Dierenactivisten verstoren liever Efteling-show dan rituele slachtingen

Efteling-show Raveleijn, waar kinderen en ouders al jaren plezier van beleven, werd verstoord door dierenactivisten. Een paard dat met een brandende deken door de arena galoppeert was reden om iedereen het plezier vandaag te ontnemen. Via NOS.nl.

De activisten vonden het nodig om het centrum van de aandacht te worden door de arena in te springen op het moment dat het paard voorbij rende. Vier activisten toonden een spandoeken met de tekst ‘De Efteling toont geen respect voor paarden!’

De show werd stilgelegd en het publiek werd vriendelijk verzocht te vertrekken. De activisten werden aangehouden en overgedragen aan de politie.

Natuurlijk hebben deze azijnpissers weer een naam voor zichzelf bedacht: ‘Vegan Strike Group’, wat maar weer aantoont dat iedere naam met ‘Vegan’ erin direct de hele lading ondermijnt. Één van de activisten is Peter Janssen, bekend als de Vegan Streaker.

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) voerde een inspectie uit (op verzoek van één van de azijnpissers) waaruit bleek dat er bij het paard geen sprake is van brandwonden, stress of überhaupt dierenmishandeling, laat staan enige vorm van het schenden van regels.

Gefeliciteerd, Vegan Strike Group! Jullie hebben voor niks een show verpest en niet eens de conclusie van de inspectie afgewacht. Toch hebben jullie al jarenlang de kans gehad om een rituele slachting te gaan verstoren maar een kindershow met één stress- en brandwondenvrij, brandend paard had kennelijk prioriteit. Ik zou even naar de houdbaarheidsdatum van de quinoa en sojaburgers kijken want iets heeft jullie hersens toch echt flink aangetast.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Seneca

  dit links tuig durft het niet om een rituele slachting te verstoren. grote kans dat zij – letterlijk – hun hoofd verliezen. ik hoop echt dat dat eens zal gebeuren, smerig laf = links tuig.

  1. ZiggyStardust

   Over vrouwenbesnijdenis en het snijden in kleine jongetjespikkies hoor ik ze ook niet echt hard schreeuwen.

   1. Meester Kong

    @ZS
    Net als ritueel slachten hoort dat bij de joden en moslims.
    Velletje eraf ):)

  2. Meester Kong

   @Seneca
   Alles waar je het niet mee eens bent is – links

   Deze actie heeft niets met links te maken!!!

   1. Seneca

    @kong
    als je nu nog niet weet dat al deze acties, afkomstig zijn uit de koker van links, dan vraag ik mij af: waarom stem jij SP? om het minimumloon? dan ben je te laat want ook SP trekt zich niets meer aan van het minimumloon.

    1. Gewoonomdathetkan

     Seneca.
     Dat weet flapdrol kong niet .
     Is een beetje dom !!

 2. Jumping

  Is Folkert van der G, zijn loopbaan ook niet als dierenactivist begonnen.?
  Het is net als bij die anti Zwarte Pieten club, zij verzieken de dag van kleine kinderen.

  Schaamteloze zakkenwassers.

  1. Meester Kong

   @J
   Eh je vergeet – Stem FvD.. tegen minimumloon

 3. Raveltje

  Wat een kleertjes om zo je mening bij anderen
  op te dringen.

 4. A3aan

  Alweer een demo van slinkse rakkers die menen een kinderfeest te moeten verstieren. Dat moeten ze eens doen zoals die streakert, in hun blote kont en dan met een rieten lat er overheen. Zootklakken.

 5. Pedrito

  Links staat gewoon voor het terroriseren van de samenleving. Gewoonaanpakken met een rechtse hoek !

 6. DeBruijn

  Die mensen zien leed waar het niet is, zijn gekwetst voor anderen die zelf niet gekwetst worden en vinden dat zij alles en iedereen maar lastig mogen vallen om hun gelijk te halen.

  Gevaarlijke lui!

 7. aad151@hotmail.com

  Het zal mij benieuwen of deze groep ook de ballen heeft om om te demonstreren bij de oefening voor paarden die gebruikt worden bij prinsjesdag. Ik denk dat ik het antwoord al weet

 8. Ome Wim

  O nee toch, is dat (s)linkse tuig nog aangehouden ook, en ze hadden nog wel een dag vrij genomen van hun “werk”, of hadden ze dat misschien niet ????

 9. Joop Klepzeikert

  Vroeger werden zulke liefdevol verzorgd in een gesticht. Tegenwoordig krijgen ze een uitkering en subsidies en mogen ze vrij rondlopen.
  De meeste linkse idioten houden het bij trollen op internet. Sommigen vinden dat schijnbaar niet genoeg en gaan dit soort gekkigheid uithalen.
  Het is hoog tijd dat gedwongen opname in een gesticht weer her ingevoerd wordt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.