Arnoud van Doorn woest op komst Haagse ‘Pim Fortuynstraat’: “Binnenkort ook in Den Haag, Seys Inquartplein!”

Deze man is werkelijk totaal van het padje. Wat een malloot.

Dat Arnoud van Doorn een knettergekke extremist is wisten we al langer, maar deze mafketel maakt het nu wel héél bont. In reactie op het nieuws dat Den Haag binnenkort een Pim Fortuynstraat krijgt reageert hij namelijk furieus als volgt:

“Binnenkort ook in Den Haag: Rost van Tonningenplantsoen,” begint Van Doorn zijn opsomming, “Seys Inquartplein, Adolfsteeg, Laan van Mussert en DrieVanBreda Avenue.”

Dan ben je dus echt niet lekker. Dat iemand het oneens kan zijn met Fortuyns politieke denkbeelden, soit. Maar hem vergelijken me Inquart, Hitler, Mussert en Rost van Tonningen? Dat is ronduit gestoord.

De vraag is: Wat zegt het eigenlijk over Nederland anno 2019 dat deze gek in de Haagse gemeenteraad zit? Iedereen weet onderhand hoe radicaal hij is, en toch keerde hij er na de meest recente verkiezingen gewoon in terug. Hoe kan dat in vredesnaam?

Nou, ik ben bang dat we het antwoord allemaal weten. Het kon weleens iets te maken hebben met dit nieuws van vanochtend vroeg: “Haags jeugdwerk in handen van ‘Salafisten die ISIS-propaganda’ verspreiden.”

Die ISIS-propagandisten zijn natuurlijk gewone stemmentrekkers voor Van Doorn en zijn radicale PvdE. Als de jonge Marokkaanse salafisten stemmen, dan op Van Doorn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Lao Tse

  “De vraag is: Wat zegt het eigenlijk over Nederland anno 2019 dat deze gek in de Haagse gemeenteraad zit? Iedereen weet onderhand hoe radicaal hij is, en toch keerde hij er na de meest recente verkiezingen gewoon in terug. Hoe kan dat in vredesnaam?”

  Omdat er sinds mensenheugenis soms gekken in de Gemeenteraad worden gekozen.

  1. logisch denken

   tja voorbeelden te over van de kliekjes in het old boys netwerk , toch tarrel ?

  2. Frets

   Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

  3. Mars020

   Als alle allochtonen op hem stemmen, dan is het niet zo verwonderlijk, dat hij in de gemeenteraad komt. Aangezien grote steden uit hun voegen barsten, door kansparels is het dus een logisch gevolg.

 2. logisch denken

  En terecht. Vermoord door een linkse activist in verkiezingstijd. Feitelijk heeft men de democratie vermoord. Daar krijg je in Nederland 12 jaar voor. Erg mooi gebaar om Pim te eren met de vernoeming.

  1. Frets

   volkert van der graaf loopt gewoon weer vrij rond hoor, beetje hardloopwedstrijdjes doen, geen probleem als je een aanstormend politicus hebt omgelegd. de echte fascisten verschuilen zich achter onze wetgeving of danken God dat Pim is doodgeschoten.

   i.imgur.com/4KcJb4V.jpg

   1. Lao Tse

    Hij heeft zijn straf inderdaad uitgezeten en daarna ben je weer een vrij man.

    1. Frets

     dopper/noppen/code/etc/ verschuilt zich inderdaad achter onze wetgeving of danken God dat Pim is doodgeschoten, dus sodeflikker toch op vunzige stoker, eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

     1. Tman

      Frets:
      Laat die lul tegen zichzelf reaguren,vindt hij helemaal niet leuk!
      Links laten liggen!

    2. logisch denken

     straf ? 12 jaar ? moord op de democratie door het vermoorden van een politicus ? je bent echt ziek , zwaar ziek. Zal de verpleging even bellen dat men je pilletje en jasje even brengt.

     1. Lao Tse

      Je vond de straf kennelijk te laag, maar daar gaat, zoals je weet, de onafhankelijke rechter over.

     2. Frets

      hij dankt God dat Fortuyn is vermoord door Volkert van der graaf, weet je meteen met wat voor links fascistisch wangedrocht je hebt te maken, hij is de vunzige stoker, de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

     3. logisch denken

      hij heeft geen straf gehad tarrel zoals je weet , hij heeft wel het huis van bewaring kapot geprocedeerd en dat kan allemaal in wat jij rechtstaat noemt

 3. werikke

  Geef die gek toch geen podium dat vind hij alleen maar geweldig. Gewoon doodzwijgen.

 4. Jumping

  Deze van Doorn is het prototype van een Linkse Moslim.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 5. Punt50

  Walgelijke nestbevuiler die Arnoud van Doorn. Hij huilt met de islammeren en is dus eigenlijk zelf een echte Jan Hagel.

 6. monach

  Profeet M en die 4 kaliefen die erna kwamen hadden meer vermoord, beroofd en gebieden veroverd dan Hitler.

  Van Doorn is een islamo-nazi, droomt van islamo-nazi-kalifaat Nederland/Europa.

 7. Brennivin

  Even schaamteloos gekopieerd van GS:
  “Vlak nadat Pim Fortuyn werd vermoord, verraadde GroenLinks-wethouder Jack Bogers via de Vereniging Milieu Offensief aan de vrouw van Volkert van der Graaf dat haar man bij de politie in beeld was als verdachte. Die partijtraditie wordt in Den Haag dapper voortgezet door fractievoorzitter Arjen Kapteijns, die het heel erg belangrijk vindt zich uit te spreken tegen verschrikkelijke dingen zoals het vernoemen van een straat of plein naar Pim Fortuyn. Wat een lelijke politiek.”

 8. Korporaal Monty

  Wanneer neemt Wilders zijn verantwoordelijkheid voor zijn trouwe medewerkster Willie Dille en zorgt hij ervoor dat deze knettergekke extremist wordt opgesloten.

  Waar een wil is is een weg.

 9. dario

  Als we nou eens als grote mensen lao thee mijden als de pest dan kan het nog wat worden, die lamzak lacht je uit ,negeren is het enige DDS heeft die kinder lover allang in hun hart gesloten DDS mijden is ook een mogelijkheid worden de hits en clicks minder dan trappen ze die jodenhater er vanzelf wel af .

 10. Decca

  Voor deze zotte zul je zelfs geen café, bv in den ZOTTE NOL vernoemen. Te veel eer voor die zak.

 11. peetjuhhhh

  Het is een domme man. Hij als heiden zal 1 van de eerste zijn die hangt. Dat snapt hij niet. Hij denkt dat als hij met ze mee praat en een beetje tegen ons land schopt, dat ze hem met rust laten. De tijd zal het hm leren. Op zijn landgenoten hoeft ie dan niet meer te rekenen. Die hebben hm dan inmiddels uitgekotst.

 12. tonna

  Wat Arnoud van Doorn ervan vindt is toch irrelevant,de Pim Fortuynstraat komt er aan en Arnoudje kan daar helemaal niets aan doen!
  Hij kan als het straatnaambord is geplaatst,er naar kijkende een potje huilen,lucht misschien op!

 13. Mars020

  Als die debiel zijn zin krijgt, hebben we binnenkort straten met nieuwe namen. Het jihadplein, Bin Laden-straat, Berberplein, Geitenneukershofje, Ramadanstraat, Toeterhof, Bontkraagboulevard, Nektasjesstraat, Baardaapplein, Ali Hakbarstraat, Incestplein, Trollenburg, Aanslagstraat, Verwarde Mannenplein, Suikerspiegellaan, Ongelovigenhofje, Besnijdenisweg, Kopvoddenplein, Dobbernegerlaan, Terreurlaan, AK47-Plein, Plofkraakhofje enz… Het straatbeeld zal hierdoor significant opknappen.

  1. logisch denken

   🙂 🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.