Amsterdam - Gezocht! 94-Jarige vrouw beroofd door babbeltruc

Geen categoriedec 02 2018, 20:00
Een vermoedelijk 'Amsterdamse' man heeft met een babbeltruc een 94-jarige vrouw van haar bankpassen beroofd en komt met z'n snuffert lekker in beeld. Het inmiddels wel te gokken signalement kunnen we achterwege laten want de foto is helder genoeg.
Een aflevering van Bureau020 van AT5 liet in een aflevering de man vol in beeld zien. Deze dader heeft zichzelf naar binnen weten te lullen bij een oude vrouw, die geloofde dat het om een op te sporen lekkage ging. Dit speelde zich af op 21 september rond 10:00 uur. De man weet twee bankpassen te bemachtigen en pint er flink op los.
Camerabeelden op twee locaties laten weten dat hij in Amsterdam zowel op het Surinameplein als bij de Middenweg geld heeft zitten pinnen. Of de 94-jarige vrouw bedreigd of geïntimideerd is, is niet bekend. Wellicht heeft ze op het moment niet eens door gehad dat ze is beroofd. Het Parool vertelt hier in ieder geval niets over. De politie roept iedereen op om de dader te melden, mocht je hem herkennen, zie foto.
Echt een snugger figuurtje is het niet. Hij droeg een zwarte pet waarmee hij prima zijn gezicht kon bedekken om onherkenbaar te blijven maar dit kwam kennelijk niet bij hem op. Pech voor hem, smoel op internet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten