Analyse: Met deze rode lappen lokte Selçuk Öztürk (DENK) zijn PVV-ambtsgenoot in de val!

Tweede Kamerlid van de partij DENK, Selçuk Öztürk, overweegt aangifte te doen tegenover Machiel de Graaf (PVV). Volgens Öztürk is hij meerdere malen bedreigd naar aanleiding van de clash tussen De Graaf en Öztürk in de Kamer. Het debat werd verhit toen Öztürk zijn ambtsgenoot betichte van het plegen van strafbare feiten, namelijk fraude. Maar voordat hij dit deed hield hij De Graaf al een rode lap voor: het boek van Joram van Klaveren. 

Maar of de emotionele response van Machiel de Graaf (PVV) tegenover de valselijk beschuldigingen van Öztürk als een ‘bedreiging’ moet worden gezien is maar de vraag. Öztürk beschuldigde zijn ambtsgenoot immers van strafbare feiten en zelfs Kamerlid Arib was geschokt dat het DENK-Kamerlid deze beschuldigingen zomaar uitte. Het was Öztürk die het eerste schot loste en vervolgens sloeg de vlam in de pan. Volgens Arib waren het doen van de beschuldigingen in de Tweede Kamer niet juist: ‘dit kan dat niet zomaar’.

En als we de beelden nogmaals bekijken dan is het niet meer dan logisch dat De Graaf boos werd. Daarna was De Graaf overigens de eerste die direct zijn excuses aanbood en zijn woorden terug nam. Dat was erg netjes en hiervoor kreeg hij complimenten van Jasper van Dijk (SP). Laatstgenoemde analyseerde hetgeen gebeurde: ‘De Graaf heeft zijn excuses aangeboden en zijn woorden ingetrokken, dat kunnen we van het DENK-Kamerlid niet zeggen’. Zo is dat, en nu is het DENK-Kamerlid nog zo trots om mogelijk aangifte te doen tegen De Graaf!

De hulp van Arib en Van Dijk kon De Graaf overigens goed gebruiken. Het PVV-Kamerlid liet zich namelijk te makkelijk pakken. De eerste stap van Öztürk was het bloed onder de nagels van De Graaf weghalen. Dit deed hij door de PVV’er voor gek te zetten vanwege de draai van Joram Van Klaveren. Die is nu namelijk moslim, een gevoelig puntje voor PVV’ers. Wapperend met het boekje en met een flinke grijns kwam het DENK-Kamerlid bij de interruptiemicrofoon aan.

Selçuk Öztürk met de eerste rode lap: het boek van Joram van Klaveren. Bron: YouTube / Arnews
Selçuk Öztürk met de eerste rode lap: het boek van Joram van Klaveren. Bron: YouTube / Arnews

De Graaf kreeg het voor elkaar om rustig te blijven en zei ‘kom maar met die grappen’ en was opgelucht dat het voorbij was: ‘de grappen vielen mee’.

Maar de rode lap in de vorm van Joram Van Klaveren deed zijn werk. En enkele seconden voordat Öztürk zijn ambtsgenoot in woede liet uitbarsten zei Arib nog: ‘Ik wil toch dat we het debat voeren op inhoud en het gaat over uitkeringsfraude’. Maar een inhoudelijk debat was niet dat wat volgde. Wat volgde was een volgende pestmethode. De tweede rode lap die het DENK-Kamerlid presenteerde bleek dan ook de druppel: de fraudebeschuldiging, terwijl er symbolisch met een printje werd gezwaaid.

Deze valselijk beschuldigingen bovenop het uitlachen van de PVV vanwege de draai van Joram van Klaveren leidde tot de ‘bedreiging’. De Graaf reageerde in het moment. Hij was boos! Geheel zoals het hoort bood hij daarna zijn excuses aan, maar nu doet het DENK-Kamerlid alsof hij het slachtoffer is van een bedreiging door zijn ambtsgenoot. Wacht even Öztürk, als je tot twee keer toe met persoonlijke aanvallen komt dan kun je verwachten dat mensen boos worden. Of niet soms? Misschien moet je het boekje en je printjes gewoon thuis laten?

Selçuk Öztürk met de tweede rode lap: het printje terwijl hij riep 'fraude!'. Bron: YouTube / Arnews
Selçuk Öztürk met de tweede rode lap: het printje terwijl hij riep ‘fraude!’ Bron: YouTube / Arnews

Öztürk verwees in zijn zieligheid naar het woord ‘najagen’ dat De Graaf had geuit, maar of het hierbij gaat om een verbale of fysieke vorm van ‘najagen’ is onduidelijk. Daarvoor zou het DENK-Kamerlid zijn collega moeten vragen ‘hoe hij het bedoelt’. Dit deed hij niet. Het is ook irrelevant voor Öztürk. Nee, hij vecht het liever via de pers uit en speelt slachtoffer. Voor Öztürk geldt maar één ding: traineren, vernederen en nog meer rode lappen voorhouden. Het is dus wachten tot een volgende emotionele uitbarsting.

Beetje jammer dus dat de één zijn excuses maakt terwijl de ander denkt ‘het recht’ aan zijn kant te hebben en aangifte doet tegen een volksvertegenwoordiger. Om vervolgens de gehele Tweede Kamer op te roepen ‘de PVV aan te pakken’! Verschillende Kamerleden, waaronder Gert-Jan Segers (CU) pleitten nu voor een ‘time-out’-bevoegdheid voor de Kamervoorzitter, waarmee Arib in het vervolg bevoegd is een Kamerlid voor een bepaalde termijn uit de Kamer te zetten.

Of dit een verstandig plan is weten we niet. Maar dat Öztürk een time-out nodig heeft, dat is wel duidelijk.

 

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

94 reacties

 1. Rien Noppen

  In een voetbalwedstrijd stuurt een scheidsrechter in zo’n geval beide spelers met een rode kaart uit het veld.
  Arib zou die bevoegdheid ook moeten krijgen.

  1. Siemien

   Nee hoor, in het geval van een voetbal wedstrijd krijgt de aanstichter rood..dom jochie ben je toch

   1. Rien Noppen

    Nee hoor, als een speler na provocatie begint te schoppen krijgt hij in de regel ook rood.

    1. Siemien

     özturk ging met gestrekt been erin dus rood, en Machiel heeft alleen verhaal gehaald dus geel, maar we vragen het aan de VAR..

    2. Adriaan

     @Noppen, als je dit vergelijkt met een voetbalwedstrijd, dan had De Graaf hem een klap moeten geven. Dat staat synoniem voor schoppen. Je begrijpt helemaal niets van de spelregels.

   2. Lugar

    @Siemien: Wie voert houdt in leven.

    1. santiago

     Wie voert houdt in leven? Waar slaat dat nou op man.

     1. edoc431

      bEN JE NOU WERKELIJK ZOOOO DOM ???

    2. Adriaan

     @Lugar, ik ben ooit begonnen met deze trol te negeren. Jij steunde die actie en je gaat er nog steeds mee door. Noppen is onkruid en dat is niet te verdelgen. Negeren heeft enkele zin als IEDEREEN meedoet en dat gebeurt dus niet, helaas.

     1. Spaanse kok

      U wilde negeren, Lugar & Co wil macht over dit forum.
      Een wezenlijk verschil.

     2. Veteraan

      Hoi Adriaan.
      Ik negeer ze allemaal al maanden, heel verfrissend en ik mis niets.
      Sla gewoon de reacties over met de bekende namen van alle jodenhaters, moslim fans en werk weigerende borderline negers.
      Zou niet weten waarom dit voor mij niet zou werken omdat anderen niet meedoen. Maar ja, ben ook niet een kuddedier.
      Ik zou zeggen, gewoon negeren kom je heel ver mee.

     3. Veteraan

      Ozturk mag dood van mij, een van de foute moslims en allochtonen.
      En daarnaast gewoon een irritant en dom mannetje.
      Maar ja, ik heb wel meer wensen die niet of niet direct uitkomen.

      En een boodschap aan reaguurders op deze site die het moeilijk vinden om Trollen niet te voeren, medelijden met ze hebben of hun ergernis niet kunnen loslaten.

      Ik negeer ze allemaal al maanden, heel verfrissend en ik mis niets.
      Sla gewoon de reacties over met de bekende namen van alle jodenhaters, moslim fans, moreel hoogstaande gutmenschen [proest] en werk weigerende borderline negers.
      Het kost mij geen moeite, maar ja, ben ook niet een kuddedier.
      Als je geen zin hebt in onzinnige reacties te moeten lezen is het een aanrader.
      Ik zou zeggen doe is gek en gewoon negeren, kom je heel ver mee.

  2. Zozo

   Dit is geen voetbalwedstrijd. Je moet niet zoveel fantaseren!

 2. marco1

  Dat was ook weer beschamend. Vorige week al die Azarkan met zijn verhaaltje nu dit weer met die turk , politiek onwaardig.

  1. Lelygattet

   Je weet waar Öztürk voor staat? Het
   betekend Osman,genoemd naar de oprichter van het bloederige Osmaanse Rijk.
   Bijna net zo erg als Attaturk

 3. Rien Noppen

  Wikipedia maakt duidelijk dat de Graaf wel een kleine krabbelaar is:

  Kamerlid Machiel de Graaf heeft in de periode 2010 tot september 2012 drie functies gecombineerd, terwijl dat volgens partijgenoten onmogelijk was. Naast het fractievoorzitterschap in de Haagse gemeenteraad en in de Eerste Kamer werkte De Graaf drie dagen in de week als beleidsmedewerker van Tweede Kamerleden. De twee parlementariërs voor wie hij officieel werkte, hebben verklaard dat hij zelden of nooit beschikbaar was. Zij weigerden daarom in april 2012 in te gaan op een verzoek van het hoofd Personeel van de PVV om De Graafs werk inhoudelijk te beoordelen. Hij bleef desondanks aan als beleidsmedewerker en ontving tot de verkiezingen driemaal salaris.

  1. marco1

   Hij werkt er vast ook hard voor.

  2. fockingworst

   @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt je huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   1. Lugar

    @Worst: Zolang jij reageert vindt hij het geweldig. Hij lacht je midden in je gezicht uit. Je kunt dat soort volk alleen raken door ze compleet te negeren, dat doet pijn.

    1. Zozo

     Hou nu eindelijk eens je mond, als je niet opgewassen bent tegen deze kleine trolletjes, kun je beter op deze site verdwijnen. Ik geef mijn mening en dat zou jij ook moeten doen

     1. Lugar

      @Zozo: Zolang jij reageert vindt hij het geweldig, dat heeft niets te maken met ‘opgewassen zijn.’ Uiteraard mag jij hier doen wat je zelf wilt, ook al is dat volstrekt kans- en zinloos. Het enige dat je doet is een zuiger in leven houden.

      @santiago: Als je reageert op bepaalde lieden waarvan je weet wat ze hier doen, dan werk je mee (je voert) aan hun spelletje (en houdt in leven).

      Verder moet je natuurlijk doen wat je zelf wil, dat dan weer wel. Er is er in elk geval eentje die zich een bult lacht. Veel succes!

     2. Siemien

      Wat! ga je nou trolletjes beschermen?

   2. Rien Noppen

    Leuk dat jij er dan ook altijd bent, worst.

  3. Siemien

   Tja Pechthold kreeg een penthouse, Rutte maakt zijn baantje gereed in Europa, Kamiel Eurlings deed hetzelfde bij de KLM, nog maar niet te spreken van Zalm..

   1. Raveltje

    Inderdaad door die zalm werd het meer dan de helft inleveren
    En blijven we inleveren

  4. Zozo

   Jaja wikipedia?

  5. Adriaan

   Juist @Noppen k heb dat ook even gegoogled en dat heeft helemaal niks met fraude te maken. Daarvan werd hij door die smerige Turk wel beschuldigd. Uiteraard word je dan boos. Is niet goed, maar hij heeft zijn excuses aangeboden en dat kun van die smerige Turk niet zeggen.

 4. cmsuijkerbuijk

  Oztürk had vóór het beschuldigen van fraude aan het adres van De Graaf, deze al boos gemaakt door het beschimpen van Gaus, Die was volgens Oztürk een pooier. Gaus was echter niet aanwezig, dus kon zich niet verdedigen tegen deze beschuldiging. Deze fijne meneer heeft dus tot 3 maal toe geprobeerd, amok te maken.

  1. HendrikJan

   Dit zijn de personen die Joop den Uyl (PvdA) als Minister van Economische zaken naar Nederland heeft laten komen.

   1. Spaanse kok

    U bent bijzonder ongeïnformeerd.

    1. Zozo

     Jij zit de hele dag in de tweede kamer, o, sorry, je zit hier de hele dag op ddsj

     1. Zozo

      Ddsj =dds

   2. Original NL

    Inderdaad Henk.onder den uyl begon het sociale luilekkerland voor oa half suriname..en nog steeds trekt het duizenden gelukzoekers ..!

    1. HendrikJan

     Inderdaad Original.
     Deze den Uyl liet de wervingsbureau’s in Turkije en Marokko, 1965-1966, nog volop gastarbeiders werven, terwijl het Nederlandse bedrijfsleven allang had aangegeven, dat men ruim voldoende personeel had.
     Zijn toespraak op 17-12-1965 in Heerlen, is wereldberoemd in Limburg.
     De steenkolenmijnen sluiten niet, voordat iedereen werk had gevonden, van die belofte is nooit iets terecht gekomen, maar blijven werven in andere landen en hier de Zwarte Piet krijgen, dan maar een fantasie verhaal op hangen.

  2. toetssteen

   @CM
   Ik denk dat u Graus bedoelt. Maakt mij niet uit heur. Dierenpolitie was een prima project dat in Singapore onder aanvoering van Daisy Chee prima werkt.

   1. cmsuijkerbuijk

    Ik bedoel inderdaad Graus. Bedankt voor de tip!

  3. bejaarde

   meneer….?? Daar is een ander woord voor.

 5. santiago

  Wie is toch Lugar?

  1. Spaanse kok

   Welke van zijn 16 inlogs wilt u weten?

   1. santiago

    Niet eentje. Zinloze opmerkingen die nergens op slaan. Gewoon negeren dus om met zijn eigen woorden te spreken.

   2. Zozo

    Vertel!

 6. HendrikJan

  Zelfs in de 2 kamer ondersteunen zij HendrikJan zijn visie.

 7. henk vintage

  De koran of het boek van van Klaveren als daar mee gaat zwaaien ben je net zo gek als de inhoud.

  1. marco1

   Ja zeker het is ook niet om mee te zwaaien maar om te lezen.

   1. Spaanse kok

    Raak!

   2. Zozo

    Als jij het gelezen hebt, ben je nog gekker als ik dacht!

    1. TD

     Zozo:
     Er zijn mensen die veinzen te kunnen lezen!

    2. marco1

     Nee dat heb ik niet maar daar is het wel voor bedoeld. Ik heb daar verder geen behoefte aan.

 8. Blikopener

  Haatbaard Ozturk is een smeerlap eersteklas die -gelijk Noppen kan doen- expres het bloed onder nagels wegzuigt met maar een doel: mensen laten exploderen en hen over de rooie te jagen.

  Dit is een psychopatische karaktertrek. DENK wordt dan ook bevolkt en gerund door islamitische psychopaten (sorry voor het pleonasme) en ze verdienen een permaban uit de parlementaire democratie.

  1. Spaanse kok

   Kurkentrekker heeft weer last van zijn Noppen obsessie.
   Best wel zielig.

   1. Zozo

    Spaanse pizza weet niet niet meer wat hij moet zeggen en bazelt dus weer onzin

    1. Spaanse kok

     Quote : weet niet niet meer.
     .
     Bedankt voor het compliment.

     1. Zozo

      Inderdaad dubbel omdat je niets niets weet en gewoon flauwekul aan de lopende band verkondigd!

     2. Rien Noppen

      Zozo is niet de snuggerste hier maar wekt daarmee veel vrolijkheid.

      🙂

  2. Rien Noppen

   Ach, Groeneveld wil een politieke partij verbieden.

   Het fascisme staat hier om de hoek.

   1. Blikopener

    Daar heb je gelijk in Quispel: een fascistische partij als DENK moet verboden worden.

   2. marco1

    Het zou niet verkeerd zijn DENK te verbieden zij voegen niks goeds toe. Het zou gezien de versplintering en hoeveelheid aan partijen ook niet verkeerd zijn in de politiek ook het kaf eens van het koren te scheiden.

 9. poldi

  Het zit in de genen van die verachtelijke Moslims,……dreigen, ….terroriseren, ….schofferen; ze kunnen niet anders!
  Kijk om je heen in de wereld, overal waar Moslims wonen heerst onrust, heerst er dreiging en oorlog.
  Ze deinzen er niet voor terug ook elkaar de hersens in te slaan. Islamieten bedreigen de wereldvrede en dàt is wat ze willen. Europa wordt overspoeld met moslims en als we 10 of 15 jaar verder zijn hebben ze ook politiek de touwtjes in handen.
  Een ramp voltrekt zich boven Europa, ….boven Nederland.
  ! Europa wordt één groot Moslim- kalifaat. Goed dat nu de weerstand in Europa groeit doordat overal zgn “populistische” partijen zich gaan roeren en zich keren tegen het establishment in Brussel.
  Misschien geschiedt er nog een wonder….., misschien…..!!

  1. Raveltje

   Ben het helemaal met jou eens
   Ook de paus is bezig islamiet te worden

   1. Spaanse kok

    Volgens mij Trump ook al.

    1. TD

     Spaanse kok :
     De manier waarop je steeds reaguurt in dit forum doet mij vermoeden dat jezelf op z’n minst sympathie hebt voor alles dat met de islam te maken heeft!
     Het zou mij niet verbazen indien je dagelijks 3 maal met je koppie richting Mekka ligt te prevelen.

     1. Siemien

      “op z’n minst sympathie hebt voor alles dat met de islam te maken heeft!”

      Spaans’ sympathie zoals jij dit beschrijft is echt een understatement..

 10. Gekko

  Kamervoorzitter Arib liet dit debat helemaal uit de hand lopen. Want Ozturk liep al een kwartier lang te sarren en te zuigen. Het waren nota bene D’66 en SP die voor De Graaf opkwamen. Arib is echt totaal ongeschikt om een debat voor te zitten.

 11. Zozo

  rien noppen 7 minuten geleden. Dit antwoord blinkt ook weer uit in totale onkunde, als je geen fatsoenlijk antwoord kunt geven hou dan je bek. Trouwens, mijn bericht was gericht aan spaanse vetklep en niet aan jou. Mij kun jeniet vernederen. Oja, tante was toch een eigenaam? Daaraan zie je dat je uit je nek kletst

  1. Zozo

   Hierop gaat rientje noppen weer commentaar leveren, want hij gaat weer taalneuken: eigennaam is met twee keer de n

   1. Rien Noppen

    Heel goed, Zozo. Spaanse zou ik overigens ook met een hoofdletter schrijven.

    Jij gaat er helemaal komen!

    1. Zozo

     Ikke nie, omdat het in mijn ogen maar een kleutertje is!

     1. Rien Noppen

      Nee, misschien ook niet.

     2. Siemien

      Of misschien wel, tja net hoe de wind waait..

    2. Zozo

     Trouwens, je bent nog wat vergeten, rientje noppen, dat schrijf ik ook heel bewust met kleine lettertjes omdat ik ook van jou geen hoge dunk heb. Ik ben totaal niet boos op jou, wie kan er nu boos zijn op een stuk onbenul

     1. Rien Noppen

      Dat is lief van je, Zozo.

 12. Zozo

  Inderdaad lugar met jouw antwoorden ben je inderdaad totaal verloren. Je geeft al bij voorbaat de pijp aan Maarten. Daarom adviseer ik je om te stoppen met je overbodige adviezen. Wij hebben daar geen behoeften aan.

  1. edoc431

   lUGAR ZIJN HARTSLAG ZAL NORMAAL ZIJN DIE VAN JOU MOET OVERUREN MAKEN EN noppes MAAR LACHEN DOMBO HAHAHAHAAH

 13. Zozo

  rientje, weer een non-antwoord, weet je geen beter antwoord? Je hebt trouwens nooit een zinnig antwoord!

 14. J.C.

  Ik vind het niet zo gek dat deze Turk (van Denk) meent zich zo uit te kunnen laten in de Tweede Kamer. Die andere Turk (erdogan) riep de schandaligste dingen over Nederland, maar Mark Rutte van de VVD heeft op een manier (niet) gereageerd, dat erdogan wel moet denken dat de meeste politici in Nederland halfzacht zijn, dus…………….een slecht voorbeeld, doet…….

 15. HansRO

  Dit type Turkse gladjakkers voelt haarfijn aan hoe zij in een Gutmensch omgeving de boel tot op het bot kunnen sucken en leep gebruik kunnen maken van onze extreem softe D666 wetgeving om hun duistere agenda ten uitvoer te leggen.

  Maar we moeten niet zeiken, we hebben het zélf zover laten komen: onder het mom van anti discriminatie, allerlei vaag slachtoffer- en minderheidsgelul en ander links gewauwel krijgt het etnisch tuig alle ruimte ons stevig juridisch en financieel uit te wonen.

  Had je maar anders moeten stemmen, simple as that!

 16. poldi

  DE VOORTWOEKERENDE ISLAMISERING

  AD: Ophef in Duitsland over voorstel om Engels op basisschool te vervangen door Turks.

  Heftige debatten over de grens: moeten Duitse basisschoolleerlingen in de toekomst Turkse, Russische of Poolse in plaats van Engelse les krijgen? De voorzitter van de integratie-adviesraad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen vindt dat een goed idee. Politici reageren afwijzend.

 17. poldi

  Deze Turken met Nederlands paspoort zijn in onze Tweede Kamer geinfiltreerd met hun kealijke gedachtengoed. Hiermee is de kiem gelegd voor eenalsmaar groter wordend conflict omdat deze moslims zich niet kunnen onderwerpen aan een algemeen gezag maar perse de macht willen uitoefenen.
  Het wordt hoog tijd om de wet aan te passen (voor het te laat is) en het onmogelijk te maken voor lieden met een dubbel paspoort om plaats te nemen in de Tweede Kamer.Deze Turken met Nederlands paspoort zijn in onze Tweede Kamer geinfiltreerd met hun kealijke gedachtengoed. Hiermee is de kiem gelegd voor eenalsmaar groter wordend conflict omdat deze moslims zich niet kunnen onderwerpen aan een algemeen gezag maar perse de macht willen uitoefenen.
  Het wordt hoog tijd om de wet aan te passen (voor het te laat is) en het onmogelijk te maken voor lieden met een dubbel paspoort om plaats te nemen in de Tweede Kamer.

  1. Gekko

   Spijker op de kop, Poldi. En laten we niet vergeten dat het de PvdA was die ze binnen hebben gebracht.

  2. Lugar

   “Het wordt hoog tijd om de wet aan te passen (voor het te laat is) en het onmogelijk te maken voor lieden met een dubbel paspoort om plaats te nemen in de Tweede Kamer.”

   Inderdaad Poldi, helaas weten deze Kamerleden zich gesteund door een meerderheid (nog wel) van de Tweede Kamer die het tegengaan van de islamisering, waar dit verschijnsel een onderdeel van is, niet tot regeringsbeleid willen maken.

   Halsema diende op 27 oktober 2010 een motie in waarin ze de Regering opriep om de islamisering van ons land niet tegen te gaan, de motie werd met een ruime meerderheid aangenomen. De gevolgen van deze opriep zijn overduidelijk en worden steeds duidelijker, islam is namelijk nooit vrijblijvend, nóóit!

   #stemzeweg

   1. TD

    Lugar:
    Mee eens+++

   2. Lelygattet

    Lugar +10
    #stemzeweg

 18. nienke

  Beschaving is helaas bij deze mafketels volkomen zoek.
  Dank zij de PVDA. is dit tuig zover gekomen.
  Heel de moslim wereld ligt in puin vanwege hun oorlog zuchtige gedrag en nu willen ze het zelfde doen in Europa.
  Oorlog voeren zit waarschijnlijk in hun genen.
  De puinhopen die ze in hun landen gemaakt hebben alles kapot geschoten mensen op de vlucht gejaagd, mensen vermoordt en straks mag het westen weer miljarden uitgeven om de rotzooi weer op te knappen.
  Want hun eigen land opbouwen ho maar, alles gaat naar het westen hun hele leven een uitkering en maar blijven kankeren hoe racistisch wij wel zijn.

 19. NoDoubt

  Waar het echt om gaat:
  Voor het bereiken van de overwinning is bedrog binnen de islam toegestaan en Mohammed zei zelf, “oorlog is bedrog.” Dit opzettelijk bedriegen of liegen heet “kitman” en is toegestaan ter bescherming van de islam. Een goed voorbeeld van het gebruik van ‘kitman’ is wanneer een moslim vertelt dat de echte “jihad” een strijd met is van “het binnenste, een geestelijke strijd” en er niet aan toevoegt dat deze definitie gebaseerd is op één enkele, “zwakke” hadith van twijfelachtig authenticiteit. Daar tegenover staan bijna 200 verwijzingen naar jihad in de meest standaard hadith collectie. En allen veronderstellen dat jihad, oorlog betekent.

  Mohammed zelf gaf het beste voorbeeld van kitman in de eerste periode van het mohammedanisme toen de moslims nog klein in aantal waren. De opdracht om openlijk de strijd met de niet-moslims aan te gaan werd uitgesteld tot zij met voldoende mensen waren. Zij moesten geduld bewaren tot het juiste moment. Volgens dit beginsel veranderde Allah na verloop van tijd zijn instructies. Een goed voorbeeld is het geval van alcoholgebruik. In het begin werd de consumptie van alcohol toegestaan (2:219), daarna beperkt (4:43) en uiteindelijk verboden (5:90). Er is geen verschil van mening onder moslims over het annuleren van eerdere richtlijnen door de ‘perfecte God.’
  De Koran bevat veel van dergelijke ingetrokken verzen. De vroege Koran, in de periode van Mekka, liet de islam een religieuze tolerantie zien als zijnde een goddelijke bevel, maar de werkelijkheid was dat moslims de fysieke kracht niet hadden om dwang toe te passen. Toen de islam krachtiger werd na de vlucht naar Medinna, werden de ‘verzen van het zwaard’ aan de profeet ‘geopenbaard’ en werd expansie met geweld en dwang wettig verklaard.
  Mark Gabriel, nu een christen, is een ex-moslim en voormalig professor in de geschiedenis van de islam op de Al-Azhar universiteit in Egypte. Zijn boeken geven op eenvoudige wijze een elementaire inleiding van de islamitische concepten. Mark Gabriel verdeelt islam en terrorisme in een jihad van drie fases;
  De zwakke stadia, wat betekent dat de moslims een kleine minderheid vormen.
  De voorbereidende stadia voor nr3.
  De stadia van jihad waar de moslims met een grote sterke minderheid vertegenwoordigd zijn.
  Voor de volledigheid; Ook de start van een gewapende jihad zonder demografische meerderheid kan tot de mogelijkheden behoren. Zij proberen dan een deel van het land onder controle te krijgen, zoals dat eerder met India gebeurde waar een moslimminderheid Pakistan creëerde. Dit kan in de toekomst ook in Europa gebeuren. Moslims vormen 10% van de bevolking van Frankrijk. Wanneer hun aandeel groeit tot 15, 20 of 30 procent, kan er een burgeroorlog uitbreken.
  Franse moslims accepteren een hoofddoekenverbod op scholen. Waarmee zij aangeven zich niet sterk genoeg te voelen om gewapend te rebelleren tegen de staat. Maar mogelijk is een gewapende strijd niet eens nodig omdat de verwachting is dat moslims uiteindelijk op een ”natuurlijke wijze’, demografisch een meerderheid zullen gaan vormen.
  Ex-moslim Muhammed bin Abdallah zegt het in zijn boek “leaving islam””op zijn eigen manier; De islam heeft 2 sets van tanden. Eén daarvan is van ivoor, het andere gebit zit verborgen achter in haar kaken en wordt gebruikt om te kauwen en te verpletteren.”
  Alle beschaafde dialogen en vredesbesprekingen hebben betrekking op de eerste periode van de islam in Mekka. Maar waar de islam sterk vertegenwoordigd is zie je een andere islam met wrede wetten en gedragingen.
  In het westen van vandaag zitten de moslims nog in de zwakke fase maar de fase van jihad komt vroeg of laat. De werkelijkheid is precies het tegenovergestelde van wat de multi-culturisten beweren. Zij denken dat de botsing met moslims na verloop van tijd wel zal afnemen wanneer we aan elkaar gewend zijn. Dat doen ze niet. Ze zullen gevaarlijker en brutaler worden. Zij presenteren zich als gematigd maar steunen het terrorisme. Als we falen dit te begrijpen dan zie ik voor Europa een sombere toekomst.
  Verzen van jihad

  1. Veteraan

   goed stuk No Doubt.

 20. Gewoonomdathetkan

  Verbieden die geiten partij denk onzin .

 21. Arie B

  Het OM zal deze zaak onderzoeken. Het ligt in de lijn der verwachting dat er een strafrechtelijk onderzoek opgestart zal worden. Zie het kwaad openlijk de kop opsteken in de vorm van DENK, en zie de kant waarachter Justitie zich opstelt..

 22. Vliegenvanger

  Hierbij roep ik heel de tweede kamer op om de Partij Denk hard aan te pakken. Deze partij is een grote ophits bende ze brengen onwaarheden in de openbaring en zijn een groot gevaar voor de Nederlandse samenleving. Voor heel stemmend Nederland ontwijk Denk, laat je niet kisten door deze leugenaars.

 23. Holysmoke

  Denk is vijand van Nederland, en zijn geen politici. Maar ja alles kan in Nederland behalve als je Nederlander bent

  1. Gekko

   Eens. En gelijk ook Kamervoorzitter Arib uit haar functie ontheffen. Die Marokkaanse is totaal niet opgewassen tegen de Turkse hardliners van Denk. Komt ook omdat de moslim van nature een vrouw niet als een gelijkwaardige ziet. Kuzu en Ozturk aanvaarden haar gezag gewoon niet en laten dit telkens blijken. Als Martin Bosma voorzitter was geweest, had hij die Ozturk wel het woord ontnomen.

 24. Niet L niet R

  Deze ozturk gedraagt zich regelmatig als een Turk die onder invloed staat van de President van Turkije en vergeet dat hij hier in Nederland staat, maar veel zin heeft het niet zij hebben een plaat voor hun hoofd waar door hij niets verneemt van de Nederlandse bevolking!

 25. Gerlos

  Deze KAKKERLAKKEN van DENK moet je een spreekverbod opleggen in de kamer. Het enige wat ze doen is provoceren en zich in een slachtoffer rol manoeuvreren. Trieste Figuren.

 26. Heras

  Dat de Pvv in de verdediging schoot is heel begrijpelijk. Ik wou dat wij die denk….konden verbieden. Ze doen niets anders dan tweedracht zaaien. Ik hoop dat voorzitter Arib de bevoegdheid krijgt om die denk te verplichten om excuses aan te bieden.

 27. JohanD

  Gewoon nu echt verbieden dat er mensen mogen meelopen naar de stemhokjes, dan is Denk zo verdwenen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.