snapshot1

Knetter! 16-jarige klimaatactiviste Greta Thunberg krijgt EREDOCTORAAT van Belgische universiteit

Geen categoriejun 10 2019, 8:00
Wat je ook doet, stuur je kind vooral niet naar Mons.
Iedereen heeft onderhand natuurlijk gehoord van Greta Thunberg. Mevrouw is een radicale klimaatactiviste... en nog maar 16 jaar oud. Het is natuurlijk dieptriest dat radicaal-links haar inzet voor hun persoonlijke hobby's, maar ja, zo rollen die feeksen nou eenmaal. Het idee is natuurlijk dat ze zich en hun politieke gekkigheid achter een kind verstoppen, zodat wij van rechts geen kritiek durven leveren. Doen we dat wel, dan zijn we meteen "heel gemeen" enzo.
Afijn, die Thunberg krijgt nu een eredoctoraat van de Belgische universiteit in Mons.

Greta Thunberg wurde schon vielfach geehrt, jetzt will eine belgische Uni der Schülerin einen Ehrendoktortitel verleihen. Selbst der Friedensnobelpreis ist womöglich nicht mehr weit - sofern man dem Gespür der Buchmacher traut.

Let wel, Thunberg heeft haar middelbare school niet eens afgerond. Desalniettemin krijgt ze nu een eredoctoraat. En, om het nog erger te maken: volgens de bookmakers is ze de grote favoriet om een Nobelprijs te krijgen.
Zoals FVD-Europarlementariër Derk Jan Eppink zegt:
https://twitter.com/djeppink/status/1137963740413026304
Knet-ter-gek. Echt totaal gestoord. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Alleen in de wondere wereld van de klimaatgekte kan zo'n meisje a) een eredoctoraat krijgen en b) zelfs als favoriet gezien worden voor een Nobelprijs.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten