Haha! Arnoud van Doorn trollt Nederland: pakt Saddam Hoessein als Twitterprofielfoto

Geen categoriejun 15 2019, 18:00
De vreemde Arnoud van Doorn wiens verkiezing tot de Gemeenteraad van Den Haag door Onder Kaya (Café Weltschmerz) een dieptepunt werd genoemd bleek ontevreden over zijn identiteit op Twitter. Zo paste de oud-PVV'er zijn profielfoto aan en pakte het veroordeelde oud-staatshoofd van de republiek Irak: Saddam Hoessein.

'Saddam van Doorn'

[caption id="attachment_228624" align="aligncenter" width="666"]Arnoud van Doorn is trots op zijn nieuwe Twitterafbeelding. Bron: Twitter / <a href=Arnoud van Doorn" width="666" height="451" /> Arnoud van Doorn is trots op zijn nieuwe Twitterafbeelding. Bron: Twitter / Arnoud van Doorn @ArnoudvDoorn[/caption]
Arnoud van Doorn is een opmerkelijk man. Dat is zelfs eufemistisch uitgedrukt, maar het enige juiste dat we op dit moment kunnen zeggen. Ondertussen gaat hij op Twitter door onder de geuzennaam 'Saddam van Doorn'. De oud-PVV'er kennen we van de bizarre voorstellen als het 'halal strand' op Scheveningen. En als leider van de Haagse eenheidspartij 'partij van de eenheid'.
Zijn partij mag dan wel 'één' zijn, maar veel doet de partij niet, zo lijkt het. Haar website is namelijk dringend toe aan onderhoud: het laatste nieuwsbericht over de partij stamt alweer uit januari 2019. Dat is ondertussen bijna een half jaar geleden. Ook de schriftelijke vragen zijn al lang niet meer bij de tijd. Het laatste document stamt alweer uit 2017! Werk aan de winkel dus.
Maar dat is niet waar de grote partijchef zich mee bezig houdt. Nee, die verandert zijn Twitterafbeelding naar Hoessein. De partij van de Eenheid lijkt weinig te hebben aan partijleider Van Doorn. Gemiste kansen dus voor de Partij van de Eenheid (PvdE).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten