Thierry Baudet krijgt zijn mensen weer achter zich: "Ook Kees Eldering is terug bij FVD"

Geen categoriejun 06 2019, 13:00
De Haze Winkelman is niet de enige oud-FVD'er die zich nu weer FVD'er mag noemen.
Eerder dit voorjaar werd bekend dat Robert de Haze Winkelman terug is gekeerd bij Forum voor Democratie. "Forum voor Democratie heeft het conflict met Robert de Haze Winkelman bijgelegd. Ruim een jaar geleden gingen we uit elkaar omdat er fundamenteel meningsverschil ontstond over de uitbouw van de partij-organisatie," liet FVD toen weten.
Maar de problemen waren de wereld uitgeholpen. Baudet en Winkelman kunnen weer prima met elkaar door één deur. Heel goed.
Maar De Haze Winkelman is niet de man van het eerste uur die terug is op het oude nest. Datzelfde geldt voor Kees Eldering (op Twitter bekend als @SnedigeRekel).
https://twitter.com/DeHazeWinkelman/status/1136517195381518337
Het moge duidelijk zijn dat al die mensen in 2018 opstapten door conflicten met Henk Otten. Otten stond achter de schermen vanaf dag één al bekend als een autocraat pur sang; een man die geen 'nee' wenst te horen en die anderen dwingt zijn wil uit te voeren. Ook niet-prominente leden van FVD hebben, vanwege Henk, de partij verlaten. Zonde, want sommige van die niet-prominente leden waren talentvolle en betrokken jongeren. Die zijn nu mogelijk voor altijd verloren voor FVD, en dat allemaal alleen maar omdat Otten zijn ego niet in bedwang kon houden.
Afijn, misschien dat al die mensen langzaam tóch terugkomen. Ottens invloed is momenteel immers niet-bestaand. Daar hoeven ze zich dus geen zorgen om te maken. Niet meer, tenminste.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten