Facebook verklaart Rusland de oorlog: honderden pagina’s VERDWENEN!

Zo hé, het Russische gevaar is voorlopig enigszins onder controle gehouden.

De Amerikaanse journalist Ben Nimmo heeft ontdekt dat Facebook in één grote schoonmaakactie honderden pagina’s verwijderd heeft. De reden? Ze zouden gerund worden door Russische ‘agenten’ van Sputnik. Hun doel: het eigen mediabedrijf én dus pro-Russische propaganda verspreiden. Want Sputnik is natuurlijk van de Russische overheid (van de staatszender die trouw doet wat Vladimir Poetin wil).

Hoewel lang niet alles over politieke onderwerpen ging, werd er met name in de Baltische Staten wel degelijk aandacht besteed aan politiek-controversiële onderwerpen. Met name aan de NAVO en ‘minderheden’ in die landen.

De tweets van Nimmo worden gepromoot door Marietje Schaake, D66-parlementariër en Rusland-hater pur sang. Zij vindt het blijkbaar heel belangrijk om dit ‘nieuws’ te vermelden. Rusland, sociale media, kunstmatige ‘nieuwstrends.’ Hop, erop slaan!

Natuurlijk vraag je je af wat dit in vredesnaam te maken heeft met Poetin en Rusland? Dat Sputnik een beetje hyperactief was wat betreft promotie op sociale media, soit. Maar denkt Schaake nou echt dat Poetin hiervoor toestemming had gegeven of dat het een FSB-operatie was? De meeste posts gingen over niet-politieke zaken als ETEN.

Mijn. God.

Die anti-Rusland hetze in Nederland begint steeds engere vormen aan te nemen. Man, man, man.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. fockingworst

  Het is niet zozeer Facebook, maar zowat heel Amerika (de regering en haar mediahulpjes ) die rusland in een kwaad daglicht probeert te zetten.
  Ook nu weer met het gas, de amerikanen willen handelssancties gaan opleggen als we goedkoop Russisch gas gaan afnemen en niet het dure Amerikaanse gas.
  De amerikanen spelen echt met vuur ze liggen en met China en met Rusland overhoop.
  Dit zijn juist de landen waar je handel mee moet drijven en vriendschappen mee moet sluiten , en geen (verkapte) aanzoeken doet voor oorlog.

 2. Birrocudaq

  Er wordt wel eens vergeten dat een groot deel van de Russen helemaal niet voor Putin en zijn club zijn. Er is zelfs al een nieuwe actie gaande die veel gevaarlijker is omdat ze openlijk anti-Westers is .Zie een van mijn recente berichten op Facebook !!

  1. edoc431

   Reclame maken doe je maar ergens anders niet hier toedeledoe

   1. Crassus

    Er wordt hier de hele dag reclame gemaakt voor de PVV en FvD, @edoc431 ! Niet zo kleinzielig doen.

    1. fockingworst

     Voor @crassustrolleke dit is een rechts georiënteerde website, dus tja hier word positief over de pvv en fvd gepraat. Joop is een betere plek voor linkstrollekes

 3. Eugenie de la Fleur

  Nepnieuws aangepakt en schreeuwen alle putin loverboys moord en brand. Kennelijk deed facebook wat goeds

 4. fockingworst

  Als dit bij een Russische facebook variant zou gebeuren zouden alle linksgekkies moord en brand schreeuwen, onder het mom van dictatuur.

 5. Bes Tolen

  Het westen lijdt onder een enorme politieke psychose, die het slechtste uit de westerse cultuur vertegenwoordigt. Het bedreigt ook het westen zelf en in het bijzonder de mensen. De vooral door de godsdiensten opgehoopte leugens zijn zo omvangrijk dat het heel vaak systematisch fout gaat bij het nemen van beslissingen door politiek correcte politici. In wezen zitten we nog altijd met erfenis van valsheid van het Romeinse rijk. Vooral van het ”West Romeinse” rijk. Daar behoren christendom en jodendom stellig bij. Zo lang de meeste mensen oneerlijk hier over blijven hebben de valse krachten alle mogelijkheden te blijven doorgaan.
  Psychosociale stress en gezondheidsstoornissen zijn ook het gevolg. Kortom, kiezen ”we” voor ellende of gezonde verhoudingen? Onze politici deugen helaas in grote meerderheid niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.