Filmpje: Radiofittie PvdA vs FVD! Mei Li Vos: ‘Mansplaining!’ – Henk Otten: ‘Sleep alles er maar bij…’

De gemoederen liepen hoog op voor PvdA’er Mei Li Vos tijdens het radiodebat op NPO Radio 1! Reden hiervoor was dat Thierry Baudet het zou hebben gehad over het willen interneren van migranten. Vos deed huilie huilie en toen ze er niet door kwam schreeuwde ze ‘Mansplaining!’ Filmpje in de Tweet:

Mei Li Vos wilde goedkoop scoren met wat emotionele retoriek en zei:

“Als kind van een migrant, als kind van een vluchteling, weet u hoe erg dat is als uw partijleider dat zegt? En vindt u dan dat ik hier mag blijven? Vindt u dat mevrouw Arib hier mag blijven?”

Henk Otten bleek duidelijk niet vatbaar voor die tranentrekkerij en reageerde met de opmerking:

“Gaan we een beetje zielig lopen doen…”

Vos raakte de regie kwijt en begon te mekkeren op het moment dat Otten haar van repliek probeerde te bedienen. Toen ook debatleider Xander van der Wulp zich er mee begon te bemoeien zodat Otten fatsoenlijk antwoord kon geven, riep Vos:

“Mansplaining! Het is hier gewoon 8 maart (Red: internationale vrouwendag) en er zit hier iemand te mansplainen terwijl ik hier een heel emotioneel punt aan het brengen ben namens heel veel mensen!”

Ja, die onzinterm werd serieus gebruikt. U heeft tijd om dat even te laten bezinken maar Henk Otten liet zich niet van de wijs brengen en kon eindelijk zijn punt maken over het beperken van immigratie om integratie te kunnen bevorderen. En hoe partijen als de PvdA die discussie tijden lang hebben proberen te onderdrukken door mensen monddood te willen maken. Daarmee doelde hij natuurlijk op wat hem slechts luttele seconden eerder was overkomen door de fratsen van mevrouw Vos.

Het is ook van de zotten dat het willen beperken van immigratie, ook met een maatregel als ‘interneren’ (wat tegenwoordig gewoon ‘opsluiten in een degelijke instelling’ betekent), er maar direct wordt gedaan alsof je vrouwen als Khadija Arib het liefst het land uit zou willen schoppen. Als er toch iemand goed geïntegreerd is dan is zij het wel!

Maar ja, Vos probeerde de boel zwart-wit te schetsen door te doen alsof migranten maar allemaal ‘Arib’s’ zijn, die Otten en Baudet het liefst, net als Vos en haar ouders, het land uit zouden willen knikkeren. Nu maakte Vos daar voor zichzelf met deze wanvertoning wel een aardig argument voor (geintje natuurlijk) en viel ze net zo hard door de mand als dat ze afdroop.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Rien Noppen

  Interessanter is dat Otten zei voorlopig niks in een Nexit te zien.

  Dat gaat de goede kant op.

  Kom er maar in, Lugar.

  1. tomygun

   Neem maar een komkommer viezerik .

   1. Rien Noppen

    Ik begrijp dat tomygun de gewoonte heeft met een komkommer in zijn anus te slapen.

    Het bevalt hem kennelijk goed maar ik ga zijn advies toch maar niet opvolgen.

    1. marco1

     Hahaha.

    2. DeBruijn

     @Rien

     Als komkommer goed voor de rimpels om de ogen is, waarom dan niet voor de onderkant?

    3. Job Jansen

     Rientje houdt meer van augurkjes. Klein maar fijn toch Rientje. Helaas geen partij voor Naastenliefde voor jou. Maar Jetje en Klaver zijn ook leuke jongens.

  2. Arie B

   Het was ook maar een fragmentje.. Wat een furie trouwens die Lei-pe Vos.

  3. Meriadoc Brandebok

   Dan zit er toch nog iemand met verstand bij de FvD-top.

   1. Rien Noppen

    Henk Otten heeft inderdaad de lastige taak om malle Baudet tot zinnen te brengen, Meriadoc.

    Het is onzeker of dat mogelijk is.

    1. Meriadoc Brandebok

     Laten we voor het welzijn van het land hopen dat het hem lukt.

     1. Satty

      De enige manier is om de zeer extreem rechtse baudet te dumpen.

 2. HendrikJan

  Prachtig toch, wat zakt zo’n vrouw dan door het ijs.
  Deze vrouw is van de PvdA, de partij die Nederland mede heeft laten vollopen, met personen waar men nu niet meer zo goed, weg mee weet.
  Prachtig, ik weet niet precies wie deze Otten is, maar knap opgelost kerel.
  Laten we het kort houden, deze vrouw is de PvdA ten voeten uit.

 3. TD

  Wat een vreemde chaoot die Mei Li Vos,naar mijn mening is deze vrouw psychisch niet in orde,zò misplaatst generaliseren,context verdraaien zonder erover nagedacht te hebben.
  De afgelopen maanden is het schering en inslag,dat allerlei vrouwen hun zegje denken te moeten doen dat overigens kant nog wal raakt,het betreft veelal politica.
  Het lijkt werkelijk een epidemie,en dan wil men ook nog het vrouwenquotum invoeren voor topfuncties,dat lijkt mij geen goed idee!

 4. sjun

  De zieligheids- en slachtoffercultuur van de PvdA werd notabene op internationale vrouwendag uitgebreid uitgevent. Dat kost weer een paar zetels…. Ze had toch kunnen weten dat sinds de tijden van Wouter Bos elke Nederlander wel zo’n beetje door heeft dat de rekening voor goedkoop scoren van emo-politici altijd in de portefeuille van de burger gevoeld wordt?

 5. Satty

  ‘U heeft tijd om dat even te laten bezinken maar Henk Otten liet zich niet van de wijs brengen en kon eindelijk zijn punt maken over het beperken van immigratie om integratie te kunnen bevorderen.’

  Wat een smerig excuus. Nederland zet of zijn grenzen open of gaat migratie redenen aanpakken. Het parisiteren moet een keer afgelopen zijn.

  Baudet is een zeer extreem rechts figuur. Zolang het fvd deze fascist niet dumpt zal het een verdorven partij blijven.

 6. J.Rademaker

  Moedeloos wordt ik hiervan, mevrouw Vos heeft veel invloed op de maatschappij en dus op mijn leven. Ik zie een opgewonden mevrouw die als taak zou moeten hebben argumenten af te wegen en krijg het beeld van een vismarkt.

 7. Ries

  Nog een vrouw waarop wij niet trots hoeven te zijn. Het zijn er de laatste tijd wel erg veel…

 8. HendrikJan

  Voor ik naar de voetbal ga, nog ff een door bijna niemand verwachte reactie.

  RUTTUP en NEXIT.

  HendrikJan groet U alle op deze natte Zaterdag.

 9. Heras

  Het zijn gewoon de laatste stuiptrekkingen van de pvda. Deze partij merkt ook dat de gemiddelde nederlander niet nog meer immigratie wil; hoe zielig haar verhaal ook is.
  Aan den lijve heeft europa ondervonden wat de immigratie betekent.
  Nu zit de regering weer in zijn maag met die school in amsterdam; dan weer met de opmerkingen van zo;n figuur als Arnoud; het houdt maar niet op.
  De regering faciliteerd de immigratie maar moet het ook bestrijden..

 10. victus

  Aan haar naam te zien zijn haar ouders afkomstig uit Azië. Dat waren immigranten die omgekeerd evenredig zijn aan de hedendaagse lichting uit Afrika en de “veilige” landen die vanaf het begin al aan het bijstands uitkering infuus liggen en voor altijd blijven. Dat mens moet niet zo zielig doen. Dat werkt averechts.

 11. Veteraan

  Slachtofferrol van Mei Li want zelf vluchteling. Hangt ook een islamlucht aan.
  Even bijkomen hoor, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 12. Tante Sidonia

  Vrouwen en politiek? Alleen maar jammeren!
  Denk er over na om Moslim te worden: “het recht van de vrouw is het aanrecht!”

 13. Gerlos

  Zal Hendrik Jan met je Rutte fobie niet leuk vinden dat Baudet en consorten NEXIT voorlopig niet zien zitten, en Rutte zit zijn rit uit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.