Deense politica Marie Krarup: ‘als Zweden een Arabische staat wordt, zeggen we de Nordische Unie op’

Oh, oh! De borealen worden brutaal en beginnen te morren richting Zweden. De Deense politica Marie Krarup ziet het met lede ogen aan wat er in Zweden gebeurt. Krarup stelt: ‘wanneer Zweden Arabisch wordt, hebben we niet veel gemeen’ en ‘dan zeggen we de paspoortunie op’. 

Duidelijke taal: Zweden is Zweden zolang er Zweden leven, maar als de bevolking wordt vervangen dan geldt een geheel andere dynamiek. Dat besef heeft de rechtse politica Krarup en ze laat er  geen gras over groeien. Het een waarschuwing voor de Zweden: ze zetten hun relaties met andere nordische landen op het spel. Voor wat eigenlijk? Voor linkse ideeën?

Het Deense blog Samnytt stelt dat de Deense politica de Zweedse ‘feministische’ integratiepolitiek ziet als ‘zwak’ en ‘laks’. Volgens de politici heeft Denemarken veel gemeen met Zweden, maar niet als het een Arabisch land wordt. Het is een beetje zoals de relatie Nederland-Duitsland momenteel wordt vormgegeven. Als in Duitsland voornamelijk Turken zouden wonen dan zou de relatie anders zijn dan wanneer er voornamelijk Duitsers wonen. Simpelweg omdat Turken geen Duitsers zijn. Al zijn er natuurlijk wel Turkse-Duitsers, maar die heten dan ook ‘Turkse-Duitsers’ en niet Turken of Duitsers.

Afijn, wel moet vermeld worden dat de Deense politica aan enige selection bias lijdt. Ze was namelijk in Malmö en daar is het goed mis. Het stadje wordt weleens de ‘verkrachtingshoofdstad’ van Europa genoemd en mijn Zweedse vrienden bevestigen dit beeld. Hierdoor kan haar beeld van Zweden natuurlijk wel negatief zijn beïnvloed, het is niet overal zo ernstig als in Malmö! Maar het is wel veelzeggend dat de Denen nu op deze wijze over de Zweden spreken.

Het is een overduidelijke waarschuwing.

 

 

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. Politiek Profeet

  Zweden, scandinavische landen, duitsland, nederigland, belgie,frankrijk, afijn, het gehele vrije westen gaat ten onder aan de islamisering, dus ff wijs stemmen in mei….tegen de eu, tegen de islamisering van ons leven…..

  1. Joop Klepzeikert

   Noord-West Europa gaat op de zelfde manier kapot als Noord-Aapfrika zo’n 50 jaar geleden, door een zelfde naïef extreem links beleid.
   Of anders gaan stemmen ons nog kan redden wens ik ernstig te betwijfelen. Dat hadden we al veel eerder moeten doen, zo’n 40 jaar geleden, maar het blijft het proberen waard.
   Alles beter dan de extreem linkse bende, waar nooit iemand om gevraagd heeft, die het nu voor het zeggen heeft.

 2. Trien Knoppen

  Met die koude zomers daar komen boerkini’s wel goed van pas…

 3. Jumping

  Nederland moet van het gas af vlgs het Linkse Demoniserende Rutte kartel.
  Dus geef in Mei full speed tegengas.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Tman

   Ik denk dat het te weinig is!
   Er zijn maar twéé mogelijke reddingen,meerderheid in de Tweede Kamer en de Senaat,vervolgens Nexit of een burgeroorlog!

   1. ZiggyStardust

    Europa zal een soort van Palmyra gaan worden. Een beschaving in duizenden jaren opgebouwd, in een klap weg, terug naar de middeleeuwen gestuurd en van het wereldtoneel verdwenenen.

    1. Joop Klepzeikert

     Ik ben bang dat je daar wel eens heel erg gelijk in kan hebben, op veel kortere termijn dan wie dan ook nu nog kan vermoeden.
     In Noord-Aapfrika was het ook in minder dan een halve eeuw gebeurd.
     Daar kregen de moslims het binnen een jaar of 30 na WWII voor elkaar om werkelijk alles naar de kloten te helpen.

 4. Vit

  Er wat aan doen mag nie van de EU.

 5. Veteraan

  Europa is al praktisch een moslim kolonie.
  Bom erop zou wel helpen en dan een nieuw begin ?
  Beetje jammer voor de goedwillende NLer maar ja, zolang deze niet tegen stemt is hij voor dit gekloot. Toch ?

  1. Catalaanse kok

   Een echte onvervalste weg-met-ons-er.
   Tegen de muur met dat soort.

   1. Trien Knoppen

    Daar was Franco ook heel goed in hè?…

 6. Blokkeer-Fries

  Zweedse “deugzaamheid” in optima forma.

  https://youtu.be/fYH-azGTstY

  En maar deugen….

  1. Joop Klepzeikert

   Ze deugen zichzelf de afgrond in.

 7. Duckday

  Stem in mei in ieder geval FvD of PVV laten we het kartel doorbreken en daarna Nl exit

  1. Brazil

   Ja stem voor de kasgrabbelaars, man man man wat een partij 🙁

   1. PMG

    @Brazil – moffen met schuilnaam (jij dus) moeten hun bek houden

 8. Brazil

  2% is moslim in Zweden , en die gaan er een Arabische staat
  van maken, hahahaha geweldig gewoon hilarisch.

  1. Mars020

   Ze zetten gewoon hun broedmachines in en over een aantal jaren is het daar een groot getto.

  2. Rien Noppen

   Ja, soms gaat islamofobie inderdaad over irrationele angst.

   1. ZiggyStardust

    Je hebt werkelijk waar geen idee waar over je het hebt, Rien. Leer maar eens iemand kennen die echt aan een fobie lijdt, en je zult je vervolgens schamen dat je het woord islam en fobie in 1 zin gebruikt hebt.

    1. Rien Noppen

     Als iemand denkt dat 2% van de moslimbevolking in staat is een land om te vormen in een islamitisch kalifaat, hoe zou je die angststoornis dan willen noemen, Ziggy?

     1. ZiggyStardust

      Moslims zijn aanhangers van de islam, Rien. Het zijn mensen die ergens in geloven. En als je kritiek hebt op die ideologie wil dat niet zeggen dat je een angststoornis hebt. Je hebt gewoon kritiek. Mensen die kritiek hebben proberen weg te zetten als mensen die een geestelijke stoornis hebben staat gelijk aan monddood maken van de vvmu en een open discussie. Wat betreft die 2 %, in Syrië en Irak heeft een kleiner deel dan 2 % bewezen in staat te zijn tot het vormen van een islamitisch kalifaat. Ik voel me niet verheven boven wie dan ook in de wereld, maar de ene religie of ideologie is de andere niet. Dat ik het er niet mee eens ben dat een ideologie oproept tot onderdrukking van vrouwen, stenigen van overspeligen, doden van homo’s, joden en anders religieuzen is geen schande lijkt mij, en het maakt mij ook niet tot een islamofoob. Het maakt mij slechts tot iemand die het beter voor heeft met de wereldbevolking dan deze ideologie het voor heeft met de wereldbevolking. En ik noem bewust de ideologie, en niet de aanhangers. Wat mij betreft is deze ideologie net zo verwerpelijk als het nazisme, maar ook niet alle nazis hebben mensen onderdrukt of gedood, ze leefden gewoon ergens in de bubbel.

     2. Dik

      @Ziggy: Je loopt aan z’n lijntje…

     3. Meriadoc Brandebok

      Het is een misvatting dat islamofobie de de definitie is van islamkritiek. Pas als er sprake is van een combinatie van enerzijds een irrationele angst ten opzichte van de islam, en anderzijds een onverdraagzaamheid tegenover de islamitische geloofsgroep, spreken we van islamofobie.

      Personen die Terrent hoogachten – de Nieuw-Zeelandse massamoordenaar – zijn bijvoorbeeld islamofoben. Men zit zo verstrikt in angst en onverdraagzaamheid dat men het contact met de realiteit is kwijtgeraakt.

     4. Mars020

      2% is meer dan genoeg om een grote teringzooi van een land te maken. Overal waar dat soort gasten wonen is het een gigantische bende op straat. Moet je eens in 020 Nieuw-West gaan kijken, dat lijkt de Gazastrook wel.

     5. Rien Noppen

      @Ziggy,

      Kritiek op de islam is nuttig en nodig. Moslimhaat, islamofobie, is een vorm van racisme.
      Het is wel belangrijk dit onderscheid te zien.

    2. Dik

     @Ziggy: Kansloos, en dat kun je weten.

  3. hansishier

   Kijk Brazil toont hier weer de linkse leugenmachine. In Zweden wonen momenteel 9% moslims, zeer ongelijk verdeeld en concentreren zich in bepaalde wijken tot wel 100%, waar geen politiecontrole is. Ook socio werkers komen die wijken niet in omdat het gewoon veel te gevaarlijk is. De demografische schattingen van de moslimpopulatie voor het jaar 2050 is 22%-35%.

   1. Rien Noppen

    O, maar natuurlijk, 9% is heel goed in staat de rest van de bevolking te onderwerpen in een islamitisch kalifaat.

    🙂

    1. hansishier

     Misschien moet je Ff een dagje rondlopen in husby Stockholm of rosengard in Malmö laffe hond! Denk niet dat je levend terug komt, linkse bluffert! Ga heen dikke scheitlaars en kijk zelf in plaats van de keyboard warrior uit te hangen!

     1. Rien Noppen

      Er worden veel sterke verhalen over massale verkrachtingen van roomblanke blonde vrouwen in Zweden door islamitische verkrachters verteld.
      Als je de verhalen checkt blijken ze nooit te kloppen.
      Hoe zou dat komen?

     2. Rien Noppen

      🙂

     3. Dik

      @Hans: Negeren is effectiever!

    2. hansishier

     Gast, ik heb in Zweden gestudeerd en ben meerdere malen per jaar in Zweden en Denemarken te vinden. Je weet niet waar je het over hebt. Hou dus je mening voor je en kom met feiten ongelofelijke sukkel!

     1. Rien Noppen

      “dikke scheitlaars”

      Aan alles is te merken dat je in Zweden studeerde.

      🙂

     2. Rien Noppen

      Schötlörs.

     3. Dik

      @Hans: Je voert een zuigtrol en loopt aan zijn lijntje.

      #negeren

    3. Henk Albarda

     De heer Noppen is allang ‘vergeten’, dat Nieuwjaars nacht 2016 in het Duitse Koln 1.315 Duitse vrouwen aangifte deden van aanranding en verkrachting door noord-afrikaanse types (moslims). Het SPD bestuur heeft dat ruim een maand onder het vloerkleed gehouden maar het werd te groot en de pro islam SPD werd ermee geconfronteerd. Zodra publiekelijk bekend werd dat honderden vrouwen aangifte hadden gedaan, kwam de teller snel op 1.315 aangiftes.
     De SPD heeft het spel heel slim gespeeld, na een maand is er vrijwel niets meer te bewijzen. En inderdaad, door deze vrouw-hatende SPD truc zijn er slechts enkele tientallen afrikanen veroordeeld voor aanranding.
     Natuurlijk begrijp ik de heer Noppen die er immers voor is dat moslims hun cultuur vasthouden en er dus geen enkel probleem mee heeft dat moslims blanke europese vrouwen wandaden aandoen. Duits groen links vond het ook prima, hebben het doodgezwegen.
     De burgemeester was achteraf blij dat ze omstreeks die tijd door een onverlaat werd neergestoken zodat ze zielig werd gevonden…….

     1. Rien Noppen

      De heer Albarda had kunnen weten dat er in Keulen op de keper beschouwd qua aanranding weinig meer gebeurde dan op een gemiddeld Duits bierfeest en dat er van verkrachting al helemaal geen sprake was.
      Alles overziende was de grootste ramp de omvangrijke islamofobe massa-hysterie die opvlamde. Een pijnlijk incident.

     2. Vit

      @Henk Alberda

      Ene WH heeft er een stukje over geschreven in ‘de Korrespondent’, moet je maar eens opzoeken en lezen, het kan wel gebeuren dat je een beetje misselijk wordt! Wellicht komt de schrijfstijl je bekend voor.

      Ps, Naam ingekort en de hoofdletter ‘K’ moet een ‘C’ zijn, anders komt het niet door de ballotage.

     3. DeBruijn

      @ Rien Noppen

      ‘De heer Albarda had kunnen weten dat er in Keulen op de keper beschouwd qua aanranding weinig meer gebeurde dan op een gemiddeld Duits bierfeest en dat er van verkrachting al helemaal geen sprake was.’

      Je bent niet wijs man, weet je hoeveel aanrandingen er zijn gepleegd.

      Hopelijk wordt jij nooit aangerand en dan zeggen ‘ach bij de voetbal gebeurd het ook, niet zeuren Rien’.

      En islamofobe hysterie? Het waren allemaal Noord-Afrikanen in Köln, luister de reacties van de vrouwen maar na en de omstanders.

      Maar ach, het is erger om te zeggen dat het islamieten waren, dan dat westerse vrouwen lastig gevallen worden, toch Rien?

     4. Dik

      @DeBruijn: Jammer dat jij de zuigtrol opzettelijk voert, zo zorg je er (mede) voor dat hij zijn ruïnerende spel kan blijven spelen.

     5. Vit

      @Dik
      “Ene WH heeft er een stukje over geschreven in ‘de Korrespondent’, moet je maar eens opzoeken en lezen, het kan wel gebeuren dat je een beetje misselijk wordt! Wellicht komt de schrijfstijl je bekend voor.

      Ps, Naam ingekort en de hoofdletter ‘K’ moet een ‘C’ zijn, anders komt het niet door de ballotage.”

      Weet je nog? Dolle pret was dat.

     6. Dik

      @Vit: Ja inderdaad, goed dat je het weer eens noemt. Aanstaande maandag (6 mei) herdenken we de slachting op Pim Fortuyn, deze WH heeft God gedankt dat hij kapot werd geschoten. Zulk schuim zou je hier permanent moeten opjagen, verdrijven en bannen!

      Tot die tijd: negeren!

    4. DeBruijn

     @ Rien Noppen

     Het aantal moorden is wel enorm toegenomen in Malmö.

     Kijk wat in Köln is gebeurd, Hamburg en Helsinki. Viel dat ook mee die bewuste Nieuwjaarsnacht?

     In Zweden is het aantal zedendelicten ook toegenomen. Alleen de politie mag niet meer de achtergrond bij de daders vermelden, omdat het discriminerend kan zijn.

    5. DeBruijn

     @ Rien Noppen

     Het aantal Alawieten in Syrië is ook heel laag, toch hebben zij al decennia de macht.

     Het percentage Alawieten is 7% het percentage Soennieten is 87%.

     Daar gaat je stelling.

     1. Rien Noppen

      De Alawieten hebben niet de macht in Syrie, DeBruijn.

      Om te beginnen is Syrie een dictatuur. In de tweede plaats zitten veel niet-Alawieten in belangrijke posities en in de derde plaats is het percentage 12%.

     2. DidiMadloba

      Syrië wordt geteisterd door christenen die net zo fanatiek als moslims in sommige Arabische landen.

     3. DeBruijn

      @ DidiMAdloba

      Altijd grappig hoe selectief je bent, christenen die net zo fanatiek zijn.

      Geloof jij jezelf eigenlijk wel?

      Pas zei jij nog niet te generaliseren, dat doe je altijd als het over christenen gaat.

      Christenen werden massaal vervolgd in Syrië, slachtoffers en niet de daders.

      Je zegt dat je geen moslim bent, maar je bent het natuurlijk wel.

     4. Dik

      @DeBruijn: Waarom zou je jezelf vermoeien met het beantwoorden van zuigtrollen? De tactiek is altijd hetzelfde: kritiek op islam? ‘ja maar de christenen’

      Trap er niet in joh, negeer die handel.

    6. Mars020

     Er is toch iets positiefs te melden over de islam. Dat stukje stof, dat ze uit de boerka’s knippen, plakken ze bij hun zonen over hun ogen. Kijk maar naar die kopschoppers, die in Praag hun hobby aan het uitvoeren waren.

  4. Joop Klepzeikert

   @Brazil: In 2017 waren er al 810.000 moslims in Zweden. Sindsdien hebben ze er alleen maar nog meer binnengelaten. De schatting is dat ze nu al over een miljoen moslims zitten. Dat is over een bevolking van 10 miljoen geen 2 maar ruim 10%.
   Daarbij woont 40% van de Zweden op het platte land en in dorpjes. De moslims enkel en alleen in de steden. Daardoor zijn vooral de steden nagenoeg onbewoonbaar geworden voor Zweden.
   Als je nou werkelijk helemaal niets over een land weet staat het stukken intelligenter er ook niets over te schrijven. Jouw reactie hierboven toont op een gruwelijke wijze aan hoe dom en naïef je bent.

  5. DidiMadloba

   Of de verklaring moet zijn dat die moslims veel slimmer zijn dan traditionele Zweden?
   Dan zit u hier op de verkeerde site.

 9. poldi

  De islamisering in de noordelijke boreale landen woekert als een niets ontziend kankergezwel voort.
  Er is maar één remedie, dat kankergezwel eruit snijden en de vooral linkse verantwoordelijken als verraders veroordelen en aan de schandpaal nagelen.

  1. DidiMadloba

   Wie weet hoe aardig die moslims zijn.

   1. Peter Oudshoorn

    Het heeft niets met ‘aardig’ te maken, dwaas. Het gaat om de omvolking op termijn en daarmee het verloren gaan van de Nederlandse identiteit, cultuur en welvaart. Wie daar voor is, is een totale idioot en een landverrader.

    1. DidiMadloba

     Houd je je een beetje in, Peter? Toevallig ken ik je, omdat je schrijft onder eigen naam.
     Het idee van omvolking getuigt ontegenzeggelijk van creativiteit, maar het is natuurlijk kolder, al maakt het bangerikken als jij wel lekker aan het schrikken.

     Ten opzichte van kille rechtse noorderlingen, bij wie alles om geld gaat, koesteren moslims warme onderlinge verhoudingen.

 10. ikweetwatikwil

  Steeds meer kom je ze tegen, vrouwen in lange gewaden . Het gezicht nog net niet bedekt. Meestal met een sliert kinderen achter zich aan. Zeker de laatste tijd is het goed waarneembaar. Als je tenminste je ogen open hebt.
  Procenten zeggen me niets , daar één idioot zomaar een groot aantal slachtoffers kan maken. Dat hebben we toch wel gezien.
  Angst voor de islam? Nee , wel een vooruitziende blik. Het is een kwestie van optellen en aftrekken.
  Stem PVV en misschien kunnen we het tij nog keren.

  1. poldi

   @ikweetwatikwil
   “Steeds meer kom je ze tegen, vrouwen in lange gewaden . Het gezicht nog net niet bedekt. Meestal met een sliert kinderen achter zich aan”

   Klopt als een bus, kijk maar in de Boogaard van Rijswijk of in het Stadshart van Zoetermeer. En niet alleen in lange gewaden maar ook kopvodden.
   En het ergst zijn de puur met kopvodden bedekte Hollandse vrouwen met een schare kinderen lopend achter hun moslim man.
   Zelfs meisjes van nog geen 4 jaar met kovodjes.

   TENENKROMMEND hoe het met Nederland snel bergafwaarts gaat.

  2. Toverkol

   Het is duidelijk al té laat om op een politieke manier een verandering af te dwingen want hetgeen wat in werking is gezet kan niet meer gestopt worden.
   We kunnen alleen afwachten en kijken hoe het zich ontwikkeld.
   Het is wel zichtbaar hoe het spel gespeeld wordt en hoe de afloop geregisseerd wordt vanuit de overheid en de eu.
   Verdringing is voelbaar, ik voorzie nog wel migratie golven van autochtone Nederlanders naar het voormalige oostblok binnen tien jaar.
   Het is geprobeerd, pvv was bij de tweede verkiezingen de tweede partij maar dat mocht niet baten en werd buiten gesloten door onze “democratie”.
   Het is pijnlijk om dit “fantastische” land naar de kloten zien gaan, en alles wat is opgebouwd afgebroken te zien worden.
   Zonder schaamte………

   1. Top

    Ik woon en leef al wat jaren in Ierland. Ik kom met regelmaat naar NL, om familie te bezoeken en zie, van buitenaf naar binnen kijkend, de teloorgang, van een eens zo mooi en fijn land. Ik volg het nieuws dagelijks en moet helaas constateren, dat er absoluut GEEN autonomie meer is in NL. Rutte voert gewoon het dictaat van Brussel uit en gedraagt zich als zetbaas. De tweede kamer bestaat op enkelen na, alleen maar uit verplichte ja en nee knikkers. Geen enkele parlementariër durft voor zijn eigen inzichten uit te komen, uit angst, dat hij voor de toekomst, zijn eigen glazen in gooit. De ministers, die de leiding hebben zijn van een dusdanig niveau, dat het eigenlijk te zot voor woorden is, dat ze op zo’n plaats terecht zijn gekomen. De partijen, die binnen het raamwerk van de EU opereert, worden op het schild gehesen en elk afwijkende mening wordt zo snel mogelijk in de fascistische hoek geplaatst. In de toekomst, zal elk programma, wat de EU oplegt geïmplementeerd worden, zonder dat de burger er invloed op zal hebben. Stemmen? Zonde van je tijd en je blijft gefrustreerd achter. Ik voorspel, dat de toekomst voor de NL burger er absoluut, niet beter op wordt. Alleen zij, die het dichtst bij het vuur zitten, zullen zich nog kunnen ‘warmen’. Ik zie die tweedeling van een afstand en dat gaat sneller dan menig een denkt. Maar goed. Als er mensen zijn die op partijen stemmen, om van NL een ‘Metropolis’ te maken? Het zij zo. De meeste stemgerechtigden, nemen niet eens de moeite, om te gaan stemmen. Maar wel het hoogste woord, als er maatregelen komen, waar ze door geraakt worden. Het zal mijn tijd nog wel duren. Maar ik voorzie in mijn geboorteland, grote problemen in het verschiet.
    Wat een misselijke kwal ben jij zeg! Mijnheer voelt zich verheven boven het volk, wat op een partij stemt wat mijnheer niet zint. Wat heb je zelf nu ooit bereikt, voordat je, je uitkering aan vroeg? Drie hoog achter, op je computertje, stoer en groter doen als dat je in werkelijkheid ben? Om te lachen, als het niet zo triest was

    1. Dik

     @Top: Je hebt inderdaad en helaas een punt. De partijdiscipline zorgt ervoor dat de gekozen volksvertegenwoordigers niet doen wat de kiezer wil maar alleen doen wat de partij wil, je noemt dat particratie.

     Toch heb ik hoop en verwachting, Forum voor Democratie wil daadwerkelijk een ander geluid laten horen en laat dit ook horen. Het partijkartel heeft de eerste klap al gekregen zodat FvD de grootste is geworden in de EK.

     Op naar 23 mei!

    2. DidiMadloba

     Onzin. Rutte deelt on Brussel zijn eigen lakens uit want de Europese Raad van Regeringsleiders is het machtigste
     politieke orgaan in de EU.

    3. DeBruijn

     @ Top

     Net of Ierland niet aan de leiband van de EU loopt.

     Als er een braaf is en pro-EU, dan is het Ierland wel.

  3. Joop Klepzeikert

   Ook mannen in lange gewaden, met het gezicht nagenoeg bedekt met onverzorgde haargroei. Vooral midden op de dag zie je ze buiten waggelen (lopen kun je dat geeneens noemen). Vaak een meter of 20 voor die dikke pinguin met die sliert koters er achteraan.

  4. DidiMadloba

   Maar wie weet hoe aardig ze zijn.

 11. Joop Klepzeikert

  De dorpjes en het platteland van Zweden zijn nog altijd mooi, met veel mooie mensen. Niet alleen Malmö, maar haast alle Zweedse steden zijn dramatisch. Nog veel erger dan de Nederlandse steden, waar ook al meer dan 50% allochtoon is.
  De dorpen zullen ook snel gaan volgen, doordat het aantal woningen in de steden niet oneindig is.
  Zo gaan hele landen verloren, net zoals dat in Iran, Irak, Syrië, Pakistan, Indonesië en meer van die landen is gegaan de afgelopen eeuw.

 12. DidiMadloba

  Denen hebben al lang een hekel aan Zweden. Ik reed in Denemarken langs een IKEA in Deens rood, want het Zweedse blauw/geel kan daar echt niet.

 13. Lodewijk L.

  Scholen brengen niet-moslim kinderen naar de moskee om ze alvast voor te bereiden op hun toekomst mocht het zo doorgaan als tot nu toe:

  “Indoctrinatie op Nederlandse scholen”
  https://www.youtube.com/watch?v=GLuQNCokYi8

  “Vlaamse kinderen leren bidden als moslim”
  https://www.youtube.com/watch?v=X0pLTEOs0_8

 14. J.C.

  Een wetmatigheid: de “humane” gutmenschen beginnen anders te denken nu zij ook geraakt blijken te worden………………

 15. DidiMadloba

  “Als Zweden een Arabische staat wordt”? Bizar gevoel voor humor soms? Of doorgeslagen klimaatangst, met kamelen op de noordpool en zo?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.