Amsterdams gemeenteraadslid Tiers Bakker (SP) duidt PvdA en GroenLinks: "democratisch fascisme"

Geen categoriejun 05 2019, 16:00
Behalve ZZP'ers blijken nu steeds meer mensen het gehad te hebben met de treiteractites van PvdA en GroenLinks. Zo ook het Amsterdamse SP-gemeenteraadslid Tiers Bakker, hij beschuldigt deze lieden van "democratisch fascisme". Zijn uitspraken passen goed in het beeld dat wordt geschetst van deze partijen sinds zij zich samen met de FNV bemoeien met de arbeidsrelaties van ZZP'ers.
En niet alleen de bemoeienissen met de arbeidsrelaties van ZZP'ers, maar ook de exit van Zihni Özdil uit de Tweede Kamer komt ons op het netvlies. Het beeld dat men bij GroenLinks totalitaire visies aanhangt wordt steeds sterker en het is aan voorman Jesse Klaver om dit beeld om te buigen naar een meer menswaardig beeld. Ook het Gemeenteraadslid van de Gemeente Amsterdam Tiers Bakker (SP) beschuldigt de PvdA en GroenLinks van totalitair denken:
Volgens het linkse Gemeenteraadslid hebben de PvdA en GroenLinks hun arbeidersidealen verkocht aan de hoogste bieder en zijn zij "diep neoliberaal rechts". Terwijl deze lieden enerzijds dus een rode vlag hijsen stemmen zij stiekem altijd mee tégen de keuzevrijheid van de werkende Nederlander en vóór hun eigen portemonnee.
Nu willen we GroenLinks en de PvdA zeker wel van treitermethoden beschuldigen want daar bedienen zij zich zeker van. Niet alleen richting andersdenkenden in de samenleving, maar ook jegens hun "bondgenoten" in de partij. Het agressief-neprode geluid van de FNV komt daar nog eens bij en is als het ware het verlengstuk van de PvdA en GroenLinks op de werkvloer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten