Amsterdams gemeenteraadslid Tiers Bakker (SP) duidt PvdA en GroenLinks: “democratisch fascisme”

vlcsnap-2019-01-23-09h55m37s306
Foto: Wethouder Rutger Groot Wassink (GL) wil panden verzamelen om illegalen een comfortabel leven te gunnen. Bron: Screenshot AT5.

Behalve ZZP’ers blijken nu steeds meer mensen het gehad te hebben met de treiteractites van PvdA en GroenLinks. Zo ook het Amsterdamse SP-gemeenteraadslid Tiers Bakker, hij beschuldigt deze lieden van “democratisch fascisme”. Zijn uitspraken passen goed in het beeld dat wordt geschetst van deze partijen sinds zij zich samen met de FNV bemoeien met de arbeidsrelaties van ZZP’ers.

En niet alleen de bemoeienissen met de arbeidsrelaties van  ZZP’ers, maar ook de exit van Zihni Özdil uit de Tweede Kamer komt ons op het netvlies. Het beeld dat men bij GroenLinks totalitaire visies aanhangt wordt steeds sterker en het is aan voorman Jesse Klaver om dit beeld om te buigen naar een meer menswaardig beeld. Ook het Gemeenteraadslid van de Gemeente Amsterdam Tiers Bakker (SP) beschuldigt de PvdA en GroenLinks van totalitair denken:

Volgens het linkse Gemeenteraadslid hebben de PvdA en GroenLinks hun arbeidersidealen verkocht aan de hoogste bieder en zijn zij “diep neoliberaal rechts”. Terwijl deze lieden enerzijds dus een rode vlag hijsen stemmen zij stiekem altijd mee tégen de keuzevrijheid van de werkende Nederlander en vóór hun eigen portemonnee.

Nu willen we GroenLinks en de PvdA zeker wel van treitermethoden beschuldigen want daar bedienen zij zich zeker van. Niet alleen richting andersdenkenden in de samenleving, maar ook jegens hun “bondgenoten” in de partij. Het agressief-neprode geluid van de FNV komt daar nog eens bij en is als het ware het verlengstuk van de PvdA en GroenLinks op de werkvloer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

30 reacties

 1.   

 2.   

  Zie allen op You Tube Martin Bosma !!
  Filmpje met titel :
  “Het is de Sylvana Simonisering van onze geschiedenis.”

  1.   

   Martin Bosma, die is niet serieus te nemen, die kerel heeft een klap van de molen gehad. Iedereen die voor Wilders werkt is een landverrader.

   1.   

    Een vraagje ragdoll: waar schaar jij je zelf onder?

   2.   

    Het zal mijn tijd wel uit duren, maar wat hoop ik dat je nakomelingen je nog kunnen aanspreken voor je trollen gedrag.

    Oma mogen we iets vragen?
    Waarom is Nederland failliet gegaan?
    Is er nu nooit iemand geweest die vertelde dat het land niet goed bestuurd werd?

    Ja, heel vroeger had je partijen die een visie hadden. Een doel om te bereiken.
    Later zijn ze een dictatoriale democratische lijn gaan volgen.
    Dan kan je stemmen op elke partij, maakt niet uit uiteindelijk is het toch één partij. En als er een partij komt die iets anders denkt dan haal je gewoon de 2e wereldoorlog erbij, maakt vergelijkingen voor alles wat fout was in die oorlog en ze liggen eruit.
    Het maakt niets uit of het waar is, als je ze maar kan uitsluiten.

    Nou oma had al heel vroeg last van dementie.
    Ze zat bij de verkeerde partij net als bepaalde mensen in de 2e wereld oorlog.
    het was zo erg dat ze de andere partij altijd voor extreem rechts uitmaakte. En hierbij ze dus ook beschuldigde van geweld en rassenhaat.
    Oma is zo’n leeghoofd dat ze niet kan begrijpen dat er ook een partij is die licht rechts hanteert.

    En als je weet dat oma haar groep zelf hier zeer schuldig aan geweld in demonstraties en totaal niet democratisch is, kan je ze witte-boorden criminelen noemen.

    Ja ik weet het ze is weer aan het schreeuwen, zal haar weer de dwangbuisje om doen en wat pillen om die grote bek dicht te krijgen.
    Hier komt toch maar het geluid van een mestwagen uit.
    Nou oma ga maar weer lekker naar je isolatie celletje

   3.   

    Ragmilla bedoeld
    Mark Rutte, die is niet serieus te nemen, die kerel heeft een klap van de molen gehad. Iedereen die voor Rutte werkt is een landverrader.

   4.   

    Had ik jouw niet gevraagd om het licht uit te doen vuile landverrader ze moeten jouw op knuppen aan de hoogste boom en begooien met stront meer ben jij niet waard nikker

  2.   

   Die bosmallerd toch!
   Ik ga vanavond even kijken. Ik ben een groot fan van de niet minder luie dan geniale Bosma.

 3.   

  Het lijkt of ze bij de SP eindelijk weer wakker beginnen te worden. In de jaren 80 hadden ze ook zo’n periode dat ze zich ineens tegen de gevestigde elite af gingen zetten en voor de echte arbeiders op gingen komen. Spraken zich toen zelfs tegen de massa-immigratie van GAK klanten, wat ze toen ‘gastarbeiders’ noemde, uit.
  Zou het dan echt mogelijk zijn dat ze op links toch weer een héél klein partijtje MET verstand gaan vormen, of gaat dom links nu helemaal hard bij de SP weglopen?
  Ik vermoed helaas dat laatste. Gezond verstand ontbreekt helaas bij 99,9% van het linkse volk.

  1.   

   Ja, de SP keert terug naar de oude groef van populistisch links. Die partij hoeven we dus, net als PVV en FvD, niet meer serieus te nemen voor het landsbestuur.

   1.   

    @trol Rien: Ah, dus partijen die wel democratisch zijn en handelen hoeven we dus volgens jouw totaal debiele mening niet serieus te nemen…
    Waarom verhuis jij niet naar Noord-Korea, Venezuela of Cuba? Oh wacht, daar krijg je geen gratis geld hè. Smerige parasiet.

   2.   

    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)

    wat een onzin , alles wat anders denkt is niet geschikt voor bestuur

    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)

   3.   

    we nemen jouw niet serieus maar dat wist je natuurlijk allang droplul .

  2.   

   Waarom? Moet er een foto, van een Amsterdamse miljonair bij staan? Oh wacht even, is dat niet de ‘landheer G.Wassink?’ Maar die is toch ”democratisch” gekozen? Dus zak maar lekker door het ijs, daar in dat stinkende moeras.

 4.   

  Tiers Bakker draagt graag zijn steentje bij aan de teloorgang van de SP. Hij moet er haast wel van uitgaan dat de SP klaar is voor de definitieve knock out.

 5.   

  Dat iemand het overneemt, democratisch fascisme.

  Als ik arbeider zou zijn zou ik op FvD stemmen. Hahahaha wat een zwakke mensen stemmen daarop.

  1.   

   Beste Ragmilla

   Het valt me op dat u het vaak over “zwak” en “zwakkeren” hebt.

   Nu heeft u een bijzonder zelfbeeld – dat overigens door weinigen gedeeld wordt – maar het steeds zo benoemen van andersdenkenden kan ik zelf niet anders kwalificeren dan als, inderdaad, zwak!

   1.   

    Hahaha. Mijn zelfbeeld heb jij geen weet van. Mensen die FvD stemmen zijn zwak. Kerels hebben geen zondebok nodig, die ontwikkelen zichzelf en zijn geen messias nodig.

    Mensen zouden hun eigen potentie moeten onderzoeken, zelforganisatie aangaan, dan verbeter je je leven en heb je niemand nodig om je eigen mislukking op af te reageren. Dan ben je ook geen afgod nodig. Mannen kunnen een vrouw versieren en accepteren nee.

    1.   

     Ragmilla, ik ben het een keer totaal met jou eens. “Mensen zouden hun eigen potentie moeten onderzoeken, zelforganisatie aangaan, dan verbeter je je leven en heb je niemand nodig om je eigen mislukking op af te reageren.”
     Ik denk er precies zo over. Laten we een keer stoppen met geld te geven aan Afrika, ze doen het zichzelf allemaal aan daar. Asielzoekers uit Afrika ook allemaal terugsturen, stelletje zwakkelingen en mislukkelingen.

     1.   

      @ZiggyStardust
      Juist +++

     2.   

      Sealgaire en edoc tonen hoe het op een goed debatblog ook kan: inhoudelijk, beschaafd en altijd op de bal in plaats van op de man.

      Chapeau voor deze sterke debaters!

    2.   

     Zure zwakzinnige S e x i s t die je bent.
     Gaat lekker clitkappen in Kenia!

    3.   

     GA HUTU’S UITMOORDEN OF BETER NOG DE HUTU’S MOETEN JOUW UITMOORDEN DAT IS BETER .

    4.   

     Hoofddoekje weer te strak om gedaan? U heeft zuurstof nodig. U hallucineert.

  2.   

   Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

 6.   

  Al het linkse tuig zijn fascisten in de dop. Krijgen ze hun zin niet dan wordt geweld niet geschuwd. Zoek de betekenis van fascisme op en dan begrijpt zelfs een kind dat de zogenaamde anti fascisten de ware fascisten zijn gehuld in zwart met hun helmpje op

 7.   

  Het rommelt al langer op links tussen enerzijds de SP en anderzijds PvdA, Groene Khmer en ook enigzins D666!

  De SP wil niet langer het overdragen van nationale bevoegdheden naar EU en is zeer kritisch is op het onderwerp arbeidsmigranten binnen de EU die er in westerse EU-landen voor zorgt dat lonen worden gedrukt en in de Oostbloklanden zorg voor ongewenst massaal vertrek van geschoolde mensen en daar moet worden opgevangen met arbeidsmigratie vanuit o.a. Oekraïne, Moldavie Wit-Rusland etc… oftewel gekkenwerk.

  PvdA, Groene Khmer en D666 zijn van mening dat socialisme alleen werkt in internationaal verband dus in EU verband en de SP wil het wat meer opnemen voor de Nederlandse werknemers met de lagere inkomens en de SP wordt al langere tijd door de andere linkse partijen weggezet als zijn de nationaal socialistisch en na de Brusselmans video zelfs als fascistisch.

  Ook Drees wordt tegenwoordig op b.v. Joop.nl en in linkse kringen weggezet als rechts met nationalistische trekjes dan sociaal-democraat omdat hij zuinig was op de staatsuitgaven en naast een Europese koers sterk gericht op de VS ook een nationaal beleid voerde met de hand op de knip, Drees was van mening dat je alleen sociaal beleid kon voeren in eigen land als je hier geld voor had en gaf veel minder geld uit aan b.v. ontwikkelingssamenwerking dan zijn malafide opvolgers van Nieuw Links die het massaal over de balk wilden gooien in het buitenland en zelfs de DDR met dictator Honecker wilden erkennen en als groot voorbeeld hier mee wilden samenwerken…

 8.   

  Goh verrassend hè. Niets nieuws onder de zon. Links, het nieuwe fascisme!

 9.   

  020 MUUR ER OM HEEN,,,, OFFICIEEL REPUBLIEK,,,,,,, ALLE SUBSIDIES AFSCHAFFEN !

  PVV EN FVD OP NAAR 76 ZETELS

 10.   

  Lao, een varken die geboren is in een paardestal blijft een varken, hoe je het wendt of keert en een paspoort maakt dat niet anders. Net als dat jij een rijbewijs zou hebben, je mag juridisch gezien een motorvoertuig besturen maar zegt absoluut niets over jouw rijvaardigheid, hetzelfde als jij gestudeerd zou hebben zegt dat dus absoluut niet dat je slim bent maar wel dat je slim over wil komen en daar is het manco van jou gezien jouw vele berichten hier.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!