Afschuwelijk! Pedoclub 'Kinderbevrijdingsfront' wil meedoen aan Pride

Geen categoriejul 27 2019, 13:00
Kinderbevrijdingsfront, zoals de pedoclub zich schijnbaar noemt, heeft gevraagd mee te mogen doen aan de Pride Walk en Canal Parade in Amsterdam. Men is not amused.
Het lijkt wel een enorme troll-actie. #PedoPride is de hashtag die Kinderbevrijdingsfront gebruikt om het argument te maken dat "nepiofielen, pedofielen, hebefielen en efebofielen" óók welkom zouden moeten zijn bij de 'Pride-gemeenschap'.
Een woordvoerder van Pride Amsterdam geeft, ironisch genoeg, blijk van intolerantie jegens deze club. Kinderbevrijdingsfront spreekt van discriminatie want over hun aanvraag zei hij:

"we werden direct uitgemaakt voor criminelen, alleen om onze geaardheid.”

Als Kinderbevrijdingsfront een serieus iets is en aardige aantallen weet op te trommelen, krijgen we een hilarische paradox te zien die 'de lhbt-gemeenschap' wel eens tot verdeeldheid zou kunnen leiden.
Doos van Pandora
Het immer tolerante links zit dan binnen de kortste keren in een hoek gedrukt. Zij kunnen haast niet anders dan pedofilie (etc.) als ingebakken gevoelens accepteren als een feit. Dat ligt (terecht) heel gevoelig, dus moet wel benadrukt worden dat de daad (lees: kinderen neuken) nog steeds illegaal en slecht is. Maar niet zozeer omdat er kinderen geneukt worden (nog los van verkrachting), maar omdat kinderen nog niet de consequenties van hun acties kunnen overzien. Ze zijn immers nog niet volgroeid.
Dit leidt tot een enorme clusterfuck aan tegenstrijdigheden. Moet men, met name leden van slachtoffergroepen/minderheden, zich tolerant op gaan stellen tegen pedofielen die alleen gevoelens hebben maar (nog) niets strafbaars hebben gedaan? Zijn kinderen die voor het klimaat spijbelen of transgender (denken te) zijn, terwijl hun hersenen dus niet volgroeid zijn, wel een lovenswaardige ontwikkeling? Zelfs al vindt deuglinks hier een fatsoenlijk antwoord op, krijgen ze daar het volk wel in mee?
Pak de popcorn er maar vast bij, dit kon wel eens leuk gaan worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten