Dolle boel bij demonstratie tegen boerkaverbod in Den Haag

Ja, jullie hebben het er maar zwaar mee!
Foto: Screenshot boerkaverbod demonstratie. Via Twitter van Marieke van Essen

Deuglinks en onderdrukte moslimvrouwen hebben zich vanmiddag verenigd op de Koekamp bij het Malieveld in Den Haag. Dat is natuurlijk een dolle boel! Hoe kan het ook anders, met zulke enerverende teksten als ‘Geertje, blijf van mijn kleertje’. Één groot gekkenhuis!

Volgens de initiatiefneemsters is het boerkaverbod één groot drama. Zo wordt de bewegingsvrijheid, godsdienstvrijheid en zelfbeschikking van de vrouw geschonden. Ze worden zelfs uit de maatschappij geplaatst! Het is dat u het niet kunt zien, maar onder die niqab vloeien tranen kan ik u vertellen!

En misschien nog wel het ergste van allemaal, ‘het verbod zorgt voor polarisatie’. Precies ja, niet het zwarte spook dat overdag door de straten doolt, maar het verbod dat toch al praktisch niet wordt gehandhaafd is het probleem…

Opvallend, doch niet verrassend, is het deel van het publiek dat wél gewoon herkenbaar in beeld is gebracht. Daar zien we toch een aantal intrigerende verschijningen, die zelf niet eens echt doorhebben of ze wel met de juiste demonstranten optrekken. Hier een mooie selectie:

Het ongemak straalt er vanaf! Zal er bij één van die linkies misschien toch ergens een synaps z’n uiterste best doen om een signaal door te geven met de boodschap: ‘What the fuck doe ik hier? Dit is niet hoe ik de toekomst van Nederland voor me had gezien.’ Diep in hun ogen zie je dat signaaltje vechten, maar het wordt helaas onderdrukt. Die wel…

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

104 reacties

 1.   

  De Nederlandse belastingbetaler is slachtoffer van jullie verkleedpartijtje. Een betaalde baan in die vuilniszak zal niet lukken zodat je tot de eeuwigheid van een ander blijft vreten.

  Lekker verhuizen naar Irak of Iran , wegwezen hier.

 2.   

  Het is een grof schandaal dat we in een beschaafd land als Nederland überhaupt een wet hebben ingevoerd dat mensen voorschrijft hoe zij zich moeten kleden.

  1.   

   Een boerka is geen kledingstuk. Het is een grof schandaal dat ik in een beschaafd land de uitkering van die vuilniszak moet betalen. Identificatieplicht geldt voor iedereen met of zonder vuilniszak.

  2.   

   Anne Sophe lult uit haar smerige nekharen: de ingevoerde wet schrijft niet voor hoe je je moet kleden, maar welke wijze van kleden verboden is.

   Dat is precies het tegenovergestelde van wat zij beweert, maar dit kan een verstandelijk beperkte lichtgewicht als Schilleboer natuurlijk niet zonder hulp vaststellen.

   Graag gedaan Svetlana: ben je vandaag al bij je Turkse bakker geweest om een gratis beurt te krijgen?

   1.   

    Anne Sophe Schillersdorf. Niet Noppen, niet Lao niet Svetlana. Ben je te achterlijk om dit te snappen soms?

    1.   

     Ananas.

  3.   

   sop:
   correctie:
   “een wet hebben ingevoerd dat mensen voorschrijft hoe zij zich moeten kleden”
   Dat moet zijn:”een wet hebben ingevoerd die mensen verbiedt gezichtsbedekking te dragen” (in bepaalde openbare ruimten)
   Dat is een enorm feitelijk verschil,vindt je niet?

  4.   

   Die wet is niks mis mee, maar alleen een beetje te soft uitgevoerd. Ze moeten die haatpakken gewoon volledig verbieden in heel Europa. Linkse trollen, die ons land willen omvormen tot een islamitische staat, zijn een gevaar voor de samenleving.

  5.   

   Anne Sophe Schillersdorf,

   Jij spoort echt niet, dus jij vind het normaal dat ze hun zo in die tenten willen kleden.
   hun wil op willen leggen aan ons en dezelfde kleding dragen als in hun land van herkomst.
   en schijt hebben aan de regels en wetten van het gastland. er niet bij willen horen maar wel profiteren van alle regelingen.
   Ik wil jou graag een advies geven ga lekker emigreren naar een islamitisch land en vergeet niet al die burka en nikab dragers mee te nemen. mensen zoals jou kunnen we missen als kiespijn.

  6.   

   Het is een grof schandaal dat ze zich hebben mogen vestigen in ons land.

   1.   

    Onaangepast volk wat schijt heeft aan Nederlandse normen en waarden. Uitzetten dit tuig.

  7.   

   Het is natuurlijk niet meer dan logisch he, Anne soph, in Nederland, dat men elkaar aan kan kijken, elkaars gezicht kan zien,dit is in Nederland sociaal en de norm.
   Wat je ziet is de minachting voor Nederlandse wetgeving en wat je ook ziet is hoeveel minachtende Nederlanders hier achter staan, erger nog, het gaat niet om de boerka, zij willen, maar dat is islam eigen, dit misbruiken om een slachtofferrol aan te nemen.

  8.   

   @Noppen in een bourka
   Nou wat heb je daar een punt zeg. Stel je eens voor dat iemand een vrouw zou voorschrijven dat ze een bourka moet dragen. Daar zal jij dan vast ernstig tegen zijn.

  9.   

   Schillersdorf……..Met zo’n naam moet jij of in ieder geval je voorouders in een niet zo lang geleden verleden een ideologie hebben aangehangen waarin bepaald werd dat sommige mensen een ster op hun kleding moesten dragen. Jij laat deze geschiedenis herleven door weer een ideologie te steunen die voorschrijft hoe mensen zich moeten kleden. Wat is dan eigenlijk een grof schandaal. Steek eens hand in eigen boezem en biedt jouw excuses aan. Met mensen zo als jij werd na de oorlog korte metten gemaakt.

  10.   

   Fout domoortje! Geen wet schrijft voor hoe men zich moet kleden. Wel hoe men zich niet moet kleden en dat heeft te maken met normatief gedrag. Je hebt de laatste maanden weinig bijgeleerd he? Wat een verspilling van tijd.

 3.   

  “Het is dat u het niet kunt zien, maar onder die niqab vloeien tranen kan ik u vertellen!”

  In Zell am See komen elk jaar honderden niqaab-draagsters uit de Emiraten. Hun ogen staan bijna altijd droevig.

  Steevast loopt de man voorop, luchtig gekleed, en zijn 4 vrouwen in zwarte niqaab erachter.

  M E N S O N T E R E N D.

  En dan heb je hier in Europa roomblanke autochtone linkse grieten die dit goedpraten, of erger, zich hebben bekeerd en dat onding vrijwillig aantrekken. Hoe gestoord kan je zijn?

  1.   

   Merlot, je hebt volkomen gelijk en voor die linkse feministische mafketels dit:
   Als je deze boerka toestaat bij moslims, wordt het tijd, dat je man je weer in de keuken schopt, want je wilt terug naar de goede oude tijd.

   1.   

    @ FJ: Recht proberen te lullen wat krom is…dat is tegenwoordig het handelsmerk van links.

    Volledige regressie.

    Dat is geen feminisme, het staat er zelfs haaks op.

  2.   

   Begrijpen we toch, merlot, je scheldpartijen zijn altijd gericht op de kinderen aan de andere kant van het schoolplein.

   1.   

    Probeer het eens inhoudelijk, trollemans.

    1.   

     Probeer het eens zonder schelden, merlot.

     1.   

      Ik neem aan dat je het woordje trollemans als een scheldwoord beschouwt.

      Echte kerels zijn niet zo snel op hun teentjes getrapt, maar jij bent dan ook geen echte kerel.

     2.   

      Ik doelde eigenlijk op de kreet ‘achterlijke trol!, die je uitstiet, merlot, maar het zou je ook sieren als je opponenten in de discussie aansprak met de naam waarmee ze zich hebben voorgesteld.
      Je verbastert mijn naam voortdurend tot een scheldwoord. Ik vind dat nogal infantiel.

     3.   

      meneer/mevrouw Lao,

      Mag u erop attenderen dat u geen opponent bent in een discussie zoals u zelf denkt. Een opponent in een discussie beperkt zich tot de discussie en gaat niet off-topic en speelt ook niet op de man. U bent een vervelend figuur wat continu loopt te trollen met one-liners. Een vreselijke misselijke eend.

      Als u echter de bal gekaatst krijgt heeft u lange tenen en bent u selectief verontwaardigd. U bent daarom niet enkel een slecht debater maar ook kunt u slecht tegen u verlies. U bent een vreselijk triest figuur die anderen – volledig onterecht – continu de maat denkt te moeten nemen. Men heeft dus volmondig gelijk als men u bestempeld als “een achterlijke trol ” . Dat is op zo een moment geen scheldwoord maar een vaststelling van feiten.

     4.   

      Meneer Cactus slaat de spijker op de kop.

      Trol Lauwe Thee speelt dagelijks op de man. Soms gaat dat in bedekte termen maar niet zelden ook met akelige scheldwoorden.

      Hij heeft dus geen enkel recht van spreken.

      Zijn selectiviteit is overigens wel verklaarbaar: narcistische psychopaten delen dolgraag klappen uit maar kunnen niet incasseren. Ze hanteren een dubbele standaard en stappen bij het minste geringste in de slachtofferrol.

  3.   

   Ik ben het wel eens met de weerzin die merlot ervaart bij boerka’s. Het is inderdaad een mensonterend symbool van vrouwenonderdrukking.
   Het vrouwen dwingen dit kledingstuk uit te trekken is echter bloed met bloed wegwassen en in strijd met onze grondrechten.

   We laten ons in de toepassing van grondrechten niet leiden door onze persoonlijke weerzin. Als dat zo zou zijn zou ik ook kunnen eisen dat neo-nazi’s die zich tooien met hakenkruizen en runetekens uit het straatbeeld moeten verdwijnen. Ik neem aan dat merlot dat ook niet bepleit.

   1.   

    Het is niet alleen een symbool van vrouwenonderdrukking, het IS vrouwenonderdrukking.

    Vrouwen die dat onding vrijwillig dragen sporen niet.

    Ik gaf niet voor niets dat voorbeeld van Zell am See. Je ziet daar de onbarmhartigheid van de islam op meerdere manieren: ook polygamie en volledige onderdanigheid aan de man. Dit zijn vrouwen die volledig zijn afgericht en niets te vertellen hebben.

    1.   

     De wet heeft geen rekening gehouden met de dwingelandij van de islam….wordt tijd de grondwet eens grondig te herzien.

   2.   

    “in strijd met onze grondrechten.”

    Weet je wat in strijd is met onze grondrechten?

    Ongelijkheid tussen man en vrouw.

    En dat is wat de islam predikt.

    Ergo: de islam ZELF is in strijd met onze grondrechten.

    Dat weet links ook wel maar dat probleem lossen ze op door weg te kijken. Op termijn gaat die vlieger uiteraard niet meer op en de vraag is wat links dan gaat doen. Volharden in het wegkijken of zoeken naar échte oplossingen?

 4.   

  Carnaval boven de rivieren

 5.   

  Ik begrijp die angst voor een kledingstuk niet. Een textiel fobie ? Of speelt de de begeerte een rol om te willen weten wat er onder schuil gaat.?

  1.   

   Zolang jij het ziet als ‘de angst voor een kledingstuk’ valt er met jou geen zinnig woord te wisselen, Vanduinen.

  2.   

   Achterlijke TROL.

   1.   

    Ik doelde uiteraard op Vanduinen.

  3.   

   Het is weer overduidelijk een linkse reactie. Links denkt, dat een andere mening angst is. Dat stopwoordje van links krijgt op deze manier steeds minder waarde, want alles is in hun ogen angst. Dat links laf is betekent niet, dat iedereen dat is. Ik walg bijvoorbeeld van boerka’s, baardapen, bontkragen, nektasjes, opgeschoren koppen, scooters op de stoep, schotels, moskeeën enz. Als ik dat soort gasten zie, begin ik van binnen al te koken… en dat is niet uit angst…

  4.   

   Ik ben niet zo bang voor die boerka, maar alles wat die wijven er onderuit kunnen halen bijv. een pistool, een mes of en vibrator.
   Stel je eens voor dat je daarmee aangevallen wordt.

 6.   

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  De Linkse wegkijkclub gaat hier in Den Haag af als een gieter.

  Niemand durft aantallen te noemen.
  Jumping wel ca 25 personen en nog wat pers.

  Geweldig Krikke dit is de zoveelste keer dat jij je als Burgemeester belachelijk heb gemaakt.

 7.   

  Jinek zal hier, gesteund door Linkse verwarden, vanavond aandacht aangeven.
  Onder de noemer “we leven toch in een vrij land?” En meer van die dodelijke linkse dooddoeners!

 8.   

  En het 16.00 uur NOS Journaal?
  “Protesten van Boerka voorstanders! Sommige waren niet in Boerka!”
  Lekker He,…..Linkse NOS: de boel opstoken! Zelfde gebeurde met Zwarte Piet!
  Benieuwd naar nieuws van 18.00 uur: film/opname trucage zodat het lijkt, of het honderden zijn!
  Walgelijk!!!
  Extra geld gekregen van Minister Slob CU,christelijke afdeling DENK, om nog meer indoctrinatie nieuws te verspreiden! Ministeries niet Links? Mijn hond beweert dat ze “neutraal” zijn.

 9.   

  Dit kledingstuk is niet nodig in deze samenleving Degene die vrouwen lastig vallen zijn die personen die geilen op die kleding macht wellust speelt bij deze mensen een hoofd rol Je ontvlucht een land waar je je niet thuis voelt en komt naar de westerse wereld maar aanpassen ho maar In deze tijd willen we graag iemand herkenbaar zien En wat er nu gevraagd is in openbaar gelegenheid zal je herkenbaar moeten zijn In jullie afkomst landen zal ik mij ook moeten aanpassen en moet ik ook geen praatjes hebben

 10.   

  Betogers zijn dezelfde als de anti Zwarte-Piet betogers: uitkeringen en zwart is de hoofdkleur! (Zwart is de kleur van Linkse oorlogvoerende facisten)

 11.   

  Een honderttal demonstranten.
  Wauw
  Stemmers op PVV en FvD 15% van de 12 mjn.

  De buitenbeentjes in de maatschappij dreigen NL te overspoelen…. :)

 12.   

  “Volgens de initiatiefneemsters is het boerkaverbod één groot drama”

  Ik denk dat veel politici daar in Den Haag inmiddels ook achter zijn.

  Een domme politieke en bestuurlijke fout.

  1.   

   laotse:
   Boerkaverbod=Gezichtsbedekking
   Niet selectief gaan trollen!

  2.   

   @Lao Tse

   Stel er komt zo’n spook bij jou solliciteren, zou jij haar aannemen?

   Eerlijk zeggen.

   1.   

    Ps, zo nee waarom niet.

    1.   

     Stel er komt een Vit bij jou solliciteren, zou jij hem aannemen?

     Eerlijk zeggen.

     1.   

      Probeer je nou lollig te zijn of zeau?

   2.   

    Het eerlijke antwoord is dat ik zo’n vrouw niet zou aannemen.

    1.   

     @Lao Tse

     Dank, ik vroeg daarbij: zo nee waarom niet.

     Stel dat zij (hoogst onwaarschijnlijk) hoogopgeleid is.

  3.   

   Ach ze maken zoveel onzin wetjes ook voor niet moslims.

  4.   

   Mag ik u erop attenderen dat de wet “verbod op gezichts bedekkende kleding ” meer behelst dan slechts de boerka. Als mijn zoon van 14 een proces verbaal krijgt omdat hij zich niet kan identificeren geldt dat ook voor zo een vuilniszak. Enige voordeel van de boete van de zoon was dat de boete gehalveerd werd door de leeftijd maar het is te gek voor woorden.

 13.   

  Het zijn inderdaad slachtoffers!

 14.   

  Dit burkaverbod is een win-win-situatie: de paar honderd – grotendeels kaaskopse – bekeerlingen die met zo’n ding lopen krijgen meer aandacht dan ze in hun stoutste dromen hadden durven dromen, en de pers (zoals DDS) wandelt er fluitend mee door de komkommertijd.

  Wat een hoop kouwe drukte voor een marginaal verschijnseltje.

  1.   

   Ik zie er minder humor in, Beukman.
   Het boerkaverbod is een gammele wetgeving waarin met het doorzichtige voorwendsel van veiligheid een grondrecht is uitgehold. Wilders riep zichzelf in dit mistroostige circus uit als overwinnaar uit (waarmee impliciet duidelijk werd dat islambashing de echte agenda was) en kondigde alvast aan dat nu het totale verbod van hoofddoekjes het volgende doel is.

   Dit zijn de tijden waarin ik me schaam voor Nederland.

   1.   

    @laos
    “een gammele wetgeving” ?
    Het is een keiharde wet,door een grote meerderheid verkozen!
    Lulhannes!

   2.   

    @Lao
    Ik probeer te blijven lachen.

    Overigens is het op een bepaalde manier ook erg Hollands dat een paar mensen strijden voor het recht om zich onder zo’n ding te verstoppen, en dat heel Nederland nu op zijn kop staat.

   3.   

    De uitwassen van de islam kunnen niet vaak en hevig genoeg gebasht worden, Lao. De islam hoort namelijk niet thuis is Nederland.

   4.   

    U kunt zich beter gaan schamen voor gewezen politici en kabinetten die de burgers glashard hebben voorgelogen.

    Als die bewindsleden en kabinetten er niet waren geweest had Wilders en Baudet geen enkele voedingsbodem gehad. U moet even een onderzoek doen in de eigen boezem. Adviesje , begin met de linkerboezem , garantie voor succes.

    Ik schaam me voor die pathologische leugenaars die zich presenteren als politici.

   5.   

    Ik schaam me ook voor Nederland, want het ziet er niet uit op straat. Al die boerka’s, nektasjes, bontkragen, baarden, moskeeën, schotels, islamitische winkeltjes enz… Verder natuurlijk de teringzooi, die ze maken…

   6.   

    Het boerkaverbod is perfect Lao.
    En wat mij betreft een eerste stap in verregaande maatregelen tegen islam in Nederland.

    Ik schaam me voor mensen zoals jij Lao.
    Diep. Erg diep.

    Ontzettende trol.

  2.   

   Ik weet nog dat links zich in de jaren 70 beriep op principes.

   Dat is voltooid verleden tijd.

   1.   

    Welk principe is hier naar jouw inzicht in het geding, merlot?

    1.   

     Het is een eenvoudige vraag maar voor merlot wellicht een tikkeltje te inhoudelijk.

     1.   

      U bent dus toch een trol ?

    2.   

     Mijn post was gericht aan Beukman. Hij gaat op de pragmatische toer (marginaal verschijnseltje) terwijl het om het principe zou moeten gaan.

     Het is opvallend dat nieuwlinks zich in hun opkomstjaren steevast op principes beriep maar nu niet meer.

     Als ze dat wel zouden doen dan zouden ze zich frontaal tegen de islam moeten keren.

     Heb je “Het Verraad van Links” niet gelezen?

     1.   

      @merlot
      terwijl het om het principe zou moeten gaan.

      Het principe is duidelijk: iedereen moet zelf maar uitzoeken wat ie ‘s ochtends aantrekt, zedentechnische outfits (“naakt”) uitgezonderd. Ook met inachtneming van en rekening houdend met plekken waar voortdurende identificatie noodzakelijk is.

      Vroeger was men overigens juist tegen spionage door de overheid. Het is om je te bescheuren.

     2.   

      “Het principe is duidelijk: iedereen moet zelf maar uitzoeken wat ie ‘s ochtends aantrekt”

      Dan moet je die weg bewandelen, Beukman, en het niet op pragmatische gronden af proberen te doen.

      Verdergaand op principe: er is geen discussie over de vrije kledingkeuze an sich. Het gaat hier echter niet over zomaar een “kledingstuk”. Sterker: het gaat eigenlijk helemáál niet over kleding. Het gaat over vrouwenonderdrukking enerzijds en provocatie van de westerse cultuur anderzijds. Ik mag hopen dat ik en anderen dat niet nóg een keer speciaal voor jou moeten onderbouwen. Deze draad en andere draden staan inmiddels propvol met onderbouwingen.

     3.   

      Je kan hoog en laag springen @merlot, maar de burka is wel degelijk kleding, zoals een stropdas, een string en een minirok dat ook zijn.

      De burka is ook geen vrouwenonderdrukking voor zover kleding dat an sich al kan zijn; het lijkt erop dat de meeste vrouwen het ding geheel vrijwillig over hun kop trekken.

      Wat de provocatie betreft: dat is in the eye of the beholder.
      Toevallig zag ik vandaag in de stad weer eens de vent fietsen die vroeger door mijn mede-Amsterdammers wel “de veter” werd genoemd vanwege het minieme kledingstuk waarin hij placht rond te fietsen. Ik had hem al een paar jaar niet meer gezien. Deze keer droeg hij uitsluitend een rood onderbroekje. De man is een jaar of 65, maar ziet er nog goed uit. Ik zag een paar vrouwelijke toeristen op een terrasje die er met open mond naar keken – letterlijk.

      Mogelijk waren zij geprovoceerd? Ik zou dan zeggen: laat ze opsodemieteren naar een woestijnland. In een moderne stad krioelt het van de buitenissig uitgedoste types – je moest eens weten wat sommige mensen allemaal door hun neus boren, wie weet wel om te provoceren.
      Moet de maatschappij daartegen worden beschermd? Ik zou zeggen dat een weerbare maatschappij zich hier niet door zal laten provoceren. Die kan dit wel hebben. Die haalt zijn schouders op, en geniet van de veelzijdigheid van expressie waarmee mensen zich kleden.

     4.   

      “Je kan hoog en laag springen @merlot, maar de burka is wel degelijk kleding, zoals een stropdas, een string en een minirok dat ook zijn.”

      Je kan hoog en laag springen, Beukman, het gaat hier over veel meer dan een simpel kledingsstuk. Dat snap jij ook wel, dus moet ik je lange lulpost weer bij het oud papier deponeren.

     5.   

      “nSterker: het gaat eigenlijk helemáál niet over kleding. Het gaat over vrouwenonderdrukking enerzijds en provocatie van de westerse cultuur anderzijds.”

      Mogelijk, merlot, maar is dat een reden om het kledingstuk te verbieden? De Overheid was in elk geval niet van mening dat dit de redenen voor een verbod zijn, ze verzon er het element van veiligheid bij, een element dat jij helemaal niet relevant lijkt te vinden.

     6.   

      Je kan hoog en laag springen, Beukman, het gaat hier over veel meer dan een simpel kledingsstuk.

      Waar het volgens jou wél over gaat, dat heb ik doorgeprikt, @merlot. Blijft over een zinloze contraproductieve wet om een niet bestaand probleem niet mee op te lossen.

  3.   

   Beukman schreef:

   “…de paar honderd – grotendeels kaaskopse – bekeerlingen die met zo’n ding lopen krijgen meer aandacht dan ze in hun stoutste dromen hadden durven dromen…”

   Helemaal waar, Beukman. Maar een paar honderd? Ik ga er van uit dat er niet meer dan honderd in Nederland wonen.

   1.   

    @Ies
    Ik baseer me op schattingen van diverse zijden. Niemand weet precies hoe groot het “probleem” is – op zich al een interessant gegeven. De dames schijnen bovendien vrijwel allemaal in de randstad te wonen.

   2.   

    Hoeveel het er zijn is totaal ondergeschikt aan de intentie van de wetgeving. Ik begrijp niets van dat linkse geleuter over aantallen. Heel veel wetgeving is tot stand gekomen omdat er slechts een aantal mensen waren die dingen deden die we maatschappelijk niet verantwoord vonden. Daarom maakte we wetgeving. Zo ook hier bij de gezichts bedekkende kleding.

 15.   

  Boerkadraagsters isoleren zichzelf van de maatschappij en positioneren zich daardoor als paria’s,zij sluiten zichzelf uit van integratie en arbeidsparticipatie!
  Als men vervolgens met de nek wordt aangekeken zijn de rapen gaar,discriminatie,racisme wordt dan geroepen!
  Het kan ook zijn dat boerkadraagsters hebben bedacht dat men nooit betaalde arbeid hoeft te verrichten en daardoor “gratisgeld” krijgen,immers welke soort arbeid is normaal uitvoerbaar met boerka,en welke werkgever wenst zo’n medewerker?

 16.   

  Terwijl een ontheffing is voor gezichtsbedekking in het Ov vandaag in Den Haag, is er dus wel een man met bivakmuts aangehouden op Den Haag cs. Hoezo meten met 2 maten?

  1.   

   Een man met een bivakmuts die op demonstratie rondloopt terwijl de mussen van het dak vallen lijkt me inderdaad zeer verdacht.
   Alert van onze politieagenten!

   1.   

    @Lao Tse

    Zo’n tent lijkt mij benauwder, wat zal dat daaronder stinken trouwens.

   2.   

    @laos
    Haha onder een boerka is het koel!
    Dom mannetje!

   3.   

    Linkse anarchisten doen het meestal met integraalhelm op. Lekker onherkenbaar rellen en nog bescherming voor die lege kop ook.

    1.   

     Ik meen dat demonstranten met integraalhelmen en bivakmutsen zonder pardon moeten worden opgepakt.

     1.   

      Dat is nou het verrassende. Meestal gaan ze volledig vrijuit met als excuus het voorkomen van escalatie. Hele merkwaardige situatie met die linkse anarchisten. Zo ook met krakers die je complete huis onbewoonbaar maken en daar tijdenlang voor 0,00 vergoeding in wonen. Ze worden zelden of nooit opgepakt terwijl er zelfs een kraakverbod is.

      Linkse anarchisten schijnen bij heel veel burgemeesters een streepje voor te hebben uiterst merkwaardig

 17.   

  Niet schrikken hoor mensen als je per ongeluk het aantal vermoorde mensen van vandaag ergens leest, uitgevoerd door moslims.

  Maar wees niet teleurgesteld…morgen kun je gewoon weer de aantallen moorden waar dan ook vernemen, gepleegd door moslims…op deze aardkloot

  Moslims is dan ook een plaag net als kanker…meestal gaat het niet meer weg.

  1.   

   Als moslims nu eens massaal de
   Kanker zouden krijgen was het probleem ook snel opgelost.

   1.   

    De fascisten zijn in ons midden.

    1.   

     Klopt , ik heb er verschillende op dit forum gezien vandaar ook mijn inschrijving. Daarom dien ik u ook van repliek. Fascisten moeten bestreden worden.

     1.   

      Een zeer logische gedachte van u.

    2.   

     En jij ook trol!

 18.   

  Het is een groot goed dat we in een beschaafd land als Nederland op een democratische wijze de Wet ‘Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding’ hebben ingevoerd zodat dat mensen in bepaalde situaties en op bepaalde locaties elkaar kunnen aankijken en herkennen.

 19.   

  Er moet gewoon een totaal verbod komen op straat ook geen Burka of nikab meer.
  En gemeentes en bedrijven die de wet niet uit willen voeren korten op de overheidssubsidies.

  1.   

   Ik was onlangs in New York en wat dacht je.
   Ik sta in Manhattan op een metro te wachten en wat denk je, komt daar zo’n brievenbus aan schuiven.

   En wat gebeurde er ………….?
   Helemaal niks. Nu zou je verwachten dat New Yorkers beter zouden moeten weten. Maar niemand was bang voor haar zelfs politie agenten deden niks.
   Ze was trouwens niet de enige ik ben er daarna nog meer tegen gekomen.

   Is Trump nu zo slim of is Wilders zo dom.

  2.   

   Gelukkig gaat die wet er nooit komen, sterker nog de huidige wet wordt niet eens uitgevoerd. Gelukkig zeg ik dan, want het is een vrouws recht om een burka te mogen dragen.

 20.   

  Ik krijg trek in boeren kaas van dit nieuws.

 21.   

  Donder op met dat klote volk uit Nederland. We leven hier in een beschaving die open is en die U niet wil aanvaarden op basis van een religie die niet eens bestaat. Daarom volg dit bovenstaand advies op en vertrek zo snel als mogelijk, voordat de tweespalt zo groot wordt dat U graag wil vertrekken maar het te laat is.

 22.   

  Volgende keer handschoentjes aan meid, want ik vind dat kale handje wel erg opwindend. En dat is toch precies wat jullie niet willen?

 23.   

  Mevr. van de Schillenboer is er ook weer. Bent U al klaar met ontharen van oksels en benen. Want U heeft tijd over.

 24.   

  Het geeft aanstoot. Naakt lopen op straat is ook niet toegestaan, want geeft aanstoot en is schending van de openbare orde (Artikel 430a Wetboek van Strafrecht).

  1.   

   De argumenten tegen het boerkaverbod variëren met de dag. Deze keer betrekt het aanstoot, een vergrijp tegen de zedelijkheid.

   Vind je het gek dat niemand begrijpt waar die belachelijke wet voor is ingesteld?

   1.   

    Een boerka geeft voor mijn 10 keer meer aanstoot dan een naaktloper.
    De boerka is niet slechts een kledingstuk, het is een aanklacht tegen de man, want moet de vrouw beschermen tegen de lustvolle blikken van de man en om de man ervan te weerhouden toe te geven aan zijn primitieve instincten.

 25.   

  Wat is er in hemelsnaam gebeurt van de oude Haagse Transvaal wijk waar ik toen als student woonde met alleen een kleine primitieve kolen kachel om me tegen de afschuwelijke ijskoude natte herfst kou zou wat warmte kunnen geven. De koudste winter dat ik ooit in mijn leven heb mee gemaakt was niet in mijn kindertijd in Winnipeg,
  Canada waar de temperaturen tot – 30 graden komen in januari, met een stralende blauwe hemel, en nog meer sneeuw. Nee het was veel erger in Den Haag met regen, en die vreselijke water-koude. Ik heb nooit eraan kunnen wennen. Maar gelukkig kon ik weg uit dit vreselijke arme gebied vertrekken. Toen ik in het Transvaal kwartier woonde waren er alleen arme Nederlandse gezinnen, en enkele uit Suriname en de
  eilanden…maar er waren geen enkele marokkanen of turken. Het was toen gewoon een gezellige, maar zeer armoedige buurt. Er was toen veel werkeloosheid. Ik vond het toen ongelofelijk dat al die huurwoningen in Den Haag alleen Een kolenkacheltje in een
  kleine woonkamer hadden. Toen hadden geen enkele woning in dit wijk centrale verwarming. Dat de vele gewone Nederlanders uit dit buurt vertrokken, was en is nog steeds logisch, want de salafistisch moslims hebben nu de oude Transvaal kwartier overgenomen. Stoken de moslims nog steeds op die oude kolen kachels in de oude Schilders- en Transvaal wijken van Den Haag?

 26.   

  Ik kwam zo,n +-40 jaar geleden geregeld in het M-Oosten.
  Bij Beiroet leerde ik van een moslimdame en haar 17 jarige dochter waterskyen.
  De dames waren door de vader vanuit een moslimbuitenland, naar dat strand gestuurd omdat het in die christelijke enclave toen nog veilig en rustig was. De schatten waren gekleed in spannende badkleding.
  Nu Libanon islamitisch is geworden is er daar veel verandert, maar ik geloof niet dat je daar burka,s tegenkomt

 27.   

  In de 60’s en 70’s stond heel links bh’s te verbranden omdat ze vonden dat vrouwen gelijke rechten moesten krijgen. Links vond ook dat religie minder invloed moest hebben. Nu staan ze te demonstreren voor de boerka ????? en knuffelen ze met moslims. Kan iemand uitleggen wat er in de laatste decennia is misgegaan met die linkse gekkies? Collectief doorgesnoven of massale overdosis paddo’s?

  1.   

   Nederland is ernstig aan islamiseren en ons land is een feministisch ziek bolwerk geworden

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!