VIDEO: Wantrouwende Andre Bosman (VVD) gesandwiched door Öztürk (DENK) en Baudet (FvD)

Bekijk op de beelden hoe Andre Bosman (VVD) kortgeleden werd gesandwiched door Öztürk (DENK) en Baudet (FvD). Te zien is hoe het VVD-kamerlid de aandacht van zijn partij probeert af te leiden door wantoestanden te zaaien. De VVD’er reageert niet op vragen twijfelt aan de Turkse intenties van aanschaf van S400-raketten. “Wat een beschamende vertoning” riepen de Kamerleden van DENK en FvD in koor. Onder het leiderschap van de VVD is het Ministerie van Defensie namelijk in een deplorabele toestand terechtgekomen en is van zelfreflectie geen sprake. 

Op de beelden is te zien hoe Öztürk zijn VVD-collega voor het blok zet. Hij vraagt namelijk of Bosman spijt voelt en durft toe te geven dat het inderdaad niet loopt bij Defensie. Dat is eigenlijk wel gepast en ook helemaal niet zo vreemd, maar zelfs dat kan Bosman blijkbaar niet. Öztürk: “Denkt u niet eens van we hebben gefaald. Jongens vergeef ons!?” Zelfreflectie was echter niet aanwezig. De VVD’er reageerde met een afleidingsmanoeuvre door wantrouwen te zaaien richting de Turken. Lekker makkelijk, want op die manier wordt de aandacht van het falen van de VVD afgeleid.

Niet alleen dat, maar het VVD-Kamerlid zaait gewoon ordinair wantrouwen richting de Turken. Dat is vreemd, want de VVD was jarenlang verantwoordelijk voor de relaties van Nederland met Turkije. Hadden de almachtige strategen van de VVD niet voorzien dat Turkije zich onprettig begeeft in het NAVO-bondgenootschap? Thierry Baudet (FvD) vond de vertoning van kartelwapenlobbyist Andre Bosman ook niets en viel Öztürk bij: “We zien wat de VVD-leiding heeft gedaan en nu begint dhr. Bosman Öztürk aan te vallen met een thema dat er totaal niets mee te maken heeft, dit is een beschamende vertoning die u hier neerzet

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Meester Kong

  Knap hoor, lange aanloop maar daar is toch weer de door DDS geliefde Baudet.
  Is er nog nieuws over zijn vriendin of is de liefde al over.

  Leven met een narcist lijkt mij moeilijk.

  1. Siemien

   Je bent dan wel weer de eerste die reageert dat dan weer wel natuurlijk..

  2. Baaz

   @Kong: Sels as it nearne oer giet kinsto it gewoan op DDS delsette, gjin probleem.

   @De rest: Zelf als het nergens over gaat kun je het gewoon op DDS neerzetten, geen probleem.

  3. Moh de pedo

   VVD heeft alles kapotbezuinigd welke politieke partij zou volgens jou het best onze belangen kunnen behartigen?

   1. Baaz

    “Op DDS blijven gestelde aan links blijven meestal onbeantwoord”
    ~Baaz~

 2. Hermann

  En alweer een lege kamer waar het debat plaats vindt. Lege bankjes, een opgewonden Baudet met een hagelwit shirt aan het gebaren. Er is toch wel iets meer aan artikelen te brengen die een discussie zin geeft.

  1. fockingworst

   @hermann bied artikelen aan Tim aan die volgens jou wel interessant genoeg zijn.
   Idee?
   Dhr bosman stond met zijn mond vol tanden en wist niet hoe gauw hij bij de microfoon moest wegrennen van de verbaal zeer sterke Baudet.
   Het is toch wel tekenend dat over dit onderwerp defensie en materieel de 2e kamer leeg is.

 3. C.A.Barstow

  Beide hebben natuurlijk volkomen gelijk, Bosman draait om de zaak heen en zal nooit en te nimmer toegeven dat onze defensie volkomen kapot bezuinigd is.

  1. Aytas

   En terecht kapot bezuinigt is. Wat moet Nederland met een leger?

   1. Siemien

    Aldus Aytas, hèt zuigertje van de dag..

 4. ruudjeenjose

  Die turk blijft een turk.

 5. Meriadoc Brandebok

  Teunis schreef: “Onder het leiderschap van de VVD is het Ministerie van Defensie namelijk in een deplorabele toestand terechtgekomen en is van zelfreflectie geen sprake.”

  Teunis, als je minister was zou de kamer je nu afzetten. Dit is een halve waarheid en je weet het.

  1. Baaz

   Dat weet jij natuurlijk helemaal niet.

 6. Eugenie de la Fleur

  Öztürk en Baudet hebben in deze volkomen gelijk! Ik vind het ook een beschamende vertoning hoe deze VVD minister de fouten van zijn eigen partij afwendelt op anderen door met een volkomen irrelevante onderwerp te komen.

  Dat Bosman zich niet schaamt is natuurlijk niet al te verrassend. Als VVDers last zouden hebben van een geweten dan zouden ze inmiddels allemaal uit schaamte zelfmoord hebben gepleegd

  1. Baaz

   Marx Rutte voorop.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.