Johan Derksen haalt uit: ‘Sylvana Simons heeft professionele hulp nodig’

In de aflevering van 15 februari werd bij Veronica Inside tóch even gereageerd op Sylvana Simons, die Johan Derksen een filmpje had gestuurd. Derksen haalt keihard uit en zegt: “Het is natuurlijk een vreselijke hysterica die aandachtsziek is, die iedere microfoon en ieder podium aangrijpt (…).”

In de fragmenten valt te zien hoe Johan Derksen even een paar opmerkingen kwijt wil over Sylvana Simons en haar hele rol in de Nederlandse politiek. We zouden haar volgens Derksen met z’n allen eigenlijk ‘gewoon moeten laten lullen’ want ‘veel zinnigs komt er niet uit en invloed heeft ze toch niet.’

Derksen vat haar hele ideologie en werkwijze prima samen door te stellen dat Simons alles ‘op zwart en wit betrekt’. En ja, geef hem eens ongelijk? Het meest recente voorbeeld is dat ze eigenlijk insinueerde dat de Nederlandse politie actief zwarte jongeren neer zou schieten en dat de politie dus een te vrezen overheidsorgaan is voor zwarte jongeren.

Dat hele argument komt natuurlijk overgewaaid uit Amerika, waar om de haverklap een zwarte jongen door agenten wordt neergeschoten. Dat de politie in dat land, of er nou een racistisch motief bij zit of niet, ook veel meer met vuurwapengeweld te maken heeft, laat ze voor het gemak maar even weg.

Derksen adviseert haar om professionele hulp te nemen: “Want ik denk dat ze niet helemaal spoort!” voegt hij eraan toe. Ook doet hij z’n beklag over het feit dat Nederlandse media haar toch steeds een podium blijft geven waardoor ze haar onzin kan blijven spuien.

‘Ja maar DDS, dat doen jullie toch ook?!’ hoor ik jullie al denken. De enige reden dat wij over haar berichten is om de idiote gedachtegang van haar te etaleren, in schril contrast met bijvoorbeeld een Eva Jinek, die haar best doet om Sylvana Simons en haar ideeën serieus te nemen. Johan Derksen geeft ook nog aan, na een voorstel van Wilfred Genee om ‘iets van vrede te stichten’, dat hij hier totaal geen behoefte aan heeft. En terecht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. nienke

  Ben het helemaal met hem eens, misschien een goede psychiater op zoeken Syl.

 2. TD

  Die Johan Derksen een man naar mijn hart,geen blad voor de mond,een onvervalste se.ist enhij heeft alles wat iemand man maakt,kortom een echte kerel

  1. Spaanse kok

   Waarschijnlijk heeft TD een volgens hem slecht huwelijk achter de rug.
   Maar hij kon er niets aan doen.
   Zijn echtgenoot begreep hem niet.

   1. Vliegenvanger

    Lul toch niet zo slap spaanse kok.

    1. HendrikJan

     Laat hem Vliegenvanger zijn slip is al weer nat.

  2. Peter Loosduinen

   TD
   100 % mee eens.
   Een echte vent die niet met meel in zijn mond praat.

 3. Rien Noppen

  DDS is volledig geobsedeerd door Sylvana. Kennelijk heeft ze iets te melden dat in rechtse kringen jeuk veroorzaakt.

  🙂

  1. fockingworst

   @riennoppentrol is volledig geobsedeerd door dds.
   @riennoppentrol kan zich niet inhouden en spendeerde elke minuut die hij kan aan dds.
   @riennoppentrol heeft DUIDELIJK GEEN SOCIAAL LEVEN.
   @riennoppentrol is toch best stiekum een beetje zielig.
   @@riennoppentrol bezoek uw huisarts die KAN U HULP BIEDEN.

   1. Rien Noppen

    stiekem

    1. Adriaan

     Het iedere keer verbeteren van tik- en taalfouten toont aan dat je een ziek persoon bent. Zoek samen met SS hulp, knul.

     1. Dik

      @Adriaan: Door jouw reacties aan zijn adres werk je mee aan de ergernissen. Het is hypocriet om je er vervolgens aan te storen.

  2. Adriaan

   Noppen, het valt me op dat jij toch telkens een van de eerste bent, die hierop moet reageren. Bij jou jeukt dus kennelijk ook.

   1. Rien Noppen

    Ja, de obsessie van redacteuren van DDS voor Sylvana is pijnlijk en veroorzaakt jeuk.

    Voor Sylvana is het wel goed nieuws: DDS en Derksen bewijzen haar relevantie.

    1. marco1

     Het is dus toch niet alleen dwars zijn maar ook iets niet in orde met uw geestelijk gestel dat u niet ziet dat die vrouw alleen maar ellende betekend. Heb ik me toch aardig in u vergist wat betreft verstandelijk vermogen.

    2. Pedrito

     Ja Rien en jij zoekt jouw relevantie door strontvervelend rond te hangen op dit forum. Losers van jouw soort, zijn niet relevant en zijn blij met iedereen die een hekel krijgt aan figuren zoals jij ! Negatieve aandacht is immers ook aandacht is het motto van chronisch verwarden.

     1. Dik

      @Pedrito: Sterk!

      +1

  3. Top

   Blablabla. Blaaskaak! En natuurlijk eenzaam iets.

  4. marco1

   En wat vind u van die donkere dame die u zo hoog heeft zitten meneer Noppen.Bij mij wekt ze behoorlijk wat irritaties op en dan hoeft ze nog niet eens geluid te maken.

   1. Dik

    Je houdt de cirkel draaiende Marco.

    1. Original NL

     Marco ..je verzorgt de catering voor de trollenbrigade..zonder hapjes gaan ze eerder naar huis!

     1. Dik

      @Original: Scherp!

      +1

   2. Rien Noppen

    Marco, Bij1 en DENK zijn de ongewenste kinderen die Fortuyn en Wilders hebben verwekt.
    We hebben in ons multiculturele Nederland een klimaat veroorzaakt waarin allochtonen worden gestigmatiseerd, gediskwalificeerd en gediscrimineerd. Dat leidt tot een tegenreactie van allochtonen die ons met gelijke populistische munt terugbetalen.
    Je mag dat irritant vinden maar begrijpelijk is het wel.

    1. marco1

     O maar ook die Nederlanders mogen van mij vertegenwoordigt worden in de politiek vind het wat betreft die donkere mevrouw zo jammer voor ze dat er geen kundig persoon opstaat die ook toegevoegde waarde heeft.

     1. marco1

      En ik denk dan overigens ook nog eens dat die inhoudsloze boze donkere vrouw ook voor die Nederlanders niks goeds te bieden heeft maar eerder het tegenovergestelde.

    2. Arie B

     Onzin. Bij1 heeft in Amsterdam alleen maar allochtonenknuffelaars in de coalitie. Of worden ze zenuwachtig van die ene FVD-zetel?

  5. Tinneke

   Net z’n jeuk als jij van Geert Wilders krijgt?

 4. Gosselaar333

  Kennelijk hebben ze op de DDS dingen te melden die bij jou jeuk veroorzaken Noppen gezien jou dagelijks geleuter hier.

  1. Rien Noppen

   jouw

  2. Dik

   @Gosselaar: Volstrekt links laten liggen!

 5. Spaanse kok

  Quote: Het is natuurlijk een vreselijke hysterica die aandachtsziek is, die iedere microfoon en ieder podium aangrijpt.
  .
  Zelfkennis is Derksen niet te ontzeggen.

 6. Gosselaar333

  Zo kennen we je weer Noppen haha. Wat een tenenkrommend figuur. Voer voor de lachspieren.

  1. Spaanse kok

   Een dag niet gelachen is een dag niet op DDS geweest.

 7. Gosselaar333

  Het beste is de hysterische Simons te negeren . Inhoudelijk heeft ze niks te te voegen

  1. Tante Sidonia

   Gosselaar333

   SS, Rien Noppen, Satty en meer van deze, beroeps/overheid levende uitkeringen types, op een hoop gooien en nooit en te nimmer aandacht geven. Ze kicken op aandacht!

   1. Dik

    @Gosselaar: Negeren is beter.

  2. Rien Noppen

   Ja, maar uit het feit dat ze op DDS en elders veel aandacht krijgt blijkt de relevantie van haar boodschap.

   1. Stopperspil

    Welke boodschap heeft deze Sylvana dan? Als ik haar goed begrijp dan deugen blanke mensen niet en zijn zwarte mensen zielig. Dan heeft ze inderdaad, zoals Johan Derksen oppert, professionele hulp nodig.

   2. marco1

    Wel jammer dat de manier waarop ze de boodschap brengt juist net averechts effect brengt , ze k an die boodschap beter aan anderen overlaten maar dan staat ze niet in de aandacht.

 8. Equilibrium

  Wat een mislukte akties van de trollen om het weer om te draaien.

  1. Rien Noppen

   Je bedoelt waarschijnlijk het klimaat. Het weer is niet om te draaien.

 9. Gosselaar333

  Simons komt in elk inhoudelijk debat tekort. Het werkt gigantisch op mijn lachspieren als ik dat verongelijkte hoofd zie. Wat een pedant juffertje is het.

 10. Dik

  Sylvana wie?

 11. ReconquistaEuropa

  Je die politie haat is inderdaad overgewaaid van de VS waar het onder de zwarte bevolking een soort volkssport is. Wat er nooit bij verteld wordt is dat de zwarte bevolking oververtegenwoordigd is in de misdaad en daarom ook veel vaker in aanraking met politie komt en dus ook met eventuele misstanden. De politiek correcte doctrine verbied het blijkbaar om erbij te vertellen dat een bevolkingsgroep van 13% in de VS ondertussen wel verantwoordelijk is voor 40 tot 50% van de criminaliteit en als het om zware geweldsmisdrijven gaat scoren ze zelfs nog hoger
  (moord 51%). Leg maar eens uit hoe dat komt want daar vind dit zogenaamde politiegeweld zijn oorsprong.

  1. Satty

   Jouw politieke agenda verteld er niet bij dat de segregatie is beëindigd in 1967. Waarschijnlijk kun jij niet bedenken wat zoiets voor lange termijn effecten heeft. Weleens in een Amerikaanse achterbuurt geweest? Weleens het verschil in onderwijs budget bekeken. Jouw misdaadcijfers kloppen niet, je hebt cijfers van California waar het aantal zwarte inwoners veel hoger is.

   Je nickname is een idiote en je kent duidelijk de geschiedenis van Europa niet anders had je die niet gekozen, een naam kiezen gebaseerd op een groep die naast moslims ook andersdenkenden op de slachtbank legde.

   Jij bent dat onbenul van powned. Laat je ware aard hier ook zien. Het gemiddelde iq hier is al erg laag met jou erbij gaan we beneden Afrika komen, waar ze een excuus hebben gezien hun voedsel en onderwijs niveau van de voc tijd. Welkom multiflauwekul welkom.

 12. Pedrito

  Hoezo moet de hysterica SS hulp zoeken? Gedwongen opname voor deze verspreidster van gekleurd fascisme !!!

 13. Satty

  De grap is dat jij gisteren exact hetzelfde deed als sylvana doorgeslagen Identiteitspolitiek bedrijven of het nu van links of rechts komt is een slecht iets. Deze meneer zou eens wakker moeten worden en ditzelfde tegen baudet vertellen die ook Identiteitspolitiek bedrijft. Jordan Peterson komt gelukkig weer terug naar zijn oude werk en geeft aan dat mensen op rechts zich hier net zo schuldig aan maken en dat dit gevaarlijke vormen begint aan te nemen.

  Sylvana zou op verheffing moeten inzetten, hoewel ik soms tegen vooroordelen moet opboksen krijg je als je vecht kansen en is de smaak van succes daardoor erg zoet. Laten zien wat je in je mars hebt is de enige manier om mensen als wout het zwijgen op te leggen ook al ben ik zeker dat hij als volleerd identiteit politicus mijn succes nooit zal erkennen.

  1. marco1

   Sylvana zou op verheffing in moeten zetten , ik vrees dat dat te hoog gegrepen is voor de altijd boze en aandachtsgeile mevrouw .

   1. Satty

    Yes daarom vind ik haar ook een voorbeeld dat jonge donkere mensen niet moeten volgen.

  2. TheresaGeissler

   “Deze meneer zou eens wakker moeten worden…
   “Deze meneer ís wakker want hij deelt toevallig de zienswijze van Baudet, wat hij jarenlang zelf niet doorhad, maar inmiddels wèl. Dus is “deze meneer” thans wakker.
   Als Wilders een wat meer realistische partijstructuur had gevolgd, had h i j “deze meneer” zelfs nog wel voor zich kunnen winnen, maar, zoals Johan het zelf zegt: “Bij de PVV kun je niet horen.
   En dat is -helaas- niet meer of minder dan de waarheid.

   1. Satty

    Dus klopt mijn stelling dat hij zich in niets onderscheid van sylvana. Dat doet baudet namelijk ook niet.

  3. TD

   “Sylvana zou op verheffing in moeten zetten”
   Misschien op de wallen?

   1. Tante Sidonia

    TD

    Ja , maar niet ergens achteraf op de wallen; anders valt ze niet op!

    1. TD

     Tante Sidonia:
     haha inderdaad.

    2. marco1

     Ja lekker in het zicht dan zijn de andere dames blut want niemand heeft nog zin als ze dat chagrijnig smoelwerk van haar hebben gezien.

  4. Siemien

   “hoewel ik soms tegen vooroordelen moet opboksen”

   Je bent een zielenpiet Satty, beetje slachtoffertje spelen, mevrouw SS is een zieke geest die alles met voorbedachte rade plempt, en blijkbaar ben jij net zo’n type die alles op zwart en wit gooit maar dan wel met de kanttekening dat het dan gaat over alle, met name boze, witte mannen

   1. marco1

    Maar Siemien het is wel waar dat een “minderheid” altijd wel een stapje extra zal moeten doen om iets te bereiken. Mensen van een “minderheid” die iets willen bereiken begrijpen vaak dat ondanks het niet helemaal eerlijk is ook ergens wel logisch en doen dan dat stapje extra zonder daarmee in de slachtofferrol te duiken. Ik zie hier niet dat ze slachtoffertje speelt maar ik zie wel vaker iets niet dus het ligt vast aan mij.

    1. Siemien

     In Nederland hebben “minderheden” een steeds grotere bek zodat “meerderheden” zich aan moeten gaan passen, doet de “meerderheid” dit niet wordt het slachtoffertje spelen uit de kast gehaald.
     Ander voorbeeld is dat “white supremacy” uit de kast wordt gehaald zodat het zielig doen weer tevoorschijn kan worden gehaald…

 14. maartenvasbinder

  Sylvana is zo langzamerhand folklore geworden, net als Zwarte Piet.
  We hebben nu dus ook een Zwarte Poes

  1. Tante Sidonia

   maartenvasbinder

   Die houden we er in!
   Pluim!

   1. marco1

    Jaja pies,poep en poes reacties vind ik ook altijd het leukst.

  2. Peter Loosduinen

   We hebben nu dus ook een Zwarte Poes
   Ik hoop dat ze wel geschoren is !

   1. Rien Noppen

    Niveautje weer.

   2. springmaarachterop

    Liever niet dan is het net een zwarte rat met een open ruggetje.

 15. Troelstra

  Ze mag van mij ook naar de maan lopen en daar blijven.

  1. Peter Loosduinen

   Ze mag van mij ook naar de maan lopen en daar blijven.
   Met de stoomboot terug naar het verre Suriname is ook een optie.

   1. Dik

    @Peter: Een enkeltje!

 16. Michael M

  Er moet een onafhankelijk onderzoeksbureau komen welke mensen gaan toetsen op hun geestelijke en psychische welzijn, zodat ze mensen uit partijen kunnen zetten die niet kababel genoeg zijn om een partij te kunnen lijden welke uit het niets dingen verzinnen om mensen tegen elkaar uit te spelen. Die mensen uit die partij worden dan psychisch onderzocht. Endegeest is daar een voorbeeld van. Sylvana is zo iemand welke een partij niet mag lijden en dus psychisch onderzocht moet worden.

  1. Rien Noppen

   “zodat ze mensen uit partijen kunnen zetten die niet kababel genoeg zijn om een partij te kunnen lijden”

   🙂

 17. Rosasolis

  Televisie is zo saai geworden de laatste tijd, met rare domme figuren die denken het te weten. Misschien heeft Johan zelf een doctor nodig. Wie is dit domme TV griezel om te beslissen wie “hulp” nodig heeft? Sylvana ben je al verhuisd naar Amsterdam?
  Zo ja, laat het weten? Wij houden niet van racisme, maar
  Sylvana je moet meer intelligente argumenten geven, van hoe het nu gaat, zonder voor-oordelen. Kortom dat wij leven nu in een nieuwe wereld. Mannen en vrouwen werken
  samen. Zonder problemen met kleur. Gewoon de juiste vrouw of man voor een hoge positie in jouw politiek partij, ongeacht zijn of haar kleur. Hopelijk wordt Bij 1 niet
  overgenomen door de islam. Wij hebben genoeg problemen met de islam.

  1. marco1

   Ach ik luister tegenwoordig naar de radio ipv dat ik de tv aanzet. Radio 4 heeft erg leuke programma’s.

 18. Karel de Grote

  Heb al 100 keer gezegd in DDS dat je dat wijf moet doodzwijgen, een oud Nederlands gezegde; ‘Het doet er niet toe hoe je over iemand lult, als je maar over iemand lult want dan telt hij/zij nog mee’

  Hebben ze bij DDS nog niet begrepen.

  1. Dik

   +1

 19. Gerlos

  Sylvana is niet meer te genezen Johan. Ten dode opgeschreven

 20. Pescador

  Eva Jinek, toen zij net begon met dat programma dacht ik hé hé eindelijk iemand die de boel wat kan opkloppen, maar na een paar uitzendingen had haar baas haar al netjes terug geroepen, en is dat hele lul programma niks meer aan en ook niks meerd waard. Dus ik kijk er ook al niet meer na.
  Wel vreemd dat er nog zoveel mensen naar zulke onzin programma´s kijken het lijkt wel of die programma´s verlengstukken van de NOS zijn.
  slap gelul wat iedereen al weet.

  1. Niet L niet R

   Perfect weer gegeven, triest maar waar!

 21. Niet L niet R

  Volkomen mee eens, heb ik eerder aangegeven dat deze juffrouw niet spoort, vroeger werden zij van straat gehaald!

 22. Smile

  Nog even en dan wordt de uitspraak: ‘zwart op wit’ vervangen door: ‘van kleur op wit’

 23. Groenehond

  Sinds sylvana van haar grijze man is afgestapt ziet ze de wereld erg in zwart-wit.

 24. sjun

  Misschien is de arme Syl alleen maar wat ontworteld?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.