Thierry Baudet reageert op hysterie: "Volgens mij kun je zo een kopje koffie met me drinken"

Geen categoriemrt 26 2019, 21:00
Thierry Baudet (FVD) reageerde vandaag op de hysterische reacties van linkiewinkies uit Amsterdam. Volgens Baudet is er voor hysterie 'geen noodzaak'. Diverse politici, waaronder premier Mark Rutte, hebben de bedreigingen veroordeeld en een 21-jarige jongedame uit Nijmegen werd opgepakt.
De FVD-leider vindt de voorstellen van zijn partij 'democratisch en rechtsstatelijk' en ziet verder geen 'noodzaak voor hysterie', zo lezen we op de website van de Telegraaf. Dat Baudet na de verkiezingsuitslag wordt bedreigd is veelzeggend voor de mentale toestand van sommigen in onze samenleving.
Blijkbaar kunnen dergelijke lieden diversiteit niet écht waarderen. Immers waarderen ze de diversiteit van ideeën niet. Dan kun je wel roepen dat je diversiteit belangrijk vindt, maar dan is het niets meer dan een loze slogan.
De regel is: ideeën bestrijd je met betere ideeën en niet met geweld! En slechte ideeën versla je enkel met goede ideeën terwijl het debat veilig en vrij kan worden gevoerd. En het is juist de vrijheid en veiligheid van het maatschappelijk debat dat de lieden van AFA ondermijnen met hun bedreigingen. Ze roepen 'moord en brand' maar willen niet echt het debat aangaan.
En dan ineens vallen de puzzelstukjes op z'n plek: eigenlijk zijn dergelijke lieden die oproepen tot moord op andersdenkenden notoire fascisten! Ze ondermijnen het debat met hun gezwam en zijn geen voorstander van diversiteit, maar van een mentale dwangbuis!
Ook Rob Jetten (D66) sprak schande van de doodsbedreigingen aan het adres van Baudet en volgens de D66-leider 'komt het steeds vaker voor dat politici worden bedreigd'. Ook Marianne Thieme (PvdD) sprak er onlangs nog over in de Tweede Kamer. Jammerlijk voor Thieme is echter dat we op de bovenstaande beelden ook demonstranten met PvdD-hesjes zien lopen.
Overigens is de dame uit Nijmegen, die Baudet bedreigde middels stompzinnige leuzen, ondertussen weer op vrije voeten. De dame heeft spijt betuigd en moet zich op 9 april verantwoorden voor haar gedrag voor de politierechter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten