Video: Robert Jensen over trillende Merkel: “grenzen openzetten getuigt dat Merkel er ‘niet helemaal bij’ is”

Robert Jensen krijgt na het derde tril-incident van Angela Merkel gewoon gelijk: er is inderdaad iets mis met de Duitse leider, maar wat dan precies? Enige weken geleden ging Jensen in op het incident waarover hij stellig beweerde “dat het geen uitdroging kon zijn” en na het tweede incident gaf Merkel zelf toe dat het “iets psychologisch” is. 

Afgelopen week was het weer raak en begon Angela Merkel heftig te trillen tijdens het spelen van het Duitse volkslied. Ze moest achteraf eindelijk toegeven “dat ze ermee moet leren leven” nadat ze eerder nog had verteld dat het getril zou zijn veroorzaakt door uitdroging.

Volgens Jensen is de reactie van de mainstream media op het incident zorgwekkend. Die doen de incidenten namelijk af alsof ze niet relevant zijn voor de uitvoer van de taken van de bondskanselier. De voormalige tv-ster vind dat het dan ook tijd is om het taboe om te spreken over de gezondheid van politici te doorbreken. Dat het met Merkels gezondheid niet zo goed gaat vermoedde Jensen al eerder:

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat er iets niet aan haar klopt. Aan haar gezondheid. Aan haar beslissing om die grenzen open te zetten. Dat je alleen maar als je er niet helemaal bij bent. En wat we nu zien is écht schocking. Maar nog steeds gelooft iedereen de “uitleg” over wat er met haar aan de hand is. Dat is gewoon bullshit, ze kan niet eens meer staan tijdens het spelen van de volksliederen.”

En inderdaad: de ‘wir schaffen das’-attitude van Merkel past uitstekend bij het getril dat ze recentelijk laat zien.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Jumping

  Inderdaad Jensen.
  Merkel was tijdens haar kreet WIR SCHAFFEN DAS waarschijnlijk in een soort bibberaanval vandaar die doldwaze kreten.
  Macron moet alleen aan die oude Tante denken die thuis op hem wacht en Rutte als die drie woorden uitkraamt zijn er vier onwaar.

 2. Lao Tse

  “En inderdaad: de ‘wir schaffen das’-attitude van Merkel past uitstekend bij het getril dat ze recentelijk laat zien.”

  Teunis is ook medisch onderlegd.

  1. Agios

   De wetenschap is het erover eens dat er iets heel erg fout zit bij Merkel. En als je je dan afvraagt waar die wetenschap te vinden is? Dat weet jij als de beste, want jij haalt ook overal de wetenschap bij.

  2. logisch denken

   hoef je niet medisch voor onderlegd te zijn tarrel

  3. Willem Bever

   Ja joh,
   Gewoon online wel zo handig
   Jij had hem toch al gedaan; zeiksnol !

 3. Lao Tse

  “Die doen de incidenten namelijk af alsof ze niet relevant zijn voor de uitvoer van de taken van de bondskanselier. De voormalige tv-ster vind dat het dan ook tijd is om het taboe om te spreken over de gezondheid van politici te doorbreken.”

  De Nederlandse taal blijft lastig voor Teunis.

  Maar de media hebben gelijk. Naar alle waarschijnlijkheid tast dit kwaaltje absoluut niet de competenties van deze staatsvrouw aan.

  1. Agios

   Twee komma’s erbij en de zin loopt prima. Zit toch niet zo onbenullig te zeiken man.

  2. Peter Oudshoorn

   Heb je het artikel “De overschatte kanselier: waarom Merkel pas in blessuretijd door mand valt” van Hans Wansink gelezen in de Volkskrant, Lao? Daarin wordt jouw eminente staatsvrouw haarfijn gefileerd -er blijft werkelijk niets over van haar.

  3. Janna47

   @Lao Tse
   Welke competenties precies? Ik kan ze niet ontdekken…wellicht heeft u een dikke duim..

   1. Original NL

    Tse tse vlieg leeft in zijn eigen fantasie wereldje janna…dat is autisten eigen.
    Lekker laten lullen…en geen aandacht aan schenken.

  4. logisch denken

   als je inhoudelijk niets te melden hebt en argumentatie staakt ga je anderen afzeiken op tikfouten en grammatica. Das nu de kracht van linkse tarrels.

  5. Frets

   Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

 4. Watcher

  Onbegrijpelijk dat DDS zoveel aandacht schenkt aan die vette brulkikker Jensen.
  Voegt niets toe en dat kun je zien aan het aantal bezoekers van zijn podcast.
  Loopt als een razende terug.

  1. Lao Tse

   Je moet je ook wel zorgen maken over zijn gezondheid: wat is die man vet geworden!

   1. fockingworst

    @lao Tse is #openlijkdommig

   2. logisch denken

    vet van de stress 🙂 🙂 🙂

  2. Lao Tse

   Dat klopt, zijn laatste podcast blijft hangen op 23 000 bezoekers. Het loopt inderdaad snel terug.

   Verheugend overigens, het is een weerzinwekkend gebral.

   1. Frets

    Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

   2. Agios

    Tja, wat links niet bevalt is altijd gebral. Heb je je eigen teksten we eens nagelezen? Dat is nog eens weerzinwekkend gebral.

    1. Lao Tse

     Het is inderdaad een kwestie van smaak, Agio. In elk geval heeft Jensen met zijn blog weinig succes. Ik ben daar verheugd over, net zoals ik het verval van de PVV heel prettig vind.

  3. logisch denken

   beter een brulkikker dan een blinde watcher

  4. Seneca

   @wachter
   als je reactie alleen maar commentaar op iemand’s uiterlijk is, houd dan je smerige smoel, liederlijk stuk vreten.

  5. Agios

   Als het je niet interesseert, weet je blijkbaar verdraaid goed wie, wat en wanneer er gekeken wordt.

 5. Scaldis

  24-7 trollen op het internet schijnt ook slecht te zijn.
  Degeneratie van lichaam en geest. Van dat laatste zien we hier harde bewijzen.

 6. Sans Rancune

  Jensen komt als mosterd na de maaltijd met het verhaal over Angela’s ongemak. Het windt hem dermate op dat dit absoluut in een youtube filmpje moet en komt natuurlijk met een oorzakelijke verklaring. Misschien kan hij beter iets over obesitas schrijven. Daar wordt men wijzer van.

  1. Frets

   Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

  2. logisch denken

   wir schaffen das ook met obesitas 🙂

 7. fusilier

  Lao tse .En wat is die Timmerfranz dik geworden. Zou die zich zelf nog wel in de hand hebben. En persoonlijk zou ik er niets tegen hebben , als God merkel vroegtijdig tot zich neemt. Als haar alles vergeven is.

 8. Korporaal Monty

  “Ik heb altijd het gevoel gehad dat er iets niet aan haar klopt.”

  De stem van rechts Nederland is een ziener. Wat een talent wat een inzicht.

  Hoe zou het met Merkel aflopen?

 9. Punt50

  Merkel heeft de ziekte van Juncker, dat is toch zo klaar als een klontje? Uiteindelijk krijgen die over het paard getilde arrogante kwasten het allemaal. Timmerfrans heeft ook al verschijnselen.

 10. Frets

  iedere duitse dode door een migrant is de schuld van trillende merkel

 11. JFU

  Er is iets fout bij Merkel ? Bij haar is het zichtbaar geworden, dat ze psychisch niet spoort, even als de meeste ” leiders ” in Europa, alleen is dat uiterlijk nog niet zichtbaar, wel aan hun daden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.