkere zaken af te leiden. Geef ze brood en spelen.

 9. C.A.Barstow

  Zal wel tijd teveel hebben, de mafkees.

 10. Heras

  Ja de straffen in Nederland zijn veel te laag. Even oppakken en dan weer vrijlaten. Is het een idee om een militair trainingskamp op te zetten voor tuig dat niet wil werken of voor dit soort typen. SMorgens om 6.00 uur uit bed en lekker rennen en klimmen tot 20.00 uur. Moet je kijken hoe genezend dat werkt.

  1. AS210854

   Heras, behalve voor de echte Nederlanders, dat zie je maar weer met de blokkeerfriezen.

 11. lancar

  In het algemeen zie ik geen overeenkomsten tussen zwarte piet en de zwarte dan wel gekleurde bevolking, noch qua kleur ook niet qua andere uiterlijkheden zoals rode lippen, grote oorringen en krullend- of kroeshaar. Dat de zwarte anti-zwarte Piet bevolking zichzelf daarmee vergelijkt, getuigt van een zelfbeeld van zeer laag allooi.

  Het zal ook niet lang meer duren of er zullen extremistische groepen “witte” Nederlanders opstaan en een kort geding aanspannen, omdat hun nationale feest en eeuwenoude blanke traditie wordt bedreigd c.q. aangetast. Als de Nederlanders in Nederland, in Suriname en elders ook naar de rechter stappen om te eisen dat de viering van de afschaffing van de slavernij op 1 juli moet worden verboden, daar zij zich gediscrimineerd voelen en in een negatief daglicht worden geplaatst als de afstammelingen van slavendrijvers, dan zou Suriname en andere Afrikaanse landen voor ze te klein zijn, en dan zal men ook de poppen aan het dansen zien in Nederland.

  En aan het eind van al het geroezemoes over zwarte Piet zien de kinderogen alleen maar scheldkanonnades, schermutselingen en puur haat, in plaats van een gezellige kinderfeest. Dat alles blijft levenslang in hun geheugen gegrift. Is dit het voorbeeld dat gesteld moet worden aan de kinderen? Mensen worden niet met haat geboren, je leert het aan en voedt het totdat het uitgroeit tot een ongeneeslijke kankergezwel.

  Laat zwarte Piet zichzelf blijven die zich van geen enkel kwaad bewust is en slechts tot vermaak is van de allerkleinsten en van de volwassen kinderen zoals ik.

  1. Baaz

   @Lancar: Mooie bijdrage.

   In het linksevangelie is iedereen hetzelfde en moet iedereen hetzelfde zijn. Desnoods met geweld. Niet goedschiks dan gewoon kwaadschiks. Pim Fortuyn werd niet voor niet kapotgeschoten. Er huist hier zelfs een linksaffer die daar, via God, dankbaar voor is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.