Nanninga (FvD) doorziet slinkse GroenLinks-plannetjes voor opvang illegalen in Amsterdam

Annabel Nanninga als lijsttrekker van FVD in Amsterdam.
Foto: Annabel Nanninga als lijsttrekker van FVD in Amsterdam.

Annabel Nanninga, de Amsterdamse jonkvrouwe van Forum voor Democratie (FvD), heeft GroenLinks weten te betrappen op stiekem gedrag! En nodig is het zeker. De raadsfractie van FvD zit bovenop de plannen van links Amsterdam om op verschillende locaties in de stad illegalen op te vangen. Nanninga had de gemeenteraad gevraagd om een draagvlakonderzoek uit te voeren, maar de linkse partijen wilden niet meewerken en nu verzwijgen ze ook nog eens waar de opvanglocaties worden gepland zodat bewoners geen bezwaar kunnen maken!

Behalve nieuwe opvanglocaties wil de partij van Jesse Klaver ook een ‘stadspaspoort’ invoeren zodat illegalen zich een tijdje kunnen ‘oriënteren’. Op de opvanglocaties krijgen de vreemdelingen het relatief goed: loopbaanbegeleiding, medische/psychische zorg en zakgeld! Oh ja, en rechtsbijstand, dat wat Rutte u ontneemt, maar hen ten deel valt. Daarmee wordt Amsterdam dan een verzorgingstehuis voor vreemdelingen, die een jaartje op vakantie zijn in de drugshoofdstad van Nederland. En wel op uw kosten. En na anderhalf jaar zakkenvullen gaan ze weer naar huis, tenminste als ze worden uitgezet.

De linkse partijen doen nu dus stiekem over de opvanglocaties en blokkeren elke vorm van burgerparticipatie in het proces. Best bizar, want de partijen hadden nog zulke grote woorden over draagvlak tijdens de verkiezingen. Daar is nu dus niets van over. Nu een onderwerp wordt behandeld waarin zij radicaal anders denken dan de rest, moet het zo snel mogelijk en zo stiekem mogelijk worden doorgevoerd. Staan de opvanglocaties er eenmaal, dan is er geen weg terug en worden miljoenen belastinggeld uitgegeven.

Maar nu komt het sappige deel van het verhaal. Wat blijkt nu? In ‘GroenLinks-buurt’ Amsterdam West is maar één pand onderzocht als mogelijke opvanglocatie. Blijkbaar zitten de GroenLinkser-yuppen zelf niet te wachten op illegalen in hun buurt of zo? Wat een salonsocialisten weer! In ieder geval maakt Annabel Nanninga (FvD) zich hard voor inspraak en wil zij dus dat bewoners worden gehoord alvorens hun buurt te maken krijgt met opvanglocaties voor illegalen. En dat doet ze met verve!

Overigens is er wel een plannetje om aan draagvlak te werken, maar het gaat hierbij niet om inspraak. Wel gaat het om marketingcommunicatie waarbij het leed van de migranten centraal staat en er een focus ligt op de ‘humanitaire situatie’. Slikken die koek dus! Nanninga opperde overigens het geniale plan, gezien de voorstanders bij GroenLinks, om de opvanglocaties in hún eigen wijk te plaatsen!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

74 reacties

 1.   

  Ben blij dat ik daar niet woon zeg. Wat een armoede.

  1.   

   Daar zijn ze in Amsterdam mogelijk ook blij mee.

   :)

   1.   

    in amsterdam zijn ze daar mogelijk ook blij mee.

    1.   

     Ook een cactus gaat dood als je hem geen water geeft.

     1.   

      @Vit: +1

   2.   

    Daar zijn ze in 020 met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid blij mee. Aangezien men in 020 allergisch is voor gezond verstand.

    Overigens komt vanzelf het moment, dat de wal het schip keert en de inwoners van 020 in grote getale rechts worden; financieel wanbeleid, burgers zaken door de strot duwen, verbodscultuur en een sterk stijgende overlast van leeglopers van niet-europese origine.

    1.   

     De meeste echte Amsterdammers wonen allang niet meer in Amsterdam en stemmen inmiddels ook al heel lang geen PvdA meer.

 2.   

  Deze Annabel is een kanjer, Annabel het wordt niets zonder jou, Annabel.
  Terecht Hans de Booij had het 2002 al door.
  Annabel het wordt niets zonder jou, Annabel.

  1.   

   2002 moet zijn 1983 en Hans bezong een slanke dame en niet zo’n volgevreten (ja ja reaguurders jargon) dame…

   1.   

    Voor het echt jargon had u dame moeten vervangen voor een verboden woord ,wat u had kunnen vermijden door 1 letter te vervangen voor bv een punt.

   2.   

    Mk, met deze reactie laat u uw waare aard zien, een racistische l.l

    1.   

     @AS…………………………………………. Proest

     1.   

      Je verschuilen achter reaguurders jargon.

 3.   

  Amsterdam onafhankelijk, ik blijf het zeggen. We stoten die boel lekker af, grote gracht erom heen en zij zoeken het maar uit.

  1.   

   Ja zijn we ook van Nanninga en Baudet verlost in ons land. Hulde

  2.   

   Goed idee. In Amsterdam worden de meeste zaken gedaan die voor de welvaart in Nederland zorgen.

   1.   

    Er zal buiten Amsterdam toch ook wel wat verdient worden?

    1.   

     De grote contracten worden in Amsterdam gesloten. Afstoten zoals iedereen hier altijd roept zou fantastisch zijn. Gaan we in Amsterdam dezelfde strategie volgen voor de rest van Nederland die Europa voor de 3e wereld volgt. Het kan mij niet snel genoeg gaan. Kapitaalvlucht bevorderen, handelsmuren eenzijdig, belasting chantage lijkt me echt super, kan me niet snel genoeg gaan. Tenmiste voor de dds reageerders, voor veel mensen gun ik dat dan weer niet.

     1.   

      Er zal vast veel verdient worden in Amsterdam voor Nederland. Maar Nederland is niet alleen Amsterdam. Nu is bv Brabant geen stad maar wel het logistiek hart van Nederland of bv de bloementeelt in Noord-Holland zorgt ook voor behoorlijk wat inkomsten. Ik wil Amsterdam niet afstoten van Nederland want ook onze hoofdstad hoort erbij maar Amsterdam is net zo afhankelijk van de rest als de rest van Amsterdam en zo vormt het 1 mooi geheel waar he als Nederlander best trots op mag zijn.

     2.   

      Ik woon op een plek wat de derde grote motor van Nederland is, maak me geen zorgen.

      Dag Amsterdam.

     3.   

      JE MOEST EENS WETEN WAT IK JOU ALLEMAAL GUN ………….

     4.   

      Ach Aytas mijn reactie was wel duidekijk denk ik. Ik hou van Amsterdam omdat ik daar in mijn “jeugd” veel lol heb gehad. Straaljagers drink3n in dr smoking bull op de lange niezel en ze konden m e daar. Maar Amsterdam is niet Nederland en Nederland is niet zonder Amsterdam.

    2.   

     Buiten Amsterdam ligt het percentage werkenden hoger en het percentage uitkeringstrekkers lager.

     1.   

      Dat verandert niets aan het feit dat de werkgelegenheid voor Nederland in Amsterdam wordt gecreëerd en onderhandeld. Praat in Amerika met ondernemers en ze kennen Amsterdam, Holland kennen een paar en the Netherlands wordt met een niet begrijpende blik beantwoordt. Overigens denken velen dat Amsterdam een land is.

   2.   

    jazeker wat was het ook alweer 6-2 ??? hahahahaha pauperstad 4 miljard schuld hoest dat maar eens eerst op jankorgel

   3.   

    Schiphol is Haarlemmermeer en geen Amsterdam. Maar om een of andere reden wordt dat nu nooit eens in de grafieken ter propaganda van de linkse heilstaat meegenomen. Op soortgelijke wijze blijven ook de kostprijs van de grote toestroom alsmede de invloed daarvan op het vrij besteedbare inkomen zorgvuldig buiten beeld. Gelukkig krijgen steeds meer mensen het in de gaten en vinden er in de natiestaten van Europa politieke afrekeningen plaats.

    1.   

     Yep leuk sjun en ook een leuke is dat Haarlem de hoofdstad
     van Noord Holland is en niet Amsterdamned .

 4.   

  Poepgat Amsterdam met kringsluitspier A10, daar wil je niet dood gevonden worden.

 5.   

  Ik ben regelmatig in Amsterdam en ze zijn daar helemaal niet blij met dat doorgeschoten links zootje. Nog meer opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers. En daar zijn er al zo veel.

  Die gelukzoekers worden in de watten gelegd die gaan hier nooit meer weg. Wacht op een generaal pardonnetje als je eenmaal een verblijfsvergunning hebben word soms de hele familie naar Nederland gehaald, zelfs oma en opa mogen mee.

  En wij maar belasting betalen wat niet ten goede komt aan onze maatschappij.

  1.   

   In mijn stadje was een Ghanees, die ook voor gezinshereniging in aanmerking kwam, die had 5 Oma’s en Opa’s.

   1.   

    En zelfs dat geloven ze ook gewoon.

    1.   

     Hier geloven ze zelfs, dat Amsterdam de kurk is waar Nederland opdrijft.
     Als de Maeslantkering wordt gesloten en de N15/A15 is geblokkeerd, dan is het over en uit met Nederland.

  2.   

   En straks tot je 80ste werken.. of in verzet komen..

  3.   

   Je krijgt waar je voor gekozen hebt jammer dan ik heb er geen meelij mee .

 6.   

  Deze antisemiet oogst weer volle bewondering op DDS. Geen wonder.

 7.   

  Wat een luxe dat ik niet de verpaupering van Amsterdam hoef te aanschouwen,wel heb ik medelijden met de autochtone bewoners!
  Overigens er zijn mensen die de woorden “allochtoon” en “autochtoon”uit de Van Dale willen hebben,zijn allemaal linkse hersenverweekte cokesnuivers die dat willen,rijp voor versnelde opname in verpleegkliniek.

  1.   

   Oh ja, die SJW’s willen het woordje allochtoon vervangen door bicultureel, vanwege de negatieve contonatie welke aan het woord allochtoon kleeft. Hoe komt dat nou toch? De oorzaak neem je niet weg met een cosmetische nieuwe naamgeving. Van gastarbeider naar buitenlandse werknemer (Terwijl tegelijkertijd de arbeidsparticipatie onder hen daalde. dus wat nou arbeider of werknemer?) naar medelander (Meelijwekkend woordje, nietwaar? :) ) naar nieuwe Nederlander (Maar toch nooit echte Nederlander.) naar allochtoon. De woordjes veranderden; De oorzaak van de negatieve contonatie bleef.

   1.   

    En illegaal (het woord zegt het al) wordt ‘documentloze’… sorry meneer de kaartjesknipper, ik verblijf niet illegaal op de tram maar ik ben tijdelijk documentloos

 8.   

  Beste Annabel, kijk heel goed uit de komende maanden, de kogel komt weer van links, de linksmensch en word gedoogd door de deugmensch.
  Amsterdam is Islamadam geworden en het gajes wat daar regeert is niet te vertrouwen.

  1.   

   Fascisme in woord. Achterlijke praat komt altijd van ‘rechts’.

   1.   

    En de dodelijke kogel van links, Aytas

    1.   

     En dat is nou fascisme.

     1.   

      Troelstra. Valt de waarheid nu ook al onder fascisme?

    2.   

     Van links is een absurde opmerking. Omdat breivik rechts was zijn niet alle rechtse mensen massamoordenaar. Dat gezwam van die maffe profeet is fascisme. Iedereen met een denkbeeld of uiterlijk kenmerk over 1 kam scheren.

   2.   

    het woord facisme is pas ontstaan na de 1e WO en wordt meestal in verband gebracht met Adolf Hitler,als je op deze persoon doelt?deze was niet rechts!

    1.   

     Nee het fascisme is door Gabriele D’Annunzio gestart die net als je grote vriend Adolf een deel van de bevolking uitsloot wat toch echt om rechts nationalisme draait. De fascisten hebben de linkse collectieven in Spanje gesloopt, niet de boel omdraaien. Neonazi noemen zichzelf niet voor niets rechts ouwe draaikont.

     1.   

      Aytas:
      Fout,maar ga het zelf maar zoeken zal wel in wikipedia staan!
      Luister eens goed Aytas,al eens gehoord van Dr Lou de Jong die 5 jaar lang (1960/1965) op TV,Nederland wijzer heeft gemaakt over ALLES dat met AH te maken had en ook veel boeken heeft geschreven over “Das dritte reich” ga die eerst eens lezen en daarna ook even Mein kampf.
      Dan mag je meepraten en mij wat vertellen!

   3.   

    Dus dan bent u ook extreem rechts dus.

   4.   

    Aytasje laat hier weer haar sympathische fetisj voor het fascisme zien

  2.   

   Denk je dat ze zal eindigen als raadslid Willie Dille?
   Verkracht door een horde mocro’s en geen steun van de partij, daarna zelfmoord.

   1.   

    Meester Kong:
    De derde keer dat je deze gebeurtenis aanhaalt?!

    1.   

     @TD Een vijfde keer zit er ook wel.

     1.   

      @TD Een vijfde keer zit er ook wel in :)

     2.   

      Even “.in”. naar boven gooien dan maar

 9.   

  Ook ik als Amsterdammer zet wat vraagtekens bij hoever GL moet gaan om asielzoekers te helpen.
  Maar Nanninga’s suggestie dat er maar 1 onderzocht pand in oud-west staat en wel omdat hier zoveel GL-stemmers wonen, lijkt me ontsproten aan het brein van een paranoïde schertsfiguur.
  Of….? Nanninga is geen domme vrouw. Laat het maar aan haar over om de boel op te fokken met l*lpraatjes.

 10.   

  Mokum is dankzij groen links en de andere links malloten een stad van eerst de Asiel/Gelukszoekers vertroebelen en als er iets overblijft de echte Amsterdammers. Afschuwelijk dit college.

  1.   

   @@Gerlos Ik zeg je , Amsterdam het Sodom and Gomorrah

 11.   

  Amsterdam huilt…waar het eens heeft gelachen….
  Diep triest hoe een historisch mooie stad, gespaard door de oorlogen, behoud van historische erfgoederen is vergaan tot een riool van ons Nederland.
  Geregeerd door gajes, tuig van de richel, de echte Amsterdammer beroofd heeft van zijn/haar identiteit.
  Een schande voor een ieder die denkt vrij en onbevreesd een mening te mogen hebben.
  Linksch gajes en linksch tuig heeft onze hoofdstad tot een open moslimriool gebracht.
  Slinkse reaguurders alhier……de dag des oordeels komt steeds nader……
  Ons volk ontwaakt!

  1.   

   @P>P

   …de dag des oordeels komt steeds nader……

   Zal jij ff op je neus kijken.
   Je blijft lachen met de de rechts religieuzen..

 12.   

  Ook Gij Brutus?….neem de dagen ,weken,maanden voor lief, de dag komt en dan is het echt huilie huilie voor velen van de linkschwereld

 13.   

  Ik ben een Amsterdammer. Ik zeg pleur ze maar lekker in Amsterdam meet die tering asiel zoekers wordt groen Amsterdam mischien langzaam wakker

  1.   

   Meen je dat echt en zouden ze wakker zijn te krijgen?

 14.   

  Een paar gekken meer of minder in Amsterdam merkt niemand. Er zijn er zelfs die van de 12 locaties niet eens een brandweerkazerne kunnen herinneren, zo’n bedroevend geval is zelfs in de gemeenteraad te vinden. Een hek eromheen en ze lekker de problemen laten ervaren.

 15.   

  Beter gelijk nog maar een lokatie erbij gaan zoeken, want Italië wil dat Nederland de dobbernegers van de eurotaxi sea watch opneemt. En groot gelijk hebben ze…. Deze taxiboot vaart onder Nederlandse vlag, en Italië vind dus dat wij er voor mogen opdraaien….. En islamsterdam is waarschijnlijk bereid dit ook te doen ga ik van uit…… Ps ken iemand die tyfusboot lek schieten

 16.   

  Zo,daar wordt groen slinks niet blij van ,en kunnen ze in hun zak steken ,Amsterdammers mogen blij zijn met Nanninga dat zij haar mond nog opentrekt ,dat stelletje parasieten maakt er in no-time een Getto van als ze niet oplet . Die wethouder zou beter in zijn eigen woonwijk een opvangtehuis neerplanten ,kijken of zijn buren nog zo blij met hem zijn ,de huizen zakken gelijk voor de helft in waarde .

 17.   

  Word tijd voor oorlog en dat slinkse zooitje hypocrieten opgeruimd word in de stad ik kan die kut kop van die Halsema niet aan zien

 18.   

  Ze hebben daar een mooi eilandje genaamd pampus zet die uitgeprocedeerde criminelen lekker daar op met een groot hek eromheen en dan hopen op een tsunami

 19.   

  Dit is het zoveelste voorbreld dat de ned bevolking een rad voor de ogen draait. “Wij gaan eerst inventariseren…”zegt de wethouder. Nee hoor, deze man heeft allang besloten om daar illegalen onder te brengen. En daarna pas de omwonenden inspraak geven. Allemaal leugens . Je zult daar maar wonen: je huis verkopen zit er niet meer in. Niemand wil bij een AzC wonen.

 20.   

  Ik bedoel te zeggen: dat de wethouder, de Nederlanders een rad voor de ogen draaidt. Het besluit is allang genomen, er komen illegalen. Werhouders hebben in andere gemeentes ook niet naar omwonenden geluisterd.

 21.   

  Op Pampusstaat nog een oud fort. Misschien ze daar in pleuren.

 22.   

  FVD komt steeds meer op stoom, 20 maart kan met vertrouwen tegemoet gezien worden.

 23.   

  Die Likse doen het meeste stiekum, alles in eigenbelang, ondemocratisch en geheel eigen stiekume agenda hebben ze voor Nederland, En wij maar kapotwerken en betalen tot je dood, want deze linkse plannen moeten andere voor lijden, want zelf doen ze niks anders dan feestjes vieren en alles op kosten van anderen. Weg met linkse slavendrijvers

  1.   

   @Holysmoke: Weet dus wat je stemt op 20 maart en op 23 mei 2019!

 24.   

  Er moet veel meer dus omvangrijk en systematisch diepgaand onderzoek naar de enorme hoeveelheid rotte activiteiten in de immigratiewereld hier in Nederland worden ingesteld. Opdat wat niet deugt eindelijk eens fors wordt aangepakt, veroordeeld en uitgebannen. Veel van wat in het min of meer verborgen gebeurt, gebeurt ten koste van de hele samenleving, die er echt wel onderdoor kan gaan. Veel wat niet deugt, wordt ook direct of indirect door de overheden betaald.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!