Sylvana Simons eist onderzoek naar Forum voor Democratie: ‘Extreemrechts!’

Kunnen we háár linkse haatclubje niet onderzoeken?

Natuurlijk: we weten al langere tijd dat Sylvana Simons helemaal van het padje is. Ze ziet overal waar ze kijkt racisme en rechtsextremisme, en voelt een intense haat voor alles dat traditioneel Nederlands is. Waarom ze in ons land woont is mij dan ook een raadsel, maar afijn. Misschien vindt ze ongelukkig zijn prettig.

Hoewel we dat allemaal wel weten maakt mevrouw het nu wel héél bont. Ze wil namelijk dat er een “onderzoek” komt naar Forum voor Democratie en “de normalisering van extreemrechts gedachtegoed onder Amsterdammers.” Aldus TPO.

Dit voorstel is zo gestoord dat zelfs GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink daar totaal geen zin in heeft. Of, zoals hij liet weten aan Simons:

“Dit past niet binnen de democratische rechtsstaat en hoe we met elkaar omgaan.”

En:

“Ik heb daar heel grote bezwaren tegen. U vraagt het college onderzoek te doen naar een politieke partij. Ik vind dat echt oneigenlijk.”

Hilarisch genoeg ziet de voorzitter van FVD Amsterdam, Annabel Nanninga, het dan weer wél zitten. Zij laat weten dat ze zo’n onderzoek vol vertrouwen tegemoet ziet:

“Het is zoals we van bij1 gewend zijn een antidemocratische en haatzaaiende manier van splijtzwampolitiek bedrijven, maar toch zullen wij voor de motie stemmen, omdat een onderzoek naar onze partij alleen maar zal uitwijzen dat de hysterische laster van mevrouw Simons geen greintje waarheid bevat. Wij zijn niet bang voor de uitkomst van zo’n onderzoek.”

Dit is modern extreemlinks in een nutshell: alles wat niet helemaal politiekcorrect is moet bij wet verboden worden. En snel een beetje. Nog even en Sylvana loopt binnenkort in een bruin hemd en lederhosen rond.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

81 reacties

 1. HendrikJan

  Deze Annabel geeft deze SS het nakijken en pareert deze haat zaaiende verdachtmakingen.
  Het spel van SS is over en uit.

  1. Dik

   “Het spel van SS is over en uit.”

   Dat sowieso.

   Bovendien is het grijpen naar termen als racisme, fascisme, xenofobie, islamofobie, nazisme en allerlei andere termen, een linkse methode om de kritiek te smoren.

 2. Holysmoke

  Ik eis een onderzoek naar sylvana simons, extreem links en nsb met puur facistisch bloed in haar strontlichaam, mega psychische en narsistische problematiek. Mag zo iemand in de politiek hier?, dit kan alleen maar in Nederland

 3. TD

  SS moet nodig een electroshock behandeling en daarna langdurig psychotherapie!

 4. Koos sssss

  citaat: “Dit is modern extreemlinks in een nutshell: alles wat niet helemaal politiekcorrect is moet bij wet verboden worden.”

  moet zijn: “Dit is modern extreemlinks in een nutshell: alles wat andersdenkend is moet bij wet verboden worden.

  1. Dik

   Sylvana wie?

   1. Meester Kong

    Ach Lugar, nu een tijdje zonder script?

    1. Original NL

     @meesterkong wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     1. Dik

      +1

  2. Satty

   Van wie koos? Kom eens uit die slachtoffer rol je lijkt sylvana wel. Een slachtoffer rol leidt tot een vertekend wereldbeeld en het beoordelen van meningen als feiten. Jordan Peterson heeft hier een aantal mooie dingen over geschreven.

   Op dit moment is er op een paar uitzonderingen na niemand die beweerd dat jij je mening niet mag geven of anders mag denken.

   1. Scarletti

    Beste Aytas, heeft u weer een luisterboek gekocht van uw uitkering? Wat zegt hij over uw abnormale persoonlijkheidsstoornis?
    Of valt dat te wijten aan inteelt onder Berbers?

    1. Dik

     +1

    2. Satty

     Ik denk dat inteelt zich manifesteert in verminderd iq, ipv willen beargumenteren gewoon iets beweren is daar een duidelijk voorbeeld van. Waarom ben ik antisemitisch? Omdat ik tegen een staat ben? Heeft niets met tegen joden te zijn te maken.

     Kom op zeg je zakt af naar het niveau van dik siemien en worst. Is dat wat je wilt?

     1. Tinneke

      Pffffffff………..Robert..….nu is het wel mooi genoeg geweest toch? En……ageren op mij is tijdverspilling, lees ’t toch niet!

     2. Top

      Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen, niknok.

   2. Koos sssss

    Ik heb het niet over slachtofferschap, ik heb het over het uithollen van de vrije meningsuiting.
    Waar SS zich toch heel sterk voor maakt met haar verzoek.

    1. Nederland-op1

     Vrije meningsuiting is prima, maar zoveel onzin uitkramen als SS doet zou verboden moeten worden, zeker voor iemand die een politieke partij vertegenwoordigt. Partijen die tegen alles is waar Nederland voor staat zouden ook verboden moeten worden. Dus B1 en Denk, opdoeken die ellende.

 5. Satty

  ‘maar toch zullen wij voor de motie stemmen, omdat een onderzoek naar onze partij alleen maar zal uitwijzen dat de hysterische laster van mevrouw Simons geen greintje waarheid bevat. Wij zijn niet bang voor de uitkomst van zo’n onderzoek.”

  Dat is groot spraak. Het racisme bij een deel van de achterban van het fvd is te groot om het als toeval af te doen.

  Met Jared Taylor ga je niet in gesprek als je niet extreem rechts bent.

  Ik geloof best dat er wel een aantal nette mensen bij dat clubje zitten maar baudet zijn geschiedenis is te duidelijk verweven met extreem rechts.

  1. fockingworst

   @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   1. Meriadoc Brandebok

    Is Satty hier al negen jaar aanwezig? Gek, ik ben hier drie jaar (pak ‘m beet, vrijwel) en ik heb haar nog nooit eerder gezien dan onder Aytas.

    1. Satty

     Ik reageer op andere plekken als satya wat ook mijn naam is. Sinds april.

    2. fockingworst

     @meriadocbrandewijntrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Scarletti

   Beste Aytas, ter informatie, ook antisemitisme is racismem daar maakt niet alleen de fractie van Bij1 zich schuldig aan, doch ook u.

  3. Bosche draak

   Nog niet misschien, dat is een kulargument en dat weet u!!

  4. sjun

   “Met Jared Taylor ga je niet in gesrek als je niet extreem rechts bent.”
   Dubbele ontkenningen zijn niet de handigste manier om iets duidelijk te maken. Daarnaast staat het iedereen gewon vrij om alles te onderzoeke en te wegen aan de hand van eigen wegingscriteria zonder dat een fatwa van de linkse kerk morailclaimend en angstaanjagend bepaalt of er met iemand gesproken zou mogen worden. Kennelijk is de inquisitie weer helemaal terug en wordt deze braaf door acolyten vorm gegeven.

   Jammer dat het al even stevig misgegaan is met de Bildung op de Nederlandse universiteiten. Ik vermoed dat het een van de gevolgen is van wetenschapsfnuikende drempelverlaging bij de toegang om toch maar vooral zo inclusief mogelijk te zijn en de lessen in steenkolenengels aan mensen wier de moedertaal gewoon Nederlands is op van Nederlandse belastingcenten gefinancierde onderwijsinstellingen in Nederland.

 6. Original NL

  Keurige reactie van Nanninga!

  1. fockingworst

   @original endat is ze ook en heerlijk pittig net als een pitbull, als ze zich ergens in vastbijt laat ze niet meer los.

 7. plakband

  Sylvana Simons – de Schreeuwende Surinaamse kent natuurlijk geen Nederlandse spreekwoorden. Wie kaatst kan de bal verwachten. Rutger Groot Wassink van Groenlinks en Annabel Nanninga van FvD kennen dat xpreekwoord natuurlijk wel. Vandaar dat Groenlinks tegen zo’n onderzoek is en de FvD voor zou stemmen. Sylvana Onbenul kun je verder niet serieus nemen. Die zwamt maar wat.

 8. Meester Kong

  Mike is ”knettergek” vergeten 🙂

  1. Roughwood

   Nog iets inhoudelijks toe te voegen Lutser Kong? O nee, wacht… Da’s natuurlijk erg lastig bij onwelgevallig nieuws voor al die links fascistische trollen alhier. En dat dan nota bene een GroenLinks wethouder zijn gezonde verstand eindelijk eens ten goede aanwendt is natuurlijk helemaal pijnlijk! Verander knettergek met betrekking tot haatheks S. overigens maar in verstandelijke beperking. Daar begin ik gezien haar onafgebroken stroom wartaal toch ernstig rekening mee te houden.

   1. Meriadoc Brandebok

    Met het verkeerde been uit bed gestapt?

    1. Roughwood

     Ach wat lief, een links knuffelvriendje/-vriendinnetje! Staat Kong, die normaal zijn woordje wel klaar heeft, nu ineens met zijn mond vol tanden soms? Of hebben we wederom te maken met een ordinaire trollende multinicker? Wat een droevenis.

     1. Gekko

      Meriadoc Brandewijn hangt hier al een paar jaartjes rond. Eerst onder de naam Guus Geluk en later noemde hij zich Elu Thengol. ‘t Ventje wil graag mee spelen, maar mist inhoud en niveau, hetgeen zich vertaalt in kleuterbijdragen. Hij probeert bij de grote trollen (Noppes, Sp. golfkok, Meester Aap) een wit voetje te halen met geslijm en gebuk. Af en toe krijgt MB daarvoor een aai over zijn bolletje terug en dan is ons minitrolletje helemaal blij.

     2. Rien Noppen

      Wat een zielig gedoe is dit, Gekko.

      (:

     3. fockingworst

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     4. Gekko

      Zoals voorspeld:

      Guus krijgt een aai van oppertrol Noppen. 🙂

     5. Meriadoc Brandebok

      Ja, Rien, maar het wordt nog zieliger als men begrijpt waarom hij me zo volgt: hij heeft de “schurft” aan me en wil me “raken”. Dat verzin ik niet, maar heeft hij zo gezegd. Ach, het ligt uitsluitend aan hem, zullen we maar zeggen. Ik negeer het geblaat.

     6. fockingworst

      @meriadocbrandewijntrol l wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     7. Spaanse kok

      Er zwerven een paar reageerders welke klakkeloos leeghoofd fuckingthe worst nakakelen en zijn onzin voor waar aannemen en zelfs reproduceren.
      Zelfs een energie-expert, welke zegt uitsluitend objectieve bronnen te gebruiken kwaakt hem vrolijk na.
      Even een paar simpele feiten:
      De Dagelijkse Standaard, soms afgekort tot DDS, is een Nederlandstalig weblog, opgericht op 9 februari 2009 door Joshua Livestro. Livestro was vanaf dat moment de hoofdredacteur en publicist van het weblog. Op 1 oktober 2014 werd Michael van der Galien hoofdredacteur.[1] Op 24 juni 2016 meldde het weblog dat Van der Galien het eigendom van de site ook had overgenomen.
      .
      Moge duidelijk zijn dat een ieder die suggereert dat een reageerder onder verschillende namen al 9 jaar dit blog rondhangt uitsluitend zichzelf voor paal zet.

     8. fockingworst

      #pestdetrolweg
      @spaansetrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     9. Gekko

      Spaanse kok: het rekenen gaat op jouw leeftijd misschien niet meer zo makkelijk. Maar februari 2009 (start DDS) tot nu is toch echt al 10 jaar. En ene Rien Noppen hangt hier zeker al 9 jaar rond. Onder heel veel nicknamen: Ernst Quispel, Duindam, Dopper, Code134, ceteris paribus, Simon van Brouwenstein, en nog wel 10 meer.

      Dus wie de paal past….

     10. fockingworst

      @gekko +++
      @spaansetrol is exact van hetzelfde laken en pak het beestje kan ineen keer doen alsof hij braaf is, maar het is een smerige narcist als het geen trol is. Hij accepteert geen enkele andere visie behalve die van hem ongeacht wat en dat laat hij volop met dedaine opmerkingen zuigen etc merken.
      Iedereen hier weet dat een gesprek met @spaansetrol geen normale is.
      @spaansetrol iets met karma ofzo?

 9. Eric 1

  Zet haar op de bananen boot terug naar zuid Amerika

 10. Rien Noppen

  Dat het FvD extreem-rechtse trekjes heeft lijkt me wel duidelijk maar we hebben in dit land vrijheid van meningsuiting, dus ik kan niet inzien wat zo’n onderzoek zou moeten opleveren.

  1. NoDoubt

   Standpunten FvD

   Wanneer religieuze leefregels conflicteren met de Nederlandse wet, gaat de Nederlandse wet altijd voor.
   Iedereen heeft het recht te geloven wat hij of zij wil; dus ook het recht om van zijn of haar geloof af te vallen.
   Iedereen heeft het recht godsdienstige ideeën te bekritiseren, te ridiculiseren, te analyseren en in twijfel te trekken.
   Alle mensen zijn fundamenteel gelijkwaardig, ongeacht geslacht, ras of seksuele gerichtheid.
   De partnerkeuze is vrij; uithuwelijking en kindhuwelijken zijn onaanvaardbaar.

  2. Roughwood

   @Quisling: uw wanhoop begint vermakelijke vormen aan te nemen. Het FvD gaat de boel opschudden. Wen er maar aan. Daar gaat uw zure drammerige geklaag helemaal niets aan veranderen!

  3. Original NL

   @noppentrol… wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  4. Siemien

   Jouw definitie van extreem is natuurlijk al compleet verknipt Rientje daar praat jij ook niet meer uit

   1. Dik

    @Siemien: “Jouw definitie van extreem is natuurlijk al compleet verknipt…”

    Zoals je weet doe ik geen zaken met die gast. Maar een voorbeeld van dat FVD extreemrechts is bestaat niet, daarom zal het wel stil zijn aan de overkant?

  5. fockingworst

   #pestdetrolweg
   @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

 11. Suidland

  Ze moet maar eens kijken wat haar zwarte broeders aanrichten onder de blanke bevolking van Suid-Afrika. Grotere racisten zijn er niet. Sies!

 12. NoDoubt

  Ze levert weer een enorme bijdrage aan de samenleving.

 13. netniet

  Racisme als verdienmodel, sluit heerlijk aan voor niet-blanken, die hun eigen falen nu om kunnen zetten in externalisatie. Diep triest eigenlijk want een ruime groep Amsterdammers, wordt nu in een oase van pseudo-tevredenheid, gevangen gehouden op een plek waar ze, in hun eigenbelang vandaan moesten komen.

  SS verspreidt zelf walgelijk gedachtegoed onder Amsterdammers, met geen enkel ander doel dan het laten overbetalen, van haar ondermaats talent. Waarschijnlijk is ze uit op een afleider van haar recentelijke debacle, richting het optreden van politie, waarbij ze schaamteloos beweert dat niet blanke jongeren, bang zijn om neergeschoten te worden door dienders in de hoofdstad. Over het verspreiden van verderfelijk gedachtengoed. Juist.

  RGW, is natuurlijk ook niet helemaal achterlijk. Ook hij vreest de uitkomst van het onderzoek want meer rechts-extremisme dan beweert door andere partijen, is er bij FvD niet te vinden. Het precedent voor onderzoek, wil hij niet neerleggen. En dat is voor een partij, die 11,5 miljoen gemeenschapsgeld wil stukslaan voor illegalen terwijl 10 km stadskade op instorten staat, toch niet meer dan begrijpelijk.

 14. J.Rademaker

  Een partij die extreem georiënteerd is op ras en andere inzichten en meningen niet toestaat.
  Er is maar een ras, het menselijke ras.
  De rassentheorie is een 19e eeuw-se constructie vooral gebruikt om de eigen superioriteit te benadrukken. Het niet toestaan van andere meningen past niet in een democratie.

 15. Appelsientje

  Sylvana is niet serieus te nemen….

  Zelfs de “extreem” linkse amsterdamse gemeenteraad neemt haar niet serieus, waarom DDS en FvD nog wel?

 16. DeBruijn

  Diversiteit was zo geweldig, kijk nu wat dat allemaal uitpakt. We krijgen partijen die willen af van de blanke Nederlanders, wat zij zijn allemaal latente racisten.

  De witte mannen, het grootste kwaad van deze wereld.

 17. Niet L niet R

  Die vrouw is volkomen gestoord, zielig persoon,vroeger werden zij opgesloten, nu moeten wij er mee leren leven!

 18. Gebruikersnaam

  Ik eis een onderzoek naar de mentale gesteldheid van Sylvana!

  1. marco1

   Nee joh dan zetten ze haar tussen andere geesteszieke mensen in een gesloten inrichting, die zouden nog gek van haar worden.

  2. Peter Loosduinen

   Daar hebben we een team voor nodig bestaande uit :
   een psycholoog / een psychiater / een winti deskundige en een gedragswetenschapper.

 19. Qwinto

  Is dit wijf nu helemaal van god los dan is het Zwarte Piet, Wilders of politie en nu weer de Fvd kan deze media-geile trut niet eens een keertje optieven. En wij zijn zo dat we ons er kwaad over maken en daar op reageren en ook nog op elkaar zo te lezen en daar heeft ze ons precies bij het kruis te pakken. Verdeeldheid zaaiende Bitch vlieg naar de maan en kom nooit maar dan ook nooit meer terug.

  1. Peter Loosduinen

   Qwinto
   Je slaat de spijker op zijn kop.
   Deze nietszeggende muts richt meer schade aan dan mij lief is.

 20. Heras

  Het is een goede zet van Nanninga om dat onderzoek toe te laten. Wanneer fvd als overwinnaar uit de bus komt, is het einde oefening bij1. Ze heeft door haar houding al menig mens tegen zichzelf opgezet, (denk aan haar reactie voor het optreden van de politie), dan zal de uitkomst de strop betekenen.

 21. Rud56

  Is er in Artis geen plek voor haar, zodat alle rascistische Nederlanders (en dat zijn er toch zo’n 17 miljoen, toch?) haar kunnen bezoeken en haar deelgenoot kunnen maken van de bevestiging van haar gedachtegang?

  1. Peter Loosduinen

   De afdeling met chimpansees heeft al genoeg vrouwtjes.

 22. Michael M

  Ik ken toevallig mensen welke zich ook bij de partij FVD aansluiten en dat zijn beslist geen witte boze mensen Sylvana Simons. Ik denk eerder dat deze mensen als Sylvana niet gelukkig zijn met hunzelf. Een soort zelfhaat en daar willen ze vanaf door partijen en mensen op een doortrapte gemene manier af te reageren. Best zielig die partijen als Bij1 of Denk. Mensen die in een hele slimme tactieke manier slachtoffersrol spelen en alsmaar spelen omdat ze weten dat er veel zwakkelingen zijn die hier gevoelig voor zijn en alles maar geloven en klakkeloos overnemen zonder zelf na te denken omdat ze dat ook niet zelf kunnen. Best zielig als ze daar ook nog eens elke maand 18000 euro voor vangen. Goede verdiensten in de Politiek.

 23. Extreem Realist

  Ach, normaal gesproken zou deze doos ergens in de bijlmer op 8 hoog aan het staatsinfuus hangen, maar helaas is het zo verziekt in dit land dat ze nu geld verdient met haar haatzaaiende uitspraken en dat samen met een clubje haatbaarden die buiten NL en het staasinfuus haar compleet kapot zouden discrimineren, hoe verziekt wil je het hebben…

 24. Gerlos

  In het vervolg niets meer publiceren van deze misgeboorte Sylvana Siemons dan kunnen wij ons niet meer ergeren aan deze zwarte racist.

 25. Veteraan

  Sylvana who ?

 26. nienke

  W eer je pillen niet geslikt Sylvana, foei foei!!!!!!

 27. Peter Loosduinen

  Ik hoop dat we tot november niets meer van haar vernemen.
  Dan mag ze weer op de treurbuis haar mening over Zwarte Piet bij de linkse omroep komen verkondigen.
  Nu effe rust.

 28. A3aan

  Hoezo een onderzoek naar FvD, of zij zich braaf gedragen? En dat wil SS van dat clubje Bg1 die op de Dam in Amsterdam een joodse man uitschelden voor “kankerzionist”, oeps mag SS haar eigen achterban eens goed bezien. Alhoewel, SS, Anja Meulenbelt, ach laat maar

 29. Karel de Grote

  Waarbij vermeldt dat het IQ van dat zwartjoekel en een bosaap zo ongeveer gelijk zijn.

 30. Abdullah de vliegende hollander

  Ik eis een IQ onderzoek bij Sylvana……
  De zoveelste domste onderwerp gebracht door Sylvana……

  Ik begrijp dus echt niet wat ze überhaupt te zoeken heeft in de politiek?????
  Onderzoek extreem rechts FvD????

  1. Tante Sidonia

   Abdullah de vliegende hollander

   De dag is bijna voorbij. Ik miste al iets van “onze” geliefde breed-grootbril-bek SS.
   Daarom reageer ik!
   PS
   DDS, wel elke dag komen met de story SS!!!
   Anders kan ik niet slapen; moet toch ergens om kunnen lachen?

  2. Shadow1100

   Haar IQ en de maat van haar schoenen hebben hetzelfde getal…..

  3. bejaarde

   @Abdullah
   Voor gemeentelijke politiek is geen hoge opleiding vereist, vandaar.

 31. Shadow1100

  Toch heeft “zwart” soms een negatief imago:
  daar komt de zwarte kat in (=daar komt ruzie van)
  de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet (=een ander aanwijzen als schuldige, terwijl die zelf hetzelfde gedaan heeft)
  de zwartepiet doorspelen naar (=de schuld doorschuiven)
  de zwartepiet krijgen (=de schuld krijgen)
  een zwarte kat krabt niet. (=je moet je niet laten leiden door je angsten.)
  het zwart op wit hebben (=in geschreven of gedrukte vorm. Gedocumenteerd.)
  het zwarte schaap van de familie (=iemand die een beetje buiten de familie staat qua gedrag)
  iemand de zwartepiet toespelen. (=iemand benadelen.)
  iemand met een zwarte kool tekenen (=iemand erg ongunstig voorstellen)
  iemand zwart maken (=lelijke dingen over iemand vertellen)
  iets zwart op wit hebben (=het op papier hebben staan)
  met een zwarte kool aangetekend staan (=ongunstig bekend staan)
  op zwart zaad zitten (=geen geld hebben)
  zo zwart zien als een moor (=bijzonder zwart zien)
  zwart van de honger (=uiterst hongerig)
  Zwartwerken: werken zonder belastingen te betalen.
  Zwart geld: illegaal verkregen geld.
  Een zwartkijker: een pessimist; iemand die een televisie heeft zonder omroepbijdrage te betalen.
  Zwartrijden: rijden met de bus, trein of tram zonder te betalen.
  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet: iemand beschuldigen van iets dat men zelf ook doet
  Liegen dat je zwart ziet: een grote leugenaar zijn.
  Iets zwart op wit hebben: een schriftelijk bewijs van iets hebben.
  Op zwart zaad zitten: geldgebrek hebben.
  Iemand de zwarte piet toespelen: iemand de schuld in de schoenen schuiven.
  Het zwarte schaap zijn: degene zijn die van alles de schuld krijgt.
  Het wordt hem zwart voor de ogen: hij ziet niet meer wat hij doet (bij opkomende onmacht).
  Iemand zwartmaken: iemands reputatie beschadigen.
  Het ziet zwart van de mensen: het zijn zo veel mensen dat ze een zwarte massa vormen.
  Op de zwarte lijst staan: niet (meer) vertrouwd worden, verdacht of uitgesloten worden.
  Zwartgallig: 1) Atrabilair 2) Melancholiek 3) Melancholisch 4) Misantropisch 5) Pessimistisch 6) Somber 7) Zwaarmoedig

 32. bejaarde

  Op haar hoofd gevallen????
  Zie de bandage op haar hoofd en die dikke shawl om haar nek, zij is ziek en wel ziek door die val in haar hoofd. Word tijd dat zij na dit ongeval terug treedt om ons landje te behoeden voor nog meer foute boel.Wees gerust SS, je kunt gemist worden.

 33. jorisxl

  Zou het niet tijd worden dat vieze stinken ongedierte linksebroederschap silvana op gepakt wordt die rascist,genoeg is genoeg ik hoop dat de regering stappen onderneemt.

 34. Dik

  SS was een Hitlerclubje, als ik haar was zou ik teruggaan naar m’n roots, Afrika is groot genoeg, het is zelfs 700 keer groter dan Nederland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.