Geert Wilders weet wel hoe je feestende criminelen aanpakt: "Water, brood, isoleercel!"

Geen categoriejan 29 2019, 14:00
Maar ja, helaas worden gevangenen in Nederland doodgeknuffeld.
Gisteren was er behoorlijk wat media-onrust nadat bekend werd dat een grote groep veroordeelde criminelen zichzelf gefilmd hadden terwijl ze lekker aan het feesten waren... in de gevangenis. Keukenmeubilair werd kapotgesmeten, terwijl de "gedetineerden" heerlijk aan het dansen waren. En roepen, gillen, en zingen, natuurlijk.
Knettergek dat zoiets kan in Nederland, vindt ook Geert Wilders. Anders dan Mark Rutte -- die dit soort gedrag blijkbaar volstrekt normaal vindt, anders zou hij er wel iets aan doen -- vindt hij dat deze criminelen aangepakt moeten worden. En hard ook. Hoe? Water. Brood. Isoleercel.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1089790827252146176
Zo doe je dat, inderdaad. Helaas wordt Nederland geregeerd door een man, Rutte, die niet eens bekend is met het woord "aanpakken," laat staan met de betekenis ervan. Onze premier vindt het ongetwijfeld eerst en vooral zielig voor 'gedetineerden' dat ze vastzitten. En zal bij zichzelf denken, "ach, als ik hun was zou ik ook af en toe een feestje nodig hebben om de dag door te komen."
Jammer, maar we zitten nog wel even met deze man opgezadeld. Laten we in vredesnaam hopen dat de verkiezingen voor de Eerste Kamer de meerderheid van de coalitie vernietigen zodat Rutte ein-de-lijk ten val kan worden gebracht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten