Op heterdaad betrapte VN-functionaris veroordeeld voor misbruik van kinderen

Peter Dalglish is in Nepal veroordeeld voor kindermisbruik. Terwijl de politiediensten zijn woning binnenvielen konden ze direct een heterdaadje afstrepen: de man had twee puberjongens van 12 en 14 jaar oud in zijn kamer. De VN-functionaris ‘zette zich tientallen jaren in voor kinderen’, maar lijkt vooral bezig te zijn geweest met lichamelijke begeertes, via NRC

De oud-VN gezant werd dus maandag door de rechtbank in Nepal veroordeeld tot negen jaar celstraf en reken er maar op dat het geen prettige zit wordt voor meneer. Waar hij eerder als ‘gever’ bekend stond wordt hij binnenkort ongetwijfeld een ‘ontvanger’ en dat is helemaal niet zielig voor de beste man. Het is gewoon de logische consequentie van zijn gedrag.

Dat men het bij de Verenigde Naties en andere ‘hulporganisaties’ niet altijd even nauw neemt met de wet of de mores is schrijnend. De veroordeelde jurist zette zich al decennia in voor kinderen en hoeveel slachtoffers hij gemaakt heeft in die periode weten we niet. De zaak is uiteindelijk aan het licht gekomen dankzij de organisatie Terre des Hommes. Zij kregen namelijk al langere tijd meldingen over de VN-functionaris.

De VN’er laat echter weten dat het allemaal niet zo ernstig is als het lijkt en dat hij ‘valselijk is beschuldigd door de lokale politie’. Vergeet niet dat dit soort figuren honderdduizenden euro’s subsidiegelden er doorheen jagen en zich dan ook nog eens onbehoorlijk gedragen tegenover de groep die zij beweren te willen helpen. Het is weer zo’n typisch voorbeeld van empathisch egoïsme.

Behalve zijn werkzaamheden voor de VN werkte Dalglish ook bij de WHO, Street Kids International en Save the Children.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. logisch denken

  hatseflats , weer zo een moraalridder voor schut die anderen graag de maat neemt.

  Het commentaa is weer selectieve verontwaardiging

  Quote De VN’er laat echter weten dat het allemaal niet zo ernstig is als het lijkt en dat hij ‘valselijk is beschuldigd door de lokale politie’. end

  kindrmisbruik is niet zo erg maar zwarte piet is een doodzonde. Volksverlakkers

  1. Peter Oudshoorn

   En Bill Clinton sneuvelt ook: hij heeft nauwe connecties onderhouden met Jeffrey Epstein en zijn Lolita-expres. Het pedofielennetwerk is wereldwijd met als hoofdkwartier het Vaticaan. Wellicht het begin van een totale ontmanteling?

   1. Hans Brusselmans

    Reken maar dat Joris Demmink zich zorgen begint te maken nu, kindermisbruik groot in het nieuws begint bij dit soort ongedierte gevoelens van angst op te leveren.

    1. logisch denken

     Joris Demmink wordt afgeschermd door een compleet links netwerk. Joris is het levende bewijs van linkse hypocriete politici en van uitgebreide doofpot mogelijkheden.

     Hij is denk ik zorgeloos en hoogst waarschijnkijk nog wel actief ook.

     1. Lao Tse

      Naar de beschuldigingen tegen Demmink is meerdere malen uitvoerig onderzoek gedaan en er is geen snipper bewijs gevonden voor de aantijgingen.

     2. Siemien

      “er is geen snipper bewijs gevonden voor de aantijgingen.”

      Hoe zou dat toch komen in onze “rechtsstaat”

     3. Lao Tse

      Google eens op: ‘De onschuld van Demmink’, dan vind je een gedegen artikel waaruit de onschuld maar ook de zieke heksenjacht op Demmink wordt geanalyseerd, logisch denken.

     4. logisch denken

      QUOTELao Tse 4 minuten ago
      Google eens op: ‘De onschuld van Demmink’, dan vind je een gedegen artikel waaruit de onschuld maar ook de zieke heksenjacht op Demmink wordt geanalyseerd, logisch denken. END

      Google eens op: ‘De onschuld van Wilders’, dan vind je een gedegen artikel waaruit de onschuld maar ook de zieke heksenjacht op Wilders wordt geanalyseerd, aan het werk flapdrol

     5. Beukman

      Alleen halfzolige complotgekkies geloven in het doofpotverhaal rond Demmink. Waarvan akte.

     6. logisch denken

      beukman probeert de feiten weer om te draaien . Alleen linkse gekkies geloven in de onschuld van Joris. De slachtoffers hebben hun verhaal ook gedaan maar helaas. Ze liegen zegt het OM de voormalige werkkring van Joris.

     7. Beukman

      Dikke kolder, @Denk. Ieder weldenkend mens, links en rechts, weet dat de hetze tegen Demmink op niets berust, aangewakkerd door Van der Plas en de geestelijk gestoorde Poot (die dat deed uit persoonlijke rancune) en de nóg gestoordere Kat.
      Als jij werkelijk gelooft in die verhaaltjes, dan kan ik jou definitief niet meer serieus nemen.

      Misschien moet je ook eens wat minder vaak op DDS rondhangen. Zo te zien schrijf je niet omdat je iets te zeggen hebt maar uit een combinatie van verveling en verslaving.

    2. santiago

     Hans. Joris maakt zich helemaal nooit ergens zorgen om. Als hij een klein jongetje midden op de dag en midden op de Dam in Amsterdam misbruikt, dan komt hij er nog mee weg. Als je maar voldoende weet van onze elite Minerva club dan kan je in Nederland doen wat je wil.
     Joris is onaantastbaar.

     1. logisch denken

      volgens onze flapdrol is er geen bewijs maar ik heb ho eren jongetjes toch echt andere beweringen horen doen in de reportage over onze joris

     2. Siemien

      Onze flapdrol houdt van jonge jongetjes dus zal dit nooit veroordelen, sterker nog hij haalt wat bij, hij geniet echt van dit soort onderwerpen fap fap

   2. santiago

    Peter Oudshoorn. Zo verschrikkelijk helemaal met je eens. Hier zit nog zoveel meer achter.

   3. EU kok

    Quote : Het pedofielennetwerk is wereldwijd met als hoofdkwartier het Vaticaan.
    .
    Pfffffff, geen hoofdkwartier in Mekka?

    1. Agios

     Het ergste wordt altijd verwegen…

    2. logisch denken

     Pfffffff, geen hoofdkwartier in Mekka?

     goede aangever , harems zat dus mogelijkheden zat. Noemen wij vrouwenhandel en gedwongen prostitutie

   4. Lao Tse

    Trump had vergelijkbare connecties met Epstein.

    Clinton heeft zich inmiddels nadrukkelijk gedistantieerd van deze crimineel.

    1. logisch denken

     je bent weer bezig met smaad en laster flapdrol. Je bent weer bezig met linkse ongestaafde insinuaties flapdrol

     1. Lao Tse

      Google eens op ‘Trump en Clinton nemen afstand van aangeklaagde Epstein’, logisch denken.

     2. Cycle25

      @ logisch denken,

      Dat krijg je als je Clinton News Network kijkt.

    2. Lao Tse

     Trump zei over Epstein: ““He’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side.”

     Hieruit volgt dat Trump bekend was met het misbruik door Epstein van minderjarigen en dat was voor Trump kennelijk geen enkel probleem.

    3. Cycle25

     Je lult uit je nek, Trump kende Epstein van zijn golfclub, en toen hij hoorde dat Epstein misbruik had met minderjarigenen werd hij voor de rest van z’n leven geschorst.

     1. Lao Tse

      Hoe beoordeel je dan de uitspraak van Trump: “He’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side.”

      Dan vind je iemand die het met heel jonge meisjes doet toch een topgozer?

     2. logisch denken

      We hebben het niet over Trump hier flapdrol. We hebben het over kinder misbruik van een VN functionaris en je vrindje Joris. Je probeert het topic weer eens te veranderen flapdrol

     3. Cycle25

      @ Lao Tse,

      Een uitspraak daterend uit 2002, en Trump zei niks raars, beautiful women and many of them are on the younger side. Hij sprak over vrouwen, niet over teeners van 12-14 jaar, maar dat maakt links er van om Trump aan deze viezerik te framen.

    4. Peter Oudshoorn

     Clinton had zich ook nadrukkelijk gedistantieerd van Monica Lewinski.

     1. Lao Tse

      Ja, ik denk dat Trump en Clinton beiden wisten van de strapatsen van die Epstein maar als rijke jongens onder elkaar daar geen punt van maakten.

      Nu nemen ze allebei afstand. Hoe geloofwaardig is dat?

     2. Tman

      laotse:
      “Ja, ik denk dat Trump en Clinton beiden wisten van de strapatsen van die Epstein”
      Jij denkt?
      Waarmee?

    5. toetssteen

     @LT
     Al in 2004 smeet Trump hem buiten. U kwebbelt alzo maar wat! Dat inmiddels geldt voor Clinton, want die heeft bewezen 18 maal gebruik gemaakt van de Lolita Express en was op dat eiland. Trump never!!!

     1. Peter Oudshoorn

      Nog vaker Toets: “Voormalig president Bill Clinton stapte volgens officiële vluchtlogboeken zeker 26 keer aan boord van de privé jet van de enkele dagen geleden gearresteerde miljardair Jeffrey Epstein.”

     2. toetssteen

      @Vaan Oudshoorn
      Oef, ik wist al dat het erg was, maar het bleek nog erger! Thanx!

     3. Lao Tse

      Het wordt steeds langer geleden. Trump zei zelf dat hij zijn grote vriend Epstein die zo leuk met heel jongen vrouwen omging al 10 jaar geleden niet had gesproken.

      Toetssteen gelooft dat niet alleen, hij verzint er zelfs bij dat het 17 jaar geleden was.

      🙂

     4. toetssteen

      @LT
      Ik zie dat de waarheid u niet aanstaat. Maar ik moet nu echt naar bed. Nite to all!

     5. Lao Tse

      Kellyanne Conway verklaarde vandaag dat Trump Epstein 10 jaar niet zou hebben gesproken, Toetssteen. Jij maakt daar zonder bronvermelding 17 jaar van.
      Je bent een fantast.

     6. Lao Tse

      Peter kan ook goed fantaseren.

      AD vandaag:

      Ook Bill Clinton zou volgens passagiersgegevens ruim twintig keer zijn mee gevlogen met de ‘Lolita Express’, zoals het privévliegtuig van Epstein werd genoemd. ,,President Clinton weet niks van de verschrikkelijk misdaden die Epstein in het verleden heeft toegegeven en van de recente beschuldigingen’’, zo schrijft zijn woordvoerder in een verklaring. ,,Hij is in totaal slechts vier keer meegevlogen, één keer naar Europa, één keer naar Azië en twee keer naar Afrika, allemaal in het kader van zijn foundation. Hij heeft al meer dan tien jaar niet meer met Epstein gesproken en is nog nooit op Little St. James eiland geweest, de ranch in New Mexico of zijn huis in Florida’’, aldus de verklaring.”

     7. Peter Oudshoorn

      “I never had s*xs with that woman”, loog een schichtige en nerveuze Bill Clinton toen hij op televisie bevraagd werd over Lewinski. Clinton gaat voor de bijl, Lao, reken daar maar op. Ze vallen stuk voor stuk,

      Trump niet: “Bradley Edwards, advocaat van een van Epsteins slachtoffers, heeft al vorig jaar verklaard dat Trump ‘de enige’ bekende persoon op zijn lijst was die meteen wilde meewerken met zijn onderzoek en instemde met een vraaggesprek. ‘Hij was heel behulpzaam,’ aldus Edwards. ‘Er was hoe dan ook geen enkele indicatie dat hij ergens bij betrokken was, maar hij gaf goede informatie. Die bleek te kloppen, en dat heeft ons geholpen.”

      Jij bent van hetzelfde lage allooi als Clinton, Lao. Daarom bescherm je dat tuig.

     8. Lao Tse

      Ja, Oudshoorn en de leugenaar Trump sprak ‘grab them bij the pussy’.

      Het is wonderlijk dat je de misogyne Trump, die nota bene verklaarde te weten dat zijn geweldige vriend het met wel heel erg jonge vrouwen deed, verdedigt en de seks predator Clinton aanvalt.
      Je bent zelfs bereid erover feiten te verzinnen.

      Ik zou niet zo partij kiezen, beide mannen wisten van de escapades van Epstein en beiden lieten het gebeuren. Rijke geile mannen onder elkaar. Je wordt er niet vrolijk van.

     9. Cycle25

      Het is wonderlijk dat je de misogyne Trump, die nota bene verklaarde te weten dat zijn geweldige vriend het met wel heel erg jonge vrouwen deed

      Je interpreteert er op los, of was je er bij ?

    6. peetjoh. k

     Fout dodo Trump heeft hem 1 x ontmoet 22 jaar geleden. Clinton daarin tegen ging 28x mee met de Lolita express.

    7. Bosche draak

     Je liegt weer dat je barst mispunt, Trump had al lang en breed met die viespeuk gebroken.

     Clinton daarentegen hield maar wat graag contact ermee, ook menig vliegtochtje hebben ze samen gemaakt.

 2. Bolkestein

  Die willen ze bij Oxfam Novib maar al te graag hebben.

 3. Siemien

  Nou maar die krijgt rustig een ander baantje natuurlijk

  1. Bolkestein

   In Nederland kan je dan zo bij Groen Links aan de slag.

 4. Agios

  Niets menselijks is ook VN-functionarissen vreemd. Maar wel heel storend is dat eeuwige deugvingertje omhoog. Dat is ook de reden dat ik kotsmisselijk ben van links.

 5. Westerling 1

  En weer een linkse smeerpijp die niet met zijn poten van jongetjes kan afblijven.

 6. tonna

  Bill Clinton was een uitmuntende president en politicus,daarbij een uitstekende politiek bruggebouwer!
  Een darkside hebben we allemaal!

  1. tonna

   Wie vrij is van de zonde,werpe de eerste steen!
   Stelletje linkse leuteraars!

  2. santiago

   Na zo’n opmerking weet ik voldoende. Viezerik.

 7. HEM

  De VN heeft ook een afdeling IPCC die de hele wereld gek probeert te maken met hun climat change. Het wordt tijd voor afscheid!

  1. Bolkestein

   Laten we beginnen met de afdrachten aan de VN stop te zetten en dat geld netto in het handje terug te geven aan van wie het gestolen is oftewel het Nederlandse volk.

 8. Jumping

  Voor de Linkse Demoniserende wegkijkende Rutte kliek.
  Lees je in Wabeke en Demmink en de zedenzaken.
  Als de beerput echt open gaat, dondert de hele Nederlandse rechtspraak in elkaar.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel heeft Nederland gemaakt tot een bananen republiek.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. santiago

   Toen de naam Demmink naar voren kwam in het ROLODEX onderzoek en ook nog wel een paar andere namen van zeer hoog geplaatste personen, werd dit onderzoek meteen stuk gemaakt en afgedaan als niets aan de hand.
   Dat het plebs belazerd wordt is reeds lang bekend, maar het wordt steeds gekker en wie pakt het aan, juist, daar komt ie weer “DE OVERHEID”
   Wie zouden dat toch zijn die overheid.

 9. peetjoh. k

  Maar hij rookt niet :).

 10. nienke

  Diep en diep triest dat dit kan gebeuren.
  Er is toch ook niemand meer te vertrouwen, schandalig.
  Achter de tralies met deze psychopaat en nooit meer vrij laten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.