Misselijkmakende video: duizenden leerlingen eisen ‘actie tegen klimaatverandering’ in Luik

Screen Shot 2019-01-31 at 17.45.05
Foto:

Dit doet mij bijna in huilen uitbarsten.

Greenpeace is door het dolle heen. In Luik zijn namelijk duizenden leerlingen en studenten de straat op gegaan om te demonstreren vóór ‘actie tegen klimaatverandering.’ De leerlingen eisen dat er iets gebeurt, en snel ook. Blaas de economie maar op, we moeten de wereld redden! Ofzo.

De radicaal-linkse organisatie noemt dat “stunning,” oftewel “adembenemend”:

https://twitter.com/GreenpeaceEU/status/1090938878758920192

Natuurlijk is daar helemaal niets adembenemends of verrassends aan. Dit is het logische gevolg van jaren van indoctrinatie door linkse radicalen op school. Ieder kind op een publieke school krijgt vanaf dag één te horen dat we er binnenkort allemaal aangaan tenzij die smerige kapitalisten nou eindelijk het milieu eens gaan beschermen. Je reinste flauwekul, natuurlijk — het bewijs dat de mens significant invloed heeft op het klimaat is minimaal — maar ja, dat weten die arme leerlingen niet. Die zijn zo bang gemaakt door hun ‘docenten’ dat ze ervan overtuigd zijn dat er iets moet gebeuren. En wel meteen.

Ik word hier echt — letterlijk — kotsmisselijk van. Het is gewoon zielig dat kinderen en jongvolwassenen op deze manier misbruikt worden door radicaal-links. Hun hersenen zijn nog niet helemaal volgroeid; ze kunnen nog niet écht redelijk zijn en diep nadenken. Ze worden nog altijd geregeerd door de emotie. Extreemlinkse ‘docenten’ weten dat en gebruiken het om ze helemaal gek te maken met angst.

Triest. Je zou je kinderen er bijna door van school halen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

94 reacties

 1.   

  In Nederland is een vergelijkbare beweging in snelle opkomst.

  De jeugd heeft de toekomst. Hartverwarmend.

  1.   

   Allemaal bekokstoofd en aangemoedigd door de klimaathysterie onder van het overwegend linkse schoolbestuur.

   1.   

    Allemaal bekokstoofd en aangemoedigd door de klimaathysterie onder van het overwegend linkse schoolbestuur.
    Klopt !!
    Het linkse geboefte geeft de leerlingen gekleurde informatie ipv gedegen onderwijs.

   2.   

    Ook als je een cactus geen water geeft gaat hij doodt

  2.   

   Ja dat spreekt jou wel aan he DE JEUGD viespeuk

  3.   

   Ja ze hebben de toekomst maar die zie ik dan ook somber in.

   1.   

    Angstaanwekkende graadmeter voor en van intoctrinatie,misbruik en misleiding van de jeugd met kennelijk extreem deugende ouders en leraren op idem foute scholen. Als je je kinderen gezond opvoedt, maak je er geen ideologische en voor anderen stuitende trekpoppen van. Dit extremisme doet mij mentaal denken aan een jugend uit bruinere tijden en rodere tijden ten oosten van ons.

    1.   

     Hmm Ik denk dat je meer vergelijkingen op rechts vindt. De nazi’s hebben eerst de communisten en socialisten te grazen genomen en toen ze eenmaal aan de macht kwamen hebben ze de zondebok te grazen genomen.

     1.   

      Aldus onze Afrikaans racistische fascist Aytasje

  4.   

   Mohammed, Katholieke van productie vrijgestelde geestelijken, Hitler en nationale variant op het socialisme, Sociaaldemocraten en hun uitzaaiingen in het onderwijs, het EU propagandaministerie, Greenpeace, Globalisten, met hen verbonden AntiFa en W.i.m. H.u.t.t.e.n weten het zeker, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Bescherm daarom zelf je kinderen tegen indoctrinatie en misbruik.

   1.   

    ……en niet te vergeten de islamisering!!

  5.   

   ..Hartverwarmend..
   En de temperatuur is al zo hoog op aarde.

 2.   

  Ah gossie… moet je huilie huilie doen?

  Het enige wat dit artikel bewijst is dat hij zelf terug naar school moet.

  “het bewijs dat de mens significant invloed heeft op het klimaat is minimaal — maar ja, dat weten die arme leerlingen niet. Die zijn zo bang gemaakt door hun ‘docenten’ dat ze ervan overtuigd zijn dat er iets moet gebeuren. En wel meteen.”

  Klinkklare, aantoonbare onzin. Maar ja, dat weet die arme MvdG niet. Die is zo geïndiceerd door de rechts-populistische bubbel dat hij niet meer objectief en evenwichtig naar de feiten kan kijken, maar alleen pseudowetenschappelijke onzin na-praat.

  1.   

   Gaat u eens lezen op de site ‘klimaatgek’. Daar wordt u me onderbouwde feiten keihard om de oren geslagen.

   1.   

    Ga jij eens met wetenschappers praten die vandaag een open brief hebben ingestuurd 3400 wetenschappers, die beweren weer wat anders. Waarom is klimaatgek wel betrouwbaar?

    1.   

     zozo 3400 nog wel hahahahahahahaha tja dan moeten we wel sodeflikker op idioot

    2.   

     Deze 3400 wetenschappers worden betaald om de klimaathysterie in stand te houden, logisch dat zij zich scharen achter kindertjes want het gaat immers om hun geld..

    3.   

     Of het waar is of niet het is heel naïef te denken deze en komende generaties kunnen herstellen wat de mens sinds zijn ontstaan gesloopt heeft. De kosten zijn te hoog en het effect nihil Tevens is het ook nog eens slecht voor Afrika ,het westen kennende zullen ze het daar nog meer gaan leegroven om de broek nog enigzins op te kunnen houden.

     1.   

      Hahaha Marco het westen zijn de multinationals die hier belasting betalen. Ik heb een grotere hekel aan de Afrikanen die daar aan meewerken. De Nederlanders zijn gewoon onwetend. Ik begrijp heel goed dat jij leonce ndikumana niet gelezen hebt.

      Ik vind het ook onzin om de klimaatplan en die er nu liggen uit te voeren. Ik vraag me alleen af of wij als leken in staat zijn te begrijpen wat nu wel of niet waar is. Ik ben geen deskundige, ik heb de kennis niet in huis om er over te kunnen oordelen vandaar dat ik benieuwd ben waarom mensen de ene wetenschapper wel geloven en de ander niet. Dan ga ik naar beleid en kosten kijken en dan denk ik dat hier de laatste tijd wel bewezen is dat deze kosten niet nuttig zijn.

      Ik denk dat vervuiling wel iets is dat moet worden bestreden, een belangrijk punt is daarin denk ik overal dezelfde eisen aan brandstoffen stellen wereldwijd.

     2.   

      @Aytas: ik hoop dat je ondanks dat ik sommige dingen echt meen het weer even mijn speelkwartiertje is. Ik denk dat de mensen die snappen dat de kosten te hoog zijn geneigd zijn de wetenschappers te geloven die negatief tegenover de klimaatgekte zijn en degene die echt denken de wereld vergaat als we niks doen die andere wetenschappers. Ik geloof meer in eigen verantwoording en zelf alles doen om de aarde en alles wat het ons geeft met respect te behandelen en zomin mogelijk te vervuilen. Ik denk ook dat de mensen zich beter druk kunnen maken met zo goed mogelijk met elkaar omgaan ipv het klimaat zodat het prettig leven is zolang het bolletje nog draait.

     3.   

      Maar Marco, de mens heeft niets gesloopt, en Nederland is een stip op de kaart, er zijn landen, vele malen groter dan Nederland, die helemaal niet meedoen..
      Dit land is klimaatreligieus ziek, het klimaat is een afgod geworden en WIJ burgers de klos van deze ziekte.
      Buiten het feit dat de tegenwoordige kinderen maar een beetje blaten enh geen idee hebben wat het kost, kinderen betalen immers niets, dat doen de ouders voor het feit dat de leugen wordt verteld puur om geld uit de zakken te kloppen…

     4.   

      @Siemien. Ik denk dat de mens alles gesloopt heeft. Ieder mag daar over denken wat hij wilt natuurlijk maar ik den dat de mens de aarde en alles erop tot zijn beschikking heeft gekregen alleen dat wat we ervan gemaakt hebben niet helemaal de bedoeling was.

   2.   

    Ik ken die site. Kritisch, maar komt nooit met een onderbouwing dat de huidige klimaatverandering niet door de mens komt. De wetenschappelijke onderbouwing dat dit wél het geval is, is enorm. Lees je ook wel eens sites uit je bubbel? Dan kun je de argumenten namelijk naast elkaar leggen.

   3.   

    Ik vraag mij af wat is er mis met deze site, prima stof, vakmensen die bekend zijn met hun vakgebied.
    Zeker die opmerking van die pensionado, als je werk moet je aan je baan denken en nu als pensionado kan je de waarheid vertellen.

    1.   

     Klimaatreligie is de nieuwe ziekte, kindertjes die met leugens opgezadeld worden, die geen idee hebben hoe hard ze zullen moeten werken om die rekening, want die komt er, moeten gaan betalen, dat inzicht hebben deze kindertjes nog niet, al denken ze van wel..

  2.   

   Je moet eens een interview met de schrijver lezen. Dieptriest.

   1.   

    Dat is de rotzooi die jij hier altijd aanbied ook dieptriest en treurig

  3.   

   Michael is een diepgelovige klimaatevangelist. Wat hij beweert en predikt is 100% de waarheid – de enige, echte waarheid. Het staat immers in de IPCC-bijbel! En aan het geschreven woord van het klimaatvaticaan mag nimmer getornd worden.

   Arme Michael…. Zo jong en al zo volslagen reddeloos geindoctrineerd door linkse lulkoek. Hoe voelt dat nou, anderen klakkeloos en gedachtenloos napraten?

   1.   

    Kun jij eens onderbouwen waarom jij dat niet doet?

   2.   

    L9l

    1.   

     sjongejonge. steeds dezelfde onzin hier. Heb je het IPCC rapport gelezen? Nee. De disclaimer van het IPCC over hun eigen conclusies? Nee. De 900+ rapporten gelezen waarop het IPCC zich baseert en er dan achtergekomen dat het om 100- onderzoeken gaat en 800+ rapporten van het IPCC zelf over deze onderzoeken? Nee. Je verbaasd over het feit dat 60% van deze onderzoekers compleet andere conclusies trekt in hun onderzoeken? Natuurlijk niet. Maar de propaganda van het IPCC wordt wel klakkeloos overgenomen. Toegeven er geen verstand van te hebben maar toch blindelings volgen. En dan nazi- vergelijkingen maken met de critici. Totaal niet inziend dat juist het blinde nablaten zorgde voor de ich hab es nicht gewūsst – erlebnis. Loop maar lekker achter de EU- lebensraum-lobby aan. komt helemaal goed.

  4.   

   Micheal vlgs mij, speelt er heel wat anders onder deze jongere, lekker een dag klooien met vrienden, geen klote school, peuk erbij , met je OV kaart kom je er gratis.
   De hele dag gewoon doen waar je zin in hebt.
   Als het maar binnen de schooluren valt, en niet in de avond of in het weekend.
   Machtig man, kom je nog op tv ook.

 3.   

  Goed dat jij in huilen uitbarst maar dat doe je waarschijnlijk voor de verkeerde reden. Ik wel in huilen uitbarsten dat smerige, oude egotrippers en babyboomers de planeet hebben gekloot voor deze generatie

  1.   

   verkloot neem ik aan allah vooruit hahahahahaha

  2.   

   De mensen lopen altijd te zeilen over de babyboomers
   Maar wij hadden geen sociale media wat miljarden kwh stroom kost in datacenter,s vlogen niet de hele wereld over gebruikten katoenen luiers en niet wegwerpluiers gingen niet voor iedere wissewasje met de auto. Gebruikten gewoon de benenwagen gooiden niet massaal afval inde natuur zoals de jeugd we doet. Eten niet drie keer in de week bij de fastfood bestellen ons niet suf op internet wat allemaal thuis moet worden bezorgd. kopen geen tassen vol kleding bij Primark. Eisen niet elk jaar een nieuw mobieltje zoals de jeugd wel dus met andere woorden de jeugd is zelf de allergrootste vervuiler.

   1.   

    Geheel correct Hoofdpiet. Het is gewoon de ouderwetse generatiekloof. De verwende kutpubertjes zijn wat groter geworden, te besodemieterd om na te denken maar hebben toch een zondebok nodig en lullen dan elkaar na: de babyboomer heeft het gedaan!

    Sukkels zijn het, en geen eens aardige sukkels. Stomme klootzakjes die hun reet niet kunnen afvegen, verwend tot in hun beenmerg, vanaf hun zesde totaal gehersenspoeld en geindoctrineerd en nu zullen ze anderen wel even de maat nemen.

    Hoofdpiet je hebt helemaal gelijk: die domme jonkies zijn zelf de grootste vervuilers en verspillers. Jammer dat wij ze op de aarde hebben gezet. Ik zou zeggen: ransel ze de kolenmijnen in en werken tot je erbij neervalt, ondankbaar pokkentuig.

 4.   

  Wellicht interessant om te lezen voor de mensen die denken dat er geen bewijs is. De consensus bij klimaatwetenschappers is enorm, en het artikel weerlegt ook nog eens mooi de onzin die door ontkenners wordt gebruikt. In het kader van hoor-wederhoor.

  https://www.ucsusa.org/global-warming/science-and-impacts/science/scientists-agree-global-warming-happening-humans-primary-cause#.XFMem8ko_qA

  1.   

   Er is nog geen enkele onafhankelijke wetenschapper geweest die bewijs heeft geleverd dat de mens verantwoordelijk is voor een al dan niet aanwezige opwarming van de aarde.
   De door u gememoreerde consensus bij klimaatwetenschappers bestaat alleen onder wetenschappers die afhankelijk zijn van de subsidiebronnen van linkse regeringen en aan het subsidie-infuus liggende organisaties. Wetenschappers die niet van deze indoctrinerende instituten afhankelijk zijn zeggen bijna allemaal dat er geen enkel bewijs is dat de mens de aarde opwarmt.
   Overigens is de temperatuur op aarde de laatste 20 jaar niet meer gestegen.

   1.   

    Maurits verwoordt de klimaatsceptische complottheorie weer briljant.

 5.   

  Letterlijk: Luik is een adembenemende stad. Dat zegt genoeg. Geen wonder dat Mike er kotsmisselijk van wordt en in huilen uitbarst.

  1.   

   Luik is 1 van de smerigste steden van Belgie misschien daarom adem benemend.

 6.   

  De jeugd heeft echt geen idee wat dit allemaal gaat kosten, sterker nog, de jeugd denkt zich te moeten mengen in discussies waar ze het overzicht helemaal niet van kunnen overzien, laat staan de consequenties als het gaat om betalen, zij hoeven immers de snelle exorbitante energieverhogingen niet te betalen..
  De jeugd wordt opgenaaid en wij oudere jongere opgezadeld met rekeningen…

  1.   

   Nouja als de jeugd dan zo begaan is dan vinden ze het vast niet erg om hun steentje bij te dragen.
   -het volgende protest is op een zaterdag
   -iedereen wordt verwacht met de fiets dan wel te voet te komen.
   -er zal enkel water geschonken worden (wel zo gezond en verantwoord)
   -en komende vakanties met het vliegtuig worden allemaal geannuleerd, dat vinden ze vast wel goed

   Ik kan nog even doorgaan maar ga er maar vanuit dat dit lang niet zo spontaan is als die mensen om de studentjes heen ons willen doen geloven.
   Nogal stiekeme manier van beinvloeding dmv gebruik van onwetende kinderen, maarja….

   1.   

    Klimaat “verandering” is logisch toch, het weer/klimaat fluctueert nu eenmaal, dit is van alle tijden, we hebben immers ook een ijstijd gehad..
    Men slaat helemaal door en raakt volledig in paniek om vervolgens mensen op te zadelen met torenhoge verhogingen..

 7.   

  Prachtig toch, in mijn tijd gingen we ook richting Amsterdam Provo spelen.
  Wist jij veel.
  Als je niet meedoet viel/val je op, wie is daar naar op zoek, vraag het de slachtoffers van de kopschoppers.
  Links heeft er 70 jaar over gedaan, om de samenleving te hersenspoelen.
  Voorbeelden te over kijk maar op straat, het nieuwe Nederland zonder Zwarte Piet.

 8.   

  “duizenden leerlingen demonstreren voor snelle actie tegen klimaatverandering”
  Die jeugd wilt de wereld redden en wel héél snel,de economische onmogelijkheid is een secundair aandachtspunt!
  Natuurlijk zijn de docenten apetrots op hun milieubewuste pupillen.De organisatie noemt het heel modern,een “stunning” actie.
  De domme jeugd vraag zich NOG niet af wie in de nabije toekomst de zakcenten,kleding studieboeken/kosten,smartphone en beltegoed/abonnement betalen gaat,pappie kan dat misschien niet meer!

  1.   

   Staan ze in de sneeuw te roepen dat de aarde schrikbarend opwarmt.

 9.   

  Leuk zo’n vrije dag, alleen een beetje koud, komt door de opwarming lieve koters.

 10.   

  NPO soppen bij dit soort demonstranten ,en zenden zoiets het liefst de hele avond uit .
  Wat hoop ik dat die lui geen belastinggeld meer ontvangen ,dat ze op eigen benen moeten staan ,dan vergaat ze het lachen wel .

 11.   

  In America is vandaag de laagste temperatuur gemeten, sinds de metingen zijn gestart.
  Wie kunnen we de schuld geven, Trump / Wilders / Baudet.

  1.   

   Ja en in Australië is het 40 graden, zou het zomer zijn daar ofzo?

   1.   

    Ben ik geweest Siemen, een deel van mijn Fam woont en werkt er.

    1.   

     Ik heb Australië hoog zitten hoor vergis je niet, het zou als voorbeeld moeten gelden in deze wereld..

     1.   

      In elk geval voor wat betreft de migratiepolitiek van het laatste jaar. Ze hebben daar in de gaten dat de samenleving en de cultuur die dat mogelijk maakte overvraagd wordt en stuk kan.

 12.   

  De kiesgerechtigde leeftijd is o. a. door toedoen van links naar beneden gemanipuleerd. Zo kom je aan je stemvee. Vergeten is dat deze studenten nog niet de jaren des onderscheids hebben bereikt en bijzonder afhankelijk zijn van de groep waarin ze leven. ‘Wat jij vindt… vind ik natuurlijk ook.’ Mijn oma had de juiste beaming voor deze groep kuikens:Ze hebben het wiegestro nog aan de kont hangen’.

  1.   

   Leer die leerlingen alvast hoeveel van hun toekomstige inkomen naar de staat gaat, laat daarbij ook zien hoeveel er nog meer naar toe gaat om hun opgedrongen ideeen te realiseren, is het zo over met deze flauwekul.

  2.   

   De tijd dat kinderen bepalen en volwassenen betalen is in zicht.

 13.   

  De beste oplossing voor het klimaat is alle buitenlanders Nederland uittrappen de Afrikanen naar Afrika de Turken naar Turkije de marokkaanen naar Marokko de Armeniërs naar Armenië en ga maar zo door.

  1.   

   Wij komen toch allemaal uit Afrika volgens de wetenschap.

   Ga je mee terug?

 14.   

  Als ze op al die scholen nu eens iets aan het klimaat gingen doen. Bijvoorbeeld: verwarming een paar graden lager, de frisdrankautomaat uit, geen excursies meer, verboden mobieltjes, laptops enz. op te laden binnen de school. Kijken hoeveel deze klimaatbewuste leerlingen over hebben voor een beter klimaat.

 15.   

  Mijn kinderen werden geïndoctrineerd in het neutronenbom tijdperk en vroegen wanneer de oorlog kwam.
  Incompetente leraren moeten ook de dag door, rekenen, schrijven en denken is werk.
  Moeten we niet willen met ze´n allen.
  Eigenlijk misdadig om kinderen zo tekort te doen.

  1.   

   Ze moeten kinderen leren voor zichzelf te denken en niet massaal die linkse agenda opgedrongen krijgen. (overigens rechts ook niet, maar onderwijsland is vrij links)

   Leer kritisch te zijn, ook over klimaatverandering, neem niet alles blindelings aan.

 16.   

  De grootste oorzaak van de milieuproblematiek op 1 plein bij elkaar: te veel kinderen.
  Moet je eens zien, wat een troep ze achterlaten ook, na zo’n demo….

 17.   

  Ga naar school, ga studeren, steek je energie in ontwikkelen van groene oplossingen als dat is waar je enthousiast van wordt.
  Maar ga niet protesteren dat anderen het moeten oplossen.

  Protesteren is een democratisch recht maar heeft eigenlijk weinig met echte democratie te maken. Het gaat er niet om wie het hardst roept. Het is een politiek getinte opvatting om op deze manier je gelijk te willen halen. Leraren die dit aanmoedigen bekennen hun politieke kleur en dat hoort niet.

 18.   

  De leerplichtige kinderen hebben ook plannen om te spijbelen, die ouders gelijk een dikke vette boete geven scholen trouwens ook die dit toestaan.

 19.   

  Ipv dit geneuzel kunnen ze beter zelf de handjes uit de mouwen steken, hier kan dat allemaal en durven ze wel, laat ze naar echt vervuilende landen gaan en daar demonstreren, china of zo, Nederland stelt niks voor, zuipende stumpers

 20.   

  Een ideetje, als het waar is dat de aarde opwarmt door ons, dan moet de jeugd minder gaan reizen en minder hun telefoons gebruiken.

  Oh wacht, dat willen we niet. Jongeren zijn net als Groenlinkers, die doen alles wat niet mag, vliegen heel de wereld over, maar geven koeien de schuld voor de opwarming van de aarde.

  Hysterie, waarheid is niet belangrijk meer.

 21.   

  Inderdaad misselijkmakend. Het is om te huilen. Wellicht wijkt dit iets af, maar ik spreek regelmatig jongeren. Tussen de 16 en 26 jaar. Er word niets, maar dan ook helemaal niets onderwezen over Pim Fortuyn. Ze weten niet eens wie die man was!
  Buiten het feit of je het met hem eens was of niet, het was een fenomeen, een belangrijk stukje nederlandse geschiedenis. Het word gewoonweg weggemoffeld op onze scholen.

 22.   

  Tja. Je rekruteert kindsoldaten het best met een verzetje. Een dagje geen les, maar lekker met de bus naar de stad om daar te protesteren.

  Over een paar jaar willen ze een brommer, en weer wat later een auto. En de nieuwste spijkerbroek met nog meer gaten, die dan in Sri Lanka wordt geproduceerd en hier naartoe wordt gebracht. Wat dat voor het milieu doet, interesseert ze niet.

  Doorzichtige trucs van de linkse milieumaffia.

 23.   

  De vraag rijst hoe hier de reacties waren geweest als de schooljeugd zich massaal hadden gekeerd ten de islamisering, de Klimaathysterie dan wel de roetveegpieten.

  1.   

   Waar nu de demonstratie overduidelijk van boven naar onderen is georganiseerd -en het maar de vraag is, of die leerling bezorgd is, of lever dat uitje heeft i.p.v. een saaie schooldag- Zou de andere demonstratie van onderen zijn georganiseerd.

   Wat je politieke mening is, het uitgangspunt van die demonstratie zou een totaal andere zijn geweest.

   Dit is overduidelijk een Noord Koreaans statement; veel gestuurde demonstranten.

 24.   

  Vraag mijzelf af…. wie heeft dit nou precies georganiseerd, en wie verschaft de middelen ?
  Gele hesjes protesten in Frankrijk worden door de media genegeerd….
  Ze kunnen beter demonstreren voor betere scholing, en tegen het klimaat van te hoge studie schulden !
  Stelletje domkoppen zijn het !

  1.   

   De middelbare scholieren van nu zijn beter geïnformeerd dan veel van de oudere reaguurders op dit blog. Ze zijn met name veel minder nationalistisch zoals bijvoorbeeld bleek bij het referendum over de Brexit.

   1.   

    De middelbare scholieren van nu zijn beter geïndoctrineerd dan veel van de oudere reaguurders op dit blog. Als die arme kinderen eens wisten dat zij later moeten opdraaien voor de onbetaalbare kosten van deze klimaathysterie dan zouden ze beslist niet gaan demonstreren a.s. maandag.

 25.   

  Angstwekkende graadmeter voor en van indoctrinatie, misbruik en misleiding van de jeugd met kennelijk extreem deugende ouders en leraren op idem foute scholen.
  Als je de kinderen gezond opvoedt, maak je er geen ideologische en voor anderen stuitende trekpoppen van.
  Dit doet me mentaal denken aan een jugend uit bruinere en rodere tijden ten Oosten van ons.
  Misselijk makend dat ziekelijke deugen.

  1.   

   Poldi levert een treffende illustratie van mijn stelling.

 26.   

  Ach ach ach….., wat is er aandoenlijker dan kinderen gebruiken voor de klimaat hysterie.
  Bij vluchtelingen werkt het ook zo goed. Want kinderen vertederen, kinderen zijn kwetsbaar en wie wil nu die kindjes sarren en tegen spreken.

  WALGELIJK om hun te indoctrineren !

  1.   

   Kinderen zijn erg beïnvloedbaar.
   In mijn tijd op het HBO hadden we een leraar kunstgeschiedenis met een erg overtuigende manier van lesgeven. Gevolg: meer dan de helft van onze school stemde PPR die nu is opgegaan in de walgelijke GL.
   De minimum leeftijd voor het stemrecht is niet voor niets 18 jaar.
   Het liefst wil het links geteisem die terugbrengen naar 12 jaar.

 27.   

  Is niets nieuws, ’40-’45, had je de Hitlerjugend, Cesar zei het al, heers en verdeel, 70 jaren flowerpower, niet te vergeten de koude oorlog, en ga zo maar door

  1.   

   Mijn leraar zij altijd: Hitler is groot geworden door de onderwijzers. (Hij gaf Duits)

   1.   

    Sorry: Hij zei (dom hé)

 28.   

  Een hele gehersen gspoelde generatie. Die groen linkse klimaat knuffelaars

  1.   

   En het linkse geteisem PVDA, D66 en Gl rekent zich al rijk met het te verwachten linkse stemvee.

 29.   

  Dit is toch teken des tijds? Kinderen worden gebruikt omdat dit een emo-politiek is. Het is niet nieuw. Kinderen worden voor alles gebruikt waar men iets wil doordrammen. Kinderen worden gebruikt om de boot-vluchtelingen een excuus te geven ( denk aan het kindje op het strand, whow de wereld in rep en roer! Dat het kindje er keurig neergelegd werd, daar wil men niet aan denken ) . De wereld stikte in haar emo! Het geld stroomde binnen bij vluchtelingen hulp. Kinderen worden gebruikt als levende schilden bij Hamas/Gaza oorlog, en de wereld vervloekte de zichzelf beschermende Israel. Kinderen worden gberuikt in het recente ‘kinderpardon”, en weer werd het emo pilletje geslikt door de mensen, en het kinderpardon is alweer gelukt! \nu kinderen voor het idiote klimaat akkoord, en men slikt het weer als zoete koek! Ach gossie toch, spijbelen is dan ineens normaal.
  EMO- politiek is hot item! Zet kinderen in en het volk smelt.

  1.   

   Het is gewoon een hype.
   Lekker speciaal doen, en via social media elkaar bestoken dat het einde van de wereld er aan komt als je nu niets doet.
   Vroeger ging men gillen om de Beatles, nu gillen ze om de hype, het klimaat!
   Over een maand zijn ze het weer zat, en dan gaan ze weer over op andere nonsens!
   Arm kind ls als je ouders en linkse polotici het ook geweldig vinden wat je doet !

   1.   

    Het mag dan een hype zijn, als we straks niet gaan stemmen, gaat deze hype ons ontzettend veel geld kosten!

  2.   

   Een vriendin van mij werd altijd klassikaal opgetrommeld om met de bus naar Leipzig te gaan, ze kreeg een vlaggetje in de handen gedrukt en mocht zwaaien naar Honecker; geweldige uitjes altijd, en dat onder schooltijd! Het hoofd van de school stond er uiteraard volledig achter en ook haar ouders vonden het een goede daad, ze verkregen er aanzien door in hun directe omgeving.

   1.   

    Honecker werd democratisch gekozen. Hij kreeg 97% van de stemmen.
    Komt dat bekend voor? 97%.
    Oh, ja, 97% van alle wetenschappers was het eens met Barack Obama toen hij zei: “There is Global warming!”
    Jammer dat Sadam niet meer leeft, die kwam zelfs een keer tot 97,5%!

 30.   

  Pfffff……mij hebben ze toen zo bang gemaakt met de “zure regen”, en dat er over 10 jaar geen bossen en planten meer zou zijn.

  Kwam allemaal door de auto’s en bedrijven.

  Nu al meer dan 30 jaar later weet ik als onderzoeker/ondernemer/marketeer/bioloog dat het een totale hoax was van leugens en manipulatie.
  En dat de regen juist de ideale pH waarde heeft voor de planten en bossen.

 31.   

  Kinderen en milleniums worden bang gemaakt met de Co2 hoax door o.a. Leraren op school.

  Maar er is niet 1 leraar die de kinderen leert op school uit hoeveel % de atmosphere bestaat uit stikstof, zuurstof en Co2.

  Laat staan dat veel leerlingen niet eens meer weten dat Co2 essentieel is voor planten en bomen en dus al het leven op aarde.

  Voor degene die dit ook niet weten:
  Afgerond:
  Stikstof 80%
  Zuurstof 20%
  Co2 0,04% !!!!

  De Co2 waarde is toegenomen de afgelopen 100 jaar met minder dan 0,01% (Wat goed is voor vegetatie)

  Wie gelooft nou werkelijk dat een toename van minder dan 0,01% zorgt voor terugkaatsing van warmte naar de aarde???

  Daarom leren ze niks meer asn onze kinderen……..sommige gaan namelijk vragen stellen.

 32.   

  Als je de wereld beter wilt maken, moet je je drukmaken over afvalstoffen, ook die uit een schoorsteen komen. afvalstoffen zoals SO2, HF, NOx etc.
  Waar je niet over moet zeuren is CO2!
  Dat is namelijk geen afvalstof, dat is de basisgrondstof voor ons voedsel.
  Zonder CO2 geen planten, bomen, algen en andere gewassen. De klimaathysterie in Amerika is goed geluwd nu men weet dat de door de Democraten verzorgde gegevens op grote schaal waren gemanipuleerd. CO2 is goed voor onze planeet. Het is niet giftig, het is geen broeikasgas, het is de hoeksteen waarop onze flora zich ontwikkeld.
  Scholen die kinderen de straat op sturen om tegen CO2 tekeer te gaan, moeten ze sluiten!

  1.   

   SO2 => met kalk, op iedere kolencentrale zit een ROI-installatie
   HF => met actief kool (bicar), op iedere huisvuilverbrander zit een installatie om dat af te vangen
   NOx => met ammonia, op iedere kolencentrale zit een DENOX

   Kortom, er is geen milieuprobleem, tenzij de waterdamp uit de schoorstenen nog een toekomstig milieuprobleem gaat worden

 33.   

  Dat hier een uiterst linkse organisatie achter zit, kon je vermoeden, maar nu weten wij het zeker Greenpeace!
  Allemaal niet zo verwonderlijk met zo veel linkse onderwijzers van D66, GroenLinks en PvdA huize.

 34.   

  Dit enge brainwashen moet stoppen, wat een zielige klootzakken zijn die klimaatidioten! Kinderen voor hun karretje spannen. Iedereen die hieraan meewerkt heft de ballen verstand van klimaat of is een oplichter, zoals Rutte / Jetten.

  De VVD en D66 zal het klimaat hun reet roesten, ze gaan voor de economische winst die ze denken te kunnen behalen op korte termijn met de energiewende!

  Dit begint buiten properties te raken en hier moet heel snel wat aan gedaan worden, net als aan dat achterlijke kinderpardon!

  Of gelooft u nog in sprookjes en denkt u dat Mark Rutte (kinderloos) en medestanders het beste met de wereld voor hebben?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!