Thierry Baudet reageert op hysterie: “Volgens mij kun je zo een kopje koffie met me drinken”

Thierry Baudet (FVD) reageerde vandaag op de hysterische reacties van linkiewinkies uit Amsterdam. Volgens Baudet is er voor hysterie ‘geen noodzaak’. Diverse politici, waaronder premier Mark Rutte, hebben de bedreigingen veroordeeld en een 21-jarige jongedame uit Nijmegen werd opgepakt.

De FVD-leider vindt de voorstellen van zijn partij ‘democratisch en rechtsstatelijk’ en ziet verder geen ‘noodzaak voor hysterie’, zo lezen we op de website van de Telegraaf. Dat Baudet na de verkiezingsuitslag wordt bedreigd is veelzeggend voor de mentale toestand van sommigen in onze samenleving.

Blijkbaar kunnen dergelijke lieden diversiteit niet écht waarderen. Immers waarderen ze de diversiteit van ideeën niet. Dan kun je wel roepen dat je diversiteit belangrijk vindt, maar dan is het niets meer dan een loze slogan.

De regel is: ideeën bestrijd je met betere ideeën en niet met geweld! En slechte ideeën versla je enkel met goede ideeën terwijl het debat veilig en vrij kan worden gevoerd. En het is juist de vrijheid en veiligheid van het maatschappelijk debat dat de lieden van AFA ondermijnen met hun bedreigingen. Ze roepen ‘moord en brand’ maar willen niet echt het debat aangaan.

En dan ineens vallen de puzzelstukjes op z’n plek: eigenlijk zijn dergelijke lieden die oproepen tot moord op andersdenkenden notoire fascisten! Ze ondermijnen het debat met hun gezwam en zijn geen voorstander van diversiteit, maar van een mentale dwangbuis!

Ook Rob Jetten (D66) sprak schande van de doodsbedreigingen aan het adres van Baudet en volgens de D66-leider ‘komt het steeds vaker voor dat politici worden bedreigd’. Ook Marianne Thieme (PvdD) sprak er onlangs nog over in de Tweede Kamer. Jammerlijk voor Thieme is echter dat we op de bovenstaande beelden ook demonstranten met PvdD-hesjes zien lopen.

Overigens is de dame uit Nijmegen, die Baudet bedreigde middels stompzinnige leuzen, ondertussen weer op vrije voeten. De dame heeft spijt betuigd en moet zich op 9 april verantwoorden voor haar gedrag voor de politierechter.

 

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

115 reacties

 1. TD

  Baudet heeft gewoon dezelfde beveiliging als Wilders,logisch!
  De naïviteit zijn we in Nederland allang voorbij.

  1. Dik

   Inderdaad. Ook hier hangen figuren rond de moordenaars aanmoedigen.

   “Dat klopt, als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.”
   ~Rien Noppen~

   1. Dik

    Uiteraard moet je dat soort gasten natuurlijk wel negeren, dat is de enige manier om van dat onkruid af te komen.

   2. Beukman

    Onzin @Dik, God bestaat helemaal niet.

    1. Rien Noppen

     Zijn we niet allen God in het diepst van onze gedachten?

     Die God in mij fluisterde mij in dat een premierschap van Sint Pim Nederland niet te stade zou zijn gekomen.

     1. Beukman

      De Heilige Pim zal het vanuit de Hemel met je eens zijn geweest. Hij beseft inmiddels, oh ironie, wat een afgang hem destijds is bespaard.

     2. Siemien

      Nee Rientje wat jij echt zegt is dat het goed is dat politici worden doodgeschoten zodat ze geen premier worden en daar dank je God voor..

 2. Rien Noppen

  Het drinken van een kop koffie met de narcistische charlatan Boudoir lijkt me geen groot genoegen.

  1. Tguard

   @noppen, dat begrijpt iedereen hier. Je zou volledig door het ijs zakken met je prietpraat.

  2. Anthony2

   Wellicht dat een kopje koffie met Baudet drinken wel een genoegen is….

  3. Zomaar73

   Heb je eindelijk iemand die hetzelfde is als jij, zal gezellig worden.

 3. C.A.Barstow

  Wat er met Pim Fortuyn is gebeurd zijn wij niet vergeten!

  Stem ook in mei op FvD!

  1. Rien Noppen

   Wij ook niet hoor.

   1. Gekko

    Voor jouw soort Noppen, heeft Gerrit Komrij nog een gedicht geschreven:
    “En ziet nog steeds het echte monster niet”.

   2. tomygun

    Ruk Knopje WIJ.

   3. Siemien

    Rientje is blij dat er een God bestaat op het moment dat een toekomstig politicus is vermoord

    Dat klopt, als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan.
    Toch goed dat er een God is.

    dagelijksestandaard.nl/2018/04/column-jan-roos-debat-dividendbelasting-was-de-begrafenis-van-het-laatste-beetje-vertrouwen-in-de-politiek/

 4. Dik

  De dame heeft spijt betuigt, dat adviseren advocaten altijd. Het linkse gif zal daarentegen diep in haar aderen zitten.

  1. C.A.Barstow

   @Dik:

   Juist!

  2. Satty

   Over gif gesproken. Dit soort opmerkingen zijn puur vergif.

   Extreem rechts is zo hypocriet.

   1. tomygun

    Zat= AFA

   2. Siemien

    Sorry hoor maar als we het hebben over vergif Satty, dan ben jij wel de ergste hier, jij doet niet anders dan demoniseren en negatief zijn over Nederland en je schofterige gedrag naar Nederlandse burgers toe..

   3. ishotya

    Typische uitingen voor iemand met fascistisch gedachtengoed.
    Overigens klopt het wel, extreem-rechts IS nogal hypocriet. Alleen hebben we hier niet met extreem-rechts van doen. Dat is beter vindbaar in religieuze kringen alsmede op afrikaans grondgebied.

 5. Jumping

  Links maakt zijn eigen wetten en dwingt die ook op, aan andersdenkenden.

 6. Tante Sidonia

  Jensen om 21.30 uur.
  Kijken!!!!

  1. m.van.rosmalen

   Ook al zo’n Forum v Debielen aanhanger die Jensen.
   Is mij vies tegengevallen.
   Ben 2 wkn geleden bij hem in de uitzending geweest.
   Wilders was er en het was fantastisch maar wat Jensen nu doet vind ik belachelijk.
   Alles word opgesomd wat Derrie deze week is overkomen maar hij rept met geen woord over Wilders terwijl die al 15 jaar lang bedreigd word.
   Schofterig

   1. Siemien

    Onzin wat jij uitkraamt..

    1. Robert75

     Ja ach. Het is terecht hoor dat ze zich uitspreken tegen dit soort dingen maar was Rutte, was waar Thiemme. Heb jij die gehoord de afgelopen jaren over Wilders? Ik nog nooit. Geen enkele politicus heb ik daar ooit over gehoord.

     Het is gewoon selectieve verontwaardiging

   2. biggeorge

    Ohh wat was je held clownkoppie Wilders fantastisch , zal wel niet gezellig zijn geweest als jij er ook zat?

    1. m.van.rosmalen

     Zeker was heel erg gezellig.
     Ligt er maar net aan wat je onder gezelligheid verstaat.
     gezellig ben jij zeker niet
     Grappig dat je zo’n beetje 15 jaar op clownskoppie gestemd hebt.
     Zal ie leuk vinden.

 7. Satty

  Ik zou erg graag een kop thee met baudet drinken en een vrije discussie met hem aangaan. Ik denk dat het best een Interresante en onderhoudend man is. Ik zou hem in de discussie uiteraard verslaan omdat ik betere argumenten heb, wie is er narcistisch. Werkelijk graag een afspraak. Zoveel vraagtekens.

  Ik vind dat de vergelijking met fortuyn ziek zijn. Piet51 schreef daar vanmiddag iets over wat zo waar is.

  ‘Dan kun je wel roepen dat je diversiteit belangrijk vindt, maar dan is het niets meer dan een loze slogan.’

  Stompzinnige vergelijking. Zodra er een bedreiging van de diversiteit wordt gesignaleerd mag je dat best benoemen. Dat dat niet zou mogen is een beperking van diversiteit.

  ‘ Jammerlijk voor Thieme is echter dat we op de bovenstaande beelden ook demonstranten met PvdD-hesjes zien lopen.’

  Stompzinnige vergelijking. Baudet is volgens jullie breed georiënteerd terwijl zijn oriëntatie alleen in racistisch milieu liggen. Niet 1 keer maar vele malen. Dan krijg je als dooddoener: guilty by association? Nu zie je een keer een paar truien van een politieke partij dus niet eens de leider zelf en is ze al schuldig met argument schuldig door associatie.

  Het is je dag echt niet schat. Niet met Michael van der galien omgaan daar wordt geen mens beter van. Iemand die zijn talent weggooit om te polariseren is zo’n verkwisting. Vertel Michael dat maar eens. Blijf je zelf lieverd.

  1. Siemien

   Daarom zit Satty achter zijn/haar toetsenbordje en Baudet in de 2de kamer..

  2. Henk Albarda

   Beste Satty, gauw een nummertje trekken. Zoals jij niet zult begrijpen zijn er een aantal Nederlanders die of al vandaag, of de komende jaren gaan ondervinden dat een gesprek met een anders denkende tot aardige inzichten kan leiden. Het gaat niet om het winnen van een discussie. Als ik in een gesprek met Jesse Klaver (gaat niet gebeuren, ook bij hem moet ik nummertje trekken, hele vele Nederlanders die met hem willen praten) ga, ben ik ervan overtuigd dat we punten vinden waarop we het eens zijn. En tja, met Thierry zou ik een gesprek over mini- en klein MKB hebben en ik verwacht het vaak met hem eens te zijn. En met Wilders zou ik het vaker eens zijn dan met Klaver, maar met Thierry Baudet veel vaker dan met Wilders. Wil je nog een keer de specifieke opmerkingen van Thierry Baudet herhalen waar hij in jouw ogen racistisch is? En dan bedoel ik niet de boreale wereld die voor diverse uitleg vatbaar is.

   1. Zomaar73

    Hij heeft geen racistische uitspraken gedaan, dat zit bij dat linkse volk tussen de oren. Iedereen die even anders denkt die is een malloot, racist, fascist of weet ik wat. Of je bent niet goed bij je hoofd, zoals Piet51 eigenlijk beweert, want alle hoogopgeleiden zijn volgens hem links, omdat ze slim zijn.

    Nou dat is pas een fascistisch gedachten goed.

  3. RPML

   Leukste voorbeeld is nog Anne Fleur Dekker; activiste en niet vies van AFA en Antifa, reisde ook mee naar Hamburg en zag het ware gezicht van haar achterban. Ze is de discussie aangegaan met ‘andersdenkenden’ ter rechter zijde; consequentie was wel dat ze bedreigd werd en vervolgens als een baksteen werd gedumpt door haar ‘vrienden’ en moest onderduiken. Ze is inmiddels een stuk milder geworden en woont samen met haar FvD-vriend die zich een deuk lacht om zijn recalcitrante vriendinnetje; links zijn is geloven dat de wereld van jou is, en dat jij alleen diegene bent die daarvoor verantwoordelijk bent. In de uitvoering gaat het dan mis: anderen je wil opdringen omdat jezelf vindt dat jij het alleen beter weet.

   1. Zomaar73

    RPML – zo gaat dat, links is heel tolerant voor gelijkgestemden, maar niet voor anderen. Het zijn allochtone knuffelaars, die meestal in de gegoede wijken wonen en ver van de werkelijkheid staan.

  4. Zomaar73

   satty “Iemand die zijn talent weggooit om te polariseren is zo’n verkwisting.”

   Heb je het over jezelf? Weet je, het maak me nog niet eens meer uit dat je ons fascisten noemt of Baudet, heb liever dat jij het zegt, dan iemand die echt verstand van zaken heeft.

 8. Beukman

  Ik ben het eens met Thierry: voor hysterie is er geen noodzaak. Die is er immers nooit, dus het is nogal een open deur.
  Verder heeft de man wel het een en ander uit te leggen. Zijn boreale zelfvervulde prietpraatspeech, vol ronkende rookgordijnen, onttrekken zijn werkelijke bedoelingen aan het oog.

  Freek de Jonge gaat binnenkort koffie drinken met Baudet om de lucht te klaren. Dat lijkt me een goede start. Mogen er nog vele koffies volgen.

  1. Korporaal Monty

   “Verder heeft de man wel het een en ander uit te leggen.”

   Ik denk dat de mensen die op hem gestemd hebben precies weten wat hij bedoelt.
   Bij Wilders wisten ze ook waar hij voor stond.
   Of is Baudet niet zo duidelijk?

   1. Beukman

    De korporaal meent:
    Ik denk dat de mensen die op hem gestemd hebben precies weten wat hij bedoelt.

    Dat zal dan wel verklaren waarom binnen extreemrechtse kringen Thierry op dit moment de man is. Onze jongen wordt ie daar genoemd.

  2. Rien Noppen

   “Zijn boreale zelfvervulde prietpraatspeech, vol ronkende rookgordijnen, onttrekken zijn werkelijke bedoelingen aan het oog.”

   Voor de goede waarnemer met historisch besef niet. Het oogmerk van de zorgvuldig geformuleerde toespelingen in de speech van Baudet was enerzijds nadrukkelijk te koketteren met een volksnationalistisch en racistisch gedachtegoed met het bewuste doel te provoceren en reuring te veroorzaken en anderzijds het zo mistig en verluierd te formuleren dat hij de vermoorde onschuld kan uithangen.

   Baudet is een sluwe intrigant in de publieke opinie en weet precies wat hij doet.

   1. Korporaal Monty

    Hij kiest zijn woorden zeer zorgvuldig. Zodat alleen zijn adepten hem begrijpen.
    Heel slim van hem.

    Misschien wil hij ons doen terug verlangen naar de tijd van de ‘Gouden eeuw’?

    1. Beukman

     Fijn @Monty, je hebt zojuist expliciet toegegeven dat jouw leider Thierry een racist is.

     1. Punt50

      @ Beukman

      Waar staat het dan, dat de Korporaal dit toegeeft? JIJ leest dat, omdat JIJ bent doordrenkt met een abnormaal hoog links gif gehalte. Het zegt dus meer over jou dan over Korporaal Monty.

     2. Korporaal Monty

      Jij vind dus dat de ‘Gouden eeuw’ expliciet staat aan racisme.
      Er is in die veel meer gebeurt dan alleen racisme.

      En ik geef niks toe ik stel iets.
      Ik schrijf ‘misschien’. Anders had ik wel geschreven hij ‘wil’.

      Maar mij is het ook onduidelijk wat hij wil bereiken.

     3. Beukman

      @Korporaal
      Jij schrijft: Hij kiest zijn woorden zeer zorgvuldig. Zodat alleen zijn adepten hem begrijpen.

      Extreemrechts loopt weg met Thierry, les maar eens op hun fora zoals 4chan. Voor hen is dat boreale gebeuzel gesundenes Fressen. “Onze jongen”, noemen ze hun Held liefkozend. Ze koppelen zijn woorden (oa de verkiezingstoespraak) aan de moordpartij in Nieuw-Zeeland. It’s happening!” schrijven die extreemrechtse gastjes, bijkans klaarkomend van opwinding, over de winst van Baudet én de twee recente massamoorden.

      Mijn punt is dat wat jij “hij kiest zijn woorden zorgvuldig” noemt, in werkelijkheid rookgordijnen, vandaar dat al die onfrisse types in hem de Verlosser zien. Wil hij echt afstand nemen van extreem-rechts? Best, maar dan moet hij ook afstand nemen van hun terminologieën en doctrines, want hoe geloofwaardig ben je anders?

      Jouw punt is dat hij zijn woorden zodanig kiest, dat alleen zijn adepten (waaronder dus de gastjes die de recente slachtingen toejuichen als zijnde het begin van een rassenoorlog) hem begrijpen.

      Leg dan maar eens uit wat je bedoelt met je opmerkingen, want je praat net als je Leider: met peop.

   2. Siemien

    Tuurlijk Rientje, jullie soort is alleen maar bezig om Baudet dingen in de schoenen te schuiven, jullie soort moeten je kapot schamen…

    1. Rien Noppen

     Weer een sterk inhoudelijk weerwoord, Siemien. Wat ben je toch een tijger in het inhoudelijk debat!

    2. Gekko

     Wel grappig dat Noppen en die grofgebekte mevr. van rosmalen het steeds vaker met elkaar eens zijn. Of zijn deze 2 soms 1 en dezelfde persoon?

     1. Rien Noppen

      Mevrouw van Rosmalen schijnt aanhanger van de PVV te zijn. Meent Gekko dat ik die vieze club ook aanhang?

     2. Beukman

      Het valt mij vaak op dat jij het hier met een heleboel mensen eens bent, gekke @Gekko, echt bizar. Zijn jullie soms allemaal dezelfde persoon?

   3. Arie B

    In de Haagse slangenkuil waar iedereen elkaar graag pootje licht mag je niet naïef zijn. Ik zie dat je langzaam je mening wijzigt. Eerst was hij een lichtgewicht, charlatan e.d. Nu is het een leider die precies weet wat hij doet.

    1. Rien Noppen

     Het is een politieke charlatan maar in het verspreiden van zijn volksnationalistische boodschap is hij heel bewust en geslepen bezig.

     1. Siemien

      Baudet ziet iets in Den-Haag dat gelukkig heel veel Nederlanders natuurlijk allang zagen en nu hebben die mensen een stem in Den-Haag en gasten zoals Rientje worden daar helemaal gek van.
      Baudet word natuurlijk niet voor niets weggezet als, nou ja, you name it.
      You say what i’m knowing.

     2. Peter Oudshoorn

      “Blijkbaar kunnen dergelijke lieden diversiteit niet écht waarderen. Immers waarderen ze de diversiteit van ideeën niet. Dan kun je wel roepen dat je diversiteit belangrijk vindt, maar dan is het niets meer dan een loze slogan.”

      Het artikel is op het lijf van Rien Noppen geschreven.

   4. TD

    Rien Noppen:
    Schoolmeestertje,doe niet zo hautain!

 9. Raveltje

  Het is net of het Baudet niet is gegund
  Dat ze niet zien dat hij er ook voor hun
  belang is.Waarom toch zo’n haat?

 10. m.van.rosmalen

  Ws gaat Sjerrie ook heel veeeel kopjes thee drinken met de moslims.

  1. Siemien

   Nee dat denken wij niet..

   1. m.van.rosmalen

    Och ga in de poppekast zitten Sienemien.
    Samen met je zielige Sjerrie

    1. Siemien

     Nee ook niet, ik ben niet van de poppenkasten, heb ook niets met poppenkasten ven roesmalen.
     Ik zou zeggen trek je hoge laarzen aan en ga op pad..

     1. m.van.rosmalen

      Zo te horen wel mienesien
      Wat gaan we nu weer spelen?
      De gelaarsde kat.
      Het leven is 1 groot sprookje voor jou met Sjerrie in de hoofdrol.

     2. Siemien

      Ik zei het al eerder, je komt ietsjes gefrustreerd over..

     3. biggeorge

      m.van rosmalen is nog van slag omdat clownkoppie door zijn kiezers massaal bij het ouwe vuilnis is gezet

 11. Marija

  BREAKING NEWS
  Zeer interessante aflevering Jensen?.
  KIjk of kijk herhaling.
  Nu RTL5

  1. Marija

   Bedoel !!!! Geen vraagteken

  2. m.van.rosmalen

   Ja , dat zal wel helemaal in je straatje zijn.
   Een hele uitzending gewijd aan de grote heilige leider.
   Een hele opsomming over wat jankbal Derrie in 5 dgn heeft meegemaakt compleet met kranteknipsels en uitspraken erbij.
   Bah wat valt mij deze gast tegen.
   Zeker nadat hij notabene Wilders zelf 2 x heeft uitgenodigd in zijn show.
   Iemand die al 15 jaar lang een hoop shit over zich heen heeft gekregen maar daar word met geen woord door Jensen over gerept.

   1. Bosche draak

    Over jankbal gesproken, nog niet uitgehuild?

    1. m.van.rosmalen

     Nee ik verheug me juist op wat komen gaat.
     Lach me kapot met die rattenvanger v Hamelen waar de meesten van jullie hier allemaal sukkelen.
     Het lijkt wel een sekte .
     Pas maar op voor je “hoogoogeleide” ego als dadelijk blijkt dat homo Derrie er ook niks van bakt

 12. Van der Scheur

  Die blonde dame deed me denken aan de lead zangeres bij Krezip. Maar ik zou alsnog geen koffie met haar drinken.

 13. m.van.rosmalen

  Lees net dat Forum v Debielen niet tegen de wet over de WW uitkering die die arbeidsmigranten na 1 dag meekrijgen heeft gestemd.
  Mooie K partij van die Derrie

  1. Buzz68

   Door al jouw reclame krijg ik opeens zin om nogmaals een donatie van €100 te doen aan FvD. Jouw bv PVV heeft een kans gehad en er een puinhoop van gemaakt. Zo erg dat PVV kamerleden zich tot de Islam hebben moeten bekeren.

   1. m.van.rosmalen

    Ja buzz68
    Het heet natuurlijk ook niet voor niks
    Forum v Debielen.
    Ook zo’n kerkelijke sekte die zijn helemaal uitkleed.
    Dat je daar geld aan besteed zegt al genoeg.
    En eat voor puinhoop heeft de PVV er precies van gemaakt dan?
    Ze hebben 20 zetels in de 2de kamer en hoogstwaarschijnlijk zit dat zielige overlopersstemmetje van buzzzzzzzz daar ook bij.
    En als lulleke niet door Trutte uit de hoge hoed was getoverd zo’n 2 jaar geleden dan had Wilders afgelopen woensdag dik gewonnen samen met dat zielige overlopersstemmetje van jou erbij.
    Wedden.
    Dus wat nou verkeerd gedaan????

    1. Robert75

     Buzz moet je lekker laten praten. Het was toch ook hij die nu Forum heeft gestemd zodat hij zichzelf niet meer hoeft te schamen? Ik mag er dan vanuit gaan dat hij zich kapot schaamde als hij het rondje van de PVV rood maakte in het stemhokje. Nu heeft hij weer een goed gevoel over zichzelf en mag die weer deugen.

    2. biggeorge

     De PVV zal eeuwig langs de zijlijn blijven staan schreeuwen . Zonde van die 20 zetels die kun je beter bij de FvD voegen die worden nog serieus genomen. Die PVVers is gewoon een club gedegradeerde politieke prutsers .

     1. Robert75

      Maar jij hebt jaren op die prutsers gestemd. Toch vreemd dat je jaren op een prutserpartij stemt. Een partij die 2 jaar geleden 2e partij van Nederland werd en systematisch werd uitgesloten door de rest van de kamer. Waar zelfs jouw held zich nog tegen uitsprak. Dat ze eens moesten stoppen met kinderachtig doen en partijen uitsluiten.

      En jij weet dat het waar is. Mits je het geheugen hebt van een brandnetel.

     2. Vit

      @biggeorge

      Geert had niet op de populistische toer moeten gaan, dat heeft hem een hoop stemmers gekost die politiek als een serieuze zaak zien.

     3. biggeorge

      Dat klopt Robert75@ bij gebrek aan een beter alternatief was de PVV een prima proteststem

   2. m.van.rosmalen

    En vertel eens Buzz wat heeft onzen Derrie al gepresteerd tot nu toe.
    Effe kijken de PVV gehalveerd en de elite flink laten lachen en als een jankbal huilie huilie gedaan dat ie nu ong 5 daagjes bedreigd word.

    1. Siemien

     @Van Rosmalen je komt ietsjes gefrustreerd over..

     1. m.van.rosmalen

      tjonge jonge Mienesien
      Verzin es iets anders of is je hoge hoed leeg.
      Zal derrie niet leuk vinden om iemand met een andere mening op deze manier de mond te snoeren.
      Niet echt democratisch hoor

     2. Vit

      @Siemien

      m.van.rosmalen heeft de cursus ‘omgaan met teleurstelling’ gemist, die ging helaas niet door.

    2. biggeorge

     De trend vd PVV zal in de toekomst alleen nog naar beneden lopen. Een partij van max 3 a 4 zeteltjes met een tokkie gehalte van boven de 90%. Let maar op zo gaat dit lopen

     1. m.van.rosmalen

      Big George heeft natuurlijk zelf altijd PVV gestemd en nou lulleke ten tonele is verschenen is de PVV in 1 x niet meer goed genoeg omdat ze zgn niks gepresteerd zouden hebben en worden ze door Biggie George bij het afval gezet
      Cordon Sanitair weet u nog.
      Wat ga je dadelijk met lulleke doen moet nog maar es zien wat die gaat klaarmaken met z’n flauwe gewauwel.
      Tot nu toe heeft ie nog weinig gepresteerd.

     2. biggeorge

      Tot nu toe gedaan? hij is net begonnen en heeft al de 1e kamer verovert en de FvD denderen straks ook door de EU heen . Om als laatste de 2e kamer in te nemen. Wil je ooit is wat bereiken in de politiek stem dan mee met FvD en zeg die PVV tokkies vaarwel

     3. m.van.rosmalen

      @Big George
      Wat zeg je nou de 1ste kamer veroverd???
      Dat heeft hij niet gedaan maar al die overgelopen Tokkies waarvan je er zelf 1 bent.
      Hij heeft nog niks klaargemaakt ja misschien zichzelf als ie op zijn eigen ligt te kicken in dat elite zwembad van em.
      Moet nog maar zien wat er van zijn mooie plannen terecht gaat komen.
      De 2de kamer stemming is nog ver weg en ik denk zo dat al die tokkies die dachten zo hoogopgeleid te zijn dadelijk heeel gauw afknappen op ons uiltje

   3. Robert75

    Welk PVV kamerlid heeft zich tot islam bekeerd dan ? Volgens mij geen een hoor. Van Doorn en Van Klaveren zaten niet eens meer bij de PVV toen ze zich bekeerde tot islam. Laat staan dat ze in de kamer zaten. Je praat een hoop onzin.

    En als je islam al wil gebruiken als argument moet je vooral stemmen op iemand die vind dat islam ook vrolijke kanten heeft.

  2. PMG

   Klopt Noppen, er zitten geen FVD-ers in die EU commisie dus kunnen ze er ook niet over stemmen. Zo kunnen we wel bezig blijven hè, leuk hoor! Het zijn PvdA, D666 en CDA, wat een verrassing!

  3. Gekko

   Mevr. van rosmalen: Ik heb het even opgezocht. Gisteren was er in de Kamer een debat over de WW-uitkering voor arbeidsmigranten. Er is door de PVV gevraagd om een noodremprocedure te starten. Zodat de riante uitkeringen aan Polen en andere Oostblokkers, die hier een paar maandjes hebben gewerkt, per direct kan worden gestopt. Dit voorstel is gesteund door SP, PvdD, 50+, SGP, Denk en FvD. Helaas geen meerderheid. Maar uw verwijt aan FvD is dus niet terecht.

   1. m.van.rosmalen

    Ik heb het niet zien staan maar het zal dan wel als u het zegt.

    1. biggeorge

     kortom m.van.rosmalen lult maar wat , wel eerlijk blijven hé !

     1. m.van.rosmalen

      Lult maar wat??
      En hoe weet jij dat?
      Wie zegt dat die Gekko gelijk heeft.
      Als het in jouw straatje is zeker dan lullen anderen maar wat.
      Je bent zelf de grootste lulhannes hier met je gezever.
      Eerst overlopen en dan ern grote bek hebben
      En wb dat wel eerlijk blijven heb je mijn reactie eronder niet gelezen

   2. tomygun

    Gekko, Brussel buiten werking stellen is niet zo moeilijk!
    Schaf de WW af, dit gaat over naar bijstand zelfde
    hoogte uitkering WW en duur maar onder bijstand regels.
    Echter zonder de eigen vermogen regel voor de eerste
    6 maanden .

 14. Regina

  Ik zou zeker nooit in mijn leven koffie drinken met blotebillengezicht

  1. PMG

   Vond je hem lekkerder met baard, Noppen?

  2. Vit

   @Regina

   Als vent zijnde kan ik je zeggen dat je uit je nek lult, blotebillengezicht ja hoor van eiges.

   1. Dik

    @Vit: Regina bevindt zich nog niet in mijn script, zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Heb jij al iets nuttigs van hem/haar gelezen?

    1. Vit

     Ehhh nee niet echt, een hoop geraaskal.

 15. Brazil

  Kopje thee ook goed ?

 16. PMG

  De dame heeft spijt betuigd, hahahahaha, ja, zo’n linkse schijterd is het wel, onherkenbaar lopen te brallen en dan ineens spijt hebben, flicker toch op, nu bang voor eigen hachje! Reken maar dat ze door velen in haar omgeving wordt uitgekotst, en terecht!
  Typisch links trekje wat RPML ook al beschreef, kunnen niet goed nadenken en renden dan achteraf weg, willen geen discussie aan, ontbrekend redenerend vermogen, zwaan-kleef-aan, goed willen vallen in de kudde en ga zo maar door.
  Ik ken een paar van die sociale figuren heel goed en ze vallen steeds weer door de mand en het gekke is dat ze daar zelf iedere keer weer voor zorgen. We zijn heel links, totdat het mij persoonlijk aangaat. Het zijn de grootste achterbakse bedriegers en liegers en gebruiken werkelijk iedere truc om er zelf beter van te worden terwijl ze ondertussen gelijkheid predikken.

  Nu even over DENK, leg mij eens uit wat hier gaande is? Waarom stemt geen turk of marokkaan op DENK? Willen ze stiekum blijven parasieteren en niet teveel geluid maken om niet op te vallen?

  1. Vit

   PMG

   “De dame heeft spijt betuigd, hahahahaha, ja, zo’n linkse schijterd is het wel, onherkenbaar lopen te brallen en dan ineens spijt hebben, flicker toch op, nu bang voor eigen hachje! Reken maar dat ze door velen in haar omgeving wordt uitgekotst, en terecht!”

   Met dat witte polka-haar val je ook wel op.

 17. PMG

  Ik hoop van ganzer harte voor iedere echte Nederlander dat iedere echte Nederlander nu eens zo verschrikkelijk schijt ziek van al dit gelul is dat iedere echte Nederlander FvD gaat stemmen, uit die steeds meer op een communistenclub lijkende enge EU wil en de tent op slot wil hebben.
  Dat hele BREXIT verhaal is ook zo’n drama, ze hebben ervoor gekozen dus moet het gebeuren, maakt niet uit hoe, de EU is gevallen, stem FvD en laat blijken dat u ook niet in het klimaatsprookje gelooft en andere plannen met uw spaargeld heeft.
  Als mensen minder belasting willen betalen dan moeten ze stemmen op een partij die hun centen niet weggeeft aan een zooitje parasieten dat hier ten eeuwige dage blijft en niet op hoeft te hoepelen naar hun fantastische Syrië waar alles beter is, veel lekkerder eten, altijd zon en onbeperkt gratis parkeerplaats!

  Stem FvD!

 18. Bes Tolen

  De ellende van het westen is de deep state en het begin daarvan is Rome en dat begin is al lang geleden. Maar nog altijd is Rome machtig. Machtiger geworden sinds de jaren negentig. Machtsfactoren te over. Het bankwezen, de godsdiensten, politiek om een paar hoofdzaken te noemen. Niemand begrijpt het want het zijn de ondoordringbare muren. De geheel vervalste geschiedenis, de taboes, de beïnvloeding vanaf de jongste jeugd, de valse verhalen van nu, de arbeid door uitgezochte groepen om te misleiden, de hypocrisie, enzovoort. De deep state, het probleem van nu. Rol het helemaal op in de eenentwintigste eeuw. De gigantische klus maar anders nemen ze ons opnieuw ingericht zwaar te pakken. Voor hoeveel eeuwen? Geef ze geen krediet meer. Laat onze leiders hun werk doen, die bezig zijn met de ontmanteling. Zonder het voldoende te beseffen. Dat is dus ondanks alle verwarring en het achterhouden van de feiten. De verwarring bij wie ook. Maar daar draait het wel om: ontrafel en ontmantel.

 19. nienke

  Links verzint de mooiste dingen, doe’s lief, samen gaan,bruggen bouwen, enz enz en als je deze laatste anti racisme demonstratie ziet dan merk je er toch niets van.
  Alleen maar haat, mensen dood wensen,afschuwelijke teksten op borden, ordinair geschreeuw over het kapitalisme waarvan ze elke maand hun uitkering kunnen ontvangen zonder enige bijdrage te leveren aan deze maatschappij dan alleen maar demonstreren, ordinair schreeuwen en mensen dood wensen, ze moesten hun ogen uit hun kop schamen.

  1. Regina

   Grijns

 20. Regina

  Echt belachelijk dat ze weer vrij is. Iedere achterlijke boerenlul kan toch realiseren dat ze dit gewoon zei uit angst en er geen fluit van meende wat ze zei. Met dit soort slappe maatregels van justitie miet je ook dit raar opkijken dat dit land radicaliseert

 21. Robert75

  Vit 2 minuten ago
  @biggeorge

  Geert had niet op de populistische toer moeten gaan, dat heeft hem een hoop stemmers gekost die politiek als een serieuze zaak zien.

  …………………………………………………………………………………………………………..

  Oo nu is het weer een populist…Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat jullie links na beginnen te praten..

  1. Dik

   “Populisme (van het Latijnse populus, “volk”) is een politieke stijl (soms een ideologie genoemd) waarin de centrale tegenstelling die tussen “het volk” en “de elite” is, en waarbij de populist de kant van “het volk” kiest.”

   Met het begrip populist is niets aan de hand Robert, het is een erenaam!
   Het huidige regentenzooitje is namelijk alles behalve voor het volk, ze zijn vooral tegen het volk.

   Democratie betekent ‘het volk regeert/heerst’. Dit kan alleen als de politiek het volk serieus neemt. En dit kan alleen als er een gezonde dosis populisme aanwezig is.
   Wilders heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het volk serieus neemt, dat kun je van de VVD, het CDA, D’66 en in mindere mate van de CU niet zeggen!

   1. Robert75

    Wat mij enorm begint te storen is dat mensen die jaren lang op de PVV hebben gestemd nu ineens tegen die zelfde PVV aan beginnen te trappen. Het is een populist, het is een tokkiepartij. Het is een partij waar je je voor schaamt. Extreem rechtse standpunten en dat soort onzin. Mensen die 2 jaar geleden nog liepen te juichen dat de 2e partij van Nederland was geworden en nu ineens is het een waardeloze partij.

    Het begint steeds meer na verraad te stinken. En verraad moet je niet plegen want verraders zullen op een dag hun verraad heel hard op hun neus terug krijgen.

    1. PMG

     Vind ik ook Robert, ik stem FvD maar Wilders was daarvoor het enige tegengeluid! De man wordt permanent bedreigd en bewaakt, heeft geen normaal leven en wijst al jaren op de feiten. Dat Wilders bedreigt wordt daar lag niemand wakker van, geen moord en brand verhalen, alleen dat achterlijke process dat nu wel heel erg zielig blijkt als we zien wat links roept. FvD krijgt meer media aandacht maar Geert heeft jaren lang alleen de kar getrokken. 1,4 miljoen kiezers warden gewoon door Rutte & Co aan de kant gezet.

     1. Robert75

      En Wilders is nog steeds het enige tegengeluid. De PVV is namelijk de enige anti-elite partij. Baudet is iemand die de plek van de elite alleen maar wil overnemen. De nieuwe elite. En dan durven ze Wilders de populist te noemen, maar Baudet komt dichter in de buurt van populisme. Die lift alleen maar mee met de standpunten van voornamelijk de PVV. die door sommige nu ineens tokkiepartij wordt genoemd. En weet je waarom ? Omdat het lekker makkelijk scoort.

      Alleen is het iets softer als de PVV en niets anders. Maar softies hebben de wereld nog nooit van de ondergang kunnen redden. Daarvoor heb je geen softies nodig maar mensen met ballen. Mensen die knopen durven doorhakken en niet mensen die de touwtjes alleen maar wat losser trekken. In de politiek heb je Chamberlains en je hebt Churchills.

      Wilders is een Churchill want die heeft namelijk wel de ballen en Baudet is gewoon een balletje. En dan wordt die ook nog eens vergeleken met Pim Fortuijn. Maar het is zo gemakkelijk om iemand te vergelijken met een dode. Maar wat zou Pim Fortuijn eigenlijk denken.

      Als Pim Baudet nu eens had horen zeggen dat er ook vrolijke kanten binnen de islam te vinden zijn of vrolijke interpretaties, dan vermoed ik zo dat Pim hem keihard zou uitlachen. Want Fortuijn zag geen parallel tussen vrolijke dingen en islam. Die sprak niet over vrolijke zaken maar over oorlog.

      Pim zou Baudet hoogstwaarschijnlijk niets anders vinden als een naief rechts mannetje.

    2. Beukman

     @Robert schrijft:
     Baudet is iemand die de plek van de elite alleen maar wil overnemen. De nieuwe elite.

     Baudet is gewoon een elite-pikkie. Hij praat wat geaffecteerd, citeert Rilke, en woont goddome in de beruchte Grachtengordel, je weet wel, die samenscholing van omhooggevallen arrogantie. Dat gelamstraal van hem over de elite die het voor het zeggen heeft, klinkt uit zijn mond nogal bezopen. De man is de elite.

     1. Zomaar73

      Ik dacht fdat jij een van de weinig beschaafden was hier.

      Was ik even fout, zo gaat dat vaak bij de linkse goegemeente. Heel netjes doen, maar uiteindelijk zie je hoe ze echt zijn.

  2. Vit

   @Robert75

   “Oo nu is het weer een populist…Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat jullie links na beginnen te praten..”

   Ik refereer hier o.a aan de kopvoddentax wat sommigen geweldig vonden, ik vond het behoorlijk stompzinnig, een zaal uitnodigen om te scanderen ook.

   Neemt niet weg dat als er geen FvD was geweest ik nog steeds op hem had gestemd want een ander alternatief is er niet.

   Vroeger was ik SP’er tot Marijnissen opstapte.

   1. Robert75

    Lekker belangrijk. Je blijft toch wel een verrader.

 22. Rosasolis

  Fijn is het soms te horen van intelligente mensen die niet extreem-rechts noch links zijn, maar gewoon nuchter zijn tegen het Baudet sensatie en hysterie. Zo iemand is A.L. Snijders, een zeer bekende schrijver van korte verhalen; die ieder zondag ochtend
  op radio 4 een nieuwe verhaal leest. Met vooraf een interessant, korte inleiding.
  Dhr. Snijders woont op de Veluwe, en is een natuur kenner.
  Vandaag vertelde hij dat er momenteel veel overlast van uilen is. Door hun constant nachtelijke roepen, proberen ze kleine dieren uit hun veilige verblijfplaatsen te lokken door hun angstig te maken. Hij heeft dit uilen-gedrag vergelijkt met het gedrag van een vrij nieuwe politicus, die van uilen houdt…Geef me liever de Leeuwerik, die zo mooi kan zingen. Dat heeft de bekende lied companist F. Schubert geschreven in zijn lied
  Horch, horch die Lersche. En dan is er die prachtig, mooie compositie van
  R. Vaughan-Williams voor solo viool en orkest: The Lark Assending. Kortom: er zijn veel lievere vogels in ons land dan de ooooeeehoe’s.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.