Burger keihard genaaid! Kabinet schuift echte klimaatmaatregelen door tot na de verkiezingen!

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) mocht het ‘goede’ nieuws in reactie op dit nieuws bekendmaken: het kabinet komt in april met een pakket maatregelen om de klimaatdoelen te halen! Na de verkiezingen dus. U wordt genaaid! Via Het Parool.

Van Nieuwenhuizen reageerde op het bericht dat Nederland eind volgend jaar de CO2-uitstoot onvoldoende zou hebben verminderd. Sterker nog, de CO2-uitstoot is vanaf 2017 zelfs toegenomen! Maar dat kan toch haast niet? Daar hebben ze toch al die overleggen over gevoerd, onderzoeken op los gelaten en beleid voor uitgestippeld? Niet dus. Van Nieuwenhuizen zegt:

“We gaan alles eerst zorgvuldig in kaart brengen, we gaan alles op een rijtje zetten. Dat is geen eenvoudige opgave,” en zegt daarna in april te komen met een “afgewogen pakket waar draagvlak voor is.”

U leest het goed, in maart mag u stemmen terwijl het kabinet dan in april met een ‘afgewogen pakket’ kan komen ‘waar draagvlak voor is’. En die klimaatplannen plannen, die volgens Dijkhoff ‘slechts adviezen’ zijn? Je zou denken dat de verkiezingen een goed beeld zouden kunnen geven van of er voor bepaalde maatregelen draagvlak is, maar dat zien ze daar in Den Haag toch echt anders!

En dan valt nog te lezen hoe D66 en ChristenUnie van het kabinet eisen om snel met plannen te komen, want er moet en zal 25 procent minder CO2-uitstoot zijn per 2020! Die doen dus net alsof ze er vaart achter willen zetten, niet omwille van de verkiezingen overigens, maar wel om die schijn op te wekken. Zij zullen de maand april ook prima vinden, want dan is de verkiezing weer achter de rug en kan men lekker doen alsof het volk erachter staat.

VVD, CDA, D66 en ChristenUnie proberen u flink te grazen te nemen. Hoe dúrf je de zaak zo te traineren door ‘zorgvuldig alles in kaart te brengen’, de boel over de verkiezingen heen te willen tillen en dan ook nog te spreken van ‘draagvlak’?! Stem alsjeblieft op álles behalve die vier partijen en GroenLinks, want die loodst die zooi er ook zo doorheen! Laat ze het maar voelen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. edoc431

  MENSEN TRAP ER NIET IN, GELUL EERSTE KLAS.

  STEM ZE WEG IN MAART, STEM PVV OF FvD .

  1. Vit

   Nou goed dan, grinnik.

   1. Siemien

    Hè hè eindelijk overstag Vit

    1. Vit

     Tis niet moeilijk want Thierry is mijn held met secondant Theo.

  2. Vit

   In weze is het Fvd gelijk aan de PVV alleen brengen zij het wat beschaafder en daar hou ik wel van.

  3. Rien Noppen

   Je kunt een Kabinet niet wegstemmen in Statenverkiezingen of Europese verkiezingen.
   Dit is dus een domme oproep.

   1. Vit

    Oorzaak kent een gevolg.

   2. Adriaan

    Alleen een mierenneuker c.q. ambtenaar kan met zo’n reactie komen. Hij begrijpt niets van overdrachtelijke communicatie.

    1. Rien Noppen

     Ach, het was slechts overdrachtelijk bedoeld.

     Dan is het niet erg.

   3. edoc431

    Dat hoeft ook niet lamnek een meerderheid in de eerste kamer is voorlopig genoeg.
    Daarna duurt het niet lang en we stemmen voor de tweede kamer weer .
    Jij vindt dat niet leuk maar gaat wel gebeuren .
    Fijne avond nog soepsnor droom zacht hahahahaha.

   4. wheelboy

    Knoppen de domme ben jij . Door te zorgen dat ze in de eerste kamer geen meerderheid krijgen ook niet door op gl of sgp of PvdA te stemmen .kan het kabinet niets . Dus indirect kunnen ze dan hun biezen pakken of het land onbestuurbaar maken en tot einde rit blijven zitten. . Dus mijn advies stem PVV FVD .SP . Maar vooral geen CDA VVD GL CU PVDA D666. Want dan blijven we met de ellende zitten of erger nog dat GL kabinet chanteert net zoals ze in de Kunduz coalitie deden

  4. Adriaan

   Het is omdat je zo aandringt 🙂

  5. Van Havezaat

   Follow the Money.
   Hier dient zich na het automobiel, de volgende melk-koe aan.
   U en ik worden maar weer eens bedonderd.
   Nu gaan we belasting betalen voor de UN.
   Volgens globalist Rutte onze nieuwe wereld regering. Die moet sterk (met veel klima change geld) en goed georganiseerd worden.
   Heer Rutte zal zich hiervoor 200% inzetten want er kan voor hem een dikke beloning inzitten nl. als een toekomstig Lid van de toekomstige Wereld Regering.
   Is dat niet iets om het klootjes volk financieel leeg te schudden.
   Per slot van rekening kan hij er zelf beter van worden.
   Blik op de toekomst, voor meneer Rutte!

 2. Arie B

  Het draagvlak bestaat uit de heer R. Noppen en Spaanse Vlieg. Kortom, volksopstand..

  1. Siemien

   Hier nog een paar landverraders

   AYTAS, ERNST, QUISPEL, KOOS VAN WINTEREN, RIEN NOPPEN, DUIJNDAM, DENDERMONDE, CJD, ONNO, ONSLOW, MERIADOC BRANDEBOK(OCCULT FANTASIETJE) SPAANSE KOK, GUUS, TENGO, ELU, EU-KOK, KONG, BEUKMAN, FRITS JANSEN, ROSASOLIS, HENK-JANSEN, PROFESSOR ZONNEBLOEM, ADOLF HEINZ, ADOLF MEINOUD MARINUS, SVETLANA, BECKER, JOHNNY ROEST, SUZANNE, FORTIORI.

   Dit zijn de landverraders die graag zien dat Rutte nog 8 jaar blijft zitten samen met mevrouw Halsema natuurlijk, want deze islamimbecielen vinden het prachtig wat er gebeurd.

   1. Gewoonomdathetkan

    Siemiem.
    Ik mag jou wel .

   2. poldi

    @Siemne, mevrouw Halsema of bedoel je soms mevrouw HALALSEMA ?

   3. Arie B

    Per saldo zijn dat 2 of 3 individuen met meerdere accounts.

 3. Pescador

  stem op Forum voor democratie straf deze eikels genadeloos af.

 4. HendrikJan

  Welke Linkse dropveter, durft het nu nog aan om begrip en steun, te vragen voor deze GIGA leugenclub.
  Straf ze af VVD / CDA / D66 / CU en de meelopers GL en de PvdA.

  Stem met verstand, stem anti Rutte en anti EU.
  RUTUP.

 5. Tante Sidonia

  Ik sta er niet van te kijken.
  Was allang bekend!
  Nog 597 maatregelen in te voeren. Drie reeds ingevoerd: afvalstoffenheffing, BTW en energie belasting!
  ( Nog VIJFHONDERD-ZEVEN EN NEGENTIG maatregelen te gaan!)
  Voorts zal het mij niet verbazen dat het, makkelijk te manipuleren (geld uit de zakken kloppen) “gepeupel en klootjesvolk” op dezelfde coalitie gaat stemmen!
  Wat ik niet hoop!
  En inmiddels opgevallen de pro-klimaat indoctrinatie NPO, m.n. journaals ?

  1. Julian

   Is de waarheid vertellen indoctrinatie?

 6. HendrikJan

  Dit duo, de lachende scheerkwasten, lacht je het graf in en vervolgens wordt je van de armen begraven, want je geld hadden ze al gestolen.
  RUTTUP.

 7. Piet Klein

  Het kabinet komt met plannen na de verkiezingen en dat betekent dat voor de verkiezingen de partijen met standpunten kunnen komen op basis waarvan u uw standpunt kunt bepalen. Het kan niet anders of de CO2 wordt een belangrijk verkiezingsthema. Partijen moeten met heldere standpunten komen. Traineren van een besluit betekent niet ook het traineren van een standpunt van de partijen. Ook de coalitie partijen kunnen zich niet meer verschuilen achter een ‘compromis’ dat het gevolg is van een coalitie. Nederland is verdeeld in Nieuw rechts (PVV FvD), midden (VVD, CDA, D66, CU, PvdA, GroenLinks), links (SP PvdD) en fundamentalistisch (SGP Denk). Deze laatste zijn vermoedelijk goed voor 10 zetels en lijken serieuze regeringspartijen te worden, ze zullen genegeerd worden. Links komt mogelijk uit op 23 zetels, midden 68 zetels en nieuw rechts op 35 op basis van de huidige peilingen gemeten naar zetels in de Tweede Kamer. Het midden, het partijkartel dreigt geen meerderheid te krijgen. De combinatie midden links (CDA,D66,CU,PvdA,Groenlinks,SP en PvdD) zou nu ongeveer op 83 zetels kunnen rekenen, 8 meer dan de benodigde meerderheid in de Tweede Kamer, of 4 meer dan de benodigde meerderheid in de eerste kamer waar het nu om gaat. Doordat het vertrouwen in de huidige coalitie steeds verder daalt en goedkoop scoren met het kinderpardon, chaos in het klimaat debat averechts lijkt te gaan werken als je stemmen wilt trekken worden de verkiezingen spannend. Voor de kiezer wordt het de vraag of men naar midden links wil of naar rechts. En deze keuze kan de partijen als CDA, D66, CU en VVD nog extra stemmen kosten. Temeer daar ook het goedkoop scoren door nu de kiezer te pleasen met bijvoorbeeld een kinderpardon verkeerd lijkt te vallen. Ja wij schamen ons diep voor Nederland maar kom dan met oplossing en ga niet goedkoop pleasen tijdens de verkiezingen.

  1. Piet Klein

   moet zijn Denk en SGP lijken geen serieuze regeringspartijen te worden

  2. HEM

   En waarom wordt CO2 een belangrijk thema? Omdat het merendeel niet weet wat CO2 is, en elkaar napraat.
   CO2 uitstoot is GEEN vervuiling.
   CO2 draagt slechts in geringe mate bij aan de opwarming van de aarde (als dat al gebeurt)
   Waterdamp (H2O) is een veel effectiever broeikasgas en daar heeft niemand het over. Waterdamp is dat witte spul dat uit schoorstenen komt en op een goedkope manier kan worden afgevangen en als water kan worden afgevoerd.
   CO2 hebben wij hard nodig om bomen en planten (voedsel!!!) te laten groeien.
   Het wordt extra de kassen ingeblazen voor een betere opbrengst.
   Een wereld met geen of weinig CO2 is een dode wereld zonder levende organismen.
   Hoe meer CO2, hoe meer bomen en planten. En temperatuurtoename? We hebben net een kleine ijstijd achter de rug, dus dat het ietsje warmer wordt, is te begrijpen.

   Ik zag een filmpje over een demonstratie in de USA: Eén man stond langs de kant met een bord “I love fossil energy”. Het werd door de demonstranten uit zijn handen gerukt. Want één ding is wel zeker: “Groen en “Links” houden absoluut niet van de vrijheid van meningsuiting.
   CO2 is een religie geworden. En religie (welke dan ook) wordt de ondergang van onze beschaving.

   1. Rien Noppen

    Lul niet zo dom, HEM, geen hond beweert dat CO2 vervuilend is en niet noodzakelijk voor het leven op aarde.
    Het probleem ontstaat door een versterkte uitstoot van CO2 die verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde.

 8. Tante Sidonia

  Piet Klein
  Groen-links zou ik bepaald niet midden-links willen noemen. Zijn ultra links tegen het fasistische aan!
  En CU is langzaam maar zeker op weg om een zusterpartij van DENK te worden!
  En SP? Nog steeds het Mao-communisme!
  Wel aardig dat je mee redeneert.
  Fijne avond!

 9. TD

  ” die klimaatplannen plannen, die volgens Dijkhoff ‘slechts adviezen’ zijn”
  Lijkt ’n beetje op het Marrakesh verhaal dat was immers “niet bindend”maar moest wél ondertekend worden!?
  En nu met de klimaat doelstellingen éérst stemmen,daarna de klimaat plannen door de strot geduwd krijgen!
  Firma Rutte is ervan overtuigd dat het stemvee erin trapt,laten we hopen dat héél Nederland ditmaal alert is!

 10. Gerlos

  Na de verkiezingen gaat het heel spannend worden, het kinderpardon en het gedrocht klimaatakkoord moeten opgelost worden, denk dat de boel klapt. Dan is de kans zeer groot dat er een links kabinet komt en dan zal bij de trollen de rapen gaar zijn en deze site van DDS ruimte te kort hebben om alle negatieve reacties te kunnen plaatsen.

 11. C.A.Barstow

  Ze gaan het doel halen, zeker weten , maar dan weer over de rug van de bevolking.
  Het is een smerige roversbende daar in Den Haag.

 12. Koos sssss

  Het idee, dat onze regering een volksvertegenwoordiging is, is duidelijk een misvatting.

 13. HendrikJan

  Zit net naar Rutte te luisteren en te kijken op TV wat een onbenul.
  Een journalist op NPO 1, die heel timide softe vragen stelt en nog gaat Rutte af als een 15 Liter gieter.
  RUTTUP.

  1. Janna47

   @HendrikJan

   Ja klopt, wist zich er niet uit te redden. Sloeg een behoorlijk plee-figuur
   Waardeloze vent; hij raakte nogal geirriteerd, want had geen slimme antwoorden…
   Hij dacht natuurlijk, ach die Jongbloed, dat regel ik wel….een eitje…
   Sukkel

 14. Gerlos

  Trollen geen probleem Hendrik Jan heeft de oplossing indien heer Rutte verdwijnt.
  Hendrik Jan kom op en geef ons één oplossing.

  1. HendrikJan

   Een NEXIT.

  2. tomygun

   Gerlos jij hebt net zo min de oplossing als Hendrik Jan
   maar hij is teminste eerlijk en het probleem heeft een
   naam Stasi van een school tot regering .
   En met de oplossing kom ik pas als iedere Stasi diep in
   de schulden zit mijn advies aan ieder normaal persoon
   werk hier niet aan mee , de oplossing is er al lang!

 15. wheelboy

  Tuurlijk tot na de verkiezingen . Zodat ze dan de burger kunnen naaien . En die is het na een half jaar weer vergeten . Domme NL

 16. Original NL

  God wat zou ik graag met een gietijzeren koekepan die grijns van ruttes smoelwerk willen halen!

  1. Original NL

   Eerst de banken catastrofe…rutte contra economen en verk*t o.a. de bouw…. en rutte lacht.
   Dan de immigratie catastrofe ..rutte doet niets…en lacht
   En nu de klimaat catastrofe …de krankzinnige energietransitie terwijl miljarden (waarschijnlijk terecht) niet mee doen…en rutte lacht.
   We worden door een stel idioten geregeerd die in de geschiedenis zijn gelijke niet kent!
   #schop ze weg met uw stem!!

   1. Original NL

    En nu moeten op het laatste moment nog allerlei cijfers gemanipuleerd worden om de doelstellingen van parijs..ondertekend door één of andere sukkel namens het nederlandse volk, te kunnen halen.

 17. PMG

  En het volgende natte dweiltje in ons gezicht!

  Hoe dom denken ze dat het volk is???

  Tsja, hoe dom zijn we eigenlijk???

  Als makke schapen???

 18. Dik

  Klimaat voorstel GroenLinks: – ‘Nederlandse steenkool centrales uit [de schoonste ter wereld], Duitse- & Poolse bruinkool centrales aan [de smerigste ter wereld]. Zo rollen de fantasten in klimaat lala land. Altijd. Overal.

 19. Koos sssss

  Dus onze zgn volksvertegenwoordigers weten donders goed, dat zij tegen de wensen van het volk ingaan. Kan je na het referendum de verkiezingen ook wel afschaffen.

 20. janszm

  Let op, parlementaire democratie.
  Nadat deze lieden gekozen zijn lachen zij zich rot om dat klootjesvolk. Zij kunnen doen en laten wat zij willen, hoeven zich aan geen enkele belofte te houden, zij zijn immers gekozen en hebben de volmacht van het volk.
  U wordt belazerd en zal altijd belazerd worden. Kom eens uit uw stem-traditie. Probeer een andere partij. Slechter dan de huidige kan niet.

 21. Ome Wim

  laat die Rutte en zijn kliek hun soort maar belazeren en geld uit de zakken trekken met dat onzin-klimaat akkoord, hopelijk zien de kiezers dit in bij de aankomende verkiezingen en worden die leugenaars eens flink afgestraft.

 22. Vliegenvanger

  Dat stelletje moet de kop ingedrukt STEM .
  FVD OF PVV. Dat hele zooitje, GL, D66, VVD,
  CU, en CDA, moet de laan uit. Deze partijen zouden massaal ontweken moeten worden tijdens de verkiezingen. Deze zijn massaal Nederland naar de knoppen aan het helpen.
  Denk hier aan bij het stemmen.in Maart.

 23. biggeorge

  Het stemvee stapt er toch weer in let maar op! Dan weer huilen als ze aan alle kanten genaaid worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.