D66 gaat lekker op XTC: “De EU is het grootste VREDESPROJECT aller tijden”

Bij D66 zien ze alles even door een roze bril nu de Europese verkiezingen eraan komen. Sterker nog: het lijkt erop alsof ze stiekem hebben zitten likken aan de mdma! Moet je kijken wat de brigade van Rob Jetten nu weer rondbazuint: 

In het kielzog van de naderende Europese verkiezingen is D66 (-8 zetels in de peilingen) inmiddels een ‘alles of niets’ en ‘de dood of de gladiolen’-campagne gestart op de sociale media. Daarin wordt zelfs gesteld dat “de Europese Unie het grootste vredesproject aller tijden is”. Hoe men gezien het geklungel in het verleden nog steeds pro ‘de huidige EU’ kan zijn is echter velen een raadsel. Behalve dan bij D66.

Ene Liz klaarblijkelijk de ‘Caroline’ van D66 reageert als volgt via het officiële Twitter-account van D66 met de ‘roze bril’-attitude van de partij:

D66 is dus vooral heel erg op zoek naar internationale problemen. Zodat deze ‘internationaal’ (buiten het zicht van de kiezer om) kunnen worden ‘opgelost’. Maar het kan nog gekker natuurlijk:

Tja. De Nobelprijs van de Vrede winnen zou betekenen dat het huidige EU-project het ‘grootste vredesproject’ aller tijden is. Schattig! Het zegt genoeg dat D66 zich graag laat meten met controversiële Nobelprijswinnaars zoals oorlogshitser Henry Kissinger (1973) en de (koel)bloedige Rohingya-onderdrukker Aung San Suu Kyi (1991). Laat dat Unieleger maar komen dus, met uiteraard “onze” eigen Rob Jetten als de Europese Commandant der Strijdkrachten en Frans Timmermans als Viceadmiraal der Europese vloot.

Bij D66 gaan ze overduidelijk lekker.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Blokkeer-Fries

  Zoveel “deugvrede”…

  “112 aanslagen van de laatste 15 jaar op een rij: bij de meeste is er één dader”

  Maar gelukkig toch “deug” nieuws, het waren in de “meeste gevallen” maar één dader en “een kwart van de aanslagen mislukt”….

  www .ad.nl/binnenland/112-aanslagen-van-de-laatste-15-jaar-op-een-rij-bij-de-meeste-is-er-een-dader~a634dcc5/

  1. Jumping

   Er staat nog een regeltje bij.
   3/4 (75%) = 84 in de laatste 5 jaar.

   1. Blokkeer-Fries

    Rob Jetten loopt niet meer hand in hand met zijn vriendje over straat.

    https: //tpook.nl/2019/04/27/rob-jetten-loopt-niet-meer-hand-in-hand-met-zijn-vriendje-over-straat/

    #incidenten #zoeninopenbaar #goedgeregeld #homoemancipatie

    Robo Jetten snapt niet zo goed dat hij de grootste supporter is van zijn grootste vijand.

    Tijd voor een BIOS upgrade zonder malware.

    1. Behold My Negativity

     Liever algehele onderdeelvervanging. En misschien ook een andere kast, omdat ik echt liever niet meer naar die gezicht wil kijken.

 2. bejaarde

  Ziellug toch. Wat een heikneuterspartijtje

 3. logisch denken

  mocht deze uitspraak waar zijn kunnen we bij deze vaststellen dat vrede erg duur betaald word. Het is natuurlijk een gospe om te stellen dat er vrede voort komt uit de EU en dat dit een reden is om de EU in tact te houden. Wat eurofielen al niet verzinnen om hun heren baantje in tact te houden. Demagogie van de hoogste plank maar wel met oneingenlijke argumenten. Daar is vandaag weer een staatssecretaris voor naar huis gestuurd

 4. Meriadoc Brandebok

  Daar heeft Liz gelijk in. De Europese samenwerking is een prachtig vredesproject en de Europese Unie is uit die samenwerking voortgekomen.

  1. edoc431

   De laatste linkse lul reageert hier nog lol

  2. Sealgaire

   Kan het nog dommer Guusje? Het is natuurlijk volslagen idioot, dat jij een waarde oordeel, denkt te moeten geven. Kijk liever in je eigen gierput. Stront zat te vinden.

  3. Siemien

   Elk normaal denkend mens denkt daar héél anders over occult fantasietje
   Dit is geen “vredesproject”, het is überhaupt een zeer grove schande dat het woord vrede wordt gekaapt, er is niets vredig aan, de EU is een economisch geldverslindend bolwerk die vooral aan de burgers van landen in Europa wordt opgedrongen..

  4. Rosasolis

   @Meriadoc Brandebok. IK heb altijd Europa gesteund, vanaf mijn kindertijd in Canada, toen het eerst de EEG was. De grote poging om Europa te verenigen in VREDE en samenwerking. Maar ik kwam naar Nederland omdat ik toen in Canada geen werk kon krijgen als jonge oratorium zangeres. Alles was alleen romantische opera verder weinig op vocalen gebied… Mijn ouders waren heel arm, mijn vader was Canadese oorlog veteraan van WW 2. Mijn groot-vader vocht in de loop-graven van WW 1 in Vlaanderen. Die mannen waren waren allemaal helden, en er waren ook vrouwen onder de soldaten die ook helden waren. En wegens de lot van mijn oude familie leden, die vochten voor de vrijheid van Europa in twee vreselijke oorlogen, wil ik nu zeggen als 3de generatie voor alle kiezers van nu, jong en oud: laat onze EU doorgaan en veel sterker worden! Dat kunnen we doen als wij samenwerken. Het is jarenlang goed gegaan. En nu moet de EU veel meer doen om in de westerse wereld eindelijk een hoofd rol te krijgen in de wereld economie, en ook in het defensie beleid.

   1. Siemien

    NEXIT is het beste voor Nederland zelf..

    1. Rosasolis

     @Siemien.
     Vertel het: waarom zou Nexit zo geweldig zijn?!

   2. peetjoh. k

    Mag ik hier uit opmaken dat u ook een immigrant bent.

 5. Blokkeer-Fries

  Alleen al die foto van die 2 frauderende (o.a. hotelkosten / Canadese neukhut) megalomane extreem linkse deugprutsers geeft me kotsneigingen.
  Rechts gaat via verkiezingen en het falen van dit soort extreem linkse deugkleunen de boel weer vlotrekken en op de rails zetten. Genoeg = Genoeg.

  1. Original NL

   Tis te hopen B.Fries dat de ogen van de bevolking eens open gaan en dit soort figuren met pek en veren de noordzee in trappen!

  2. Behold My Negativity

   Nu ik erover nadenk, had ik tijdens maatschappijleer letterlijk willen overgeven wanneer de docent of een andere leering zei dat D66 een goede partij was.

   BULLSHIT

  3. Rosasolis

   @Blokkeer-Fries. Wat een hoop onzin dat u heeft geschreven! Heeft u een borreltje te veel geslikt , of veel ergere troep?

 6. Ome Wim

  Behoort een aankomende burgeroorlog dan ook tot een “vredesproject” ???????

 7. PMG

  Over welk vredesproject hebben ze het? Wist niet dat er oorlog is in een europees land!
  Ze pakken het groots aan, wij in NL van het gas af en de rest van europa met subsidie aan het gas!
  Met de veiligheid zit het wel snor, gele hesjes in elkaar rammen en terroristen uit eigen import verkregen.

  Als er één club is waar we zo snel mogelijk vanaf moeten is het D666, van dag referendum, dag vrijheid van meningsuiting, dag eigen lijf, dag democratie, en welkom goldigger Pia, homo Rob, lesbo Kaikai en laaienlichters in ’t Veld en Penthouse

  1. Original NL

   Idd PMG…..We worden “gerepresenteerd” door freaks.
   Stem FVD of PVV!!

   1. PMG

    Ja, ik vergat er nog een paar zelfs, zo hebben we ook: Sigrid Kwak die van Sinterklaas-op-pro-level en gedwongen-verstoppertje spelen houdt, Stoute Wout die niet goed op de centjes en gegevens past en Enge Ing van onderwijs die kinderen liever dom houdt.

    Allemaal D666

  2. Matig rechts

   +10

  3. Siemien

   Het linkse indoctrinatie

 8. Regina

  Ik moet poepen

 9. Cootje

  Volgens mij heeft Duitsland de oorlog verloren en hem daarna glansrijk gewonnen met de Denen Belgen en de Nederlandse provincies als lijstduwer ging het economisch voor de wind . De zuid Europese landen namen onze producten graag af en bleven in hun productiviteit op hun kont in de zon zitten althans op de middagen hun munten devalueerden om de 3/5 jaar een kleine 10% niet leuk als je zaken met hun deed of je moest je indekken bij de banken . De multinationals die veel invloed hadden kregen het met de Duitse schuldgevoel voor elkaar om ze aan een munt unie te laten beginnen om de arme zuid Europeanen te helpen en de bedrijfsrisico.s naar de belastingbetaler te schuiven . En dat is gelukt alleen zijn we door de expansiedrift en het luie zuiden uit elkaar gegroeid we zijn een kleine 20% armer geworden die worden bijeen gewerkt door de tweeverdieners in Nederland en mag oma en opa oppassen op de kleinkinderen die hun kinderen niet meer kunnen waarmaken want die mogen tot hun 67 ste werken om hun zuid Europese broeders met hun 60/62 ste hun pensioen te laten genieten. Die wij direct of indirect financieren je moet toch van een maffe politieke partijen wil die zonder oorlog en een geweld explosie blijven verkopen de kruik gaat net zo lang te water tot hij barst . En je moet toch blind zijn als je de explosie ziet van de populistische partijen in Europa . Dus vrede hoe lang het duurt

  1. PMG

   Je vergeet de nieuwe, goedkope arbeidskrachten en onze eigen parasieten, om maar wat te noemen.

   De euo is de grootste misser van het verhaal, ze hadden gelijk de dollar moeten nemen, dan waren we nu een stuk goedkoper ‘uit’ geweest maar de dromers Frankrijk en Duitsland wilden het 4de rijk stichten.

   De Europa is hard op zijn retour, de VS, ZO Azië, Japan en China domineren en het giga India zit eraan te komen. Alom paniek in Europa maar in landen zoals Denemarken, het VK en NL is dat totaal niet nodig. NL is 2de exporteur landbouwprodukten en verder draait onze economie ook prima op dit moment.

 10. Kim Verlouw

  “Als we lid zijn van de europese unie, zijn we veilig, zijn we vrij en blijft onze aarde schoon!”

  Dit is wel nepnieuws idd.

 11. Buzz68

  Wat een feest vandaag;
  Het is een Noppenloze dinsdag.

  1. PMG

   Ja Noppen durft zich schijnbaar niet meer te vertonen na de uitdaging.

 12. J.Rademaker

  De vredesprijs vernoemd naar de uitvinder van dynamiet is al humor.
  Napoleon en hoe heette die Duitser ook al weer droomden van een groot Europa.
  D666 heeft een betere wapens ,ideologie, klimaat en desinformatie.
  Zoals gebruikelijk worden tegenstanders verketterd ( al eeuwen effectief ).
  Deze partij doet echter nooit wat ze als ideaal verkopen als de zetels binnen zijn.

 13. sander007

  Opdonder vuile bedrieger landverrader D66 Jetten vieze rat !
  Ik stem kkker op FVD !!!

 14. FJ

  Zie je die foto. Jut en Jel

  Samen in de criminalteit

  Alex – corrupt met een appartementje – privé, maar daarom niet minder corrupt
  Sophie – fraudeur met haar reiskosten – foutje bedankt – moreel verwerpelijk.

 15. DidiMadloba

  Historisch besef kan DDS niet worden verweten.
  De EU volgde op een eeuw van bloedige oorlogen: twee wereldoorlogen, de Frans-Duitse oorlog, het uiteenvallen van het Osmaanse rijk dat ook al bloedige gevolgen had. En de communistische bezetting van Oost-Europa.
  Om er Myanmar en Kissinger bij te slepen is puur een zwaktebod

  1. Stanly2000

   Fritsje ooit van de NATO gehoord?

 16. Joop Klepzeikert

  Ik heb ooit een keer XTC geprobeerd, maar kan me niet herinneren dat ik toen zo gruwelijk leip ben gaan doen als D66 malloten de laatste jaren doen.
  Die Dwazen66 moeten volgens mij een veel sterker middel dan XTC ontdekt hebben. Waarschijnlijk de zelfde combinatie als die Hitler dagelijks toegediend kreeg.

 17. Godefroy France

  HET NIEUWE BRUINHEMDEN VERBOND,,,,,,, OOM ADOLF Z’N DROOM (drite Reich) gaat niet lukken Pisvlekken klaver en jette, huilie huilie huilie

  PVV EN FVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Rosasolis

  Nou Rob, onze CDA heeft dit al jaren eerder verteld. Niets nieuws hoor. Waarom ja je niet samen met Groen Links samen werken. Misschien kunnen jullie Een partij vormen.
  Maar aan zowel Rob als Jesse, jullie zien eruit als clowns. Rob, die pseudo-intellectuele
  bril staat je heel lelijk. De gewone arme mensen willen een leider die hun begrijpen, maar niet iemand die de oude uitspraken van CDA overnemen…terwijl ze willen doorgaan met vreemde wetten voor euthanesie en verplichte donor registratie.
  Jesse, doe iets met je haar! De lokken op je voorhoofd zijn niet schattig. Het lijkt alsof
  je net binnen komt uit een regenbui. Maar wat doe je met die lokken wanneer de temperatuur stijgt tot 30 graden of nog meer? Man, ga naar de kapper, zo duur is het niet!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.