D66 gaat lekker op XTC: "De EU is het grootste VREDESPROJECT aller tijden"

Geen categoriemei 21 2019, 20:55
Bij D66 zien ze alles even door een roze bril nu de Europese verkiezingen eraan komen. Sterker nog: het lijkt erop alsof ze stiekem hebben zitten likken aan de mdma! Moet je kijken wat de brigade van Rob Jetten nu weer rondbazuint:
In het kielzog van de naderende Europese verkiezingen is D66 (-8 zetels in de peilingen) inmiddels een 'alles of niets' en 'de dood of de gladiolen'-campagne gestart op de sociale media. Daarin wordt zelfs gesteld dat "de Europese Unie het grootste vredesproject aller tijden is". Hoe men gezien het geklungel in het verleden nog steeds pro 'de huidige EU' kan zijn is echter velen een raadsel. Behalve dan bij D66.
Ene Liz -klaarblijkelijk de 'Caroline' van D66- reageert als volgt via het officiële Twitter-account van D66 met de 'roze bril'-attitude van de partij:
D66 is dus vooral heel erg op zoek naar internationale problemen. Zodat deze 'internationaal' (buiten het zicht van de kiezer om) kunnen worden 'opgelost'. Maar het kan nog gekker natuurlijk:
Tja. De Nobelprijs van de Vrede winnen zou betekenen dat het huidige EU-project het 'grootste vredesproject' aller tijden is. Schattig! Het zegt genoeg dat D66 zich graag laat meten met controversiële Nobelprijswinnaars zoals oorlogshitser Henry Kissinger (1973) en de (koel)bloedige Rohingya-onderdrukker Aung San Suu Kyi (1991). Laat dat Unieleger maar komen dus, met uiteraard "onze" eigen Rob Jetten als de Europese Commandant der Strijdkrachten en Frans Timmermans als Viceadmiraal der Europese vloot.
Bij D66 gaan ze overduidelijk lekker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten